大学英语B 阅读理解答案
- 格式:docx
- 大小:82.61 KB
- 文档页数:14
2018年12月统考英语B试卷及答案Test 1第一部分:交际用语(共10小题;每小题1分,满分10分)1. —How are you, Bob?—_______B_____ Ted.A. How are you?B. I’m fine. Thank you.C. How do you do?D. Nice to meet you.2. —Thanks for your help.—_____A_______A. My pleasure.B. Never mind.C. Quite right.D. Don’t thank me.3. —Hello, I’m Harry Potter.—Hello, my name is Charles Green, but ________C____.A. call my CharlesB. call me at CharlesC. call me CharlesD. call Charles me4. —Paul, ____B________?—Oh, that’s my father! And beside him, my mother.A. what is the person over thereB.who’s talking over thereC. what are they doingD. which is that5. —Hi, Tom, how’s everything with you?—_______B_____, and how are you?A. Don’t mention itB. Hm, not too badC. ThanksD. Pretty fast6. —That’s a beautiful dress you have on!—________A____A. Oh, thanks. I got it yesterday.B. Sorry, it’s too cheap.C. You can have itD. See you later.7. —Why didn’t you come to my birthday party yesterday?—_______D_____A. Excuse me, my friend sent me a flower.B. Fine, I never go to birthday parties.C. Ha…ha, I don’t like birthday parties.D. Sorry, but my wife had a car accident8. —Hi, welcome back! Had a nice trip?—_________A___A. Oh, fantastic! Fresh air, and sunshine every day.B. Come on, I’ve got lots of fun.C. By the way, I don’t like Saturdays.D. Well, I’ll look forward to your phone call.9. —Have n’t seen you for ages! What are you busy doing now?—_____D_______A. I hate the weather here.B. My hair is getting a bit longer.C. Yeah, thanks for coming.D. I am working part time in a bookshop, you know.10. Marilyn,I’m afraid I havetobeleaving now.___B__A. That sounds wonderful.B. Oh, so early?C. Not at all.D. Good luck!1-5 BACBB 6-10 ADADB第二部分:阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)Passage 1The French Revolution broke out in 1789. At the time France was in a crisis. The government was badly run and people’s lives were miserable. King Louis XIV tried to control the national parliament and raise more taxes. But his effort failed. He ordered his troops to Versailles. The people thought that Louis intended to put down the Revolution by force. On July 14,1789, they stormed and took the Bastille, where political prisoners were kept. Ever since that day, July 14 has been the French National Day. Louis tried to flee the country in 1792 to get support from Austria and Prussia. However, he was caught and put in prison. In September 1792, the monarchy was abolished. In the same year, Louis was executed. A few months later his wife, Marie also had her head cut off. The Revolution of France had frightened the other kings of Europe. Armies from Austria and Prussia began to march against France. The French raised republican armies to defend the nation. The Revolution went through a period of terror. Thousands of people lost their lives. In the end, power passed to Napoleon Bonaparte. (190 words)11. What’s this passage about? CA. France.B. King Louis.C.The French Revolution.D. Europe.12. Which did not happen in 1789? BA. The French Revolution broke out.B. The national economy was developing rapidly.C. The government wasn’t well run.D. King Louis XIV was in power.13. Where were the political prisoners kept? DA. In Versailles.B.In Austria.C.In Prussia.D.In Bastille.14. What does the underlined word “abolished” mean? DA. Put off.B. Established.C. United.D. Ended.15. What was NOT the effect of the Revolution? DA. July 14 has become the French National Day.B. It brought some impact on the other European Kings.C. Louis’s wife, Marie was killed.D. The king tried to control the national parliament.11-15 CBDDDPassage 2In the United States, it is not customary to telephone someone very early in the morning. If you telephone him early in the day, while he is shaving or having breakfast, the time of the call shows that the matter is very important and requires immediate attention.The same meaning is attached to telephone calls made after 11:00 p.m. If someone receives a call during sleeping hours, he assumes it’s a matter of life or death. The time chosen for the call communicates its importance. In social life, time plays a very important part. In the U.S.A. guests tend to feel they are not highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date. But it is not true in all countries. In other areas of the world, it may be considered foolish to make an appointment too far in advance because plans which are made for a date more than a week away tend to be forgotten. The meaning of time differs in different parts of the world. Thus, misunderstandings arise between people from different cultures that treat time differently. Promptness is valued highly in American life, for example. If people are not prompt, they may be regarded as impolite or not fully responsible. In the U.S. no one would think of keeping a business associate waiting for an hour, it would be too impolite. A person who is 5 minutes late, will say a few words of explanation, though perhaps he will not complete the sentence. (260 words)16. What is the main idea of this passage? _____B_____A. It is not customary to telephone someone in themorning and in sleeping hours in the U.S.B. The role of time in social life over the world.C. If people are not prompt, they may be regarded asimpolite or not fully responsible in the U.S.D. Not every country treats the concept of time as the same.17. What does it mean in the passage if you call someone during his or her sleeping hours? ____B______A. A matter of work.B. A matter of life or death.C. You want to see him or her.D. You want to make an appointment with him or her.18. Which of the following time is proper if you want to make an appointment with your friend? __B________A. at 7: 00 am.B. at 4:00 pm.C. at the midnight.D.at 4:00 am.19. Which of the following statements is true according to the passage? ______D____A. In the U.S.A guests tend to feel they are highlyregarded if the invitation to a dinner party isextended only three or four days before the partydate.B. There is no misunderstanding arising betweenpeople from different cultures about the conceptof time.C. It may be considered foolish to make an appointment well in advance in the U.S.A..D. Promptness is valued highly in American life.20. From the passage we can safely infer that __B________.A. it’s a matter of life or death if you call someone in day timeB. the meaning of time differs in different parts of the worldC. it makes no difference in the U.S. whether you are early or late for a business partyD. if a person is late for a date, he needn’t make some explanation 16-20 BBBDBPassage 3A foreigner’s first impression of the U.S. is likely to be that everyone is in a rush-often under pressure. City people appear always to be hurrying to get where they are going restlessly, seeking attention in a store, and elbowing others as they try to complete their errands (任务). Racing through daytime meals is part of the pace of life in this country.Working time is considered precious. Others in public eating places are waiting for you to finish so that they too can be served and get back to work within the time allowed. Each person hurries to make room for the next person. If you don’t, waiters will hurry you.You also find drivers will be abrupt and that people will push past you. You will miss smiles, brief conversations, and small courtesies with strangers. Don’t take it personally. This is because people value time highly, and they resent someone else “wasting” it beyond a certain courtesy point.The view of time affects the importance we attach to patience. In the American system of values, patience is