SAT真题
- 格式:doc
- 大小:66.00 KB
- 文档页数:11
sat语法试题及答案SAT语法试题及答案1. 选择下列句子中语法正确的一项。
A) The book that I read yesterday was very interesting.B) The book that I read yesterday is very interesting.C) The book that I read yesterday were very interesting.D) The book that I read yesterday has been very interesting. 答案:A2. 下列句子中,哪个选项使用了正确的标点符号?A) The weather was hot, and humid, and sticky.B) The weather was hot and humid, and sticky.C) The weather was hot; and humid, and sticky.D) The weather was hot, and humid and sticky.答案:B3. 以下句子中,哪个选项的动词时态使用正确?A) I have been working on this project since last week.B) I was working on this project since last week.C) I had been working on this project since last week.D) I will have been working on this project since last week. 答案:A4. 选择下列句子中主谓一致正确的一项。
A) The team are playing well together.B) The team is playing well together.C) The players are playing well together.D) The players is playing well together.答案:B5. 下列句子中,哪个选项使用了正确的平行结构?A) She enjoys reading, to swim, and hiking.B) She enjoys reading, swimming, and hiking.C) She enjoys to read, to swim, and hiking.D) She enjoys reading, swimming, and to hike. 答案:B6. 选择下列句子中语法正确的一项。
1. In retrospect, the presidency of Dwight Eisanhower is perceived as ________________ period because it was relatively free of domestic turmoil.A. a tranquilB. an intractableC. a direD. a convergentE. a vanquished2. The two astronomers who simultaneously discovered Comet Hale-Bopp were _____: individuals pursuing astronomy as an interest, not as a profession.A. researchersB. amateursC. skepticsD. officialsE. pioneers3. The dictator ____ democracy as the _____ of ordinary citizens in governmentaffairs.A. scorned …dutyB. praised …abseneeC. lauded … bunglingD. endorsed … tyrannyE. derided … meddling4. The two friends occasionally induldged in _____ , as they both enjoyed about of good-natured teasing.A. banterB. libelC. bombastD. controversy5. Never an ____ , but tending instead to see both sides of an issue, the senatorwas considered _____ by those who did not know her well.A. absolutist …in decisiveB. authoritaria n …insen sitiveC. elitist … arrogantD. ideologue … adamantE. un derachiev er …moderate6. The passagers experienced an intimacy not uncommon among vacationers spending days together, an intimacy more often due to _____ t h a n any community of taste.A. proximityB. compatibilityC. affluenceD. finesseE. recalcitrance7. Chairperson and CEO Andrea Jung has revitalized her company, considered ____ in recent years, to one whose products now attract millions of consumers worldwide.A. avant-gradeB. moribundC. auspiciousD. spuriousE. munificent8. Jessica was ____ by Jon's angry outburst: she literally did not know what tosay , think or do.A. disenchantedB. peevedC. assuagedE. nonplussedSECTION 7The passages below are followed by questions based on their content; questions following a pair of related passages may also be based on the relationship betweenthe paired passages. Answer the questions on the basis of what is stated or implied in the passages and in any introductory material that may be provided.Questions 9-11 are based on the following passages.Passage 1Caves have always haunted the imagination. The ancient Greeks shuddered at tales of Cerberus, the three-headed dog guarding the entrance to Hades, and countless legends and Hollywood fantasies include a spine-tingling staple: unknown creatures lurking in the next claustrophobic corridor, hungry and waiting for visitors. Now it turns out that bizarre, voracious denizens of the underworld arc not wholly imaginary. Biologists slithering into ever deeper, tighter recesses are coming face-to-face with a fast-growing list of cave-dwelling spiders, centipedes, leeches, mites, scorpions, beetles, fish, snails, worms, and salamanders, along with thick beds of bacteria and fungi that sometimes make a living off the very rocks.Passage 2Five hundred feet below the bright-green rain forest, my fellow cave diver slipsinto the dark-green waters of a Hooded cave passage called Tunkul Sump. Loaded with lights and two scuba tanks, he unreels a thin white nylon cord, his lifeline back from the unexplored passage. I sit near the sump and wait. It's April 30. 1999. my sixth expedition to the Chiquibul cave system in Belize and Guatemala. On each trip Heel I'm opening books in an underground library that has preserved records of dramatic climate change over time, of the lives of the ancient Maya who once used these caves, and of numerous animal species, living and extinct.9. Both Passage 1 and Passage 2 indicate that caves are home to(A) fossilized remains(B) sedimentary rocks(C) mythological creatures(D) ancient human artifacts(E) multiple animal species10. The authors of both passages would most likely agree that caves(A) were left unexplored due to the dangers involved(B) are threatened by excessive exploration(C) continue to yield new discoveries(D) provide information about ancient civilizations(E) fuel people's fears about the underworld11. The last sentence of Passage 2 serves primarily to(A) show the extent to which the climate of the area has changed(B) point out that the cave was once home to species that are now extinct(C) indicate the danger associated with an expedition of this kind(D) convey the idea that the cave serves as a historical chronicle(E) suggest that underwater cave exploration is more productive than scholarlyresearchSECTION 7Questions 12-23 are based on the following passage.The passage below was adapted from a novel published in 1987.I am a painter. I paint portraits and townscapes —views of the inner city, of shabby streets, small,dusty parks, crumbling tenements. That is my art, my reason for living. Unhappily, it is not productive in the crude sense. In spite5of kindly reviews of myoccasional exhibitions and the loyal response of old friends who attend the private views and buy the smaller paintings, my work only brings in a pittance. The trade that I live by. that pays the bills and the mortgage, that gives my mother the necessary allowance to |0 keep her in reasonable comfort in her small house, is that of a copyist.I am (I mast make this clear an honest craftsman; not a cheat, not a forger. I amno Tom Keating, aging a picture with a spoonful of instant coffee, spraying on flyspecks15 with a mixture of asphalt and turpentine, pretending to have come upon an unknown Old Master ina junk shop or attic. I paint copies of famous paintings, sometimes for private persons or institutions, but mostly for the directors of companies who want an impressive decoration to hang in20 their boardrooms. Deception of an innocent kind is their intention; asked if the picture is genuine, few of them. I imagine, would lie. Nor would they be wise to.Whether they know it or not (and in some cases 1 am sure that they do know, collaborating with me ina further, minor25 deception out of pleasure and a shared sense of humor), my copies are never exact.That is where vanity comes in. One wants to leave one's mark on the world. Like many another craftsman, like an apprentice stonecutter carving a gargoyle on a cathedral. 30 I want to make myindividual contribution to the grand design, t copy the painting with all the skill at my disposal, all the tricks; squaring up, measuring with calipers, using photographs, a projector, a light box for transparencies to get as near as I can to the true color. I try to match the35 pigments used by the artist, grinding my own Naples yellow, or buying it in atube from Budapest where ii is still legal to sell it ready made with Lead and antimony. But instead of adding my signature, I change some insignificant feature. I alter the expression of a man in o crowd, add40 a tiny animal face in a dim corner, a mouse or a weasel, replace the diamond ona woman's hand with a ruby, paint a watch on a wrist in an eighteenth-century portrait.How many casual observers would notice Or care if they did'* Most people chortleto see experts confounded.45 All art. of course, is full of deception. Nature, too, and human behavior,but more of that later. Remember thestory of Zeuxis No Then I'll tell you. (Bear with me. The tale will develop, I hope, when I can find myway into it. but I amonly a painter, unused to the art of narrative flow.)50 This Zeuxis lived in Athens in the fourth century . He painted a picture of grapes with such skill that sparrows Hewin and tried to peck al the fruit. Amused, Zeuxis invited another painter lo witness a repeat performance. A rival, whose name was Parrhasius. HE affected to be55 unimpressed. To cheat sparrows was nothing extraordinary. "Bird brained" washis buzzword. The birth of a clich eParrhasius went home and brooded. His turn to ask his friend Zeuxis to inspect athe draperies60 had been painted. Zeuxis. who was either a fool, or a very nice man. or simplysomewhat shortsighted, was generous with praise. "I was only able to deceive a few painting. It was concealed behind a curtain. Zeuxis tried lo unveil it and failed:sparrows, but you have deceived me. a man and an artist."This hoary old legend has its quirky, private significance65 for me. Ever since I first heard it. at school, it made me want to be an artist good enough to fool the experts.Tom Keating (1018-1984) was an art restorer and famous art forcer who claimed to have forged over 2000 paintings by over 100 different artists.12. hi line 4, "Unhappily" most nearly means(A) Inappropriately(B) Mournfully(C) Unfortunately(D) Awkwardly(E) Unexpectedly13. The narrator portrays the "friends ” (line 6) as generally being(A) imaginative(B) artistic(C) amusing(D) reflective(E) supportive14. The narrator's attitude toward Tom Keating (line 13) is primarily one of(A) sympathy(B) fascination(C) regret(D) disdain(E) exasperation15. In line 16, the narrator uses the phrase "an unknown Old Master" to refer to(A) a forgotten teacher who once wielded great influence(B) a formerly prominent artist who has now become obscure(C) any painting found in an out-of-the-way place(D) an artwork so damaged that it has lost its aesthetic appeal(E) a painting by a famous artist that had previously been unrecognized16. The attitude of those people "collaborating" (line 24) in the "deception"(line25) is one of(A) feigned innocence(B) ironic detachment(C) wry amusement(D) naked ambition(E) unmitigated greed17. As described in lines 31-37 ("I copy ... antimony"), the narrator's approachto copying is best characterized as(A) painstaking(B) grudging(C) innovative(D) simplistic(E) slipshod18. The "watch" (line 42) is best characterized as(A) an allegory(B) an anachronism(C) a metaphor(D) a symbol(E) a conundrum19. The statement in line 45 ("All art... deception") signals a shift from(A) a discussion about a vocation to a discussion about private life(B) a description of a person to a description of a community(C) an analysis of a deception to a rumination on that deception's consequences(D) an account of a particular individual's actions to an explanatory anecdote(E) a historical consideration of a trade to a mythical tale of that20. In line 55, "cheat" most nearly means(A) mislead(B) swindle(C) deprive(D) elude(E) victimize21. In lines 54-57 ("He affected ... brooded"), the narratorParrhasius was(A) annoyed at having been summoned to judge Zeuxis' work(B) regretful that he had not worked harder to perfect his own artistic skills(C) proud that a fellow artist had created such a realistic work(D) secretly jealous of Zeuxis' accomplishment(E) more knowledgeable about the behavior of birds than Zeuxis was trade's origins implies that22- In lines 60- 61 ("Zeuxis. .. Shortsighted ), the narrator offers (A) unusual examples of a particular technique(B) alternative explanations for a certain action(C) humorous excuses for a grave situation(D) cynical reasons for a heroic gesture(E) unfair dismissals of a scholarly tradition23. The narrator implies that the "legend" (line 64) served to(A) inspire the narrator with a lifetime goal(B) solidify the narrator's ethical beliefs as an artist(C) suggest to the narrator that the life of an artist would ultimately proveto be profitable(D) discourage the narrator from attempting to become a prominent artist(E) help teach the narrator the technical skill needed to become a copyist。
国外英语考试《SAT Test》试题(网友回忆版)二[单选题]1.People who carpool arrive at wo(江南博哥)rk sooner than those who don't because carpool lanes allow them to spend less time stuck in divaffic than do coworkers who drive alone.A.allow them to spend less time stuck in divafficB.allow less time to be spent by them as a result of being stuck in divafficC.allow them spending less time stuck in divafficD.allow for less time to be spent by them stuck in divafficE.allowing for less time being spent stuck in divaffic参考答案:A参考解析:A项恰当地表达了句子中的对比关系,且措辞简洁。
B项措辞冗杂,且使用被动语态。
C项“ing”的形式不正确。
D项也错用了被动语态。
E项中“being”的使用使句子变得冗杂且不恰当。
[单选题]2.Because you enjoy hearing up-and-coming musicians, even though it appears somewhat rundown you will probably prefer this club to more famous ones.A.even though it appears somewhat rundown you will probably preferthis club to more famous onesB.you will probably prefer this club, even though it appears somewhat rundown, when it is compared to more famous onesC.you will probably prefer this club to more famous ones, even though it appears somewhat rundownD.even though this club appears somewhat rundown, you will probably prefer it over more famous onesE.since this club appears somewhat rundown, you will probably preferit to more famous ones参考答案:C参考解析:A项中的“even though it appears somewhat rundown”应在“club”之后,B项措辞冗杂,D项的词语的排序使句子难以理解。
sat试题及答案解析SAT试题及答案解析1. 阅读下列句子,选择最恰当的词汇填入空白处。
句子:The artist's new painting was a _______ of colors that left the audience in awe.选项:A. explosionB. collectionC. mixtureD. gathering答案:A解析:在这个句子中,"explosion"(爆炸)一词用来形容色彩的强烈和丰富,给人以强烈的视觉冲击,因此是最合适的词汇。
2. 阅读以下段落,回答以下问题。
段落:In the early morning, the sun rose slowly over the horizon, casting a golden glow on the sleepy town. The streets were still quiet, with only a few people walking by.问题:What time of day is described in the passage?答案:Early morning解析:文中提到“the sun rose slowly over the horizon”和“streets were still quiet”,这些描述都暗示了时间是清晨。
3. 完成以下数学题。
题目:If a car travels 120 miles in 3 hours, what is its speed in miles per hour?答案:40 mph解析:速度的计算公式是距离除以时间。
因此,120英里除以3小时等于40英里每小时。
4. 阅读下列句子,判断下列陈述是否正确。
句子:The scientist's hypothesis was proven incorrectafter the experiment.陈述:The experiment confirmed the scientist's hypothesis.答案:错误解析:句子中提到“hypothesis was proven incorrect”,意味着实验结果与科学家的假设相反,因此陈述是错误的。
sat试题及答案SAT试题及答案一、阅读理解(共20题,每题2分,总计40分)1. 根据文章A,作者主要讨论了什么主题?A. 环境保护的重要性B. 科技发展对环境的影响C. 可持续发展的策略D. 气候变化的成因答案:C2. 文章B中提到的“生态足迹”是指什么?A. 人类对自然资源的消耗量B. 人类对环境的污染程度C. 人类对生物多样性的影响D. 人类对气候系统的影响答案:A...20. 文章T中作者对于未来的看法是什么?A. 悲观的B. 乐观的C. 中立的D. 无法确定答案:B二、写作(共1题,总计20分)21. 根据所给材料,写一篇不少于500字的议论文,阐述你对“教育公平”的看法。
答案:略三、数学(共20题,每题2分,总计40分)22. 如果一个圆的半径是5厘米,那么它的面积是多少平方厘米?A. 78.5B. 100C. 157D. 196答案:A23. 一个直角三角形的两条直角边分别是3厘米和4厘米,那么它的斜边是多少厘米?A. 5B. 6C. 7D. 8答案:A...41. 如果一个数列的前三项是2, 4, 6,那么这个数列的第10项是多少?A. 20B. 22C. 24D. 26答案:A四、语法(共20题,每题2分,总计40分)42. 下列句子中,语法正确的是:a) She is one of the student who is going to the concert.b) He has more books than me.c) The children was playing in the park.d) I have been living here for two years.答案:d43. 选择正确的动词形式填空:The teacher _______ (explain/explained) the concept to the students yesterday.答案:explained...61. 选择正确的形容词填空:The _______ (boring/interested) lecture made the audience fell asleep.答案:boring五、词汇(共10题,每题2分,总计20分)62. 选择与“innovative”意思相近的词:A. TraditionalB. ConservativeC. CreativeD. Outdated答案:C63. 选择与“compromise”意思相反的词:A. AgreementB. DisputeC. ConflictD. Resolution答案:C...71. 选择与“meticulous”意思相同的词:A. CarelessB. SloppyC. ThoroughD. Haphazard答案:C请注意:以上内容为示例,实际SAT试题及答案会根据考试的具体内容而有所不同。
2024年SAT考试数学历年真题精选辑一、选择题1. 已知方程 ax^2 + bx + c = 0 中,a ≠ 0,若该方程存在两个相等实数根,则下列哪个条件必然成立?A) a = bB) a = cC) b = cD) a + b = cE) b + c = a2. 投掷一枚均匀硬币,连续抛掷若干次,每次结果独立。
设已知前两次投掷结果都是正面朝上,下一次投掷的正面朝上的概率为多少?A) 1/2B) 1/4C) 1/3D) 2/3E) 2/93. 若函数 f(x) = 2x^2 + kx + 1,对于所有实数 x,f(x) > 0 成立。
