智慧树知到《英语语法(吉林联盟)》章节测试【完整答案】

  • 格式:doc
  • 大小:73.00 KB
  • 文档页数:19

最新资料欢迎阅读

1

智慧树知到《英语语法(吉林联盟)》章节测试【完整答案】

智慧树知到《英语语法(吉林联盟)》章节测试答案

第一章

1、Identify the function of the following“where-clause”

You can find it where you left it. 此句是状语从句

A:对

B:错

答案: 对

2、Identify the function of the following“where-clause”

Tell me the address where he lives.此句是表语从句

A:对

B:错

答案: 错

3、Identify the function of the following“where-clause”

I don”t know where he comes from.此句是宾语从句

A:对

B:错

答案: 对

4、Identify the functions of the following“where-clause”Where he was born is not known yet.此句是主语从句

A:对 最新资料欢迎阅读

2

B:错

答案: 对

5、Identify the functions of the following“where-clause”This place is where they once lived.此句是表语从句

A:对

B:错

答案: 对

第二章

1、The manager or his assistant __ planning to go.

A:were

B:are

C:was

D: be

答案: was

2、The committee __ over the problem among themselves for

two hours.

A:has argued

B:has been arguing

C:have argued

D:have been arguing

答案: have been arguing

3、All that can be done __. 最新资料欢迎阅读

3

A:has done

B:has been done

C:have done

D:have been done

答案: has been done

4、Every man, woman and child __ some history, enough at

least, to survive in the world.

A: knows

B:know

C: is known

D:are known

答案: knows

5、__ is to attend our evening

A:both the singer and the dancer

B:Either the singer or dancers

C: The singer or dancers

D: The singer and dancer

答案: The singer and dancer

第三章

1、Both _ houses were destroyed by fire last week.

A:the tailor”s and the baker

B:the tailor and the baker”s 最新资料欢迎阅读

4

C:the tailor”s and the baker”s

D:the tailor and the baker

答案: the tailor”s and the baker”s

2、In ten year”s time, all those youngsters will

become__________.

A:grown-ups

B:growns-up

C:growns-ups

D:grown-up

答案: grown-ups

3、__ is a well informed man.

A:This John”s old friend

B:That”s John”s old friend

C:This old friend of John

D:This old friend of John”s

答案: This old friend of John”s

4、They are just like a _ of wolves.

A: swarm

B: herd

C: brood

D:pack 最新资料欢迎阅读

5

答案: pack

5、Please give my ____.

A:regard for your parents

B:regards toward your parents

C: regard to your parents

D:regards to your parents

答案: regards to your parents

第四章

1、They paid _ money for the machine than I expected.

A:little

B: less

C: much

D:fewer

答案: less

2、Have you got _ copies to go round?

A:the other

B:enough

C: a little

D:much

答案: enough

3、They are not likely to agree to _ propositions.

A:other any 最新资料欢迎阅读

6

B:other all

C: all other

D:other these

答案: all other

4、The additional work will take _ weeks.

A: the other

B:another five

C:other five

D:the more

答案: another five

5、 _ factors should be considered.

A:These all

B: Such all

C:All such

D:Some these

答案: All such

第五章

1、Most mystery stories don”t end the way you expect ( )

to.

A:it

B:them

答案: B 最新资料欢迎阅读

7

2、Something strange happened, didn”t ( )?

A:it

B:they

答案: A

3、 Everybody, including ( ), failed the test.

A:I

B:me

答案: B

4、The child ( ) we thought was lost was found in the text

block.

A:who

B:whom

答案: A

5、I wouldn”t trust ( ) judgment.

A:anyone”s else

B:anyone else”s

答案: B

第六章

1、India ___to the south of China.

A: lie

B:lies

C:is lying 最新资料欢迎阅读

8

D:lied

答案: B

2、I wish it_____________ spring all the year round.

A: has been

B:was

C:had been

D: be

答案: B

3、Great changes _ in the city, and a lot of factories _.

A:have been taken place, have been set up

B:have taken place, have been set up

C:have taken place, have set up

D:were taken place, were set up

答案: B

4、There_____ a meeting tomorrow afternoon.

A:will be going to

B:will going to be

C:is going to be

D:will go to be

答案: C

5、I hoped Tina _ to my birthday party next Thursday.