南开大学20春学期《大学英语(三)》在线作业

  • 格式:docx
  • 大小:17.19 KB
  • 文档页数:9

南开大学20春学期《大学英语(三)》在线作业

南开大学20春学期《大学英语(三)》在线作业

试卷总分:100 得分:100

一、单选题 (共 50 道试题,共 100 分)

1.– Are you free in July? – No, I( )with my parents in July.

A.stayed

B.stay

C.have stayed

D.am staying

答案:D

2.His parents will be( )him if he fails the examination.

A.disappointing with

B.disappointed on

C.disappointed with

D.disappointing for

答案:C

3.( )all we should put the theory into practice.

A.To

B.Of

C.Beside

D.Above

答案:D

4.History is the story of( )happened to the people before today.

A.whomever

B.whichever

C.wherever

D.whatever

答案:D

5.The( )is concerned with successful election, whereas the statesman is interested in the future of

his people.

A.politics

B.politician

C.politically

D.political

答案:B

6.– Are you feeling better today, Mrs. Silver? – ( ).

A.Don't worry about me

B.Just stay in bed and have a good rest

C.There must be something wrong

D.Yes, thanks doctor. But I still feel dizzy 南开大学20春学期《大学英语(三)》在线作业

答案:D

7.I prefer to live in the countryside. Country life has a lot of( )over city life.

A.ways

B.qualities

C.character

D.advantages

答案:D

8.The refrigerator is( ); we must buy some food.

A.bare

B.blank

C.hollow

D.empty

答案:D

9.– Linda, can you give me a lift after work? – ( ).

A.Thank you for your offer

B.No problem. We go the same direction

C.Never mind. I'll go shopping

D.It's very kind of you to do so

答案:B

10.– When does the next bus leave for Glasgow? – ( ).

A.They leave every hour

B.The next one is faster

C.The city is far away

D.I've never been there

答案:A

11.It is( )that he has to ask for help.

A.such a big job

B.so a big job

C.a such big job

D.a so big job

答案:A

12.China is( )the east of Asia.

A.in

B.to

C.on

D.at

答案:A

南开大学20春学期《大学英语(三)》在线作业

13.The farmer caught the boys( )his apples.

A.would steal

B.to steal

C.stole

D.stealing

答案:D

14.I'm leaving for New York( )three day's time.

A.for

B.in

C.at

D.on

答案:B

15.He carried on( )after his accident.

A.working

B.worked

C.work

D.to work

答案:A

16.– What do you find difficult in learning English? – ( ).

A.Listening and speaking

B.Learning English is useful

C.Don't be disappointed

D.Don't be afraid of difficulties

答案:A

17.– Do you know if the Andersons are still living there? – ( ).

A.Yes, they do

B.Yes, they are

C.No, they don't

D.No, there aren't

答案:B

18.– Jack, are you leaving now? It's 7:20. – ( ).

A.Yes, it's still early

B.No, thirty minutes is enough

C.Yes, the bag is not ready

D.No, I'll set off in 30 minutes

答案:D

19.– Look at the rainbow! What a view! – ( )!

A.Yes. What beautiful it is 南开大学20春学期《大学英语(三)》在线作业

B.Yes. What a beautiful it is

C.Yes. How beautiful it is

D.Yes. How a beautiful it is

答案:C

20.Mark is a clerk( )a job in a top bookstore.

A.in

B.with

C.to

D.for

答案:B

21.( )the tree( )down?

A.Have... been chopping

B.Have... been chopped

C.Has... been chopping

D.Has... been chopped

答案:D

22.– Go that way and take a seat. – ( ).

A.No, I'm not tired

B.Thanks, but I'd rather stand

C.Yes, that's a good way

D.It doesn't matter

答案:B

23.– Thanks a lot. You've gone to so much trouble. – ( ).

A.It's no trouble at all

B.That's all right. I like it

C.I don't think it's a trouble

D.That's very kind of you

答案:A

24.The bedroom needs( ).

A.to decorate

B.decorating

C.decorated

D.decorate

答案:B

25.I prefer classic music( )pop music.

A.with

B.to

C.than 南开大学20春学期《大学英语(三)》在线作业

D.on

答案:B

26.John( )to be a teacher before the war, but now he works in a hospital.

A.is used

B.was used

ed

e

答案:C

27.I don't think this kind of medicine has any( ).

A.answer

B.cause

C.effect

D.work

答案:C

28.I'd rather stay at home than( )a walk.

A.taking

B.to take

C.take

D.to be taking

答案:C

29.By next year he( )in New York for five years.

A.works

B.will have worked

C.has worked

D.has been working

答案:B

30.That place is( )the south of the city.

A.to

B.on

C.in

D.at

答案:C

31.We are told that it is( )we are born that decides our nationality.

A.the country

B.anywhere

C.where

D.somewhere

答案:C