则 k 的取值范围是?A) -1 < k < 1B) k > 1C) k < -1D) k ≠ 0E) k = 1二、解答题1. 设正整数 n 满足 n(n+1)(n+2) 可以被 3 和 8 同时整除,求 n 的最小值。
解:根据题意,n(n+1)(n+2) 是 3 和 8 的公倍数。
由于 3 和 8 互质,所以n(n+1)(n+2) 的最小公倍数为 24(3*8)。
因此,n 的最小值为 2。
2. 一辆长为 5 米的火车以恒定速度行驶通过测速点,测速点距离火车的前端 9 米,测得该火车的速度为 72 km/h。
若按该测速点测得的速度计算,火车的长度应为多少米?解:由于测得的速度为火车通过测速点的平均速度,根据平均速度公式v = d/t,我们可以得到火车通过测速点所用的时间 t = 9 米 / 72 km/h = (9/1000) / (72/3600) 小时。
由此,我们可以计算火车通过测速点所用的时间 t = 0.15 秒。
根据速度公式 v = d/t,可以得到火车通过测速点所用的距离 d = v * t = 72 km/h * 0.15 秒 = (72/3600) km * 0.15 秒 = 0.00375 km = 3.75 米。
SAT数学真题1. How long will Lucy have to wait before for her $2,500 invested at 6% earns $600 in simple interest?A. 2 yearsB. 3 yearsC. 4 yearsD. 5 yearsE. 6 years2. Grace has 16 jellybeans in her pocket. She has 8 red ones, 4 green ones, and 4 blue ones. What is the minimum number of jellybeans she must take out of her pocket to ensure that she has one of each color?A. 4B. 8C. 12D. 13E. 163. If r = 5 z then 15 z = 3 y, then r =A. yB. 2 yC. 5 yD. 10 yE. 15 y4. What is 35% of a number if 12 is 15% of a number?A. 5B. 12C. 28D. 33E. 625. A computer is on sale for $1600, which is a 20% discount off the regular price. What is the regular price?A. $1800B. $1900C. $2000D. $2100E. $22006. A car dealer sells a SUV for $39,000, which represents a 25% profit over the cost. What was the cost of the SUV to the dealer?A. $29,250C. $32,500D. $33,800E. $33,9997. After having to pay increased income taxes this year, Edmond has to sell his BMW. Edmond bought the car for $49,000, but he sold it for a 20% loss. What did Edmond sell the car for?A. $24,200B. $28,900C. $35,600D. $37,300E. $39,2008. If Sam can do a job in 4 days that Lisa can do in 6 days and Tom can do in 2 days, how long would the job take if Sam, Lisa, and Tom worked together to complete it?A. 0.8 daysB. 1.09 daysC. 1.23 daysD. 1.65 daysE. 1.97 days9. Find 0.12 ÷12A. 100B. 10C. 1D. 0.01E. 0.00110. Divide x5 by x2A. x25B. x10C. x7D. x3E. x2.511. Which of the following numbers could be described in the following way: an integer that is a natural, rational and whole number?A. 0B. 1C. 2.33D. -312. Find the mode of the following list of numbers: 2, 4, 6, 4, 8, 2, 9, 4, 3, 8A. 2B. 3C. 4D. 5E. 613. In the fraction 3/x, x may not be substituted by which of the following sets?A. {1, 2, 4}B. {-2,-3,-4}C. {1, 3, 7}D. {0, 10, 20}E. {1.8, 4.3}14. Sarah needs to make a cake and some cookies. The cake requires 3/8 cup of sugar and the cookies require 3/5 cup of sugar. Sarah has 15/16 cups of sugar. Does she have enough sugar, or how much more does she need?A. She has enough sugar.B. She needs 1/8 of a cup of sugar.C. She needs 3/80 of a cup of sugar.D. She needs 4/19 of a cup of sugar.E. She needs 1/9 of a cup of sugar.15. At a company fish fry, 1/2 in attendance are employees. Employees' spouses are 1/3 of the attendance. What is the percentage of the people in attendance who are not employees or employee spouses?A. 10.5%B. 16.7%C. 25%D. 32.3%E. 38%16. In a college, some courses contribute more towards an overall GPA than other courses. For example, a science class is worth 4 points; mathematics is worth 3 points; History is worth 2 points; and English is worth 3 points. The values of the grade letters are as follows, A= 4, B=3, C=2, D=1, F=0. What is the GPA of a student who made a “C” in Trigonometry, a “B” in American History, an “A” in Botany, and a “B” in Microbiology?A. 2.59B. 2.86C. 3.08D. 3.3317. There are 8 ounces in a ? pound. How many ounces are in 7 3/4 lbs?A. 12 ouncesB. 86 ouncesC. 119 ouncesD. 124 ouncesE. 138 ounces18. If the value of x and y in the fraction XZ/Y are both tripled, how does the value of the fraction change?A. increases by halfB. decreases by halfC. triplesD. doublesE. remains the same19. What is the next number in the following pattern? 1, 1/2, 1/4, 1/8, ___A. 1/10B. 1/12C. 1/14D. 1/15E. 1/1620. Of the following units which would be more likely used to measure the amount of water in a bathtub?A. kilogramsB. litersC. millilitersD. centigramsE. volts21. If a match box is 0.17 feet long, what is its length in inchesthe most closely comparable to the following?A. 5 1/16 inch highlighterB. 3 1/8 inch jewelry boxC. 2 3/4 inch lipstickD. 2 3/16 inch staple removerE. 4 1/2 inch calculator22. Which of the following fractions is the equivalent of 0.5%?A. 1/20D. 1/5E. 1/50023. In the graph below, no axes or origin is shown. If point B's coordinates are (10,3), which of the following coordinates would most likely be A's?A. (17, -2)B. (10, 6)C. (6, 8)D. (-10, 3)E. (-2, -17)24. Over the course of a week, Fred spent $28.49 on lunch. What was the average cost per day?A. $4.07B. $3.57C. $6.51D. $2.93E. $5.4125. Of the following units, which would be most likely to measure the amount of sugar needed in a recipe for 2 dozen cookies?A. degrees CelsiusB. millilitersC. quartsD. kilogramsE. cups26. Jim has 5 pieces of string. He needs to choose the piece that will be able to go around his 36-inch waist. His belt broke, and his pants are falling down. The piece needs to be at least 4 inches longer than his waist so he can tie a knot in it, but it cannot be more that 6 inches longer so that the ends will not show from under his shirt. Which of the following pieces of string will work the best?A. 3 4/5 feetB. 3 2/3 feetC. 3 3/8 feetD. 3 1/4 feetE. 2 1/2 feet27. After purchasing a flat screen television for $750, John realizes that he got a great deal on it and wishes to sell it for a 15% profit. What should his asking price be for the television?B. $833.60C. $842.35D. $862.50E. $970.2528. If 300 jellybeans cost you x dollars. How many jellybeans can you purchase for 50 cents at the same rate?A. 150/xB. 150xC. 6xD. x/6E. 1500x29. If 6 is 24% of a number, what is 40% of the same number?A. 8B. 10C. 15D. 20E. 2530. Lee worked 22 hours this week and made $132. If she works 15 hours next week at the same pay rate, how much will she make?A. $57B. $90C. $104D. $112E. $12231. The last week of a month a car dealership sold 12 cars. A new sales promotion came out the first week of the next month and the sold 19 cars that week. What was the percent increase in sales from the last week of the previous month compared to the first week of the next month?A. 58%B. 119%C. 158%D. 175%E. 200%32. If 8x + 5x + 2x + 4x = 114, the 5x + 3 =A. 12B. 25D. 47E. 8633. If two planes leave the same airport at 1:00 PM, how many miles apart will they be at 3:00 PM if one travels directlynorth at 150 mph and the other travels directly west at 200 mph?A. 50 milesB. 100 milesC. 500 milesD. 700 milesE. 1,000 miles34. What is the cost in dollars to steam clean a room W yards wide and L yards long it the steam cleaners charge 10 cents per square foot?A. 0.9WLB. 0.3WLC. 0.1WLD. 9WLE. 3WL35. Find 8.23 x 109A. 0.00000000823B. 0.000000823C. 8.23D. 8230000000E. 82300000000036. During a 5-day festival, the number of visitors tripled each day. If the festival opened on a Thursday with 345 visitors, what was the attendance on that Sunday?A. 345B. 1,035C. 1,725D. 3,105E. 9,31537. Which of the following has the least value?A. 0.27B. 1/4C. 3/8D. 2/11E. 11%38. How many boys attended the 1995 convention?A. 358B. 390C. 407D. 540E. 71639. Which year did the same number of boys and girls attend the conference?A. 1995B. 1996C. 1997D. 1998E. None40. Which two years did the least number of boys attend the convention?A. 1995 and 1996B. 1995 and 1998C. 1996 and 1997D. 1997 and 1994E. 1997 and 1998答案:Answer Key1. C2. D3. A4. C5. C6. B7. E8. B9. D10. D11. B12. C13. D14. C15. B16. C17. D18. E19. E20. B21. D22. B23. C24. A25. E26. C27. D28. A29. B30. B31. A32. C33. C34. A35. D36. E37. E38. A39. A40. A。
国外英语考试《SAT Test》试题(网友回忆版)三[单选题]1.After graduation, optimistic an(江南博哥)d energetic business school students frequently lose their ______; their enthusiasm ______ by their exposure to the harsh and often unpleasant realities of the business world.A.cynicism, bedraggledB.ardor, sulliedC.mendacity, dilapidatedD.earnestness, substantiatedE.autonomy., budivivessed参考答案:B参考解析:第一个空缺的词应该与冒号之后的词“their enthusiasm”相关。
cynicism“玩世不恭;愤世嫉俗”;ardor“热情;狂热”;mendacity“谎言;虚伪”;earnestness“认真;诚挚”;autonomy“自治;自治权”。
可知ardor和earnestness符合第一个空缺的词。
严酷的和让人不愉快的现实影响了这些人积极的人生观。
sully“玷污;毁坏”;tarnish“玷污;使失去光泽;substantiate“证实”;选项B正确。
dilapidate“变得荒废”;bedraggle “弄湿;弄脏”;buttress“支持”。
[单选题]2.The athlete committed such a ______ foul that the referee had no choice but to throw him out of the game and petition for a______.A.blatant, suspensionB.miniscule, fineC.egregious, celebrationD.obligatory, decorationE.nautical, ceremony参考答案:A参考解析:裁判没有别的选择只能把那个犯规的运动员感触比赛。
SAT 试题1.An object that’s moving with constant speed travels once around a circular path.Truestatements about this motion include which of the following?A.The displacement is zeroB. The average speed is zeroC. The acceleration i s zeroD. None of the aboveA2.Which of the following must always be true?1.If an object ’s acceleration is constant,then it must move in a straight line2.If an object ’s acceleration is zero,then its speed must remain constant3.If an object ’s speed remains constant,then its acceleration must be zero.A.1 and 2 onlyB.1 and 3 onlyC.2 onlyD.3 onlyE.2 and 3 o nlyC4.A frictionless inclined plane of length 20m has a maximum vertical height of 5m. If anobject of mass 2 kg is planced on the plame . Which of the following best approximates thenet force it feels?A.5NB.10NC.15ND.20NE.30NA5.A person who weighs 800N steps onto a scale that is on the floor of an elevator car. If the elevator accelerates upward at a rate of 5 m/s 2 , what will the scale read?A.400NB.800NC.1000ND.1200NE.1600ND6 .A person standing on a horizontal floor feels two forces: the downward pull of gravityand the upward supporting force from the floor. There two forcesA.have equal magnitudes and from an action /reaction pairB.have equal magnitudes but do not from an action /reaction pairC.have unequal magnitudes and from an action /reaction pairD.have unequal magnitudes and do not from an action /reaction pairE.N one of the a boveB7.How long would it take a car,starting from rest and accelerating uniformly in a straightline at 5m/s 2 ,to cover a distance of 200m?A.9s B 10.5s C.12.0s D.15.5s E.20.0sA8.A rock is dropped off a cliff and strikes the ground with an impact velocity of 30m/s.Howhigh was the cliff?A.15mB.20mC.30mD.45mE.60mD9.A soccer ball at rest on the ground,is kicked with an initial velocity of 10m/s at a launangle of 30 0 .Calculate its total flight time , assuming that air resistance is negligible.A.0.5sB.1sC.1.7sD.2sE.4sB10.If all of the forces acting on an object balance so that the net force is zero , thenA.the object must be at restB.the object ’s speed will decreaseC.the object will follow a parbolic trajectoryD.the object ’s direction of motion can change,but its speed cannotE.N one of the a boveE11.The coefficie nt of static friction between a box and a ramp is 0.5. The ramp ’s incline angle is 30 0 .If the box is placed at rest on the ramp, box willA.accelerate down the r ampB.accelerate briefly down the ramp but then slow down and stopC.m ove with constant velocity down the rampD.n ot moveE.C annot be determined from the information givenA12.A 20N block is being pushed across a horizontal table by an 18N force . If the coefficient of kinetic friction between the block and the table is 0.4. find he acceleration of the blockB.1 m/s 2C.5 m/s 2D.7.5 m/s 2E.9m/s 2A.0.5 m/s 2C13.A stone is thrown horizontally with an initial speed of 30m/s from a bridge.Find thestone ’s total speed when it enters the water 4 seconds later(Ignore air resistance.)A.30m/sB.40m/sC.50m/sD.60m/sE.70m/sC14.Which one of the following statements is true concerning the motion of an ideal projectile launched at an a ngle of 45 0 to the borizontal?A.The acceleration vector points opposite to the velocity vector on the way up and in thesame direction as the velocity vector on the way downB.The speed at the top of the trajectory is zero.C.The object ’s total speed remains constant during the entire flightD.The horizontal speed decreases on the way up and increases on the way downE.The vertical speed decreases on the way up and increases on the way downE15.Which pair of forces can produce a resultant of 15 newtons?A.20N,20NB.25N,5NC.5N,5ND.7N,7NE.5N,3NA16.Two crates are stacked on top of each other on a horizontal floor , crate # 1 is on thebottom , and crate #2 is on the top . Both crates have the same mass . Co mpared with thestrength of the force F1necessary to push only crate #1 at a constant speed across the floor,the strength of the force F necessary to push the stack at the same constant speed across2the floor is greater than F because1A.the force of the floor on crate #1 is greaterB.the coefficient of kinetic friction between crate #1 and the floor is greaterC.the force of kinetic friction. But not the normal force, on crate #1 is greaterD.the coefficient of static friction between crate #1 and the floor is greaterE.the weight of crate #1 is greaterA17.A crate of mass 100kg is at rest on a horizontal floor. The coefficient ofstatic frictionbetween crate and the floor is 0.4, land the coefficient of kinetic friction is 0.3. A force F of magnitude 344N is then applied to the crate,parallel to the floor. Which of the following is true?A.The crate will accelerate across the floor at 0.5m/s 2B.Thestatic friction force , which is the reaction force to F as guaranteed by Newton ’s thirdlaw . will also have a magnitude of 344NC.The crate will slide across the floor at a constant speed of 0.5m/sD.The crate will not m oveE None of the aboveD18.A block of mass m is at rest on a frictionless, horizontal table placed in a laboratory the surface of the earth . An identical block is at rest on a frictionless, horizontal tableplaced on the surface of the moon . Let F be the net force necessary to give the earth-houndblock an acceleration of a across the table . Given that gm oon is one sixth of gearth, the forcenecessary to give the moon-boud block the same acceleration a across the table isA.F/12B.F/6C.F/3D.FE.6FD19.As the angle between two concurrent forces increases,the magnitude of their resultantA.increases onlyB.decreases and then increasesC.increases and then decreasesD.remains the sameE.decreases only E20.A girl walks 2 meters north, 4 meters west,and 2 meters south.Her final displacement isA.4 m eastB.4m westC.2m northD.2m southE.5m northwestB21.A cart is pulled by a rope making an angle of 45 0 to the horizontal.If 100 newtons of force are applied to the rope,the magnitude of the horizontal component force is approximatelyA.45NB.141NC.100ND.80NE.71NE22.A moon of mass m orbits a plant of mass 100m. Let the strength of the gravitationalforce exerted by the planet on the moon be denoted by F1,and let the strength of thegravitational force exerted by the moon on the planet be F2true?.Which of the following isA. F1=100 F2B.10 F = F2 1C. F = F1 2. D. F2.=10 F1E. F2.=100F123.At the surface of the earth , an object of mass m has weight w . If this object is transported to an altitude that ’s twice the radius of the earth , then , at the new locationA. its mass is m/2 and its weight is w/2B. its mass is m and its weight is w/2C.its mass is m/2 and its weight is w/4D. .its mass is m and its weight is w/4E. .its mass is m and its weight is w/9E24.I f the distance between two point particles is doubled, then the gravitational force between themA.decreases by a factor o f 4B. decreases by a factor of 2C. increases by a factor of 2D. increases by a factor of 4E.Cannot be determined without knowing the masses25.The resultant of a 3-newton and a 4-newton force acting simultaneously on an object at right angles to each other is,in newtonsA.0B.1C.3.5D.5E.7D26.Two force act together on an object.The magnitude of their resultant is least when the angle between the forces i sA.0B.45C.60D.90E.180E27.T he resultant of a 5-newton and a 12-newton force acting simultaneously on an object inthe same direction is,in n ewtons.A.0B.5C.7D.13E.17E28.An object is moving around a circle of radius 1.5 meters at a constant velocity of 7meters per second. The frequency of the motion, in revolution per second, isA.0.24B.0.53C.0.67D.0.74E.0.98D29.An object undergoes uniform accelerated motion. If the radius of the path is 2 metersand the period is equal to 4 seconds, the magnitude of the centyipetal acceleration is equa toA.5m/s 2B.10 m/s 2C.20 m/s 2D.25 m/s 2E.30 m/s 2A30.An object undergoes uniform accelerated motion. If the radius of the path is equal to 1.5meters and the magnitude of the centripetal acceleration is equal to 6 m/s 2 ,the magnitudeof the tangential velocity is equal toA.3m/sB.4 m/sC.5 m/sD.6 m/sE.9 m/sA。
美国高考sat数学试题及答案美国高考SAT数学试题及答案1. 某商店进行促销活动,所有商品打8折。
如果一件商品原价为$50,那么打折后的价格是多少?A. $40B. $45C. $35D. $20答案:B2. 一个长方形的长是宽的两倍,如果宽为$x$,那么长方形的周长是多少?A. $6x$B. $4x$C. $2x$D. $8x$答案:A3. 如果一个数的平方等于36,那么这个数是多少?A. 6B. -6C. 6 或 -6D. 0答案:C4. 在一次数学测试中,平均分是75分。
如果一个学生得了80分,那么他的分数比平均分高了多少?A. 5分B. 10分C. 15分D. 20分答案:A5. 一个圆的半径是5厘米,那么这个圆的面积是多少平方厘米?A. 25πB. 50πC. 75πD. 100π答案:B6. 如果一个函数$f(x) = 2x + 3$,那么$f(-1)$的值是多少?A. -1B. 1C. 5D. 7答案:B7. 一个等差数列的首项是3,公差是2,那么这个数列的第10项是多少?A. 23B. 21C. 19D. 17答案:A8. 如果一个三角形的两边长分别是5和7,且这两边夹角是90度,那么这个三角形的面积是多少?A. 12.5B. 15C. 17.5D. 20答案:A9. 如果一个函数$g(x) = x^2 - 4x + 3$,那么这个函数的最小值是多少?A. -1B. 0C. 1D. 3答案:A10. 在一个装有红球和蓝球的袋子里,红球和蓝球的比例是2:3。
如果随机抽取一个球,抽到红球的概率是多少?A. 2/5B. 3/5C. 4/5D. 1/2答案:A结束语:以上是美国高考SAT数学部分的试题及答案,希望对准备参加SAT考试的学生有所帮助。
sat考试题及答案SAT考试题及答案1. 阅读部分阅读部分包含52个问题,分为5篇文章,每篇文章后附有若干个问题。
以下是一篇示例文章及相关问题。
文章摘要:本文讨论了城市化对环境的影响,特别是城市扩张对野生动物栖息地的破坏。
问题1:作者提到城市化的主要目的是什么?A. 提高城市居民的生活质量B. 增加城市的经济收入C. 减少对自然环境的破坏D. 保护野生动物的栖息地正确答案:A问题2:根据文章,城市扩张对野生动物栖息地的影响是什么?A. 栖息地面积增加B. 栖息地面积减少C. 栖息地质量提高D. 栖息地质量下降正确答案:B2. 写作和语言部分写作和语言部分包含44个问题,要求考生修改句子、段落和整个文章,以提高语言的准确性和表达的清晰度。
问题3:以下句子中,哪个选项是语法正确的?A. She is one of the most talented singers who has ever performed.B. She is one of the most talented singers who have ever performed.C. She is one of the most talented singers who had ever performed.D. She is one of the most talented singers who has ever performed.正确答案:B问题4:以下哪个选项最适合填入空白处,以使段落连贯?原文:"The new policy aims to reduce traffic congestion by encouraging people to use public transportation."A. However, many people still prefer driving their own cars.B. Therefore, the policy has been successful in reducing traffic.C. As a result, the number of cars on the road has decreased.D. Despite this, traffic congestion remains a problem.正确答案:A3. 数学部分数学部分包含58个问题,分为两个部分:无需计算器部分和需计算器部分。
SAT测试题ⅠSentence completion (每题两分,共30分)1. Although its publicity has been------, the film itself is intelligent, well-acted, handsomely produced, and altogether------.A. tasteless---respectableB. extensive---moderateC. sophisticated---amateurD. risqué---crudeE. perfect---spectacular2. Dangerously high winds ------ attempts to begin the space shuttle mission on schedule, delaying the launch by nearly a week.A. thwartedB. forfeitedC. implementedD. dischargedE. redoubled3. More valuable and comp rehensive than any previously proposed theory of phenomenon, Salazar’s research has ------ the basis for all subsequent ------ in her field.A. undermined…advancementsB. prepared…debaclesC. provided…investigationsD. dissolved…experimentsE. reinforced…m isconceptions4. Hoping to ------ the dispute, negotiators proposed a compromise that they felt would be ------ to both labor and management.A. enforce…usefulB. end…divisiveC. overcome…unattractiveD. extend…satisfactoryE. resolve…acceptable5. For many of the villagers, marriage was a practical ------, one not necessarily ------ of love but nevertheless grounded largely in economic advantage.A. arrangement…devoidB. entertainment…disparagingC. attitude…consistingD. bargain…worthyE. misfortune…tru sting6. The research is so ------ that it leaves no part of the issue unexamined.A. comprehensiveB. rewardingC. sporadicD. economicalE. problematic7. It is sometimes customary to view rain as---sign; many believe that if it rains on the day of your wedding, you will enjoy financial prosperity.A. an inopportuneB. a meagerC. an auspiciousD. an untimelyE. a modest8. The scene was even---than Rebecca had ---; dead trees and patchy brown seemed to stretch on forever under a leaden sky.A. ugl ier…feignedB. drearier…envisionedC. lazier…divulgedD. scantier…desiredE. keener…perceived.9. The name of the housing development is a---; although it is called “Forest Hills,” it is located in a---valley.A. dilution…riverB. fallacy…neglectedC. misnomer…treelessD. retelling…contentedE. fault…barren10. A true ascetic, Jorge---luxuries and other worldly pleasures in an effort to ---his spiritual side.A. spurns…fortifyB. embraces…emulateC. relishes…assistD. condones…reclaimE. lambastes…inte rpret11. Scientific discoveries are often thought of as the result of ------- effort, but many discoveries have, in fact, arisen from ------- or a mistake.(A) conscientious . . a method(B) incidental . . a mishap(C) collaborative . . a design(D) persistent . . an extension(E) systematic . . an accident12. As ------ as the disintegration of the Roman Empire must have seemed, that disaster nevertheless presented some ------ aspects.A.momentous…formidableB.decisive…unavoidableC.unexpected…ambiguousD.advantageous…beneficialE.catastrophic…constructive13. For a long time, most doctors maintained that taking massive doses of vitamins was relatively harmless; now, however, some are warning that excessive dosages can be ------.A.healthyB.expensiveC.wastefulD.toxicE.inane14. Brachiopods, clamlike bivalves of prehistoric times, were one of the most ----- forms of life on the Earth: more than 30,000 species have been ------ from fossil record.A. plentiful…subtractedB. ornate…retrievedC. multifarious…cataloguedD. scarce…extractedE. anachronistic…extrapolated15. Some interactive computer games are so elaborately contrived and require such ------ strategies that only the most ------ player can master them.A. Byzantine…adroitB. nefarious…conscientiousC. devious…lackadaisicalD. onerous…slipshodE. predictable…compulsiveⅡImproving Sentences & Identifying Sentence Errors (两部分共25分)Improving Sentences (每题2分,共20分)1. Some of the Smithsonian Institution’s most prized items, form Duke Ellington’s musicaltranscripts to First Ladies’ gowns, coming from unsolicited donations.A. coming fromB. they come fromC. they have come fromD. came fromE. which came from2. Lecturing at the university, read the poetry of Margaret Atwood was the advice Professor Clark gave her audience.A. read the poetry of Margaret Atwood was the advice Professor Clark gave her audienceB. the poetry of Margaret Atwood was what Professor Clark advised her audience to readC. her audience was advised by Professor Clark to read the poetry of Margaret AtwoodD. Margaret Atwood’s poetry, advised Professor Clark, was what her audience should readE. Professor Clark advised her audience to read the poetry of Margaret Atwood3. Evidence from surveys and interviews show friendships made in high school tend to last longer than those made in college.A. show friendships made in high school tend to lastB. show high school friendships that tend to lastC. is showing high school friendships tending to lastD. shows that friendships made in high school tend to lastE. shows friendships in high school tends to last4. Conners, a publishing and media services company, is acquiring Dispatch Education, it manufactures school uniforms.A. Dispatch Education, it manufacturesB. Dispatch Education, which manufacturesC. Dispatch Education, manufacturingD. Dispatch Education; it is manufacturingE. Dispatch Education; for the manufacturing of5. The campus newspaper does not print as much world news as does my hometown.A. as does my hometownB. as does my hometown newspaperC. compared to what my hometown doesD. like my hometown newspaper doesE. like the one in my hometown does6. The poet Claude McKay was a native of Jamaica who spent most of his life in the United States but writing some of his poems in the Jamaican dialect.(A) The poet Claude McKay was a native of Jamaica who spent most of his life in the United Statesbut writing(B) Being that he was a Jamaican who spent most of his life in the United States, thepoet Claude McKay writing(C) Although a native of Jamaica, the poet Claude McKay spent most of his life in the United States,he wrote(D) Although the poet Claude McKay spent most of his life in the United States, hewas a native of Jamaica and wrote(E) Because he was a native of Jamaica who spent most of his life in the United States, the poetClaude McKay writing7. Many ancient Eastern rulers favored drinking vessels made of celadon porcelain because of supposedly revealing the presence of poison by cracking.(A) because of supposedly revealing the presence of poison(B) for being supposed that it would reveal the presence of poison(C) because of being supposed to reveal poison in it(D) for it was supposed to reveal that there is poison(E) because it was supposed to reveal the presence of poison8. John believes that plants respond to human attention, which causes his talking to his African violets every night.(A) attention, which causes his talking(B) attention and talking is what is done(C) attention and his talks(D) attention; for this reason has been his talking(E) attention; he therefore talks9. All the demands on soprano Kathleen Battle for operatic performances, solo concerts, and special guest appearances, tempting her to sing too often and straining her voice.(A) appearances, tempting her to sing too often and straining(B) appearances not only tempt her to sing too often plus they strain(C) appearances tempts her not only into singing too often but then she strains(D) appearances, tempting her into singing too often and she therefore strains(E) appearances tempt her to sing too often and strain10. One reason that an insect can walk on walls while a human cannot is that the mass of its tiny body is far lower than humans.(A) far lower than humans(B) far lower than that of a human’s body(C) lower by far than humans(D) far lower than a human(E) far lower than is a human’s bodyIdentifying Sentence Errors (每题1分,共5分)11. Fourteen years after the Galileo space probe was launched from the space shuttleAAtlantis, the mission was purposed ended when the Galileo disintegrates in the denseB C Datmosphere of the planet Jupiter. No errorE12. Many professional athletes are motivated by either personal pride and love of theirA Bsport, but some seem interested only in money. No errorC D E13. Even though only parts of clay vessels may be recovered, these pottery shards areA Binvaluable to the archaeologist because it is virtually indestructible. No errorC D E14. Paule Marshall, whose Barbadian background has influenced her writing, describesA B Cmany details of life in the Caribbean Islands vividly in her novels and short stories.DNo errorE15. It is far easier to ride a bicycle than explaining in words exactly how a bicycleA B Cis ridden. No errorD EⅢPassage-based reading (每题3分,共45分)The passages below are followed by questions based on their content; questions following a pair of related passages may also be based on the relationship between the paired passages. Answer the questions on the basis of what is stated or implied in the passages and in any introductory material that may be provided.Question 1-4 are based on the following passages.Passage 1The eighteenth-century botanist Carolus Linnaeus’enormous and essential contribution to natural history was to devise a system of classification whereby any plant or animal could identified andslotted into an overall plan. Yet Linnaeus himself would probably be the first to admit that classification is only a tool, and not the ultimate purpose, of biological inquiry. Unfortunately, this truth was not apparent to his immediate successors, who for the nest hundred years were to concern themselves almost exclusively with classification.Passage 2I am a heretic about Linnaeus. I do not dispute the value of the tool he gave natural science, but I am wary about the change it has effected on human relationship to the world. From Linnaeus on, much of science has been devoted to sorting masses into individual entities and arranging the entities neatly. The cost of having so successfully itemized and pigeonholed nature is to limit certain possibilities of seeing and apprehending. For example, the modern man thinks that he or she can best understand a tree (or a species of tree) by examining a single tree. But trees are not intended to grow in isolation. They are social creatures, and their society in turn supports other species of plants, insects, birds, mammals, and micro-organisms, all of which make up the whole experience of the woods.pared to the author of Passage 2, the author of Passage 1 regards Linnaeus with more(A)cynicism(B)bafflement(C)appreciation(D)nostalgia(E)resentment2.Unlike the author of Passage 1, the author of Passage 2 make use of(A) scientific data(B) literary allusion(C) historical research(D) personal voice(E) direct citation3.Both passages emphasize which of the following aspects of Linnaeus’ work(A)The extent to which it contributed to natural science(B)The way in which it limits present-day science(C)The degree to which it revived interest in biology.(D)The decisiveness with which it settled scientific disputes(E)The kinds of scientific discoveries on which it built.4.The author of Passage 1 would most likely respond to the opening of Passage 2 (Line 12-17) byarguing that the author of Passage 2 has(A)demonstrated that Linnaeus should be better known as a scientist that he currently is(B)minimized the achievements of those scientists who built on Linnaeus’ work(C)refused to appreciate the importance of proper classification to scientific progress(D)failed to distinguish the ideas of Linnaeus from those of his followers(E)misunderstood Linnaeus’ primary contribution to natural historyQuestion 5-10 are based on the following passage.The following is an excerpt from a translation of a novel written in Spanish by an author from Colombia. In a fanciful manner, the novelist portrays the townspeople of an isolated village.Dazzled by so many and such marvelous inventions, the people of Macondo did not know where their amazement began, They stayed up all night looking at the electric bulbs fed by the electric plant that Aureliano Triste had brought back when the train made its second trip, and it took time and effort for them to grow accustomed to its obsessive noise.They became indignant over the living images that the prosperous merchant Bruno Crespi projected on the screen in the theatre with the lion-head ticket windows, for the character who had died and was buried in one film, and for whose misfortune tears of affliction had been shed, would reappear alive and transformed into an Arab sheik in the next one. The audience, who paid tow cents apiece to share the difficulties of the actors, would not tolerate such an outlandish fraud and they broke up the seats. The major, at the urging of Bruno Crespi, explained in a proclamation that the cinema was a machine of illusions that did not merit the emotional outbursts of the audience. With that discouraging explanation many felt that they had been the victims of some new trickery and theydecided not to return to the movies, considering that they already had too many troubles of their own to weep over the acted-out misfortunes of imaginary beings.Something similar happened with cylinder phonographs brought from France and intended as a substitute for the antiquated hand organs used by the band of musicians. For a time the phonograph records had serious effects on the livelihood of the musicians. At first curiosity increased the business on the street where they were sold and there was even word of respectable persons who disguised themselves as workers in order to observe the novelty of the phonograph at firsthand, but from so much and such close observation they soon reached the conclusion that it was not an enchanted mill as everyone had thought and as some had said, but a mechanical trick that could not be compared with something so moving, so human, and so full of everyday truth as a band of musicians, It was such a serious disappointment that when phonograph became so