not a high priority. Many of us have what might be called “a short fuse.”We begin to move restlessly about if we feel time is slipping away without some returnbe this in terms of pleasure, work value, or rest. Those coming from lands where time is looked upon differently may find this matter of pace to be one of their most difficult adjustments in both business and daily life.Many newcomers to the States will miss the opening courtesy of a business call, for example, they will miss the ritual socializing that goes with a welcoming cup of tea or coffee they may be traditional in their own country. They may miss leisurely business chats in a caféor coffeehouse. Normally, Americans do not assess their visitors in such relaxed surroundings over prolonged small talks. We seek out evidence of past performance rather than evaluate a business colleague through social courtesies. Since we generally assess and probe professionally rather than socially, we start talking business very quickly. (348 words)21. Which of the following statements is wrong? ___D_______A. Americans seem to be always under pressure.B. Americans attach less importance to patience.C. Americans don’t care much about ritual socializing.D. Americans are impolite to their business colleagues.22. In the fourth paragraph, “a high priority”means ________B__.A. a less important thingB. a first concernC. a good businessD. an attractive gift23. Americans evaluate a business colleague ___D_______.A. through social courtesyB.through prolonged business talksC. by establishing business relationsD.by learning about their past performance24. This passage mainly talks about ____A______.A. how Americans treasure their timeB. how busy Americans are every dayC. how Americans do business with foreignersD. what American way of life is like25. We can infer from the passage that the author’s tone in writing is _______C____.A. criticalB. ironicalC. appreciativeD. objective21-25 DBDAC第三部分:词汇与结构(共20小题;每小题1分,满分20分)26. Professor Smith promised to look ___B___ my paper, that is, to read it carefully before the defense.A. afterB. overC. onD. into27. Our house is about a mile from the railway station and there are not many houses ___A___.A. in between B far apartC.among them D.fromeach other28. As the bus came round the corner, it ran ___A___a big tree by the roadside.A. intoB. onC. overD. up29. On average, a successful lawyer has to talk to several ___D__ a day.A. customersB. supportersC. guestsD.clients 30. What is the train _C___ to Birmingham?A. feeB. tipC. fareD. cost31. The students were all entertained in a Mexican restaurant, at Professor Brian’s __C____.A. moneyB. payC. expenseD. loss32. Tom, what did you do with my documents? I have never seen such a ____B__ and disorder!A. massB. messC. guessD. bus33. If she wants to stay thin, she must make a __A____ in her diet.A. changeB. turnC. runD. go34. __A____ the War of Independence, the United States was an English colony.A. BeforeB. AtC. InD. Between35. You shouldn’t __C____ your time like that, Bob。
P a s s a g e 1 Many people who work in London prefer to live outside it, and to go in to their offices or schools every day by train, car or bus, even though this means they have to get up early in the morning and reach home late in the evening.One advantage of living outside London is that houses are cheaper. Even a small flat in London without a garden costs quite a lot to rent. With the same money, one can get a little house in the country with a garden of one’s own.Then, in the country one can really get away from the noise and hurry of busy working lives. Even though one has to get up earlier and spend more time in trains or buses, one can sleep better at night and during weekends and on summer evenings, one can enjoy the fresh, clean air of the count ry. If one likes garden, one can spend one’s free time digging, planting, watering and doing the hundred and one other jobs which are needed in a garden. Then, when the flowers and vegetables come up, one has got the reward together with those who have shared the secret of Nature.Some people, however, take no interest in country things: for them, happiness lies in the town, with its cinemas and theatres, beautiful shops and busy streets, dance-halls and restaurants. Such people would feel that their life was not worth living if they had to live it outside London. An occasional walk in one of the parks and a fortnight’s (two weeks) visit to the sea every summer is all the country they want: the rest they are quite prepared to leave to those who are glad to get away from London every night.1. Which of the following statements is NOT true?A. People who love Nature prefer to live outside the city.B. All the people who work in London prefer to live in the country.C. Some people enjoying city life prefer to work and live inside London.D. Many nature lovers, though working in London, prefer to live outside.2. With the same money needed for ________, one can buy a little house with a garden in the country.A. getting a small flat with a gardenB. having a small flat with a gardenC. renting a small flat without a gardenD. buying a small flat without a garden3. When the garden is in blossom, the one ________ has been rewarded.A. living in the countryB. having spent time working in the garden.C. having a garden of his own.D. having been digging, planting and watering4. People who think happiness lies in the city life would feel that ________ if they had to live outside London.A. their life was meaninglessB. their life was invaluableC. they didn’t deserve a happy lifeD. they were not worthy of their happy life5. The underlined phrase “get away from” in the 3rd paragraph refers to ________.A. deal withB. do away withC. escape fromD. preventfrom很多在伦敦工作的人喜欢住在伦敦郊外,然后每天乘火车、汽车和公交车去上班或上学。
大学英语b2试题及答案一、听力理解(共20分)1. What is the man doing?A) Reading a bookB) Watching TVC) Cooking dinnerD) Listening to music答案:C2. Where does the conversation most likely take place?A) In a libraryB) In a restaurantC) At a bus stopD) In a classroom答案:B3. What does the woman mean?A) She is not interested in the movie.B) She has seen the movie before.C) She wants to watch the movie again.D) She is looking for the movie ticket.答案:A4. How much does the woman need to pay for the shirt?A) $20B) $40C) $60D) $80答案:B5. What is the relationship between the two speakers?A) Husband and wifeB) Teacher and studentC) Doctor and patientD) Salesperson and customer答案:A二、阅读理解(共30分)6. According to the passage, which of the following is true?A) The company has been in business for over 50 years.B) The company was founded by John Smith.C) The company has a global presence.D) The company specializes in technology products.答案:C7. What is the main purpose of the article?A) To advertise a new product.B) To inform about a company's history.C) To persuade readers to invest in the company.D) To announce a new partnership.答案:B8. What can be inferred from the text?A) The author is satisfied with the current situation.B) The author is concerned about the future.C) The author is optimistic about the company's prospects.D) The author is critical of the company's management.答案:B9. What does the author suggest as the best approach to solving the problem?A) Implementing new technology.B) Increasing government funding.C) Encouraging public awareness.D) Conducting further research.答案:D10. Which of the following is NOT a benefit mentioned in the article?A) Improved efficiency.B) Reduced costs.C) Enhanced safety.D) Increased job opportunities.答案:D三、词汇与语法(共20分)11. The company has ________ the contract for three years.A) signedB) sealedC) ratifiedD) canceled答案:A12. Despite the heavy rain, they ________ their journey to the mountain.A) postponedB) abandonedC) resumedD) continued答案:D13. The professor's lecture was so ________ that it put everyone to sleep.A) boringB) fascinatingC) engagingD) enlightening答案:A14. She was ________ to find that her favorite author would be at the book fair.A) surprisedB) delightedC) disappointedD) annoyed答案:B15. The new policy will ________ a significant impact on the environment.A) haveB) holdC) takeD) make答案:A四、翻译(共30分)16. 请将以下句子翻译成英文:“这个项目的成功在很大程度上取决于团队的合作。
