北大15年春《大学英语2》作业四高分答案

  • 格式:docx
  • 大小:21.27 KB
  • 文档页数:11

北大15年春《大学英语2》作业四高分答案
1. - Are you going on holiday for a long time? - _________
A. A. It was a long time. B. B. Two weeks ago. C. C. No. Only a couple of days. D. D.
Not long time ago.
答:C

2. - Hey, Tom, what’s up?- __________
A. A. Yes, definitely! B. B. Oh, not much. C. C. What is happening in your life? D. D.
You are lucky.
答:B

3. - Marilyn, I’m afraid I have to be leaving now. - ____________
A. A. That sounds wonderful. B. B. Oh, so early? C. C. Not at all. D. D. Good luck!
答:B

4. Do you prefer tea or coffee? - _____________________
A. A. Milk. B. B. Yes, I like tea. C. C. Coffee, please. D. D. None.
答:C

5. -- Congratulations! You won the first prize in today’s speech contest.-- ________
A. A. Yes, I beat the others. B. B. No, no, I didn't do it well. C. C. Thank you. D. D. It's a
pleasure.
答:C

6.Where is Kate? - _____________________
A. A. She's in England. B. B. She's from London. C. C. She's a nurse in England. D. D.
She is English.
答:A
7. - Excuse me, could you show me the way to the nearest post office? - __________
Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. You can’t miss it.
A. A. I beg your pardon? B. B. What do you mean? C. C. You're welcome. D. D. Mm,
let me think.
答:D

8. When did you move to America?- _____________________
A. A. Three years ago. B. B. About three years. C. C. Next year. D. D. This year.
答:A

9. -How soon will your father fly to New York?-_____________________
A. A. At 7.00 am. B. B. Last week. C. C. In three days. D. D. Twice a year.
答:C

10. -- May I use your bike for a moment?-- ________
A. A. It's well. B. B. It doesn't matter. C. C. By all means. D. D. I have no idea.
答:C

11. _______ these honours he received a sum of money.
A. A. Except B. B. But C. C. Besides D. D. Outside
答:C

12. A police officer claimed he had attempted to ____ paying his fare.
A. A. avoid B. B. reject C. C. refuse D. D. neglect
答:A

13. How can he _____ if he is not _____?
A. A. listen; hearing B. B. hear; listening C. C. be listening; heard D. D. be hearing;
listened to