popular that there was one in every house they were not considered objects for amusement for adults but as something good for children to take part.On the other hand, when someone from the town had the opportunity to test the crude reality of the telephone installed in the railroad station, which was thought to be rudimentary version of the phonograph because of its crank, even the most incredulous were upset. It was as if God had decided to put to the test every capacity for surprise and was keeping the inhabitants of Macondo in a permanent alteration between excitement and disappointment, doubt and revelation, to such an extreme that no one knew for certain where the limits of reality lay.5.The word “obsessive” (line 5) most nearly means(A)enthusiastic(B)persistent(C)obvious(D)infatuated(E)hardworking6.The “fraud” (Line 11) that upset the citizens of Macondo was related to the(A)excessive charge for admission(B)outlandish adventures of the characters on the screen(C)fact that the events depicted on the screen did not actually occur(D)types of difficulties the actors faced(E)implausible plots of the stories that were told7.The citizens lost interest in their phonographs because(A)the machines lack the heart and soul of true musicians(B)few people were able to operate them(C)the machines were too difficult to observe firsthand(D)many musicians lost their job because of them(E)the children were breaking them faster than they were made8.The citizens of Macondo were distressed by the arrival of telephone because they(A)did not know where it come from(B)had expected a more socially beneficial invention(C)could envision the change it would bring to daily village life(D)no longer felt able to make the usual assumptions about their world(E)were fearful that it would have serious affects on their continued employment9.The aspects of the new inventions that most disappointed the citizens was that these inventions(A)were not all fashioned with crank(B)did not have any real educational value(C)were not at all what they seemed to be(D)were meant purely for entertainment(E)were so intricate they ere difficult to operate10.The major purpose of the passage is to(A)illustrate the influence the distinguished residents of Macondo had on the other citizens(B)describe the new scientific inventions that were introduced to Macondo(C)depict a diverse crowd reacting in unison to a magical performance(D)describe the people’s responses to the influx of technical advances(E)delineate old-fashioned ideas about the virtue of nature over technologyQuestions 11-15 are based on the following passage.This passage is from the preface to a 1997 book by a United States journalist detailing a disagreement between doctors and family members about a child’s medical treatment at a hospital in California.Under my desk I keep a large carton of cassette tapes. Though they have all been transcribed, I still like to listen to them from time to time.Some are quiet and easily understood. They are filled with the voices of American doctors, interrupted occasionally by the clink of a coffee cup or beep of a pager. The rest—more than halfof them—are very noisy. They are filled with the voices of the Lees family, Hmong refugees from Laos who came to the United States in 1980. Against a background of babies crying, children playing, doors slamming, dishes clattering, a television yammering, and an air conditioner wheezing, I can hear the mother’s voice, by turns breathy, nasal, gargly, or humlike as it slides up and down the Hmong language’s eight tones; the father’s voice, louder, slower, more vehement; and my interpreter’s voice, mediating in Hmong and English, low and deferential ineach. The hubbub summons sense-memories: the coolness of the red metal folding chair, reserved for guests, that was always set up when I arrived in the apartment; the shadows cast by the amulet that hung from the ceiling and swung inthe breeze on its length of grocer’s twine; the tastes of Hmong food.I sat on the Lees’ red chair for the first time on May 19, 1988. Earlier that spring I hadcome to Merced, California, because I had heard that there were somemisunderstandings at the county hospital between its Hmong patients and medical staff. One doctor called them“collisions,” which made it sound as if two different kinds of people had rammed into each other, head on, to the accompaniment of squealing brakes and breaking glass. As it turned out, the encounters were messy but rarely frontal. Both sides were wounded, but neither side seemed to know what had hit it or how to avoid another crash.I have always felt that the action most worth watching occurs not at the center of things but where edges meet. I like shorelines, weather fronts, international borders.These places have interesting frictions and incongruities, and often, if you stand at the point oftangency, you can see both sides better than if you were in the middle of either one. This is especially true when the apposition is cultural. When I first came to Merced, I hoped that the culture of American medicine, about which I knew a little, and the culture of the Hmong, about which I knew nothing, would somehow illuminate each other if I could position myself between the two and manage not to get caught in the crossfire. But after getting to know the Lees family and theirdaughter’s doctors and realizing how hard it was to blame anyone, I stopped analyzing thesituation in such linear terms. Now, when I play the tapes late at night, I imagine what they would sound like if I could splice them together, so the voices of the Hmong and those of the American doctors could be heard on a single tape, speaking a common language.11. In line 12, “summons” most nearly means(A) sends for(B) calls forth(C) requests(D) orders(E) convenes12. It can be inferred from lines the last five lines in the third paragraph that “collisions”wasNOT an apt description because the(A) clash between Hmong patients and medical staff was indirect and baffling(B) Hmong patients and the medical staff were not significantly affected by the encounters(C) medical staff was not responsible for the dissatisfaction of the Hmong patients(D) misunderstandings between the Hmong patients and the medical staff were easy to resolve(E) disagreement reached beyond particular individuals to the community at large13. Which of the following views of conflict is best supported by lines 26-28 (“These . . . one”)in the last paragraph(A) Efforts to prevent conflicts are not always successful.(B) Conflict can occur in many different guises.(C) In most conflicts, both parties are to blame.(D) You can understand two parties that have resolved their conflicts better than two parties thatare currently in conflict.(E) You can learn more about two parties in conflict as an observer than as an involved participant.14. According to lines 28-32 (“When I . . . crossfire”), the author’s initial goal was to(A) consider the perspectives of both the American doctors and the Lees family to see what insightsmight develop(B) serve as a counselor to the county hospital’s Hmong patients in order to ease their anxieties(C) work out a compromise between the Americandoctors and the Lees family(D) acquire a greater knowledge of how the Americanmedical culture serves patients(E) try to reduce the misunderstandings between the American doctors and the Lees family andpromote good will15. At the end of the passage, the author suggests that it would be ideal if the(A) differences between the Lees family and the American doctors could be resolved quickly(B) concerns and opinions of the Lees family and the American doctors could be merged(C) American doctors could take the time to learn more about their Hmong patients(D) Hmong patients could become more vocal indefense of their rights(E) Hmong patients could get medical treatment consistent with their cultural beliefsSAT答案Answers:ⅠSentence completion1-5 AACEA 6-10 ACBCA 11-15 EEDCAⅡImproving Sentences & Identifying Sentence Errors1-5 DEDBB 6-10 DEEEB 11-15 CBDEBⅢPassage-based reading1-5 CDADB 6-10 CADCD 11-15 BAEAB。
美国sat考试试题美国SAT考试试题SAT(Scholastic Assessment Test)是美国大学入学考试中最为重要的一项。
它评估学生在阅读、写作和数学方面的能力,是美国高中生申请大学时必须参加的考试之一。
SAT考试试题丰富多样,旨在全面考察学生的学术素养和解决问题的能力。
阅读部分的试题涵盖了各种文学作品、科学文章和社会科学领域的文章。
考生需要通过阅读理解文章的主旨、推理作者的观点以及分析文章中的论证和证据等技能来回答问题。
例如,以下是一道SAT阅读部分的题目:"According to the passage, what is one reason why the author believes that climate change is a pressing issue?"A. The author believes that climate change is causing more frequent natural disasters.B. The author believes that climate change is a result of human activities.C. The author believes that climate change is negatively impacting the economy.D. The author believes that climate change is a politically divisive topic.这道题目要求考生根据文章内容推断作者为何认为气候变化是一个紧迫问题。
正确答案是A,因为文章提到气候变化导致自然灾害更加频繁。
写作部分的试题要求考生撰写一篇短文,表达自己的观点,并支持观点的论据。
题目通常与社会问题、教育、科技或文化等相关。
以下是一道SAT写作部分的题目:"Should schools require students to wear uniforms? Support your position withreasoning and examples from your own experience, observations, or reading." 这道题目要求考生就学校是否应该要求学生穿校服发表观点,并提供理由和例子进行支持。
S A T真题(总11页)--本页仅作为文档封面,使用时请直接删除即可----内页可以根据需求调整合适字体及大小--SAT真题做SAT免费的手机APP软件,随时做题随时测分,豌豆荚、应用汇、豌豆荚等应用商店搜Satonline就可下载啦或者去官网Satonline下载1. Some fans feel that sports events are ______ only when the competitors are of equal ability, making the outcome of the game ______.A. successful…assuredB. boring…questionableC. dull…foreseenD. interesting…predictableE. exciting…uncertain2. Alfred Schnittke's musical compositions are ______: phrases are clipped, broken into sections, and split apart by long rests.A. garnishedB. improvisationalC. fragmentedD. cautiousE. uniform3. The consumer advocate claimed that while drug manufacturers ______ the supposed advantages of their proprietary brands, generic versions of the same medications are often equally ______.A. tout…efficaciousB. research…innocuousC. market…prohibitiveD. laud…counterproductiveE. extract…prescriptive4. Latoya's _____ is shown by her ability to be ______: she can see her own faults more clearly than anyone else can.A. perceptiveness…self-centeredB. objectivity…restrictiveC. cynicism…self-destructiveD. open-mindedness…complacentE. insightfulness…self-critical5. The bearded dragon lizard is a voracious eater, so ______ that it will consume as many insects as possible.A. abstemiousB. cannibalisticC. slovenlyD. insatiableE. unpalatable6. Because drummer Tony Williams paved the way for later jazz-fusion musicians, he is considered a ______ of that style.A. connoisseurB. revivalistC. beneficiaryD. disparagerE. progenitor7. The politician's speech to the crowd was composed of nothing but ______, a bitter railing against the party's opponents.A. digressionsB. diatribesC. platitudesD. machinationsE. acclamations8. Favoring economy of expression in writing, the professor urged students toward a ______ rather than an ______ prose style.A. spare…ornateB. terse…opinionatedC. personal…academicD. baroque…embellishedE. repetitive…intricateSECTION 7The passages below are followed by questions based on their content; questions following a pair of related passages may also be based on the relationship between the paired passages. Answer the questions on the basis of what is stated or implied in the passages and in any introductory material that may be provided.Questions 9-12 are based on the following passages.Passage 1Food has always been considered one of the most salient markers of cultural traditions. When I was a small child, food was the only thing that helped identify my family as Filipino American. We ate pansit lug-lug (a noodle dish) and my father put pads (salty fish sauce) on everything. However, even this connection lessened as I grew older. As my parents became more acculturated, we ate less typically Filipino food. When I was twelve, my mother took cooking classes and learned to make French and Italian dishes. When I was in high school, we ate chicken marsala and shrimp fra diablo more often than Filipino dishes like pansit lug-lug.Passage 2Jean Anthelme Brillat-Savarin—who in 1825 confidently announced, "Tell me what you eat, and I will tell you who you are"—would have no trouble describingcultural identities of the United States. Our food reveals us as tolerant adventurers who do not feel constrained by tradition. We "play with our food" far more readily than we preserve the culinary rules of our varied ancestors. Americans have no single national cuisine. What unites American eaters culturally is how we eat, not what we eat. As eaters, Americans mingle the culinary traditions of many regions and cultures. We are multiethnic eaters.9. Which of the following statements best captures the relationship between the two passages?(A) Passage 1 notes problems for which Passage 2 proposes solutions.(B) Passage 1 presents claims that are debunked by Passage 2.(C) Passage 2 furnishes a larger context for the experiences described in Passage I.(D) Passage 2 provides an update of the situation depicted in Passage 1.(E) Passage 2 uses material presented in Passage 1to correct a popular misconception.10. The author of Passage 2 would most likely regard the mother's willingness to "make French and Italian dishes" (lines 9-10, Passage 1) as(A) laughably pretentious(B) understandably conservative(C) typically American(D) a regrettable compromise(E) a surprising attitude11. The two passages differ in their discussions of food primarily in that Passage 1(A) considers specific dishes eaten by particular people, whereas Passage 2 comments on a culture's general attitude toward eating(B) contrasts the cuisines of different cultures, whereas Passage 2 emphasize culinary practices common to all cultures(C) presents an abstract theory of food, whereas Passage 2 offers a historical analysis of consumption(D) emphasizes the role of nostalgia in food preferences, whereas Passage 2 rejects that approach as overly sentimental(E) outlines some popular choices in cuisine,whereas Passage 2 underscores those that are more unusual12. Unlike the author of Passage 2, the author of Passage 1 makes significant use of(A) direct quotation(B) sociological analysis(C) hypothetical assumptions(D) historical sources(E) personal experienceQuestions 13-24 are based on the following passages.The passages below discuss the possibility of locating intelligent life on other planets. Passage 1 has been adapted from a 1999 book on the history of the universe. Passage 2 was excerpted from a 2000 book on the scientific quest for extraterrestrial life.Passage 1Generations of science-fiction movies have conditioned us to consider bug-eyed monsters, large-brained intellectual humanoids, and other rather sophisticated extraterrestrial Line creatures as typical examples of life outside Earth. The reality, however, is that finding any kind of life at all, even something as simple as bacteria, would be one of the most exciting discoveries ever made. The consensus within the scientific community seems to be that we eventually will find not only life in other parts of10 the galaxy but also intelligent and technologically advanced life. I have to say that 1 disagree. While 1 believe we will find other forms of life in other solar systems (if not in our own), I also feel it is extremely unlikely that a large number of advanced technological civilizations are out15 there, waiting to be discovered. The most succinct support for my view comes from Nobel laureate physicist Enrico Fermi, the man who ran the first nuclear reaction ever controlled by human beings. Confronted at a 1950 luncheon with scientific arguments for the ubiquity of20 technologically advanced civilizations, he supposedly said, "So where is everybody"This so-called Fermi Paradox embodies a simple logic. Human beings have had modern science only a few hundred years, and already we have moved into space. It is not25 hard to imagine that in a few hundred more years we will be a starfaring people, colonizing other systems. Fermi's argument maintains that it is extremely unlikely that many other civilizations discovered science