大学英语三级B级-阅读理解(一)(总分:-15.00,做题时间:90分钟)一、专项训练一(总题数:0,分数:0.00)二、TASK 1(总题数:1,分数:-1.00)We're found that eating habits vary(变化)so much that it does not make sense to include meals in the price of our tours. We want to give you the freedom of choosing restaurants and ordering food that suits your taste andbudget(预算).As our hotels offer anything from coffee and toast to a full American breakfast at very reasonable prices, it will never be a problem for you to start the day in the way you like best. At lunch stops, your tour guide will show you where you can find salads, soups, and sandwiches.Diner time is your chance to try some local food. Sometimes the tour guide will let you have dinner at a restaurant of your own choice. At other times he or she will recommend a restaurant at your hotel.Years of research have taught US which restaurants reliably serve a good choice of delightful dishes atdown-to-earth prices.In Mexico,Alaska, and the Yukon,where your restaurant choice may be limited, we include some meals. The meals provided are clearly stated on the tour pages.(分数:-1.00)(1).According to the passage,most meals are not included in the price of tours mainly because ______. A.meals make up a large part of the tour budgetB.meal prices vary a lot from place to placeC.people dislike the menus offered by tour guidesD.people have different eating habits(分数:-0.20)A.B.*C.D. √解析:[解析] 第一段第一句话“eating habits vary(变化)so much that it does not make sense to include meals in the price of our tours”,可知选D。
大学英语B阅读理解16篇必考(附答案)第二部分阅读理解(2)(2017年12月统考)全真翻译版以下16篇阅读理解考试中100%考一篇,答案是四个选项之一。
出现在考试中阅读部分的第二部分,简化或硬背,必须掌握,原题出现,答案位置不变,考1题10分,一定不可以丢。
建议多看短文的中文意思,然后记下选项答案。
最后附录为搭桥联想记忆法,适合10分钟内强化记忆。
Passage 1(美国及美国人的由来)The United States covers a large part of the North American continent. Its neighbors are Canada to the north and Mexico to the south. Although the United States is a big country , it is not the largest in the world. In 2000, its population was over 222 million.When this land first became a nation, after winning its independence from England, it had thirteen states. Each of the states was represented on the American flag by a star. All these were in the eastern part of the continent. As the nation grew toward the west, new states were added and new stars appeared on the flag. For a long time, there were 48 stars. In 1959, however, two more stars were added to the flag, representing the new states of Alaska and Hawaii.Indians were the first people of the land which is now the United States. There are still many thousands of Indians now living in all parts of the country. Sometimes it is said that the Indians are “the only real Americans”. Most Americans come from all over the world. Those who came first in greatest numbers to make their homes on the eastern of North America were mostly from England. It is for the reason that the language of the United States is English and that its culture and customs are morelike those of England than those of any other country in the world.美国占去北美大陆很大一部分土地。
大学英语B统考:大学英语B2大学英语B2一、交际英语1.- What will the weather be like tomorrow?- _________A.I don't like the weather at this time of the year.B.I don't know if it is going to rain tomorrow.C.Why don't you read the newspaper yourself?D.Let's listen to the weather report on the radio at ten. 答案:D2.Good morning, John. How are you doing?-- _________A.I'm pleased.B.Good night.C.Not so bad. And you?D.How do you do?答案:C3.What's the matter, John?-- _________A.I failed my French test.B.It doesn't matter.C.Nothing's wrong with him.D.I don't think I can.答案:A4.Is that seat taken?-- _________A.Please don't worry.B.I don't think so.C.Why not?D.It's very nice.答案:B5.- What's wrong with you, dear?-- _________A.I didn't go to school.B.I have a terrible headache.C.I took the kids shopping today.D.It is a beautiful dress.答案:B二、阅读理解Mr. Hill arrives at London Airport, at the end of a three-week holiday in France. Usually he wears a beard(胡子). Since it has been hot there, he has shaved his beard. But his passport photo shows him with his beard. An officer looks at the photo for a moment, and says: “Will you excuse me? Please sit down. I shan't keep you long.” With this, he walks awa y, shows the photo to a second officer, and says: “I know that face.” The second officer looks at the passport and asks where Mr. Hill has come from. When he hears that Mr. Hill has arrived back from Paris, the second officer smiles and says: “An Englishma n with a beard stole a painting in Paris on Friday, And that man looks just the k ind of man ...”Suddenly it comes to the first officer who Mr. Hill is. He returns to him, and asks: “Did you teach at the No.2 High School?” When Mr. Hill answers, in surpri se, that he did, the first officer smiles and says: “I thought so. I'm Jack Smith. You taught me French. You haven't changed a bit.”6.Mr. Hill has been in France for three weeks.A.TB.F答案:A7.Mr. Hill has a beard on his face but not in his photo.A.TB.F答案:B8.The first officer is sure a man without a beard stole the painting.A.TB.F答案:B9.The second officer says that Mr. Hill stole the painting.A.TB.F答案:B10.Mr. Hill taught Jack Smith French at the No.2 High School.A.TB.F答案:AMr. Tom Forester lived by himself a long way from town. He hardly ever left his home, but one day he went into town to buy some things in the market. After he had bought them, he went into a restaurant and sat down at a table by himself. When he looked around, he saw several old people putglasses on before reading their newspapers, so after lunch he decided to go to a shop to buy himself some glasses too. He walked along the road, and soon found a shop.The man in the shop made him try on a lot of glasses, but Tom always said, "No, I can't read with these."The man became more and more puzzled(迷惑不解), until finally he said, "Excuse me, but can you read at all?""No, of course I can't!" Tom said angrily. "If I was already able to read, do you think I would have come here to buy glasses?"11.Mr Forester lived ______.A.with his family in a cityB.with his family in the countrysideC.alone in a cityD.alone in the countryside答案:D12.Tom ______ went into town.A.oftenB.alwaysC.almost neverD.everyday答案:C13.The old people in the restaurant read their newspapers ______.A.with glasses onB.with glasses offC.with glasses of beer in front of themD.with glass pipes in their mouths答案:A14.The shop T om went into sold ______.A.drinking glasses and cupsB.glass for windows and doorsC.glasses for people who could not readD.glasses for people who could not see well答案:D15.What kind of mistake did Tom make?A.He went to the wrong kind of shop.B.He didn't try on all the glasses in the shop.C.He thought that a person who had not learned to read would be able to do so if he wore glasses.D.He left his money in the restaurant.答案:C三、词汇与语法16.It is not serious illness, I guess she will _________ soon.A.removeB.recoverC.replaceD.reduce答案:B17.The father advised her to avoid the mistake made by many couples of marrying for the wrong reasons ________ he found the young man charming and intelligent.A.as thoughB.even thoughC.because ofD.due to答案:B18.His salary as a driver is much higher than ________.A.a porterB.is a porterC.as a porterD.that of a porter答案:D19.The young lady coming over to us _____ our English teacher; the way she walks tells us that!A.must beB.can beC.would beD.could be答案:A20.We worked hard and completed the task _____.A.in the timeB.on the timeC.ahead of timeD.before time答案:C四、完型填空Cars are very popular in America. When the kids are fourteen years old. They dream of havingtheir own ___21___. Many students work after school to buy a car. In most places young people learn to drive in high school. They have to take a ___22___ test to get a licence. Learning to drive and getting a driver's ___23___ may be one of the most exciting things in their lives. For many, that piece of paper is an important symbol that they are now grown-ups.Americans seem to love their cars almost more than anything else. People almost never go to see a doctor when they are ___24___. But they will take their cars to a “hospital”at the smallest sign of a problem. At weekends, people spend most of the time in washing and waxing their cars. For some families it is not enough to have ___25___ car. They often have two or even three. Husbands need a car to go to work. Housewives need a car to go shopping or to take the children to school or other activities.21.A.drivingB.sickC.carsD.one答案:C22.A.drivingB.sickC.carsD.oneE.licence 答案:A23.A.drivingB.sickC.carsD.oneE.licence 答案:E24.A.drivingB.sickC.carsD.oneE.licence 答案:B25.A.drivingB.sickC.carsD.oneE.licence 答案:D26.Each year some of his money is given to the best scientists and writers of the world. 答案:每年他的一部分钱都会奖/发给世界上最优秀的科学家和作家。
大学英语b1试题及答案大学英语B1试题及答案一、听力理解(共20分)1. 根据所听对话,选择正确答案。
(每题2分,共10分)A) 听第一段对话,回答以下问题:- 问题1:What is the man going to do this weekend?A. Visit his parents.B. Go to the library.C. Stay at home.- 问题2:Why does the woman suggest going to the beach?A. The weather is nice.B. There is a concert.C. She has a new book to read.B) 听第二段对话,回答以下问题:- 问题3:What is the relationship between the two speakers?A. Teacher and student.B. Boss and employee.C. Friends.- 问题4:What is the man's opinion about the project?A. It is too difficult.B. It is interesting.C. It is boring.- 问题5:What does the woman suggest they do next?A. Take a break.B. Continue working.C. Ask for help.2. 根据所听短文,完成下列信息。
(每空1分,共10分)- 短文摘要:The speaker talks about the importance of communication skills in the workplace.- 问题6:Communication skills are essential for _______ in the workplace.- 问题7:Effective communication can lead to _______ and better relationships.- 问题8:Non-verbal communication includes _______ and body language.二、阅读理解(共30分)1. 阅读以下短文,选择最佳答案。
Passage 1Many people who work in London prefer to live outside it, and to go in to their offices or schools every day by train, car or bus, even though this means they have to get up early in the morning and reach home late in the evening.One advantage of living outside London is that houses are cheaper. Even a small flat in London without a garden costs quite a lot to rent. With the same money, one can get a little house in the country with a garden of one’s own.Then, in the country one can really get away from the noise and hurry of busy working lives. Even though one has to get up earlier and spend more time in trains or buses, one can sleep better at night and during weekends and on summer evenings, one can enjoy the fresh, clean air of the countr y. If one likes garden, one can spend one’s free time digging, planting, watering and doing the hundred and one other jobs which are needed in a garden. Then, when the flowers and vegetables come up, one has got the reward together with those who have shared the secret of Nature.Some people, however, take no interest in country things: for them, happiness lies in the town, with its cinemas and theatres, beautiful shops and busy streets, dance-halls and restaurants. Such people would feel that their life was not worth living if they had to live it outside London. An occasional walk in one of the parks and a fortnight’s (two weeks) visit to the sea every summer is all the country they want: the rest they are quite prepared to leave to those who are glad to get away from London every night.1. Which of the following statements is NOT true?A. People who love Nature prefer to live outside the city.B. All the people who work in London prefer to live in the country.C. Some people enjoying city life prefer to work and live inside London.D. Many nature lovers, though working in London, prefer to live outside.2. With the same money needed for ________, one can buy a little house with a garden in the country.A. getting a small flat with a gardenB. having a small flat with a gardenC. renting a small flat without a gardenD. buying a small flat without a garden3. When the garden is in blossom, the one ________ has been rewarded.A. living in the countryB. having spent time working in the garden.C. having a garden of his own.D. having been digging, planting and watering4. People who think happiness lies in the city life would feel that ________ if they had to live outside London.A. their life was meaninglessB. their life was invaluableC. they didn’t deserve a happy lifeD. they were not worthy of their happy life5. The underlined phrase “get away from” in the 3rd paragraph refers to ________.A. deal withB. do away withC. escape fromD. prevent from很多在伦敦工作的人喜欢住在伦敦郊外,然后每天乘火车、汽车和公交车去上班或上学。
大学英语b级试题及答案解析一、听力理解(共20分)1. What is the man doing?A) Reading a book.B) Cooking dinner.C) Watching TV.【答案】C【解析】对话中提到了电视节目的内容,可以判断出男子正在看电视。
2. How much did the woman pay for the ticket?A) $10.B) $15.C) $20.【答案】B【解析】女人提到了她支付了15美元,因此正确答案是B。
3. What is the weather like today?A) Sunny.B) Rainy.C) Cloudy.【答案】A【解析】对话中提到了阳光明媚,因此天气是晴朗的。
二、阅读理解(共30分)4. According to the passage, what is the main cause of pollution?A) Industrial waste.B) Traffic congestion.C) Deforestation.【答案】A【解析】文章中明确指出工业废物是污染的主要原因。
5. What does the author suggest as a solution to the problem?A) Recycling.B) Using public transportation.C) Planting more trees.【答案】B【解析】作者建议使用公共交通作为解决问题的方法。
6. Which of the following is NOT a benefit of using public transportation?A) Reduces traffic congestion.B) Decreases air pollution.C) Increases personal income.【答案】C【解析】文章中提到使用公共交通可以减少交通拥堵和空气污染,但并没有提到会增加个人收入。
【2019年4月统考】第二部分阅读理解(2)全真翻译版以下16篇阅读理解考试中100%考一篇,答案是四个选项之一。
出现在考试中阅读部分的第二部分,简化或硬背,必须掌握,原题出现,答案位置不变,考1题10分,一定不可以丢。
建议多看短文的中文意思,然后记下选项答案。
最后附录为搭桥联想记忆法,适合10分钟内强化记忆。
Passage1(美国及美国人的由来)The United States covers a large part of the North American continent.Its neighbors are Canada to the north and Mexico to the south.Although the United States is a big country,it is not the largest in the world.In2000,its population was over222million.When this land first became a nation,after winning its independence from England,it had thirteen states.Each of the states was represented on the American flag by a star.All these were in the eastern part of the continent.As the nation grew toward the west,new states were added and new stars appeared on the flag.For a long time,there were48stars.In1959, however,two more stars were added to the flag,representing the new states of Alaska and Hawaii.Indians were the first people of the land which is now the United States.There are still many thousands of Indians now living in all parts of the country.Sometimes it is said that the Indians are“the only real Americans”.Most Americans come from all over the world.Those who came first in greatest numbers to make their homes on the eastern of North America were mostly from England.It is for the reason that the language of the United States is English andthat its culture and customs are more like those of England than those of any other country in the world.美国占去北美大陆很大一部分土地。
