《大学英语(四)0004》在线作业1

  • 格式:docx
  • 大小:18.59 KB
  • 文档页数:19
答案:
B has
9.—_______ I take the newspaper away?
—No, you mustn't. You _______ read it only here.
答案:
B May; can
10.—Now let's move on to another topic. Can you follow me?
In addition, there was a reaction to each behavior ---- the child was praised, sent to his room, or given a cookie. By these actions, we have influenced the previous behaviors and have helped to determine whether those behaviors will occur again in the future.
The principle states that a behavior is influenced or affected by how the environment ---- people, places and things ---- immediately responds to the behavior. Perhaps without realizing it, you have used this principle many times.
答案:
D your brother's
3.He always did well at school _______ having to do part-time jobs every now and then.
答案:பைடு நூலகம்
A in spite of
4.It has been proposed that we _______ our decision until the next meeting.
答案:
B delay
5.—Let's go to the library this afternoon.
—_______
答案:
D That's a good idea.
6.—How much is this necklace?
—_______
答案:
C It costs fifty pounds.
7. Our child's behavior is greatly influenced by the way we react to what he has done. Our reactions help to determine whether our child will repeat his behavior or whether he will do something different. This statement is a very important part of a principle of behavioral psychology.
(4)、According to the lecture, why was the child sent to his room?
答案:
A As a kind of punishment.
8.Neither the students nor the teacher _______ got the right answer.
B your father retired
13.—What time is the next flight to Washington?
—_______
答案:
C It’s 1.45 pm.
14.You look somewhat depressed today.
答案:
A你今天看起来有点沮丧。
15.Down the entrance hall of the school walk four eighth-grade students. Each one is carrying a small basket with a single egg inside. Soon more students join them-each one of them is also carrying a basket with an egg. The eggs in a basket are part of a new school program that helps young people understand that having a baby is a great duty.
《大学英语(四)0004》在线作业1
共45道题总分:100分
一、单选题共40题,80分
1.The big man has always been eating on the go, _______ he has got stomachache.
答案:
A so
2.Sorry, I don't know he is a friend of ________.
On the occasion when you told your child what a good boy he was after he cleaned up his room, you used the principle. When you sent your child to his room for fighting with his brother, you used the principle. When I gave Kim a cookie after she started to cry, I used the principle. In each of these examples, a particular behavior occurred first ---- cleaning up a room, fighting, and crying.
—_______, Professor.
答案:
D Yes, perfectly
11.You'd better wear more clothes. It's ______ cold today.
答案:
A much too
12.I wonder how many years ago _______.
答案: