高考英语一轮复习 Module 6 Unit 18 Beauty课件 北师大版
- 格式:ppt
- 大小:827.00 KB
- 文档页数:82


Unit 18
Beauty
[单词 拼写应用]
核心单词
1.adore vt.敬爱,非常喜欢
2.delicate adj.精美的,雅致的
3.accompany vt.伴随,陪同
4.range n.(数、量、年龄等的)变化范围
5.command n.命令,指挥
6.vain adj.自负的,炫耀的
7.convey vt.传达,表达
8.affection n.爱慕,钟爱
9.steady adj.平稳的;稳定的
10.manner n.方式,方法
[语境运用] 用所给词的适当形式填空
1.Accompanied(accompany) by cheerful music, the children began to dance.
2.Prices have risen steadily(steady) during the past decade.
3.Both boys had good manners(manner), politely shaking hands.
4.What an adorable(adore) necklace she is wearing!
5.The temperature ranges(range) between 30 and 40 degrees centigrade.
6.Please convey(convey) my apologies to your wife.
拓展单词
1.deliver vt.递送,传送→delivery n.递送,传送
2.breath n.呼吸→breathe v.呼吸→breathless adj.令人屏息的
3.consistent adj.一致的,始终如一的→consistency n.连贯性,一致性
4.access n.接近,进入,通道,利用……的权利/机会→accessible adj.容易理解的
5.disturb v.妨碍,扰乱→disturbing adj.使人烦恼的→disturbance n.扰乱,骚乱,不安
+选修6 Unit 18 课下作业(一~三)
Ⅰ.单词拼写
1.Several cars are available within this price range (范围).
2.I must help him when he needs my help because my conscience (良心) tells me
it is necessary.
3.We are against any subjective (主观的) judgment of her abilities.
4.As is often the case, the little boy has gone to school with his dog
accompanying (陪伴) him.
5.Modern schools are
superior (高级的) to those traditional ones in many ways.
6.I would appreciate it if the goods could be delivered (递送) as soon as
possible.
7.All the information can be conveyed (表达) in a simple diagram.
8.I was struck (打动) by the scenery of the mountain village.
9.I wish you would stop treating (对待) me like a child!
10.I would recommend (推荐) that you buy a DVD player instead of a VCR.
Ⅱ.单句语法填空
1.Having lived in China for 8 years, Helen has a good command of Chinese.
安徽省2020届高三英语一轮复习单元测试题(十八)
Unit 18 Beauty
随堂演练巩固
Ⅰ.单词拼写
1.It’s very cold today;the temperature has dropped to the
point.
【答案】 freezing
2.The Chinese of the English novel appeared in the early
1950s.
【答案】 version
3.This island is only by boat.
【答案】 accessible
4.He doesn’t like eating the vegetable.He thinks the vegetable is a
bit .
【答案】 tasteless
5.What you say is not with what you do.
【答案】 consistent
6.May I ask you to (陪同) me to the police station?
【答案】 accompany
7.This glass of iced tea will (使振作精神) you.
【答案】 refresh
8.It is said that Frenchmen are among the most (浪漫的) people
in the world.
【答案】 romantic
9.I must do it because my (良心) tells me it is necessary.
【答案】 conscience
10.Your suitcase is five kilograms (超重的). 【答案】 overweight
【新课标人教版】(全国通用)2013届高考英语一轮复习精讲精练学案必修5 Unit 4 Making
the news
Ⅰ.重点单词聚焦
1.Tom misses his mother very much and he is________(渴望) to see her.
答案: eager
2.Jane is one of my________(同事) and we have been working in the same company for two
years.
答案: collegues
3.The teacher explained the chemical________(过程) to his students.
答案: process
4.Before answering the questions,please read the first________ (部分) of the passage.
答案: section
5.Jackson________(提交) his term paper the day before yesterday.
答案: submitted
6.The news of the sports meet is________(更新) every day.
答案: updated
7.Mother was cleaning the room;________(与此同时),Father was watching TV.
答案: meanwhile
8.It will be fine whenever you come,but you’d better ________ (通知,告知) me of that before
you come.
答案: inform
9.I hope you can submit your term papers before the________(最后期限).