【最新】人教版八年级英语上册《U...
- 格式:docx
- 大小:16.60 KB
- 文档页数:5
Unit 3 I’m more outgoing than my sister知识梳理句型转换Section A2. good/well --- better---- best3. loudly--- more loudly--- most loudly4. quiet---quieter---quietest (adv.) quietly---more quietly---most quietly5. hard-working --- more hard-working ----- most hard-working6. thin--- thinner--- thinnest7. friendly--- friendlier---friendliest8. clearly--- more clearly--- most clearly 9. win ( pt.) wonSection B1.make (pt. ) made2.though ( 同义词) although3.true ( adv. )truly4. serious--- more serious--- most serious5. both…and…6. care---(adj.) careful --- (adv.) carefully7.reach 第三人称单数reaches 8. touch--- touches 9. break(pt.) broke 10.loud比较louder最高级loudest短语归纳Section A1.play the drums 打鼓2.run fast 跑得快3.jump high 跳得高4.work as hard as sb. 和某人一样努力工作5.get up early 早起床6.sing well 唱得好w W w .x K b 1 .c o M7.have fun 玩得高兴8.the one with shorter hair 头发较短的那个Section B1.care about 关心;在意2.as long as 只要;既然3.be different from 与······不同;与······有差异4.bring out 使显现;使表现出5.the same as 和······相同;与······一致6.In fact 事实上;实际上7.be similar to 与······相像(类似)的8.primary school 小学重点句子1.Sam has longer hair than Tom. 萨姆的头发比汤姆的长。
新人教新目标初中英语八年级上册U...《Unit 7 Will people have robots》(第五课时)教案一、教学目标:1. 语言知识目标:1) 掌握下列生词和句子:probably, during, holiday, wordMy apartment will be no good for pets.During the week, I’ll we ar smart clothes. On the weekend, I’ll look less smart but I”ll be more comfortable.I want to fly up into the sky.You should also remember that there will be both good and bad things in life.2) 复习There be句型的将来时的用法。
3) 能够综合运用所掌握的知识来描述自己未来的生活。
二、教学重难点1. 教学重点、难点:1) There be句型的将来时的用法。
2)能够综合运用所掌握的知识来描述自己未来的生活。
三、教学过程StepⅠ. RevisionReview the main phrases learned yesterday.一、译下列词组1. 更少的污染2.帮忙做家务3.花费好几百年的时间4.看起来像5.让机器人走路或跳舞6.和我们做相同的事7.例如8.与人交谈9.做简单的工作10.一遍又一遍11.变得烦躁12.寻找13.看起来不可能的14. 同意某人的看法15. 倒塌16.在25到50年里17. 养一只鸟18. 度假19.能20.空闲时间StepⅡ. 3a1.Fill in the blanks in 3a.2.Check the answers:live, more, m eet, fewer, less, keep, wear, look, work, take.3.Explain:1) My apartment will be no good for pets.2)During the week, I’ll wear s mart clothes. On the weekend, I’ll look less smartbut I”ll be more comfortable.StepⅢ. 3band 3c1. Let the students fill in the chart in 3b and then write an article with the title:“My life in 20 years”.2.Ask some students to read their articles and correct the mistakes with the students.Ⅳ. Activity4。
最新人教版初中英语八年级英语上u...最新人教版初中英语八年级英语上Unit2 How often do you exercise?重点短语:how often 多久一次help with housework 帮助做家务on weekends 在周末go to the movies 去看电影go shopping 去购物do exercises 做锻炼do the dishes 洗餐具hardly ever 几乎从不once a week 每周一次twice a month 每月两次be free 有空have dance and piano lessons 上舞蹈课和钢琴课swing dance 摇摆舞play tennis 打网球stay up late 熬夜;睡得很晚use the Internet 用互联网at least 至少go to bed early 早点睡觉want sb. to do sth. 想让某人做某事be good for 对……有好处play sports 进行体育活动go camping 去野营in one’s free time在某人的业余时间ask sb. about sth. 向某人询问某事not…at all一点儿也不……the most popular 最受欢迎的by doing sth. 通过做某事the best way to do sth. 做某事的最好方式help sb. with sth. 帮助某人做某事How about…? ......怎么样?/ ……好不好?spend time with sb. 和某人一起度过时光such as 比如;诸如old habits die hard 积习难改go to the dentist 去看牙医less than 少于more than 多于;超过重点句子:What do you usually do on weekends? 你通常在做什么?I often go to the movies.我经常去看电影。
【最新】人教版八年级英语上册《U...