大学英语B阅读理解十四篇09真题大学英语B阅读理解十四篇(09真题)Passage 1A foreigner's first impression of the U.S. is likely to be that everyone is in arush-often under pressure. City people always appear to be hurrying to get where they are going restlessly, seeking attention in a store, and elbowing others as they try to complete their errands(任务). Racing through daytime meals is part of the pace of life in this country.Working time is considered precious. Others in public eating places are waiting for you to finish so that they too can be served and get back to work within the time allowed. Each person hurries to make room for the next person. If you don’t, waiters will hurry you.You also find drivers will be abrupt and people will push past you. You will miss smiles, brief conversations, and small courtesies with strangers. Don't take it personally. This is because people value time highly, and they resent someone else "wasting" it beyond a certain courtesy point.The view of time affects the importance we attach to patience. In the American system of values, patience is not a high priority. Many of us have what might be called ―a short fuse.‖ We begin to move restlessly about if we feel time is slipping away without some returns in terms of pleasure, work value, or rest. Those coming from lands where time is looked upon differently may find this matter of pace to be one of their most difficult adjustments in both business and daily life.Many newcomers to the States will miss the openingcourtesy of a business call, for example, they will miss the ritual interaction that goes with a welcoming cup of tea or coffee that may be a convention in their own country. They may miss leisurely business chats in a café or coffee house. Normally, Americans do not assess their visitors in such relaxed surroundings over prolonged small talks. We seek out evidence of past performance rather than evaluate a business colleague through social courtesies. Since we generally assess and probe professionally rather than socially, we start talking business very quickly.一个外国人对于美国的第一印象很有可能是每个人都在压力下匆匆忙忙。
大学英语b级真题试题及答案一、选择题(每题1分,共20分)1. The new policy will come into _______ next month.A. effectB. affectC. effortD. afford答案:A2. She is _______ to be the best candidate for the job.A. likelyB. alikeC. alikelyD. unlikely答案:A3. The company has decided to _______ its products to the Asian market.A. extendB. expandC. expectD. except答案:B4. The teacher asked the students to _______ the assignment before Friday.A. hand inB. hand outC. hand overD. hand down答案:A5. The book is _______ interesting for children.A. too muchB. much tooC. too manyD. many too答案:B6. He was _______ to see his favorite singer perform live.A. excitedB. excitingC. excitedlyD. excitingly答案:A7. The weather forecast predicts _______ tomorrow.A. rainB. rainingC. to rainD. rains答案:A8. It is _______ to learn a foreign language.A. worthB. worthyC. worthwhileD. worthing答案:C9. The company is _______ a new project next year.A. planningB. planC. plansD. planned答案:A10. She has a _______ memory for names.A. poorB. goodC. badD. excellent答案:D11. The _______ of the meeting has been changed.A. dateB. timeC. placeD. schedule答案:D12. He is _______ to be the best player in the team.A. likelyB. likeC. alikeD. unlikely答案:A13. The book is _______ interesting for children.A. too muchB. much tooC. too manyD. many too答案:B14. The teacher asked the students to _______ the assignment before Friday.A. hand inB. hand outC. hand overD. hand down答案:A15. The company has decided to _______ its products to the Asian market.A. extendB. expandC. expectD. except答案:B16. She is _______ to be the best candidate for the job.A. likelyB. alikeC. alikelyD. unlikely答案:A17. He was _______ to see his favorite singer perform live.A. excitedB. excitingC. excitedlyD. excitingly答案:A18. The weather forecast predicts _______ tomorrow.A. rainB. rainingC. to rainD. rains答案:A19. It is _______ to learn a foreign language.A. worthB. worthyC. worthwhileD. worthing答案:C20. The company is _______ a new project next year.A. planningB. planC. plansD. planned答案:A二、填空题(每题2分,共20分)21. The _______ (影响) of the policy change will be felt across the industry.答案:impact22. The _______ (结果) of the experiment were surprising.23. The _______ (目的) of the meeting was to discuss the new project.答案:purpose24. The _______ (原因) for the delay was not clear.答案:cause25. The _______ (过程) of the negotiation was long and difficult.答案:process26. The _______ (结果) of the election will be announced tonight.答案:outcome27. The _______ (影响) of the economic crisis was felt globally.答案:effects28. The _______ (目标) of the company is to increase sales by 10%.答案:goal29. The _______ (原因) for the accident is still under investigation.答案:cause30. The _______ (过程) of the experiment was carefully documented.三、阅读理解(每题2分,共20分)阅读以下短文,然后回答31-40题。
大学英语b考试题目及答案大学英语B考试题目及答案一、听力理解(共20分)A) 选择题1. What does the man mean by saying "It's raining cats and dogs"?A) It's a sunny day.B) It's raining heavily.C) The man is angry.D) The man is confused.答案:B2. What does the woman suggest for the man's cold?A) To take a shower.B) To drink some hot tea.C) To go out for a run.D) To ignore it.答案:BB) 对话理解听以下对话,回答3-5题。
M: I'm really struggling with this essay. I just can't seem to find the right words to express my ideas.W: Well, have you tried using the online thesaurus? It might help you find more precise vocabulary.M: That's a great idea. I'll give it a try. Also, I heard that the library is offering a workshop on essay writing. Maybe I should attend that.W: That sounds like a good plan. It's always helpful to get some expert advice.3. What is the man's problem?A) He can't find his thesaurus.B) He's having trouble with his essay.C) He needs to return a book to the library.D) He's looking for a workshop on public speaking.答案:B4. What does the woman recommend the man do?A) Use the online thesaurus.B) Return to the library.C) Speak to an expert.D) Write a public speech.答案:A5. What does the man decide to do?A) Go to the library workshop.B) Write his essay without help.C) Find a public speaking event.D) Return a book to the library.答案:A二、阅读理解(共30分)A) 选择题Read the following passage and answer questions 6-10.Passage:The rise of the internet has revolutionized the way we communicate, learn, and do business. One of the mostsignificant impacts has been on education. Online courseshave become increasingly popular, allowing students to learnat their own pace and from the comfort of their own homes.This has opened up opportunities for lifelong learning andhas made education more accessible to people around the world.6. What is the main topic of the passage?A) The negative effects of the internet.B) The impact of the internet on education.C) The importance of lifelong learning.D) The comfort of home education.答案:B7. What has the internet done to education according to the passage?A) It has made it more difficult.B) It has made it more accessible.C) It has made it more expensive.D) It has made it less personal.答案:B8. What is one benefit of online courses mentioned in the passage?A) They are cheaper.B) They offer a flexible schedule.C) They provide more social interaction.D) They are easier to understand.答案:B9. What does the passage suggest about the future of learning?A) It will be more traditional.B) It will be more technology-based.C) It will be less accessible.D) It will be more expensive.答案:B10. What is the tone of the passage?A) Critical.B) Optimistic.C) Skeptical.D) Disappointed.答案:BB) 填空题Read the following passage and fill in the blanks with the correct words.Passage:In recent years, there has been a growing interest in environmental conservation. Many people are becoming more aware of the importance of protecting our planet for future generations. As a result, various initiatives have been taken to reduce pollution and waste. One such initiative is the use of reusable bags instead of single-use plastic bags at grocery stores. This simple change can make a significant difference in reducing the amount of plastic that ends up in our oceans and landfills.11. Environmental conservation is becoming _______ popular.A) lessB) moreC) the sameD) slightly答案:B12. The initiatives mentioned aim to _______ pollution and waste.A) increaseB) reduceC) ignoreD) create答案:B13. Reusable bags are used as an alternative to _______ plastic bags.A) single-useB) reusableC) paperD) cotton。
大学英语B级真题及答案删除有问题的段落。
一、交际英语1.A: Could you finish the task in two days?B: I'm afraid not。
I have something else to do these days.2.A: Please help yourself to the seafood.B: Well。
I'm afraid XXX.3.A: It's rather cold in here。
Do you mind if I close the window?B: No。
please.4.A: How much is this necklace?B: It costs XXX.5.A: Hi。
Tom。
how's everything with you?B: Hm。
not too bad。
and how are you?二、阅读理解删除有问题的段落。
文章已经没有明显的格式错误,因此不需要改写。
Newspapers serve multiple purposes。
including informing。
entertaining。
XXX reading a large newspaper。
it's helpful to divide it into ns such as world news。
nal and local news。
sports。
business。
entertainment。
ns。
and ads。
It's also worth noting if there are any other ns available.XXX may include the writer's name。
many papers XXX.XXX instance。
headlines are often concise and to the point。
大学英语b级考试试题及答案详细在各领域中,我们都要用到试题,借助试题可以更好地考核参考者的知识才能。
你所见过的试题是什么样的呢?下面是小编为大家收集的大学英语b级考试试题及答案,欢迎阅读与收藏。
一、交际英语1.一Could you finish the task in two days?一_______.I have something else to do these days.A.I could notB.Yes.I think soC.Im afraid soD.Im afraid not答案:D2.- Please help yourself to the seafood.- ________A.No, I cant.B.Sorry, I cant help.C.Well, seafood dont suit.D.Well, Im afraid I dont like seafood.答案:D3.- Its rather cold in here. Do you mind if I close the window? - ________A.Yes, please.B.No, please.C.Sure, please.D.I dont like it.答案:B4.-How much is this necklace?-_________A.Its very nice.B.Its a birthday present from my parents.C.It costs fifty pounds.D.Its a bargain.答案:C5.- Hi, Tom, hows everything with you?- ___________, and how are you?A.Dont mention itB.Hm, not too badC.ThanksD.Pretty fast答案:B二、阅读理解Newspapers, along with reporting the news, educate, entertain, and give opinions. An important way of reading a large, big-city newspaper is to put it into different sections. Can you find these separate sections: world news, national and local news, sports, business, entertainment, opinions, ads? Does your paper have other sections?News stories give facts, not the reporters opinions. Some newspaper editorials (社论) come out with the writers name, but many newspapers only carry editorials without putting the writers names on.You can be a better reader if you know what to expect in a newspaper. For example, you can expect headlines to leave out unnecessary words. You can expect to find the most important facts in the leading paragraph (the first paragraph) of a news story. You canexpect important news items to be on the front page. You can expect less important items to be on the inside pages.Most of all, the more you know about news of the present time, the more you will understand what is in the newspaper; important stories are generally presented one day and followed up on following days. So, an important way to read newspapers is reading one frequently.6.A good way to read a newspaper is to find separate sections and read according to your needs.A.TB.F答案:A7.To design ads might NOT be a newspaper reporters work.A.TB.F答案:A8.From the text we know that newspaper headlines are what readers expect to read.A.TB.F答案:B9.If you are reading for major facts in the news stories, you should read the front page.A.TB.F答案:B10.The writers suggestion to us is that we should read one newspaper frequently.A.TB.F答案:AShyness is the cause of much unhappiness for a great many people. Shy people are anxious and self-conscious; that is, they are excessively concerned with their own appearance and actions. Worrisome thoughts are constantly occurring in their minds: what kind of impression am I making? Do they like me? Do I sound stupid? Am I wearing unattractive clothes?It is obvious that such uncomfortable feelings must negatively affect people. A person’s conception of himself or herself is reflected in theway he or she behaves, and the way a person behaves affects other people’s reactions. In general, the way people think about themselves has a profound effect on all areas of their lives.Shy people, having low self-esteem, are likely to be passive and easily influenced by others. They need reassurance that they are doing “the right thing.”Shy people are very sensitive to criticism; they feel it confirms their feelings of inferiority. They also find it difficult to be pleased by compliment with a statement like this one, “You’re just saying that to make me feel good. I know it’s not true.”It is clear that while self-awareness is a healthy quality, overdoing it is harmful.Can shyness be completely eliminated, or at least reduced? Fortunately, people can overcome shyness with determined and patient efforts in building self-confidence. Since shyness goes hand in hand with a lack of self-esteem, it is important for people to accept their weaknesses as well as their strengths.Each one of us is a unique, worthwhile individual, interested in our own personal ways. The better we understand ourselves, the easier it becomes to live up to our full potential. Let’s not allow shyness to block our chances for a rich and fulfilling life.11.What does the author try to prove by citing “what kind of impression am I making?”(Para. 1)__________A.Shy people benefit from their caring about their appearance.B.People’s shyness make them care too much about their appearance and actions.C.It’s natural that shy people don’t believe other’s compliments.D.Shy people think they are different from others.答案:B12.According to the writer, self-awareness is __________.A.a good qualityB.the cause of unhappinessC.harmful to peopleD.a weak point of shy people答案:A13.That shy people react to a compliment in such a way is ___________.A.goodB.unrealC.very reasonableD.harmful答案:D14.Which of the following statements is true, according to the passage? _________A.Shyness helps us to develop our potentialB.Shyness enables us to understand ourselves betterC.Shyness can block our chances for a rich lifeD.Shyness has nothing to do with lack of self-esteem答案:C15.It can be inferred from the passage that shy people ________.A.should find more of their weaknessB.should understand themselves in the right wayC.had better ignore their weaknessD.can get rid of their shyness while maintaining low self-esteem答案:B三、词汇与语法16.She had _____to do, so she was free.A.somethingB.anythingC.nothingD.everything答案:C17.Miss Wang wanted to know _______for the film.A.why was he lateB.why is he lateC.why he is lateD.why he was late答案:D18.I didn’t know what to do, but then an idea suddenly ________ to me.A.appearedB.happenedC.occurredD.emerged答案:C。
住在伦敦郊外的一个好处就是房子便宜。
在伦敦即使是没有花园的小公寓也需要一笔不菲的租金,用同样的钱,你可以在郊区买一个带花园的小房子了然后,他在乡村就可以远离喧嚣和忙碌的工作生活。
即使他不得不起得更早,花更多的时间乘火车或公交车,但他晚上可以睡得更好。
在周末和夏季的夜晚,他可以享受乡村清新干净的空气。
要是他喜欢花园,在花园里干一些想挖土、种植、浇水等许多园艺的活,那么当鲜花和蔬菜生长起来的时候,他就与其他分享大自然秘密的人们一样得到奖赏。
然而有些人对乡村并不感兴趣。
对他们来说,幸福就在市区里,那里有电影院、剧院、漂亮的商店、繁忙的街道、舞厅和饭店。
如果不得不住在伦敦郊外的话,这些人就觉得生活没意义了。
(对于那些热爱都市生活的人来说)他们所需要的乡村生活,就是偶尔去公园散步,每个夏天去海边过上两个星期,其他跟乡村有关的东西,让那些每天晚上都急于离开伦敦的人们(住在郊外的人们)去享受吧。
【答案与解析】本文介绍在伦敦工作的人对是在市里居住还是在乡下居住所持的不同看法和态度。
1. B。
推断题。
根据文章内容:虽然有很多喜欢乡村生活,但文章最后讲也有些人喜欢城市生活,从而可推知此题答案为B。
2. C。
细节题。
根据文章第2段第二、三句可推知此题答案为C。
3. B。
推断题。
根据文章第3段最后两句可知:要是他喜欢花园,在花园里挖土、种植、浇水等等,那么当鲜花和蔬菜生长起来的时候,他就得到了与大自然分享秘密的奖赏,所以选B。
4. A。
推断题。
根据文章最后一段第2句Such people would feel that their life was not worth living if they had to live it outside London可推知此题答案为A。
5. C。
推断题。
根据其上文:这些人偶尔去公园散散步后去海边度两周假;本句接着说:其余的就留给那些每天晚上喜欢离开伦敦的人,那么,“其余的”显然指“其余的乡村”。
阅读理解 B42、Martin Luther King was a black minister, who became a great leader of the civil rights movement in the 1950s and 1960s.King was born on January 15, 1929 in Atlanta, Georgia. When he was young, he was strongly influenced by Thoreau and Indian leader Mahatma Gandhi's idea of non-violent resistance. Having received a Ph. D (Doctor of Philosophy) from Boston University, he became a political and religious leader of the non-violent civil relights movement in 1955. On August 28, 1963, he led over 250,000 Americans on a march in Washington D.C. to fight for the Civil Rights Law to guarantee equality for all people, and delivered his best known speech "I Have a Dream" before the Lincoln Memorial. The "dream" is a dream of brotherly love and equality for the Black and White. Thus, he was awarded the Nobel Prize for peace in 1964, but he was murdered four years later. Though he died, he was greatly respected and loved by the Americans, both the white and the black. By vote of Congress in 1968, the third Monday of every January is now a federal holiday in Luther King's honor. He lives in people's hearts forever.(1)、Martin Luther King was murdered when he was 39 years old.A:T B:F答案:A(2)、Martin Luther King was a black minister only.A:T B:F答案:B(3)、Martin Luther King's Day has been a federal holiday for more than 40 years.A:T B:F答案:A(4)、The underlined word "delivered" in the second paragraph could be replaced by "gave".A:T B:F答案:A(5)、The best title for this passage is "Civil Rights Law". A:T B:F答案:B43、A public house which was recently bought by Mr. James is up for sale. He is going to sell it because it is haunted (闹鬼的). He told me that he could not go to sleep one night because he heard a strange noise coming from the bar. The next morning, he found that the doors had been blocked by chairs and the furniture had been moved. Though Mr. James had turned the lights off before he went to bed, they were on in the morning. He also said that he had found five empty whisky bottles which the ghost (鬼) must have drunk the night before. When I suggested that some villagers must have come in for a free drink, he shook his head. The villagers have told him that they will not accept it even if he gives it away.(1)、Mr. James was the owner of the public house. A:T B:F答案:A(2)、Mr. James had not turned off the lights that night. A:T B:F答案:B(3)、Mr. James built the house.A:T B:F答案:B (4)、Mr. James found sixty empty bottles.A:T B:F答案:B(5)、The writer of the passage believes Mr. James' story. A:T B:F答案:B44、Great changes have been made in family life because of science and industry.In the past, when more Americans lived on farms, thetypical family had many children. In a farm family, parentsand their children often lived with grandparents. Often, too, uncles and aunts lived nearby. But when industry became more important than agriculture in American life, families became smaller because industry requires workers who are ready andable to move off the land and to move again whenever necessary.And large families can not be moved from place to place as smaller families can. So, at present people tend to havesmaller families.In the future, because of industrialization, a typicalfamily will be required to move even more often than now,so families will be even smaller. The typical family mayremain childless and consists only of a man and a woman. Asmall number of families may take child raising as theirchief work. At the same time they may also raise otherpeople's children, leaving those families free to move fromjob to job.(1)、The passage discusses influence of science and industryon American families.A:T B:F答案:A(2)、Families of the past, the present and the future are described in the passage.A:T B:F答案:A(3)、People no longer want to have children. A:T B:F答案:B(4)、Grandparents will take the chief responsibility ofraising children in the future.A:T B:F答案:B(5)、Large families cannot fit in with a highlyindustrialized society.A:T B:F答案:A45、My husband had just bought a new washing machine for me.I decided to use it and I washed a lot of things.Everything worked well, but I found one of my husband's socks missing. I looked everywhere for it, but I couldn't find it anywhere.The next morning, I got ready for school as usual. Whenthe bell rang, the students came in. I greeted them firstand then told them what we were going to do that day.When I turned around to write on the blackboard, theclass broke out a roar!They laughed and laughed. They laughed so much, in fact,that I was afraid the headmaster would be into seeing allthis.I asked the class to stop, but the more I talked, themore they laughed. I decided to pay no attention to them andI continued to write on the blackboard. When I did this, theyroared even more.Finally, the teacher who had the room next to mine came into see what all the laughter was about. When he came in, hestarted laughing, too!"Good heavens," I said. "Will someone please tell me what is so funny?""Oh, God," said the teacher. "You have a brown sock to the back of your skirt!"So that's how I found my husband's missing sock."Oh, well," I said to the class. "Let's just say you have had an unforgettable lesson on static (静止的) electricity."(1)、The writer was a teacher.A:T B:F答案:A(2)、When the writer turned around to write on the blackboard, the class began to laugh loudly.A:T B:F答案:A(3)、She couldn't find one of her husband's socks, because her husband had taken it away.A:T B:F答案:B(4)、The teacher from the next room laughed, because he founda sock on the back of the writer's skirt.A:T B:F答案:A(5)、The students told her about the laughing.A:T B:F答案:B46、Tom arrived at the bus station quite early for Paris bus. The bus for Paris would not leave until five to twelve. He saw a lot of people waiting in the station. Some were standing in line, others were walking around. There was a group of schoolgirls. Their teacher was trying to keep them in line. Tom looked around, but there was no place for him to sit. He walked into the station cafe. He looked up at the clock there. It was only twenty to twelve. He found a seat and sat down before a large mirror on the wall. Just then, Mike, one of Tom's workmates came in and sat with Tom."What time is your bus?" asked Mike. "There's plenty of time yet" answered Tom."Well, I'll get you some more tea then" said Mike.They talked while drinking. Then Tom looked at the clock again. "Oh! It's going backward" he cried. "A few minutes ago it was twenty to twelve, and now it's half past eleven." "You're looking at the clock in the mirror." said Mike. Tom was so sad. The next bus was not to leave for another hour. Since then Tom has never liked mirrors.