大学英语B-试题9
- 格式:pdf
- 大小:884.72 KB
- 文档页数:6


上海电大“大学英语(B)”统考测试卷
2009-2
第一部分: 英语知识运用 (共5小题。 每小题3分, 满分15分)
此部分共有5个未完成的对话, 针对每个对话中未完成的部分有4个选项,请你从
A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并用铅笔将答题卡上的相应字母涂黑。示例[█] [B] [C] [ D]
1. - I haven't seen Billy for 10 years.
- .
A. Either have 1. B. So have 1.
C. Haven't 1. D. Neither have 1.
2. - Excuse me, how far is the airport from here?
- .
A. You can take a taxi. B. It's about thirty miles.
C. I'll fly to Sydney. D. It's only six hundred dollars.
3. - I've got two tickets for the match. Shall we go and watch it together?
- .
A. The tickets must be expensive. B. The match must be exciting.
C. Why not? Let's go. D. The place is too far away.
4. - Hello, Sally. How's everything?
一、交际英语
1.- Can I get you a drink?
- _______. But I have already got one.
A.That's very nice of you
B.No, you don't have to
C.Yes, please
D.With pleasure
答案:A
2.- Would you like to go to the concert with us this evening?
- ________
A.No, I already have plans.
B.I'd love to, but I'm busy tonight.
C.No, I really don't like being with you.
D.I'm ill, so I shouldn't go out.
答案:B
3.- Could I borrow your car for a few days?
- ________
A.Yes, you may borrow.
B.Yes, go on.
C.Sure, here is the key. Enjoy your journey.
D.It doesn't matter.
答案:C
4.- Do you mind my smoking here?
- _______
A.No, thanks.
B.Yes, I do.
C.Yes. I'd rather not.
D.Good idea.
答案:B
5.- Please help yourself to the seafood.
- ________
A.No, I can't.
B.Sorry, I can't help.
C.Well, seafood don't suit.
D.Well, I'm afraid I don't like seafood. 答案:D
1
一、交际英语
1.- Good morning! I'd like to send this letter to the United States.
- ____________. You have to pay 3 dollars more for it.
A.It's too expensive
B.It's overweight
C.It's too far away
D.It's well done
答案:B
2.- Good morning, may I speak to Mark, please?
- _________
A.Who's there?
B.Who's that speaking?
C.Who are you?
D.Who wants to speak to Mark?
答案:B
3.- I didn't mean to do that. Please forgive me.
- _________
A.Not too bad.
B.That's all right.
C.It's a pleasure.
D.Thank you.
答案:B
4.- May I see your tickets, please?
- ________
A.Sure.
B.No, you can't.
C.No, they are mine.
D.Yes, you can.
答案:A
5.- Would you like something to drink? What about a cup of tea?
- _________
A.No, thanks.
B.No, I wouldn't.
C.Yes, I want.
D.Yes, I like.
答案:A
二、阅读理解
Last summer, I took my first airplane flight from London to New York. I boarded the plane at
[英语作文]大学英语b级考试试题(附答案)
大学英语b级考试试题(附答案)
第一部分:交际用语 (共5小题;每小题3分,满分15分)
此部分共有5个未完成的对话,针对每个对话中未完成的部分有4个选项,请从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
1. ---Please help yourself to the seafood.
---___________
A. No, I can’t.
B. Sorry, I can’t help.
C. Well, seafood don’ t suit her.
D. Thanks, but I don’t like the seafood.
---请吃点海鲜。 ---谢谢,我不吃海鲜。
2. ---Would you like to go to the concert with us this evening?
---__________ A. No, I already have plans.
B. I’ d love to, but I’m busy tonight.
C. No, I already don’t like being with you.
D. I’m ill, so I shouldn’t go out.
---今晚你能和我们一起去听音乐会吗? ---我很高兴去,但今晚我很忙。
3. ---Congratulations! You won the first prize in today’ s speech contest
---__________
A. Yes, I beat the others. B. No, no, I didn’t do it well.