at exactly the same time we did. Had they acquired science even a thousand30 years earlier than we. they now could be so much more advanced that they would already be colonizing our solar system.If, on the other hand, they are a thousand years behind us, we will likely arrive at their home planet before they35 even begin sending us radio signals. Technologicaladvances build upon each other, increasing technological abilities faster than most people anticipate. Imagine, for example, how astounded even a great seventeenth-century scientist like Isaac Newton would be by our current global 40 communication system, were he alive today. Where are those highly developed extraterrestrial civilizations so dear to the hearts of science-fiction writers Their existence is far from a foregone conclusion.Passage 2Although posed in the most casual of circumstances,45 the Fermi Paradox has reverberated through the decades and has at times threatened to destroy the credibility of those scientists seriously engaged in the Search for Extraterrestrial Intelligence (SET!) research program.One possible answer to Fermi's question ("If there are50 extraterrestrials, where are they") is that extraterrestrials have in fact often visited Earth, and continue to do so. This is the answer of those who believe in the existence of unidentified flying objects, or UFO's. But few scientists, even those engaged in SET1, take the UFO claims55 seriously. "You won't find anyone around here who believes in UFO's." says Frank Drake, a well-known SETI scientist. If one discounts the UFO claims, yet still believes that there are many technological civilizations in the galaxy, why have they not visited us Drake's answer60 is straightforward: "High-speed interstellar travel is so demanding of resources and so hazardous that intelligent civilizations don't attempt it." And why should they attempt it, when radio communication can supply all the information they might want?65 At first glance, Drake's argument seems very persuasive. The distances between stars are truly immense. To get from Earth to the nearest star and back, traveling at 99 percent of the speed of light, would take 8 years. And SETI researchers have shown that, to accelerate70 a spacecraft to such a speed, to bring it to a stop, and to repeat the process in the reverse direction, would take almost unimaginable amounts of energy.Astronomer Ben Zuckerman challenges Drake's notion that technological beings would be satisfied with75 radio communication. "Drake's implicit assumption is that the only thingwe're going to care about is intelligent life. But what if we have an interest in simpler life-forms If you turn the picture around and you have some advanced extraterrestrials looking at the Earth, until80 the last hundred years there was no evidence of intelligent life but for billions of years before that they could have deduced that this was a very unusual world and that there were probably living creatures on it. They would have had billions of years to come investigate." Zuckerman contends85 that the reason extraterrestrials haven't visited us is that so few exist.13. Which statement about the Fermi Paradox is supported by both passages?(A) It articulates a crucial question for those interested in the existence of extraterrestrials.(B) It clarifies the astronomical conditions required to sustain life on other planets.(C) It reveals the limitations of traditional ideas about the pace of technological change.(D) It demonstrates the scientific community's fascination with the concept of interstellar travel.(E) It suggests that advanced extraterrestrial civilizations may be uninterested in our culture.14. Which statement best describes a significant difference between the two passages?(A) Passage 1 analyzes a literary form, while Passage 2 argues that literature has little bearing on science.(B) Passage 1 presents an argument, while Passage 2 surveys current opinion in a debate.(C) Passage 1 concludes by rejecting the Fermi Paradox, while Passage 2 opens by embracing it.(D) Passage 1 describes a phenomenon, while Passage 2 details a belief system that would reject such a phenomenon.(E) Passage I defends a viewpoint, while Passage 2 questions that viewpoint's place in scientific research.15. The author of Passage 1 mentions '"monsters," "humanoids," and "creatures" (lines 2-4) primarily to(A) question the literary value of science fiction(B) contrast fictional notions with a scientific perspective(C) offer examples of the human fear of the unknown(D) criticize science fiction for being unduly alarmist(E) suggest that scientific research has been influenced by science fiction16. In line 17, "ran" most nearly means(A) fled(B) accumulated(C) traversed(D) managed(E) incurred17. Passage 1 suggests that the Fermi Paradox depends most directly on which assumption?(A) Extraterrestrial civilizations may not wish to be discovered by human beings. •(B) Extraterrestrial civilizations would most likely have discovered technology at about the same time human beings discovered it.(C) Extraterrestrial technology would develop at roughly the same rate as human technology.(D) Extraterrestrial civilizations would inevitably use technology for aggressive ends.(E) Science is a more powerful form of human knowledge than are art and literature.18. The claim made in Passage 1 that a "consensus" exists (lines 8-11) would most likely be interpreted by the author of Passage 2 as(A) evidence of compromise in the scientific community(B) an attack on SETI researchers(C) support for Fermi's analysis(D) a revelation of an unexpected truth(E) an oversimplification of a complex debate19. The author of Passage 1 mentions Isaac Newton (lines 37-40) in order to(A) emphasize the rapid rate of technological innovation(B) acknowledge (he impact of a profound thinker(C) criticize the inflexibility of Newton's contemporaries(D) speculate about New ton's influence on current research(E) highlight the value of scientific curiosity20. In lines 44-48, the author of Passage 2 indicates that the Fermi Paradox has been(A) thoroughly misunderstood(B) surprisingly influential(C) overwhelmingly perplexing(D) intermittently popular(E) frequently misquoted21. How would Frank Drake (line 56, Passage 2) most likely respond to the statement by the author of Passage 1 about humans "colonizing other systems" (line 26)(A) The means to accomplish such a project may be beyond our reach.(B) Interstellar colonization is as morally problematic as was colonization on Earth.(C) We would do better to study indigenous life-forms rather than search for extraterrestrial creatures.(D) Humans would be wise to consider that they themselves arc subject to colonization.(E) Funding for such an undertaking would pose a thorny political issue for any government.22. In line 57, "claims" most nearly means(A) demands(B) assertions(C) rights(D) territories(E) compensations23. In line 63, "radio communication" is cited as a(A) complex interaction(B) technological relic(C) common occurrence(D) practical alternative(E) dramatic advance24. Both the author of Passage 1 and Ben Zuckerman (line 73, Passage 2) imply that researchers seeking life on another planet should focus on which of the following?(A) Seasonal variations in color due to plant life(B) Evidence of the most basic forms of life(C) Signs of artificially created structures(D) Signals that might be radio communications(E) Changes in geological surface featuresQuestions 7-19 are based on the following passage.The following passage is from a 1979 essay by a Native American writer.An understanding of any national literature depends very much on an awareness of the larger cultural context. Without some knowledge of language, of history, of inflection, of the position of the storyteller within the group, without a hint of the social roles played by males and females in the culture, without a sense of the society's humor or priorities—without such knowledge, how can we, as reader or listener, penetrate to the core of meaning in an expression of artThe difficulty of gaining access to the literature of a different culture may be illustrated by an exemplary folktale (in translation) from the Tanaina (Athabaskan) culture of south-central Alaska. It would typically be told to a general audience within the society, including the full range of ages from young children to grandparents; it would be recounted with gesticulation and exaggeration by aperformance specialist. It would be expected to have different meanings to the various categories of listeners— instructive, entertaining, reinforcing, or all three. Here is a brief version of the story:"Once upon a time there was a porcupine woman who decided to do some hunting .on the far side of the river. She went to the bank, where she met a beaver.'Hello,' she said to him. T need to do some hunting over there. Will you ride me across on your back''I'd be glad to,' replied the beaver. 'Hop on.' So the porcupine woman climbed on his back, and he started swimming for the other side. When he had almost made it, the porcupine woman said, 'Oh my! I've forgotten to bring my sack. I'll need to go back to the other bank and get it.''All right.' said the beaver, and swam back. He was panting while the porcupine woman went to get her sack.'Okay,' she said. 'Let's go.' So they started across again. The beaver was swimming much more slowly. When they had practically reached the other side, she said, 'Oh my! I've forgotten to bring my needle. We'll have to go back and get it.'This time the beaver didn't say anything—he didn't have enough breath! But he turned around and pulled them back to the shore and nearly passed out while she got her needle.'Hurry up, now." the porcupine woman said as she climbed back on his back. He could hardly keep his nose above water, but he had almost made it to the far bank again when she said, 'Oh my! I've forgotten my staff. We'll have to . . . .' Before she had finished her sentence the beaver had flipped over in the water and dragged himself onto the bank, where he lay half dead. The porcupine woman managed to make the shore too, and climbed up onto a bear path. When she had caught her breath, she turned on the beaver and quilted him to death."The Tanaina live in an environment that could euphemistically be described as "difficult." Survival, especially in the wild, is always precarious. Further, they were, in the precontact period, a nonlilcratc people. Oral communication was therefore the method of cultural transmission, legal understanding, and meaningful communication. It is also necessary lo know that a "staff." as mentioned in the story, fund ions as both a walking stick and a weapon, and that in the Tanaina symbol system, porcupines were supposed to be rather ponderous, dull-witted creatures, and beavers were thought to be energetic and industrious but overly spontaneous and erratic.For the reader armed with these data, the story becomes more accessible as a lesson in contract law, with several additional minor themes. A culturally attuned listener would notice, for instance, that when the porcupine woman proposed passage to the beaver, he agreed without any stipulations or clarifications of the terms. He gave a basically open-ended agreement—made a contract—andhence the porcupine woman was perfectly within her rights both in demanding that he return three times and in quilting him to death when he reneged.The story is not. however, without its moral for the porcupine women of this world. Her stated aim is to go hunting, and yet she sets out without the three essentials of that endeavor: a sack in which to carry home her game, a needle with which to sew up the intestines, and, most important, an implement with which to hunt and defend herself. True, she had an open-ended contract, but where does she wind up at the conclusion of the story Sitting, exhausted, quills used up, weaponless, and not only on the wrong side of the river from her home but on a bear path! The hunter is about to become the hunted, and all because of her own improvidence.7. In the opening paragraph, the author assumes that the "meaning" (line 8) is(A) culturally determined(B) intensely personal(C) essentially moralistic(D) permanently inscrutable(E) uniquely artistic8. In the context of the passage, which "expression of art" (line 9) would be the most difficult to interpret?(A) A contemporary play written by a prolific play wright(B) A fable from a nonliterate society with which anthropologists are very familiar(C) A single text produced by a previously unknown society(D) A sitcom from the early days of television(E) A single myth from an ancient culture with a well-documented mythological structure9. How does the author respond to the question posed in lines 3-9?(A) By proposing an innovative strategy(B) By confirming the futility of such analysis(C) By describing a personal experience with the problem(D) By illustrating his point within a particular context(E) By documenting a traditional approach to the problem10. The author discusses Tanaina culture from the perspective of(A) a concerned parent(B) a bewildered visitor(C) a performance artist(D) an informed outsider(E) an indignant reader11. The sentence in which "difficult" appears (lines 54-55) indicates that the author considers the word to be(A) an exaggeration(B) an estimate(C) an understatement(D) a contradiction(E) a preconception12. In relation to the passage, the statements in lines 59-65 serve a function most similar to which of the following items?(A) A menu in a restaurant(B) The key or legend to a map(C) A department store directory(D) The outline of a term paper(E) An illustration of a fairytale13. The author's analysis of the folktale offers which insight into Tanaina beliefs?(A) A fanciful story is most suitable for an audience of children.(B) A verbal exchange can establish a binding contract.(C) A person who behaves impulsively is most often sincere.(D) A shared task should be divided fairly between two people.(E) A painstaking plan may nonetheless fail to anticipate all problems.14. The "porcupine women of this world" (lines 76-77) are best described as people who(A) plan inadequately for their own needs(B) postpone necessary work in favor of leisure(C) depend heavily upon help from their close friends(D) return repeatedly to their favorite places(E) flee quickly from any laborious task15. The final paragraph (lines 76-87) suggests that the bear path mentioned in lines 51-52 is significant because it(A) foreshadows the arrival of a benevolent character from Tanaina folklore(B) suggests an alarming alternative to crossing the river(C) marks the boundary of the beaver's natural surroundings(D) explains the porcupine woman's fear of unfamiliar territory(E) poses a new peril for the porcupine woman16. In lines 83-87, the description of the porcupine woman emphasizes the discrepancy between her(A) social position and her private feelings(B) physical wealth and her moral poverty(C) hostile action and her ultimate gratitude(D) original goal and her actual situation(E) grandiose ambition and her real moods17. As a commentary on legal relations, the folktale is best described as(A) an example of traditional practices(B) an outline for social behavior(C) a warning about ill-conceived assent(D) a criticism of obsolete custom(E) a parody of actual situation18. The author's attitude toward the Tanaina folktale is best described as(A) excitement at an unexpected discovery(B) admiration of the storyteller's performance(C) appreciation of the folktale as a means of communicating values(D) enthusiasm for the Tanaina culture's concept of legality(E) enjoyment of the comical aspects of the folktale19. Which statement is most consistent with the author's argument?(A) Translating a literary text requires formal lin¬guistic training(B) Tales transmitted by a nonliterate society elude transcription in later eras.(C) Listening to a skilled storyteller is more instructive than entertaining.(D) Simple enjoyment of a tale is incompatible with scholarly analysis.(E) To read a text is not necessarily to understand it.。
