2020智慧树,知到《国际学术交流英语》章节测试完整答案

  • 格式:doc
  • 大小:43.00 KB
  • 文档页数:10

最新资料欢迎阅读

1

2020智慧树,知到《国际学术交流英语》章节测试完整答案

智慧树知到《国际学术交流英语》(吉林联盟)章节测试答案

第一章

1、We can acquire conference information from_________.

A.Internet

B.academic journals

C.from academic associations

D.from private channels

答案: Internet,academic journals,from academic

associations,from private channels

2、Sponsor of a conference is the institution that initiates

the conference while organizer of the conference is entrusted

by the sponsor to organize the conference.

答案: 对

3、A Call for Papers and a conference notice are two totally

different documents and they have nothing in common.

答案: 错

4、Academic committee is also called __.

A.program committee

B.scientific committee

C.paper committee 最新资料欢迎阅读

2

anizing committee

答案: program committee,scientific committee,paper

committee

5、Which of the following is NOT true concerning“parallel

session”?

A.Parallel session is smaller-scale meetings which take

place at the same time in different rooms.

B.Young scholars usually present their papers at the

parallel session.

C.Parallel session may involve more detailed discussion

between authors and participants.

D.Parallel session doesn”t allow walk-ins and walk-outs.

答案: Parallel session doesn”t allow walk-ins and

walk-outs.

第三章

1、Which of the following statement about abstract is NOT

correct?

A.An abstract contains key words found in a research paper,

thesis, or review.

ponents of an abstract vary according to different

disciplines.

C.An abstract is an excerpted passage from a research paper, 最新资料欢迎阅读

3

thesis, or review.

D.The length of abstracts varies according to discipline

and the length of the work.

答案:C

2、We write an abstract when ___.

A.submitting articles to academic journals

pleting and submitting a Ph.D. dissertation or M.A.

thesis

C.submitting conference papers

D.selecting which paper to read

答案:ABC

3、A good abstract should ___.

A.be unified, coherent, and intelligible to a wide audience

B.strictly follow the style and formatting guidelines for

authors

C.be error free

D.excludes any information that is not based on the content

of the paper

答案:ABCD

4、According to the linguist Ken Hyland, an abstract of a

research paper usually include ___. 最新资料欢迎阅读

4

A.Introduction

B.Purpose

C.Method

D.Product and Conclusion

答案:ABCD

第五章

1、Which of the following statement about Q & A session

is NOT true?

A.Q & A session is usually held immediately after the

oral presentation.

B.Q & A session only benefits questioners.

C. Q & A session is an integral part of academic

presentations.

D.Q & A session is arranged for most of the

international academic conference.

答案:B

2、Before putting forward your question, you need to show

your appreciation to the speaker and make a positive comment

on his speech.

A.对

B.错

答案:A 最新资料欢迎阅读

5

3、When asking questions in a Q & A session, you should

____.

A.keep your question as short and clear as possible

e the best grammar and pronunciation that you can

C.speak loudly and clearly

D.ask as many questions as you can

答案:ABC

4、When answering questions in a Q & A session, you

should ____.

A.speak clearly and confidently

B.stay calm and always think about your answer before you

speak

C.refer back to your notes or previous slides when

necessary

D.give more people opportunities to communicate with you

答案:ABCD

5、As a speaker, if you don”t know the answer to a particular

question, just ignore the question and move on to the next one.

A.对

B.错

答案:B

第六章 最新资料欢迎阅读

6

1、Which of the following statement about a personal

statement is NOT right?

A.A personal statement is your introduction to a selection

committee.

B.A personal statement is used to supplement the

information presented in the application with specific

examples and convincing facts.

C.A personal statement carries the same information as

listed in a CV.

D.A personal statement helps the committee to learn about

you.

答案:B

2、A CV is usually no more than one page whereas the length

of a resume is often variable.

A.对

B.错

答案:B

3、In both CVs and resumes, information within sections is