2020智慧树,知到《大学英语》章节测试【完整答案】

  • 格式:doc
  • 大小:74.00 KB
  • 文档页数:21

最新资料欢迎阅读

1

2020智慧树,知到《大学英语》章节测试【完整答案】

2020最新智慧树知到《大学英语》章节测试答案

第一章

1、We often ( ) that when other people do the same things

as we do, they do them for the same reasons; but this assumption

is not always reasonable.

A:explore

B:emerge

C:enrich

D:assume

正确答案:assume

2、 He ( ) the gift of imagination from his family, but he

lacked the driving power to take action.

A:inherited

B:acquired

C:overwhelmed

D:pursue

正确答案:inherited

3、After a(n) ( ) physical exam, my doctor said I was in

good condition except that my blood pressure was a little high.

A:available 最新资料欢迎阅读

2

B:giant

C:comprehensive

D:unique

正确答案:comprehensive

4、 Our bodies have greater ( ) than most of us realize,

and we can benefit by remembering this.

A:confidence

B:potential

C:innocence

D:approach

正确答案:potential

5、 He was proud of being chosen to ( ) in the game, and

he promised that he would try as hard as possible.

A:participate

B:evolve

C:bond

D:embrace

正确答案:participate

第二章

1、City residents the housing price is unreasonably high.

A:complain about

B:complain of 最新资料欢迎阅读

3

C:complain that

D:complain to

正确答案:complain that

2、Don”t just “wrong with it; suggest some positive ways

to solve the problem.

A:complain about

B:complain of

C:complain that

D:complain to

正确答案:complain about

3、He intends to quit the job, not that he dislikes it, but

that he is too old for it.可翻译为:他打算辞职,不是因为他讨厌这项工作,而是因为他年纪太大了,不适合这项工作。

A:对

B:错

正确答案:对

4、It is not that Kate doesn”t want to help you, but that

it is beyond her power.可翻译为:不是凯特不想帮你,而是这超出了她的能力范围。

A:对

B:错

正确答案:对 最新资料欢迎阅读

4

5、Not that I”m unwilling to lend you a hand, but (that)

I”m too busy for the moment.可翻译为:不是我不想帮你,而是我现在太忙了。

A:对

B:错

正确答案:对

第三章

1、“For most undergraduates, non-stop Internet

connectivity is the fuel of college life.”的参考译文是对于大多数本科生来说,永不间断的网络是大学生活的动力。

A:对

B:错

正确答案:A

2、“The Internet is a powerful tool, but make sure that you

use it wisely for all the good value it offers and that you won”t let too much of a good thing become something bad.”的翻译是:互联网是一个强大的工具,但是你要确保能明智地利用它,来获得它所具备的一切好处,确保你不会过度使用它而使之变成害人的东西

A:对 最新资料欢迎阅读

5

B:错

正确答案:A

3、In the text in section B, why does the author regard the

Internet as a double-edged sword? Like pollution and traffic

jams that come with the convenience of cars, Internet access

has proven so popular that it has given rise to a new kind of

social epidemic, Internet addiction.

A:对

B:错

正确答案:A

4、The sentence“On one campus, students use Wi-Fi to fire

off instant messages, review their homework assignments, and

check their bank balances.” means有一所大学里,学生用无线网络点燃即时信息、复习家庭作业以及查看银行账户余额。

A:对

B:错

正确答案:B

5、The sentence“These things didn”t happen to these people

because they were lazy or stupid, they happened because of

addiction.” means这些事情没有发生在这些人身上是因为他们懒惰或愚蠢。事情发生了因为他们上网成瘾。

A:对 最新资料欢迎阅读

6

B:错

正确答案:B

第四章

1、She held her hand above her eyes to shield them________

the sun so that she could see more clearly the man in front of

her.

A:to

B:from

C:up

D:in

正确答案:B

2、What writing pattern does the author use in Section A?

A:comparison and contrast

B:problem and solution

C:question-example-conclusion

D:a sequence of actions

正确答案:C

3、My daughter was shy; she was afraid to ask questions,

____ to questions in class, or talk with other children.

A:respond

B:react

C:yield 最新资料欢迎阅读

7

D:confine

正确答案:A

4、In which month did the story of Section B take place?

A:September

B:November

C:June

D:July

正确答案:B

5、What is Jonda in Section B?

A:a police officer

B:a student

C:an office lady

D:a doctor

正确答案:A

第五章

1、When talking about cooperation agreement, they held out

several terms.

A:severe

B:harsh

C:strict