SAT数学真题精选1. If 2 x + 3 = 9, what is the value of 4 x – 3 ?(A) 5 (B) 9 (C) 15 (D) 18 (E) 212. If 4(t + u) + 3 = 19, then t + u = ?(A) 3 (B) 4 (C) 5 (D) 6 (E) 73. In the xy-coordinate (坐标) plane above, the line contains the points (0,0) and (1,2). If line M (not shown) contains the point (0,0) and is perpendicular (垂直)to L, what is an equation of M?(A) y = -1/2 x (B) y = -1/2 x + 1 (C) y = - x (D) y = - x + 2 (E) y = -2x4. If K is divisible by 2,3, and 15, which of the following is also divisible by these numbers?(A) K + 5 (B) K + 15 (C) K + 20 (D) K + 30 (E) K + 455. There are 8 sections of seats in an auditorium. Each section contains at least 150 seats but not more than 200 seats. Which of the following could be the number of seats in this auditorium?(A) 800 (B) 1,000 (C) 1,100 (D) 1,300 (E) 1,7006. If rsuv = 1 and rsum = 0, which of the following must be true?(A) r < 1 (B) s < 1 (C) u= 2 (D) r = 0 (E) m = 07. The least integer of a set of consecutive integers (连续整数) is –126. if the sum of these integers is 127, how many integers are in this set?(A) 126 (B) 127 (C) 252 (D) 253 (E) 2548. A special lottery is to be held to select the student who will live in the only deluxe room in adormitory. There are 200 seniors, 300 juniors, a nd 400 sophomores who applied. Each senior’s name is placed in the lottery 3 times; each junior’s name, 2 time; and each sophomore’s name, 1times. If a student’s name is chosen at random from the names in the lottery, what is the probability that a senior’s name will be chosen?(A)1/8 (B) 2/9 (C) 2/7 (D) 3/8 (E) 1/2SAT考试数学练习题(一)1. If f(x) = x²– 3, where x is an integer, which of the following could be a value of f(x)?I 6II 0III -6A. I onlyB. I and II onlyC. II and III onlyD. I and III onlyE. I, II and IIICorrect Answer: A解析:Choice I is correct because f(x) = 6 when x=3. Choice II is incorrect because to make f(x) = 0, x²would have to be 3. But 3 is not the square of an integer. Choice III is incorrect because to make f(x) = 0, x² would have to be –3 but squares cannot be negative. (The minimum value for x2 is zero; hence, the minimum value for f(x) = -3)2. For how many integer values of n will the value of the expression 4n + 7 be an integer greater than1 and less than 200?A. 48B. 49C. 50D. 51E. 52Correct Answer: C解析:1 < 4n + 7 < 200. n can be 0, or -1. n cannot be -2 or any other negative integer or the expression 4n + 7 will be less than1. The largest value for n will be an integer < (200 - 7) /4. 193/4 = 48.25, hence 48. The number of integers between -1 and 48 inclusive is 503. In the following correctly worked addition sum, A,B,C and D represent different digits, and all the digits in the sum are different. What is the sum of A,B,C and D?C. 18D. 16E. 14Correct Answer: B解析:First you must realize that the sum of two 2-digit numbers cannot be more that 198 (99 + 99). Therefore in the given problem D must be 1. Now use trial and error to satisfy the sum 5A + BC = 143. A + C must give 3 in the units place, but neither can be 1 since all the digits have to be different. Therefore A + C = 13. With one to carry over into the tens column, 1 + 5 + B = 14, and B = 8. A + C + B + D = 13 + 8 + 1 = 224. 12 litres of water a poured into an aquarium of dimensions 50cm length , 30cm breadth, and 40 cm height. How high (in cm) will the water rise?(1 litre = 1000cm³)A. 6B. 8C. 10D. 20E. 40Correct Answer: B解析:Total volume of water = 12 liters = 12 x 1000 cm3. The base of the aquarium is 50 x 30 = 1500cm3. Base of tank x height of water = volume of water. 1500 x height = 12000; height = 12000 / 1500 = 85. Six years ago Anita was P times as old as Ben was. If Anita is now 17 years old, how old is Ben now in terms of P ?A. 11/P + 6B. P/11 +6C. 17 - P/6D. 17/PE. 11.5PCorrect Answer: A解析:Let Ben’s age now be B. Anita’s age now is A. (A - 6) = P(B - 6)But A is 17 and therefore 11 = P(B - 6). 11/P = B-6(11/P) + 6 = BSAT考试数学练习题(二)1. The distance from town A to town B is five miles. C is six miles from B. Which of the following could be the distance from A to C?I 11II 1B. II onlyC. I and II onlyD. II and III onlyE. I, II, or III.Correct Answer: E解析:Do not assume that AB and C are on a straight line. Make a diagram with A and B marked 5 miles apart. Draw a circle centered on B, with radius 6. C could be anywhere on this circle. The minimum distance will be 1, and maximum 11, but anywhere in between is possible.2. √5 percent of 5√5 =A. 0.05B. 0.25C. 0.5D. 2.5E. 25Correct Answer: B解析:We can write the state ment mathematically, using x to mean ‘of’ and /100 for ‘per cent’. So ( √5/100) x 5√5 = 5 x 5 /100 = 0.253. If pqr = 1 , rst = 0 , and spr = 0, which of the following must be zero?A. PB. QC. RD. SE. TCorrect Answer: D解析:If pqr = 1, none of these variable can be zero. Since spr = 0 , and since p and r are not zero, s must be zero. (Note that although rst = 0, and so either s or t must be zero, this is not sufficient to state which must be zero)4.A. 1/5B. 6/5C. 6³D. 64 / 5E. 64Correct Answer: E解析:65 = 64x 6(64 x 6) - 64 = 64(6 - 1) = 64 x 5 Now, dividing by 5 will give us 645. -20 , -16 , -12 , -8 ....In the sequence above, each term after the first is 4 greater than the preceding term. Which of the following could not be a term in the sequence?A. 0B. 200C. 440D. 668E. 762Correct Answer: E解析:All terms in the sequence will be multiples of 4. 762 is not a multiple of 4SAT考试数学练习题㈢1. Which of the following could be a value of x, in the diagram above?A. 10B. 20C. 40D. 50E. any of the above2. Helpers are needed to prepare for the fete. Each helper can make either 2 large cakes or 35 small cakes per hour. The kitchen is available for 3 hours and 20 large cakes and 700 small cakes are needed. How many helpers are required?A. 10B. 15C. 20D. 25E. 303. Jo's collection contains US, Indian and British stamps. If the ratio of US to Indian stamps is 5 to 2 and the ratio of Indian to British stamps is 5 to 1, what is the ratio of US to British stamps?A. 5 : 1B. 10 : 5C. 15 : 2D. 20 : 24. A 3 by 4 rectangle is inscribed in circle. What is the circumference of the circle?A. 2.5πB. 3πC. 5πD. 4πE. 10π5. Two sets of 4 consecutive positive integers have exactly one integer in common. The sum of the integers in the set with greater numbers is how much greater than the sum of the integers in the other set?A. 4B. 7C. 8D. 12E. it cannot be determined from the information given.SAT考试数学练习题㈣1. If f(x) = (x + 2) / (x-2) for all integers except x=2, which of the following has the greatest value?A. f(-1)B. f(0)C. f(1)D. f(3)E. f(4)2. ABCD is a square of side 3, and E and F are the mid points of sides AB and BC respectively. What is the area of the quadrilateral EBFD ?A. 2.25B. 3C. 4D. 4.5E. 63. If n ≠ 0, which of the following must be greater than n?II n²III 2 - nA. I onlyB. II onlyC. I and II onlyD. II and III onlyE. None4. After being dropped a certain ball always bounces back to 2/5 of the height of its previous bounce. After the first bounce it reaches a height of 125 inches. How high (in inches) will it reach after its fourth bounce?A. 20B. 15C. 8D. 5E. 3.25. n and p are integers greater than 15n is the square of a number75np is the cube of a number.The smallest value for n + p isA. 14B. 18C. 20D. 30E. 50SAT考试数学练习题㈤1. If a² = 12, then a4 =A. 144B. 72C. 36D. 24E. 16Correct Answer: A解析:a4 = a2 x a2 = 12 x 12 = 1442. If n is even, which of the following cannot be odd?I n + 3II 3nIII n² - 1A. I onlyB. II onlyD. I and II onlyE. I, II and IIICorrect Answer: B解析:In case I , even plus odd will give odd. In case II, odd times even will give even. In case III even squared is even, and even minus odd is odd. (You can check this by using an easy even number like 2 in place of n). Only case II cannot be odd.3. One side of a triangle has length 8 and a second side has length 5. Which of the following could be the area of the triangle?I 24II 20III 5A. I onlyB. II onlyC. III onlyD. II and III onlyE. I, II and IIICorrect Answer: D解析:The maximum area of the triangle will come when the given sides are placed at right angles. If we take 8 as the base and 5 as the height the area = ½ x 8 x 5 = 20. We can alter the angle between the sides to make it less or more than 90, but this will only reduce the area. (Draw it out for yourself). Hence the area can be anything less than or equal to 20.4. A certain animal in the zoo has consumed 39 pounds of food in six days. If it continues to eat at the same rate, in how many more days will its total consumption be 91 pounds?A. 12B. 11C. 10D. 9E. 8Correct Answer: E解析:Food consumed per day = 39/6. In the remaining days it will consume 91 - 39 pounds = 52 pounds. Now divide the food by the daily consumption to find the number of days. 52 / (39/6) = 52 x (6 / 39) = 85. A perfect cube is an integer whose cube root is an integer. For example, 27, 64 and 125 are perfect cubes. If p and q are perfect cubes, which of the following will not necessarily be a perfect cube?A. 8pB. pqC. pq + 27D. -pE. (p - q)6Correct Answer: C解析:A perfect cube will have prime factors that are in groups of 3; for example 125 has the prime factors5 x 5 x 5 , and 64 x 125 will also be a cube because its factors will be 4 x 4 x 4 x 5 x 5 x 5. Consider the answer choices in turn. 8 is the cube of 2, and p is a cube, and so the product will also be a cube. pq will also be a cube as shown above.pq is a cube and so is 27, but their sum need not be a cube. Consider the case where p =1 and q = 8, the sum of pq and 27 will be 35 which has factors 5 x 7 and is not a cube. -p will be a cube. Since the difference between p and q is raised to the power of 6, this expression will be a cube (with cube root = difference squared).SAT考试数学练习题㈥1. What is the length of the line segment in the x-y plane with end points at (-2,-2) and (2,3)?A. 3B. √31C. √41D. 7E. 9Correct Answer: C解析:Sketch a diagram and calculate the distance (hypotenuse of a right triangle) using Pythagoras theorem.Vertical hei ght of triangle = 5 ; horizontal side = 4 ; hypotenuse = √(25 + 16) = √412. n is an integer chosen at random from the set{5, 7, 9, 11 }p is chosen at random from the set{2, 6, 10, 14, 18}What is the probability that n + p = 23 ?A. 0.1B. 0.2C. 0.25D. 0.3Correct Answer: A解析:Each of the integers in the first set could be combined with any from the second set, giving a total of 4 x 5 = 20 possible pairs. Of these the combinations that could give a sum of 23 are (5 + 18), and (9 + 14). This means that the probability of getting a sum of 23 is 2/20 = 1/103. A dress on sale in a shop is marked at $D. During the discount sale its price is reduced by 15%. Staff are allowed a further 10% reduction on the discounted price. If a staff member buys the dress what will she have to pay in terms of D ?A. 0.75DB. 0.76DC. 0.765DD. 0.775DE. 0.805DCorrect Answer: C解析:If the price is reduced by 15 %, then the new price will be 0.85D. If this new price is further reduced by 10%, the discounted price will be 0.9 x 0.85D = 0.765D4. All the dots in the array are 2 units apart vertically and horizontally. What is the length of the longest line segment that can be drawn joining any two points in the array without passing through any other point ?A. 2B. 2√2C. 3D. √10E. √20Correct Answer: E解析:The longest line segment that can be drawn without passing through any dots other than those at the beginning and end of the segment, such a line could go from the middle dot in the top row to either the bottom left or right dot. In any case the segment will be the hypotenuse of a right triangle with sides 2 and 4. Using Pythagoras theorem the hypotenuse will be √(2 ² + 4 ² ) = √205. If the radius of the circle with centre O is 7 and the measure of angle AOB is 100, what is the best approximation to the length of arc AB ?A. 9B. 10C. 11D. 12E. 13Correct Answer: D解析:If the radius is 7, the circumference = 14π. The length of the arc is 100/360 of the circumference. Taking π as 22/7 we get. (100 x 14 x 22) / (360 x 7) which reduces to 440/ 36 = 12.22 (i.e. approx. 12)SAT数学重要公式14个SAT数学考试并不需要考生记忆数学公式,对于一些常用的简单公式都会列在试卷的前面。
S A T真题0503S02(总7页)--本页仅作为文档封面,使用时请直接删除即可----内页可以根据需求调整合适字体及大小--1. Common garlic has _______ properties; during the First World War British medics saved thousands of lives by wrapping wounds with garlic-soaked bandages.A. curativeB. flavoringC. inferiorD. questionableE. infamous2. In her poems, Alice Walker retrieves and _______ parts of Black culture that some have been all too quick to _______ the past as fossilized artifacts.A. revitalizes…consign toB. conjoins…exclude fromC. realigns…salvage fromD. diffuses…defer toE. refracts…impose on3. The modest acceptance speech of the Academy Award winning actress revealed a _______ that contrasted with her uninhibited screen performances.A. theatricalityB. sullennessC. flamboyanceD. reserveE. nonchalance4. Because howler monkeys rarely come out of the trees in their arboreal habitat, the continued well-being of the rain forest is _______ to their survival.A. inadequateB. tangentialC. indispensableD. banefulE. expeditious5. Doug was both _______ and _______: he possessed penetrating acuity and discernment and was also extremely humble.A. diligent…superciliousB. perspicacious…unpretentiousC. obtuse…penitentD. sagacious…imposingE. apologetic…unassuming6. The Mona Lisa, shipped in a private cabin and received by important dignitaries, was treated more like _______ than a painting upon its arrival in the United States.A. a perfectionistB. a maverickC. a potentateD. an asceticE. an interloper7. Despite its patent _______, this belief has become so _______ that no amount of rational argumentwill suffice to eradicate it.A. validity…inconsequentialB. implausibility…entrenchedC. credibility…prevalentD. absurdity…outmodedE. novelty…infrequent8. The charlatan's seemingly frank and open demeanor was actually a _______ means of enlisting his patient's confidence.A. disingenuousB. debilitatingC. diminutiveD. catharticE. prosaicSECTION 2The passages below are followed by questions based on their content; questions following a pair of related passages may also be based on the relationship between the paired passages. Answer the questions on the basis of what is stated or implied in the passages and in any introductory material that may be provided.Questions 9-13 are based on the following passages.Passage 1It is striking how our culture has wholeheartedly adopted the recycling ethic. Most parents have probably received humbling lectures from their children after tossing a glass jar or newspaper in the trash can. But the popularity 5 of recycling is even more surprising considering the inconveniences associated with it. Who hasn't experienced the annoyance of trying to satisfy complicated rules about what can and cannot be recycled Glass jars—but not their tops Plastics number 1 and 2—but not number 3 Still there is no sign that the public is becoming impatient, so convinced are people of the virtues of recycling.Passage 2Mandatory recycling programs aren't good for posterity. They offer mainly short-term benefits to a few groups— like politicians and waste-handling corporations—while15 diverting money from genuine social and environmental problems. Recycling programs actually consume resources. They require extra administrators and a continual public relations campaign explaining what to do with dozens of different products—recycle milk jugs but not milk cartons,20 index cards but not construction paper. Collecting a ton of recyclable items is three times more expensive than collecting a ton of garbage because crews pick upless material at each stop. Recycling may be the most wasteful activity in the modern United States: a waste of time and money,25 a waste of human and natural resources.9. Which statement best characterizes the relationship between Passage 1 and Passage 2(A) Passage 1 presents ethical objections to an action that Passage 2 also censures.(B) Passage 1 mocks a group of people that Passage 2 praises.(C) Passage 1 describes a cultural phenomenon that Passage 2 criticizes.