英语统考B 复习题+答案

  • 格式:doc
  • 大小:86.50 KB
  • 文档页数:12

词汇与语法B 1、- _______ is your girl friend like? - She is very kind and good-looking. B:What

2、We came finally _________ the conclusion that she has been telling lies all the time. C:to 答案:C

3、I won't make the _______ mistake next time. B:same 答案:B

4、He _______ lives in the house where he was born. C:still 答案:C

5、I didn't know what to do, but then an idea suddenly ________ to me. C:occurred 答案:C

6、Mathematics ________ study or science of numbers. A:is 答案:A

7、- Do you want to wait? - Five days ________ too long for me to wait. C:is 答案:C

8、It's ________ that he was wrong. C:clear 答案:C

9、There ________ a book and some magazines on the desk. A:is 答案:A

10、He ________ me do the work. B:helps 答案:B

11、He helped me ______ my homework. A:with 答案:A 12、At that time, she ______ on a journey with her friend. B:was 答案:B

13、We should not look down ________ the poor people. A:upon 答案:A

14、If I don't ________ the phone at home, ring me at work. D:answer 答案:D

15、This book is nothing ______ do with the author's first novel. D:to 答案:D

16、The young man was drunk ________ two glasses of wine. B:with 答案:B

17、I didn't buy the apples; she gave them to me ______ nothing. C:for 答案:C

18、They sent the letter to me ________ mistake. A:by 答案:A

19、James Watt ______ the steam engine. B:invented 答案:B

20、The children _______ play with them. C:want me to 答案:C

21、How ______ you say that you really understand the whole story if you have covered only part of the article? A:can 答案:A

22、They all go outing on such a warm spring day ______ Mark. He is busy with his lessons now. D:except 答案:D

23、As a primary school teacher, one should be ______ with children. This is the first standard for being a good teacher. A:patient 答案:A 24、Standing under a big tree to _______ getting wet in a rain is not a good choice. This is especially true when it is the thunderstorm reason. A:avoid 答案:A

25、The teacher's lecture on pronunciation lasted for three hours. Many of us felt very _______ and sleepy B:bored 答案:B

26、After walking hurriedly for half an hour, I wanted to drink _______. A:something cold 答案:A

27、All ______ they have done is good for us all. We should understand them. C:that 答案:C

28、She has been working hard day and night during these years _______ she could pay for the lost necklace. A:in order that 答案:A

29、We are glad that we finally managed to get into contact ________ them. D:with 答案:D

30、The scientists are ____ a series of experiments to learn more about how the body adapts to weightlessness. D:doing 答案:D

31、A pilot should be responsible ____ the safety of all the passengers on board. C:for 答案:C

32、She walked slowly away, and he waited until she was out of ____ before going back into the house B:sight 答案:B

33、Can you look after my children for a while? I don't want to leave them _______. C:alone 答案:C

34、We are disappointed to find that the quality of the products here _______ very poor. C:is 答案:C 35、The movie star didn't show up at the airport, _______ was rather disappointing. B:which 答案:B

36、Who else, _______ Mary, took part in the English speech contest? A:besides 答案:A

37、Although we have achieved some success, we should work harder _______ now on. A:from 答案:A

38、John and Alice got _______ last year in Las Vegas. C:married 答案:C

39、If you observe more closely, Margaret is _______ of the two girls. A:the taller 答案:A

40、He ______ a sum of money every month to help the two orphans. A:sets aside 答案:A

41、The museum ______ we visited last Saturday was set up twenty years ago. C:which 答案:C

42、All the evidence points to the fact ______ he is the murderer. C:that 答案:C

43、The girl sometimes has difficulty ______ what the teacher says in class. B:understanding 答案:B

44、This is the ______ photo I have ever taken. C:best 答案:C

45、The Japanese, ______ average, live much longer than the Europeans. D:on 答案:D

46、______ she seemed to find English very difficult, but later he made very good progress. D:At first