词汇与语法

  • 格式:doc
  • 大小:130.00 KB
  • 文档页数:26

【百分百学习网】(),提供电大,奥鹏作业答案,欢迎大家来论坛看看哦!

1

【百分百学习网】(),提供电大,奥鹏作业答案,欢迎大家来论坛看看哦!

词汇与语法

1、Tom is so talkative. I'm sure you'll soon get tired _______ him.

A:of

B:with

C:at

D:on

答案: A

2、Before the final examination, some students have shown _________ of tension. They even have trouble in sleeping.

A:anxiety

B:marks

C:signs

D:remarks

答案: C

3、- The public store is to close at 9:00 p.m.- _______ no need to worry; it is just 7:30 p.m.

A:You have

B:They have

C:It is

D:There is

答案: D

4、A police officer claimed he had attempted to ____ paying his fare.

A:avoid

B:reject

C:refuse

D:neglect

答案: A

5、While I was in the university, I learned taking a photo, ____ is very useful now for me.

A:it

B:which

C:that

【百分百学习网】(),提供电大,奥鹏作业答案,欢迎大家来论坛看看哦!

2

D:what

答案: B

6、Professor Smith promised to look _______my paper, that is, to read it carefully before the defence.

A:after

B:over

C:on

D:into

答案: B

7、When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother _______ dinner in the kitchen.

A:cooked

B:was cooking

C:cooks

D:has cooked

答案: B

8、Did you notice the guy ______ head looked like a big potato?

A:who

B:which

C:whose

D:whom

答案: C

9、He _______ finding a taxi for me, even though I told him I lived nearby.

A:insisted on

B:insisted at

C:insisted that

D:insisted in

答案: A

10、Our house is about a mile from the railway station and there are not many houses _______.

A:in between

B:far apart

C:among them

【百分百学习网】(),提供电大,奥鹏作业答案,欢迎大家来论坛看看哦!

3

D:from each other

答案: A

11、I don't know _______ to deal with such matter.

A:what

B:how

C:which

D:/

答案: B

12、Both the kids and their parents ______ English, I think. I know it from their accent.

A:is

B:been

C:are

D:was

答案: C

13、Never before _______ see such a terrible car accident on the road!

A:I have

B:have I

C:I did

D:did I

答案: D

14、We came finally _________ the conclusion that she has been telling lies all the time.

A:of

B:into

C:to

D:at

答案: C

15、As the bus came round the corner, it ran ______ a big tree by the roadside.

A:into

B:on

C:over

D:up

【百分百学习网】(),提供电大,奥鹏作业答案,欢迎大家来论坛看看哦!

4

答案: A

16、- _______ is your girl friend like?- She is very kind and good-looking.

A:How

B:What

C:Which

D:Who

答案: B

17、John's father ______ mathematics in this school ever since he graduated from Harvard University.

A:taught

B:teaches

C:has taught

D:is teaching

答案: C

18、Every year thousands of lives _______ in road accidents because of careless driving.

A:lose

B:lost

C:have lost

D:are lost

答案: D

19、I won't make the _______ mistake next time.

A:like

B:same

C:near

D:similar

答案: B

20、On average, a successful lawyer has to talk to several _______ a day.

A:customers

B:supporters

C:guests

D:clients

答案: D

【百分百学习网】(),提供电大,奥鹏作业答案,欢迎大家来论坛看看哦!

5

21、A pair of spectacles ________ what I need at the moment.

A:is

B:are

C:has

D:have

答案: A

22、The young lady coming over to us _____ our English teacher; the way she walks tells us that!

A:must be

B:can be

C:would be

D:could be

答案: A

23、Had you come five minutes earlier, you ______ the train to Birmingham. But now you missed it.

A:would catch

B:would have caught

C:could catch

D:should catch

答案: B

24、He _______ lives in the house where he was born.

A:already

B:yet

C:still

D:ever

答案: C

25、What is the train ______ to Birmingham?

A:fee

B:tip

C:fare

D:cost

答案: C

【百分百学习网】(),提供电大,奥鹏作业答案,欢迎大家来论坛看看哦!

6

26、Mathematics ________ study or science of numbers.

A:is

B:are

C:was

D:were

答案: A

27、Eggs, though rich in nourishments, have ______ of fat.

A:a large number

B:the large number

C:a large amount

D:the large amount

答案: C

28、No matter _____, the little sisters managed to round the sheep up and drive them back home safely.

A:it was snowing hard

B:hard it was snowing

C:how it was snowing hard

D:how hard it was snowing

答案: D

29、The students were all entertained in a Mexican restaurant, at Professor Brian's ______.

A:money

B:pay

C:expense

D:loss

答案: C

30、- Do you want to wait?- Five days ________ too long for me to wait.

A:was

B:were

C:is

D:are

答案: C

31、Nancy is _______ girl.