(D) Passage 1 discusses the historical foundations of recycling, whereas Passage 2 considers the future of recycling.(E) Passage 1 describes people's fascination with recycling, whereas Passage 2 explains the process of sorting recyclables.10. Unlike Passage 1, Passage 2 focuses primarily on recycling's(A) philosophical foundations(B) economic impact(C) popular appeal(D) moral implications(E) environmental benefits11. The author of Passage 2 would most likely characterize the "people" mentioned in line 11 as(A) emotional(B) indecisive(C) unmotivated(D) undemanding(E) uninformed12. The authors of both passages would most likely agree that recycling rules are(A) convoluted(B) commendable(C) unethical(D) antiquated(E) unenforceable13. Compared to the tone of Passage 2, the tone of Passage 1 is more(A) pessimistic(B) arrogant(C) critical(D) scholarly(E) temperedQuestions 14-25 are based on the following passage.This passage is taken from a novel set in early twentieth-century England. Mrs. Deveretl is the widow of a shopkeeper who lived and worked in Volunteer Street; their daughter Angel has become a best-selling novelist. Here, Mrs. Deverell finds herself in a new home that she and Angel share in the prosperous village of Alderhurst."I never thought I would live in such a beautiful place," Mrs. Deverell told Angel when they first moved in. But nowadays she often suffered from the lowering painof believing herself happy when she was not. "Who could be miserable in such a place" she asked. Yet, on misty October evenings or on Sundays, when the church bells began, sensations she had never known before came over her.She sometimes felt better when she went back to see her friends on Volunteer Street; but it was a long way to go. Angel discouraged the visits, and her friends seemed to have changed. Either they put out their best china and thought twice before they said anything, or they were defiantly informal—"You'll have to take us as you find us"—and would persist in making remarks like "Pardon the apron, but there's no servants here to polish the grate." In each case, they were watching her for signs of grandeur or condescension. She fell into little traps they laid and then they were able to report to the neighbors. "It hasn't taken her long to start putting on airs." She had to be especially careful to recognize everyone she met, and walked up the street with an expression of anxiety which was misinterpreted as disdain.The name "Deverell Family Grocer" stayed for a long time over the shop, and she was pleased that it should, although Angel frowned with annoyance when she heard of it. Then one day the faded name was scraped and burnt away, and on her next visit to Volunteer Street, she saw that "Cubbage's Stores" was painted there instead. She felt an unaccountable panic and dismay at the sight of this and at the strange idea of other people and furniture in those familiar rooms. "Very nice folk," she was told. "She's so friendly. Always the same. And such lovely kiddies " Mrs. Deverell felt slighted and wounded; going home she was so preoccupied that she passed the wife of the landlord of The Volunteer without seeing her. "I wouldn't expect Alderhurst people to speak to a barkeep's wife," The woman told everyone in the saloon bar. "Even though t was our Gran who laid her husband out when he died,"All of their kindnesses were remembered and brooded ever; any past kindness Mrs. Deverell had done—and 'ley were many—only served to underline the change which had come over her.At a time of her life when she needed the security of familiar things, these were put beyond her reach. It seemed) her that she had wasted her years acquiring skills which in the end were to be of no use to her: her weather-eye for a good drying day; her careful ear for judging the gentle singing sound of meat roasting in the oven; her touch for50 the freshness of meat; and how, by smelling a cake, she could tell if it were baked. These arts, which had taken so long to perfect, fell now into disuse. She would neveragain, she grieved, gather up a great fragrant line of washing in her arms to carry indoors. One day when they55 had first come to the new house, she had passed through the courtyard where sheets were hanging out: she had taken them in her hands and, finding them just at the right stage of drying, had begun to unpeg them. They were looped all about her shoulders when Angel caught her.60 "Please leave work to the people who should do it," she had said. "You will only give offense." She tried hard not to give offense; but it was difficult. The smell of ironing being done or the sound of eggs being whisked set up a restlessness which she could scarcely control.65 The relationship of mother and daughter seemed to have been reversed, and Angel, now in her early twenties, was the authoritative one; since girlhood she had been taking on one responsibility after another, until she had left her mother with nothing to perplex her but how to70 while away the hours when the servants were busy and her daughter was at work. Fretfully, she would wander around the house, bored, but afraid to interrupt; she was like an intimidated child.14. Which interpretation of Mrs. Deverell's statement in line 1 ("I never . . . place") is most fully supported by the rest of the passage?(A) It reveals an unsatisfied longing for beauty and comfort.(B) It suggests that Mrs. Deverell is unprepared for her new life.(C) It illustrates Mrs. Deverell's desire to impress her old friends.(D) It hints at Mrs. Deverell's increasing discomfort with her daughter's career.(E) It indicates Mrs. Deverell's inability to be happy in any environment.15. The "sensations" (line 7) might best be described as feelings of(A) anger and bitterness(B) reverence and gratitude(C) dejection and isolation(D) nostalgia and serenity(E) empathy and concern16. The primary purpose of the second paragraph (lines 9-23) is to show Mrs. Deverell's(A) surprise that her friends have not forgotten her(B) nostalgia for her old neighborhood(C) feelings of superiority toward her friends(D) embarrassment about her former neighborhood(E) changing relationship with her friends17. The author most likely quotes Mrs. Deverell's friends in lines 14-16 in order to(A) voice a concern(B) dismiss a belief(C) illustrate an attitude(D) cite an authority(E) mock an undertaking18. The speaker of the sentence quoted in lines 15-16 ("Pardon .. . grate") most likely intends to(A) account for a peculiar style of dress(B) bemoan the lack of adequate help around the house(C) frankly apologize for the messiness of the family's home(D) indirectly express resentment about a difference in social status(E) overtly call attention to Mrs. Deverell's arrogant behavior19. Mrs. Deverell's reaction to the remarks quoted in lines 32-33 suggests that she thinks that these remarks(A) contain an implicit criticism(B) mischaracterize the new family(C) are a poor attempt at humor(D) stem from an old grudge(E) insult the memory of her husband20. Lines 40-43 ("All of. . . her") suggest which of (he following about the customers in the saloon bar?(A) They do not recall those occasions when Mrs. Deverell was kind to them.(B) They feel that Mrs. Deverell is still essentially the same person that she has always been.(C) They are not especially well acquainted with Mrs. Deverell.(D) They are more generous toward themselves than they are toward Mrs. Deverell.(E) They do not generally share the opinions of the barkeeper's wife.21. Lines 45-52 ("It. . . disuse") suggest which of the following about the way that Mrs. Deverell had viewed the task of running a household?(A) She had believed some elements of it were beneath her.(B) She had understood the importance of its sensory aspects.(C) She had developed a regimented system.(D) She had been afraid to ask Angel for her help.(E) She had relied on household help to perform certain chores.22. The use of "arts" in line 51 most directly emphasizes the(A) pride Mrs. Deverell's family took in her housekeeping skills(B) expertise Mrs. Deverell brought to her household tasks(C) importance of maintaining an orderly home(D) rewards of preparing elaborate meals(E) pleasure Mrs. Deverell found in teaching young servants23. Angel's comments in lines 60-61 ('"Please . . . offense'") imply that(A) Mrs. Deverell has inadequate housekeeping experience(B) many people enjoy the opportunity to perform household tasks(C) Mrs. Deverell often hurts the feelings of others(D) domestic tasks are unsuitable for Mrs. Deverell's new social status(E) Mrs. Deverell is not a particularly efficient worker24. In line 69, "perplex" most nearly means(A) trouble(B) bewilder(C) astonish(D) entangle(E) embarrass25. In line 73, the author compares Mrs. Deverell to an "intimidated child" primarily in order to(A) criticize Mrs. Deverell for her naive view of the world(B) show that Mrs. Deverell continues to be diminished in her new home(C) imply that Mrs. Deverell cannot live up to her responsibilities(D) indicate the simplicity of Mrs. Deverell's new life(E) justify Angel's dismissal of her mother's feelings。
SAT真题做SAT免费的手机APP软件,随时做题随时测分,豌豆荚、应用汇、豌豆荚等应用商店搜Satonline就可下载啦或者去官网Satonline下载1. Some fans feel that sports events are ______ only when the competitors are of equal ability, making the outcome of the game ______.A. successf ul…assuredB. boring…questionableC. dull…foreseenD. interesting…predictableE. exciting…uncertain2. Alfred Schnittke's musical compositions are ______: phrases are clipped, broken into sections, and split apart by long rests.A. garnishedB. improvisationalC. fragmentedD. cautiousE. uniform3. The consumer advocate claimed that while drug manufacturers ______ the supposed advantages of their proprietary brands, generic versions of the same medications are often equally ______.A. tout…efficaciousB. research…innocuousC. market…prohibitiveD. laud…counterproductiveE. extract…prescriptive4. Latoya's _____ is shown by her ability to be ______: she can see her own faults more clearly than anyone else can.A. perceptiveness…self-centeredB. objectivit y…restrictiveC. cynicism…self-destructiveD. open-mindedness…complacentE. insightfulness…self-critical5. The bearded dragon lizard is a voracious eater, so ______ that it will consume as many insects as possible.A. abstemiousB. cannibalisticC. slovenlyD. insatiableE. unpalatable6. Because drummer Tony Williams paved the way for later jazz-fusion musicians, he is considered a ______ of that style.A. connoisseurB. revivalistC. beneficiaryD. disparagerE. progenitor7. The politician's speech to the crowd was composed of nothing but ______, a bitter railing against the party's opponents.A. digressionsB. diatribesC. platitudesD. machinationsE. acclamations8. Favoring economy of expression in writing, the professor urged students toward a ______ rather than an ______ prose style.A. spare…ornateB. terse…opinionatedC. personal…academicD. baroque…embellishedE. repetitive…intricateSECTION 7The passages below are followed by questions based on their content; questions following a pair of related passages may also be based on the relationship between the paired passages. Answer the questions on the basis of what is stated or implied in the passages and in any introductory material that may be provided.Questions 9-12 are based on the following passages.Passage 1Food has always been considered one of the most salient markers of cultural traditions. When I was a small child, food was the only thing that helped identify my family as Filipino American. We ate pansit lug-lug (a noodle dish) and my father put pads (salty fish sauce) on everything. However, even this connection lessened as I grew older. As my parents became more acculturated, we ate less typically Filipino food. When I was twelve, my mother took cooking classes and learned to make French and Italian dishes. When I was in high school, we ate chicken marsala and shrimp fra diablo more often than Filipino dishes like pansit lug-lug.Passage 2Jean Anthelme Brillat-Savarin—who in 1825 confidently announced, "Tell me what you eat, and I will tell you who you are"—would have no trouble describing cultural identities of the United States. Our food reveals us as tolerant adventurers who do not feel constrained by tradition. We "play with our food" far more readily than we preserve the culinary rules of our varied ancestors. Americans have no single national cuisine. What unites American eaters culturally is how we eat, not what we eat. As eaters, Americans mingle the culinary traditions of many regions and cultures. We are multiethnic eaters.9. Which of the following statements best captures the relationship between the two passages(A) Passage 1 notes problems for which Passage 2 proposes solutions.(B) Passage 1 presents claims that are debunked by Passage 2.(C) Passage 2 furnishes a larger context for the experiences described in Passage I.(D) Passage 2 provides an update of the situation depicted in Passage 1.(E) Passage 2 uses material presented in Passage 1to correct a popular misconception.10. The author of Passage 2 would most likely regard the mother's willingness to "make French and Italian dishes" (lines 9-10, Passage 1) as(A) laughably pretentious(B) understandably conservative(C) typically American(D) a regrettable compromise(E) a surprising attitude11. The two passages differ in their discussions of food primarily in that Passage 1(A) considers specific dishes eaten by particular people, whereas Passage 2 comments on a culture's general attitude toward eating(B) contrasts the cuisines of different cultures, whereas Passage 2 emphasize culinary practices common to all cultures(C) presents an abstract theory of food, whereas Passage 2 offers a historical analysis of consumption(D) emphasizes the role of nostalgia in food preferences, whereas Passage 2 rejects that approach as overly sentimental(E) outlines some popular choices in cuisine,whereas Passage 2 underscores those that are more unusual12. Unlike the author of Passage 2, the author of Passage 1 makes significant use of(A) direct quotation(B) sociological analysis(C) hypothetical assumptions(D) historical sources(E) personal experienceQuestions 13-24 are based on the following passages.The passages below discuss the possibility of locating intelligent life on other planets. Passage 1 has been adapted from a 1999 book on the history of the universe. Passage 2 was excerpted from a 2000 book on the scientific quest for extraterrestrial life.Passage 1Generations of science-fiction movies have conditioned us to consider bug-eyed monsters, large-brained intellectual humanoids, and other rather sophisticated extraterrestrial Line creatures as typical examples of life outside Earth. The reality, however, is that finding any kind of life at all, even something as simple as bacteria, would be one of the most exciting discoveries ever made.The consensus within the scientific community seems to be that we eventually will find not only life in other parts of10 the galaxy but also intelligent and technologically advanced life. I have to say that 1 disagree. While 1 believe we will find other forms of life in other solar systems (if not in our own), I also feel it is extremely unlikely that a large number of advanced technological civilizations are out15 there, waiting to be discovered. The most succinct support for my view comes from Nobel laureate physicist Enrico Fermi, the man who ran the first nuclear reaction ever controlled by human beings. Confronted at a 1950 luncheon with scientific arguments for the ubiquity of20 technologically advanced civilizations, he supposedly said, "So where is everybody"This so-called Fermi Paradox embodies a simple logic. Human beings have had modern science only a few hundred years, and already we have moved into space. It is not25 hard to imagine that in a few hundred more years we will be a starfaring people, colonizing other systems. Fermi's argument maintains that it is extremely unlikely that many other civilizations discovered science at exactly the same time we did. Had they acquired science