Unit 1Where did you go on vacation?(A卷)测试题
听力部分(25分)
一、单句理解,根据你所听到的内容,选择正确的答语(5分)
1. Where did you go on vacation?
A.I stay at home.
B.I went to summer camp.
C.I am in Wuhan.
答案:B
2. How was the weather in Guangzhou?
A.It is rainy.
B.It is great.
C.It was hot and humid.
答案:C
3. Did you visit museums yesterday?
A.Yes,I did.
B.Yes,I do.
C.No,I wasn’t.
答案:A
4. I went to Beijing last Sunday.
A.How do you go there?
B.Really?Did you visit the Great Wall?
C.Thank you.
答案:B
5. How were the people there?
A.It was terrible.
B.It was not bad.
C.They were very friendly.
答案:C
二、对话理解,根据对话内容和问题,选择正确答案(10分)
1. M:What did you do last night?
W:I watched TV after I finished my homework.
Q:Did he do his homework last night?
A.No,he didn’t.
B.Yes,he does.
C.Yes,he did.
答案:C
2. W:How was your vacation,Bob?
M:It was pretty good.What about you?
W:I only stayed at home.It was boring.
Q:How was Bob’s vacation?
A.It was boring.
B.It was pretty good.
C.It was hot.
答案:B
3. M:Did you go to the beach on vacation?
W:No.I went to the mountains.
Q:Where did she go?
A.She went to the mountains.
B.She went to the beach.
C.She went to summer camp.
答案:A
4. W:Jack,where did you go on vacation?
M:I went to visit my uncle.
W:Where is your uncle?
M:He is in Shenzhen.
Q:Where is Jack’s uncle?
A.He’s in Guangdong.
B.He’s in Fujian.
C.He’s in Guangxi.
答案:A
5. M:I was in New York last week.
W:How was the weather?
M:It was cold,but sunny.
W:How were the people?
M:I think they are unfriendly.
Q:How were the people in New York?
A.They are friendly.
B.They aren’t unfriendly.
C.They are unfriendly.
答案:C
三、短文理解,根据你所听到的短文内容从A、B、C三个选项中选出正确的答语(10分)
In England,it often snows in winter.When it snows,our garden looks very beautiful under the snow,and it is very nice to play in snow.When I got up this morning,the land was all white with snow.There was too much snow.T oday is Sunday,so we didn’t go to school.After breakfast,some of my friends came over,and we made a big snowman.It had a big mouth and two ears.Its eyes were black and its nose was red.Someone put an old hat on its head.We were very happy.After lunch,we went to the park to make snowballs.In the park,we met quite a few boys from our school and we had a fight with the snowballs.I took
a photo of our snowman.I like snow very much.
1.It’s_______in winter in England.
A.warm
B.cold
C.hot
答案:B
2.The land was_______when I got up this morning.
A.yellow
B.green
C.white
答案:C
3.We made a snowman_______.
A.at breakfast
B.at lunch
C.after breakfast
答案:C
4.We made the snowman’s nose_______.
A.red
B.black
C.white
答案:A
5.When it snows we can have a fight with_______.
A.snowmen
B.snowballs
C.water
答案:B
笔试部分(75分)
一、英汉词组互译(10分)
1.故宫_______
答案:the Palace Museum
2.write a report_______
答案:写一篇报道
3.在角落里_______
答案:in the corner
4.study for exams_______
答案:为考试学习
5.拥挤_______
答案:be crowded 6.walk back_______。