人教新目标七年级英语上册Units3-4阶段验收测试题含答案

  • 格式:doc
  • 大小:138.50 KB
  • 文档页数:6

新目标7上Units 3-4阶段验收练习

一、单项填空(共10分,每小题1)

1. This is eraser. And eraser is Alice’s.

A. a; a B. an; an C. the; an D. an; the

答案:D

2. Please call her 8888-6666, you can ask her help.

A. at; on B. in; of C. of; for D. at; for

答案:D

3. —Are those your English books, Millie?

— .

A. Yes; those are B. No, those aren’t C. Yes, they are D. No, it isn’t

答案:C

4. Where are pens ? Are in the schoolbag?

A. my; they B. /; they C. your; you D. his; it

答案:A

5. — under ?

—My pen.

A. What’s; the chair B. Where’s; the chair

C. Where are; the chair D. What are; the chair

答案:A

6. Which of the underlined sound is different from others (划线部分发音与其他项不同的是)?

A. lost B. come C. clock D. model

答案:B

7. —Is this car?

—Yes, It’s .

A. her; hers B. your; my C. his; he D. her; she

答案:A

8. Thanks your family photos, very nice.

A. to; it’s B. in; it’s C. for; they’re D. at ; they’re

答案:C

9. — Jim, I don’t know this word (单词).

— Well, here is a ________ and it can help you.

A. watch B. ruler C. schoolbag D. dictionary

答案:D

10. —You can come to the party, thank you, Anna.

A. Thank you, too. B. Yes, it’s good. C. What about you? D. You’re welcome.

答案:D

二、完形填空(共10分,每小题1分)

Tomorrow is Christmas. We have a Christmas tree 1 our house. Under the tree there

are 2 boxes. What are in the 3 ? In the red box there is a hat. It is 4

Grandma. In the yellow box there is a 5 . It is for Tom. Tom’s pens and 6 are always

everywhere. Now he can put (放) them in the schoolbag. 7 is in the blue box? It is a jacket.

It is 8 . It is for Peter. Peter likes brown. He must like(喜欢) 9 . This is the last box. It is green. A watch is in it. The watch is for Jenny. Her watch is 10 . She can’t find it.

1.A. in B. on C. to D. for

答案:A

2.A. two B. three C. four D. five

答案:C

3.A. house B. bags C. tree D. boxes

答案:D

4.A. to B. for C. with D. at

答案:B

5.A. schoolbag B. dictionary C. notebook D. baseball

答案:A

6.A. planes B. desks C. books D. photos

答案:C

7.A. Who B. Where C. How D. What

答案:D

8.A. blue B. brown C. black D. yellow

答案:B

9.A. they B. it C. them D. one

答案:B

10.A. tidy B. nice C. first D. lost

答案:D

三、阅读理解(共20分,每小题2分)

阅读下列短文,做出正确判断或选出最佳答案。A篇为判断正(A)误(B)题,B篇为选择题。

A

Tom is my brother. He isn’t tidy. He always asks me, “Where is my English book? Where

are my rulers? Where’s my notebook…?” Here’s a picture of his room. You can see the clock,

English book, tape player, bag, ID card, notebook and hat. The clock is on the desk. The English

book is on the desk, too. The yellow tape player is on the bed. The notebook is in the bookcase.

The bag is in the desk. The ID card is in the notebook. And the hat is on the chair.

1. Tom is tidy.

答案:B

2. Here’s a picture of Tom’s classroom.

答案:B

3. The clock and the English book are on the desk.

答案:A

4. The red tape player is on the bed.

答案:B

5. The ID card is in the notebook.

答案:A

B

Hi, friends. I’m Linda. My family name is Green. I’m a student in Chaoyang Middle School.

This morning I found a black schoolbag on my way to school. In it, I see three books, a dictionary,

a pencil box and an orange. The pencil box is blue. A brown eraser and a red pen are in it. Is the schoolbag yours? You can call me at 222-8282.

6. Linda’s last name is ________.

A. Green B. White C. Brown D. Black

答案:A

7. In the morning Linda found ________.

A. an ID card B. a schoolbag C. a baseball D. a telephone

答案:B

8. 划线单词way的汉语意思是“________”。

A. 道路 B. 习惯 C. 时间 D. 天气

答案:A

9. You can see ________ in the pencil box.

A. a pen and a pencil B. a pen and a ruler

C. a ruler and an eraser D. an eraser and a pen

答案:D

10. Which of the following is TRUE?

A. An apple is in the schoolbag. B. The pencil box is brown.

C. Linda’s phone number is 222-8282. D. Linda is in the library now.

答案:C

四、任务型阅读(共10分)

Hi, I’m Linda! Welcome to my house! It’s very nice. My sister Judy and I share (分享) the

same bedroom; there are two beds in it. My bed is by the window, and I can often see some

beautiful flowers through it. A red quilt and some storybooks (故事书) are on my bed. I often do

some reading in bed in the evenings. Judy’s bed is next to mine. Some tapes are on it. She often

listens to them in the early mornings. Well, a table is in the middle of our bedroom. My schoolbag

is on it. Oh, I lost my schoolbag last Friday. But I found it at the Lost and Found this Monday.