even a thousand30 years earlier than we. they now could be so much more advanced that they would already be colonizing our solar system.If, on the other hand, they are a thousand years behind us, we will likely arrive at their home planet before they35 even begin sending us radio signals. Technologicaladvances build upon each other, increasing technological abilities faster than most people anticipate. Imagine, for example, how astounded even a great seventeenth-century scientist like Isaac Newton would be by our current global40 communication system, were he alive today. Where are those highly developed extraterrestrial civilizations so dear to the hearts of science-fiction writers Their existence is far from a foregone conclusion.Passage 2Although posed in the most casual of circumstances,45 the Fermi Paradox has reverberated through the decades and has at times threatened to destroy the credibility of those scientists seriously engaged in the Search for Extraterrestrial Intelligence (SET!) research program.One possible answer to Fermi's question ("If there are50 extraterrestrials, where are they") is that extraterrestrials have in fact often visited Earth, andcontinue to do so. This is the answer of those who believe in the existence of unidentified flying objects, or UFO's. But few scientists, even those engaged in SET1, take the UFO claims55 seriously. "You won't find anyone around here who believes in UFO's." says Frank Drake, a well-known SETI scientist. If one discounts the UFO claims, yet still believes that there are many technological civilizations in the galaxy, why have they not visited us Drake's answer60 is straightforward: "High-speed interstellar travel is so demanding of resources and so hazardous that intelligent civilizations don't attempt it." And why should they attempt it, when radio communication can supply all the information they might want?65 At first glance, Drake's argument seems very persuasive. The distances between stars are truly immense. To get from Earth to the nearest star and back, traveling at 99 percent of the speed of light, would take 8 years. And SETI researchers have shown that, to accelerate70 a spacecraft to such a speed, to bring it to a stop, and to repeat the process in the reverse direction, would take almost unimaginable amounts of energy.Astronomer Ben Zuckerman challenges Drake's notion that technological beings would be satisfied with75 radio communication. "Drake's implicit assumption is that the only thing we're going to care about is intelligent life. But what if we have an interest in simpler life-forms If you turn the picture around and you have some advanced extraterrestrials looking at the Earth, until80 the last hundred years there was no evidence of intelligent life but for billions of years before that they could have deduced that this was a very unusual world and that there were probably living creatures on it. They would have had billions of years to come investigate." Zuckerman contends85 that the reason extraterrestrials haven't visited us is that so few exist.13. Which statement about the Fermi Paradox is supported by both passages(A) It articulates a crucial question for those interested in the existence of extraterrestrials.(B) It clarifies the astronomical conditions required to sustain life on other planets.(C) It reveals the limitations of traditional ideas about the pace of technological change.(D) It demonstrates the scientific community's fascination with the concept of interstellar travel.(E) It suggests that advanced extraterrestrial civilizations may be uninterested in our culture.14. Which statement best describes a significant difference between the two passages(A) Passage 1 analyzes a literary form, while Passage 2 argues that literature has little bearing on science.(B) Passage 1 presents an argument, while Passage 2 surveys current opinion in a debate.(C) Passage 1 concludes by rejecting the Fermi Paradox, while Passage 2 opens by embracing it.(D) Passage 1 describes a phenomenon, while Passage 2 details a belief system that would reject such a phenomenon.(E) Passage I defends a viewpoint, while Passage 2 questions that viewpoint's place in scientific research.15. The author of Passage 1 mentions '"monsters," "humanoids," and "creatures" (lines 2-4) primarily to(A) question the literary value of science fiction(B) contrast fictional notions with a scientific perspective(C) offer examples of the human fear of the unknown(D) criticize science fiction for being unduly alarmist(E) suggest that scientific research has been influenced by science fiction16. In line 17, "ran" most nearly means(A) fled(B) accumulated(C) traversed(D) managed(E) incurred17. Passage 1 suggests that the Fermi Paradox depends most directly on which assumption(A) Extraterrestrial civilizations may not wish to be discovered by human beings.(B) Extraterrestrial civilizations would most likely have discovered technology at about the same time human beings discovered it.(C) Extraterrestrial technology would develop at roughly the same rate as human technology.(D) Extraterrestrial civilizations would inevitably use technology for aggressive ends.(E) Science is a more powerful form of human knowledge than are art and literature.18. The claim made in Passage 1 that a "consensus" exists (lines 8-11) would most likely be interpreted by the author of Passage 2 as(A) evidence of compromise in the scientific community(B) an attack on SETI researchers(C) support for Fermi's analysis(D) a revelation of an unexpected truth(E) an oversimplification of a complex debate19. The author of Passage 1 mentions Isaac Newton (lines 37-40) in order to(A) emphasize the rapid rate of technological innovation(B) acknowledge (he impact of a profound thinker(C) criticize the inflexibility of Newton's contemporaries(D) speculate about New ton's influence on current research(E) highlight the value of scientific curiosity20. In lines 44-48, the author of Passage 2 indicates that the Fermi Paradox has been(A) thoroughly misunderstood(B) surprisingly influential(C) overwhelmingly perplexing(D) intermittently popular(E) frequently misquoted21. How would Frank Drake (line 56, Passage 2) most likely respond to the statement by the author of Passage 1 about humans "colonizing other systems" (line 26)(A) The means to accomplish such a project may be beyond our reach.(B) Interstellar colonization is as morally problematic as was colonization on Earth.(C) We would do better to study indigenous life-forms rather than search for extraterrestrial creatures.(D) Humans would be wise to consider that they themselves arc subject to colonization.(E) Funding for such an undertaking would pose a thorny political issue for any government.22. In line 57, "claims" most nearly means(A) demands(B) assertions(C) rights(D) territories(E) compensations23. In line 63, "radio communication" is cited as a(A) complex interaction(B) technological relic(C) common occurrence(D) practical alternative(E) dramatic advance24. Both the author of Passage 1 and Ben Zuckerman (line 73, Passage 2) imply that researchers seeking life on another planet should focus on which of the following(A) Seasonal variations in color due to plant life(B) Evidence of the most basic forms of life(C) Signs of artificially created structures(D) Signals that might be radio communications(E) Changes in geological surface featuresQuestions 7-19 are based on the following passage.The following passage is from a 1979 essay by a Native American writer.An understanding of any national literature depends very much on an awareness of the larger cultural context. Without some knowledge of language, of history, of inflection, of the position of the storyteller within the group, without a hint of the social roles played by males and females in the culture, without a sense of the society's humor or priorities—without such knowledge, how can we, as reader or listener, penetrate to the core of meaning in an expression of artThe difficulty of gaining access to the literature of a different culture may be illustrated by an exemplary folktale (in translation) from the Tanaina (Athabaskan) culture of south-central Alaska. It would typically be told to a general audience within the society, including the full range of agesfrom young children to grandparents; it would be recounted with gesticulation and exaggeration by a performance specialist. It would be expected to have different meanings to the various categories of listeners—instructive, entertaining, reinforcing, or all three. Here is a brief version of the story:"Once upon a time there was a porcupine woman who decided to do some hunting .on the far side of the river. She went to the bank, where she met a beaver.'Hello,' she said to him. T need to do some hunting over there. Will you ride me across on your back''I'd be glad to,' replied the beaver. 'Hop on.' So the porcupine woman climbed on his back, and he started swimming for the other side. When he had almost made it, the porcupine woman said, 'Oh my! I've forgotten to bring my sack. I'll need to go back to the other bank and get it.''All right.' said the beaver, and swam back. He was panting while the porcupine woman went to get her sack.'Okay,' she said. 'Let's go.' So they started across again. The beaver was swimming much more slowly. When they had practically reached the other side, she said, 'Oh my! I've forgotten to bring my needle. We'll have to go back and get it.'This time the beaver didn't say anything—he didn't have enough breath! But he turned around and pulled them back to the shore and nearly passed out while she got her needle.'Hurry up, now." the porcupine woman said as she climbed back on his back. He could hardly keep his nose above water, but he had almost made it to the far bank again when she said, 'Oh my! I've forgotten my staff. We'll have to . . . .'Before she had finished her sentence the beaver had flipped over in the water and dragged himself onto the bank, where he lay half dead. The porcupine woman managed to make the shore too, and climbed up onto a bear path. When she had caught her breath, she turned on the beaver and quilted him to death."The Tanaina live in an environment that could euphemistically be described as "difficult." Survival, especially in the wild, is always precarious. Further, they were, in the precontact period, a nonlilcratc people. Oral communication was therefore the method of cultural transmission, legal understanding, and meaningful communication. It is also necessary lo know that a "staff." as mentioned in the story, fund ions as both a walking stick and a weapon, and that in the Tanaina symbol system, porcupines were supposed to be rather ponderous, dull-witted creatures, and beavers were thought to be energetic and industrious but overly spontaneous and erratic.For the reader armed with these data, the story becomes more accessible as a lesson in contract law, with several additional minor themes. A culturally attuned listener would notice, for instance, that when the porcupine woman proposed passage to the beaver, he agreed without any stipulations or clarifications of the terms. He gave a basically open-ended agreement—made a contract—and hence the porcupine woman was perfectly within her rights both in demanding that he return three times and in quilting him to death when he reneged.The story is not. however, without its moral for the porcupine women of this world. Her stated aim is to go hunting, and yet she sets out without the three essentials of that endeavor: a sack in which to carry home her game, a needle with which to sew up the intestines, and, most important, an implement with which to hunt and defend herself. True, she had an open-ended contract, but where does she wind up at the conclusion of the story Sitting, exhausted, quills used up, weaponless, and not only on the wrong side of the river from her home but on a bearpath! The hunter is about to become the hunted, and all because of her own improvidence.7. In the opening paragraph, the author assumes that the "meaning" (line 8) is(A) culturally determined(B) intensely personal(C) essentially moralistic(D) permanently inscrutable(E) uniquely artistic8. In the context of the passage, which "expression of art" (line 9) would be the most difficult to interpret(A) A contemporary play written by a prolific play wright(B) A fable from a nonliterate society with which anthropologists are very familiar(C) A single text produced by a previously unknown society(D) A sitcom from the early days of television(E) A single myth from an ancient culture with a well-documented mythological structure9. How does the author respond to the question posed in lines 3-9(A) By proposing an innovative strategy(B) By confirming the futility of such analysis(C) By describing a personal experience with the problem(D) By illustrating his point within a particular context(E) By documenting a traditional approach to the problem10. The author discusses Tanaina culture from the perspective of(A) a concerned parent(B) a bewildered visitor(C) a performance artist(D) an informed outsider(E) an indignant reader11. The sentence in which "difficult" appears (lines 54-55) indicates that the author considers the word to be(A) an exaggeration(B) an estimate(C) an understatement(D) a contradiction(E) a preconception12. In relation to the passage, the statements in lines 59-65 serve a function most similar to which of the following items(A) A menu in a restaurant(B) The key or legend to a map(C) A department store directory(D) The outline of a term paper(E) An illustration of a fairytale13. The author's analysis of the folktale offers which insight into Tanaina beliefs(A) A fanciful story is most suitable for an audience of children.(B) A verbal exchange can establish a binding contract.(C) A person who behaves impulsively is most often sincere.(D) A shared task should be divided fairly between two people.(E) A painstaking plan may nonetheless fail to anticipate all problems.14. The "porcupine women of this world" (lines 76-77) are best described as people who(A) plan inadequately for their own needs(B) postpone necessary work in favor of leisure(C) depend heavily upon help from their close friends(D) return repeatedly to their favorite places(E) flee quickly from any laborious task15. The final paragraph (lines 76-87) suggests that the bear path mentioned in lines 51-52 is significant because it(A) foreshadows the arrival of a benevolent character from Tanaina folklore(B) suggests an alarming alternative to crossing the river(C) marks the boundary of the beaver's natural surroundings(D) explains the porcupine woman's fear of unfamiliar territory(E) poses a new peril for the porcupine woman16. In lines 83-87, the description of the porcupine woman emphasizes the discrepancy between her(A) social position and her private feelings(B) physical wealth and her moral poverty(C) hostile action and her ultimate gratitude(D) original goal and her actual situation(E) grandiose ambition and her real moods17. As a commentary on legal relations, the folktale is best described as(A) an example of traditional practices(B) an outline for social behavior(C) a warning about ill-conceived assent(D) a criticism of obsolete custom(E) a parody of actual situation18. The author's attitude toward the Tanaina folktale is best described as(A) excitement at an unexpected discovery(B) admiration of the storyteller's performance(C) appreciation of the folktale as a means of communicating values(D) enthusiasm for the Tanaina culture's concept of legality(E) enjoyment of the comical aspects of the folktale19. Which statement is most consistent with the author's argument(A) Translating a literary text requires formal linguistic training(B) Tales transmitted by a nonliterate society elude transcription in later eras.(C) Listening to a skilled storyteller is more instructive than entertaining.(D) Simple enjoyment of a tale is incompatible with scholarly analysis.(E) To read a text is not necessarily to understand it.。