高二英语上学期unit-3-project-牛津英语
- 格式:pdf
- 大小:1021.03 KB
- 文档页数:10


1 M7U3作业5 Project (1)
一、 根据句意并结合汉语或首字母提示写单词
1. It is impossible to reach appropriate conclusions without access to________(紧密相关的)
information.
2. We are interested in reintroducing these titles in the future but we have no ________(具体的) plans in place yet.
3. The general issued a ________(命令) that all of them should come at six o'clock.
4. She ________(宣称) that nuclear power was the most environmentally safe form of
energy.
5. I've heard from a reliable ________(来源) that company is running very well.
6. It is universally a________ that the Internet is playing a more and more important role in
modern society.
7. One good way to organize an article is to make an o________ of it first.
8. He went to bed again, but the memory of Marley's Ghost b________ him very much.
9. I'd like to w________ some money from my savings account and put it in my cheque
一年级上册数学期末试卷(一)
一、填一填( 42分)
1 、
2、画画填填。
■■■■■■■■■___
9+( )=10
▣▣▣________ 3+( )=9
▦▦▦▦▦______ 5+( )=8
3、 6前面一个数是( ),后面一个数是( )。
4、 和8相邻的两个数是( )和( )。
5、 比5大比10小的数有( )。
6、 ▦▦▦▦▦▦▦▦▦▦ ▦有( )个,▣有( )个。
▣▣▣▣▣▣▣ ▦比▣多( )个,▣比▦少( )个。
7、 的上面画▣ 的下面画▦
的左面填8 的右面填6
8、在▦里填<、>或=
10▦8 6▦6 8▦6+1 4-4▦0
5+4▦10 10-3▦8 7-3▦2+3 6+3▦7+3
9、在□里填上合适的数
□>9 6+3<□ 9-2>□ 7<□<10
□>8>□ 6+□=10-2 8+□=8-□ 6 3 2 8
10、写出四道得数是5的算式:
□▦□=□ □▦□=□
□▦□=□ □▦□=□
二、直接写出得数(10分)
4+2= 9-3= 4+5= 6-3= 7+0=
4-4= 6+4= 7-6= 10-5= 2+8=
7+3= 4+4= 3+5= 0+9= 10-8=
M1U3 Project 教学案 江苏省邗江中学 李金凤
1 Module1 unit3 Project: Making a booklet on keeping fit
Learning aims:
1. To get to know the importance of living a healthy life and how to keep fit .
2. To be familiar with what a booklet is like and how it is written
3. To make a booklet about keeping fit using what we have learnt. Learning procedures:
StepⅠGreeting and Lead-in--A short quiz
1. How much water do we need to drink a day?
A. 5 glasses B. 2 glasses C. 8 glasses
2. What is a proper percentage of the amount of vegetables and fruits?
A. more than 2/3 B. less than 1/3 C. at least half
3. How much sleep does a teenager need each night ?
A. 5-6 hours B. 7-8 hours C. 8-10 hours
4. Which is the best time to sleep ?
A. 8:30 p.m.-7:00 a.m. B. 10 p.m.-6a.m. C. 11p.m.-5:30a.m.
【新课标人教版】(全国通用)2013届高考英语一轮复习精讲精练学案必修5 Unit 4 Making
the news
Ⅰ.重点单词聚焦
1.Tom misses his mother very much and he is________(渴望) to see her.
答案: eager
2.Jane is one of my________(同事) and we have been working in the same company for two
years.
答案: collegues
3.The teacher explained the chemical________(过程) to his students.
答案: process
4.Before answering the questions,please read the first________ (部分) of the passage.
答案: section
5.Jackson________(提交) his term paper the day before yesterday.
答案: submitted
6.The news of the sports meet is________(更新) every day.
答案: updated
7.Mother was cleaning the room;________(与此同时),Father was watching TV.
答案: meanwhile
8.It will be fine whenever you come,but you’d better ________ (通知,告知) me of that before
you come.
答案: inform
9.I hope you can submit your term papers before the________(最后期限).