(1)、Tom went into the station cafe because Mike asked him to have a cup of tea.A:T B:F答案:B(2)、Tom and Mike talked while drinking.A:T B:F答案:A(3)、When Tom looked at the clock in the mirror, it's actually half past twelve.A:T B:F答案:A(4)、From the story we know that when we look at a clock ina mirror, we will find it's going backward.A:T B:F答案:A(5)、Tom arrived in Paris on time.A:T B:F答案:B47、My Aunt Edith was a widow of 50, working as a secretary, when doctors discovered what was then thought to be a very serious heart disease.Aunt Edith didn't accept defeat easily. She began studying medical reports in the library and found an article in a magazine about a well-known heart surgeon, Dr. Michael DeBakey, of Houston, Texas. He had saved the life of someone with the same disease. The article said his fees were very high; Aunt Edith couldn't possibly pay them. But could he tell her of someone whose fees she could pay?So Aunt Edith wrote to him. She simply listed her reasons for wanting to live: her three children, who would be on their own in three or four more years; her little-girl dream of traveling and seeing the world. There wasn't a word of self-pity-only warmth and humor and the joy of living. She mailed the letter, not really expecting an answer.A few days later, my doorbell rang. Aunt Edith didn't wait to come in; she stood in the hall and read aloud:Your beautiful letter moved me very deeply. If you can come to Houston, there will be no chargefor either the hospital or the operation.Signed :Michael DeBakey(1)、Aunt Edith stopped working as a secretary when she knew she had a very serious heart disease.A:T B:F答案:B(2)、From the story we can see Aunt Edith accepted defeat easily.A:T B:F答案:B(3)、In Aunt Edith's letter to the doctor, she showed she was warm, humorous and enjoying living.A:T B:F答案:A(4)、When Aunt Edith mailed her letter, she didn't expect the doctor would give her a reply.A:T B:F答案:A(5)、Michael DeBakey mainly told Aunt Edith in the letter that her disease was so serious that he couldn't cure her. A:T B:F答案:B48、People often say that the Englishman's home is his castle. They mean that the home is very important and personal. Most people in Britain live in houses rather than flats, and many people own their homes. This means that they can make them personal, and change them in any way they like. Most houses have a garden, even if it is a small one, and the garden is usually loved. The house and the garden are the private space of a person. In a crowded city a person knows that he or she has a private space which is only for himself or herself and for invited friends.People usually like to mark their space. If you are on the beach you may have spread your towels around you; in the rain you may have put your coat or small bag on the seat beside you; in a library you may spread your books around you. Once I was traveling on a train to London. I was on a section for four people and there was a table between us. The man opposite to me had his briefcase on the table. There was no space on my side of the table at all. I was unhappy.I thought he thought that he owned the whole table. I had been reading a book about nonverbal (非语言的)communication so I took various papers out of my bag and put them on his case! When I did this he suddenly became angry and his eyes nearly popped out (突出)of his head. I had taken up his space! A few minutes later I took my papers off in order to read them. He immediately moved his case to hisside of the table.(1)、The home matters greatly to Englishmen.A:T B:F答案:A(2)、The British can own private space like the house and the garden.A:T B:F答案:A(3)、According to Paragraph 2, if you spread your books around you in a library, it means you want to tell others the space belongs to you.A:T B:F答案:A(4)、The man opposite to the writer showed that he owned the whole table by reading a book.A:T B:F答案:B(5)、The writer tried to get back his space by moving the case off the table.A:T B:F答案:B49、A young man who lived in London was in love with ab eautiful girl. Soon she became his fiancée (未婚妻). The man was very poor while the girl was rich. The young man wanted to make her a present on her birthday. He wanted to buy something beautiful for her, but he had no idea how to do it, as he had very little money. The next morning he went to a shop. There were many fine things there: gold watches, diamond… but all these things were too expensive. There was one thing he could not take his eyes off. It was a beautiful vase. That was a suitable present for his fiancée. He had been looking at the vase for half an hour when the manager of the shop noticed him. The young man looked so pale, sad and unhappy that the manager asked what had happened to him. The young man told him everything. The manager felt sorry for him and decided to help him. A bright idea struck him. The manager pointed to the corner of the shop. To his great surprise the young man saw a vase broken into many pieces. The manager said: "When the servant enters the room, he will drop it."On the bi rthday of his fiancée the young man was very excited.Everything happened as had been planned. The servant brought in the vase, and as he entered the room, he dropped it. There was horror on everybody's face. When the box was opened, the guests saw that each piece was packed separately.(1)、The story took place in the United States.A:T B:F答案:B(2)、The young man's family was poor while the beautiful girl is rich, according to the passage.A:T B:F答案:A(3)、The young man wanted to buy a present as a Christmas gift for the girl.A:T B:F答案:B(4)、The shop manager came to talk to the young man, because he was poorly dressed.A:T B:F答案:B(5)、On the birthday of his fiancée, the young man was excited because the girl was in love with him.A:T B:F答案:B 50、A pretty, well-dressed young lady stopped a taxi in a big square, and said to the driver, "Do you see that young man at the other side of the square?""Yes," said the taxi driver. The young man was standing outside a restaurant and looking impatiently at his watch every few seconds."Take me over there," said the young lady.There were a lot of cars and buses in the square, so the taxi driver asked, "Are you afraid to cross the street?" "Oh, no!" said the young lady. "But I promised that I would meet the young man for lunch at one o' clock, and it is now a quarter to two. If I arrive in a taxi, it will at least seem as if I had tried not to be late."(1)、The story doesn't tell us how the young woman got to the square.A:T B:F答案:A(2)、The lady stopped the taxi because she was afraid of walking across the street.A:T B:F答案:B(3)、The young man at the other side of the square had probably been waiting for a long time.A:T B:F答案:A(4)、The young lady was clever at making excuse.A:T B:F答案:A(5)、The young lady was just pretending that she had tried. A:T B:F答案:A51、Younger people and older people do not always agree. They sometimes have different ideas about life, work and play. But in one special program in New York State, adults and teenagers live together in peace. Each summer 200 teenagers and 50 adults live together for eight weeks as members of a special work group. Everyone works several hours each day. The aim is not just to keep busy but rather to find meaning and enjoyment in work. Some teenagers work in the woods or on the farms near the village. Some learn to make furniture and to build houses. The adults teach them these skills.There are several free hours each day. Weekends are free, too. During the free hours some of the teenagers learn photography or painting. Others sit around talking and singing. Each teenager chooses his own way to spend his free time.When people live together, rules are always necessary. In this program the teenagers and the adults make the rules together. If someone breaks a rule, the problem goes before the whole group. The group discusses the problem. They ask, "Why did it happen? " "What should we do about it? "One of the teenagers has this to say about the experience: " You stop thinking only about yourself. You learn how to think about the group. "(1)、The passage is mainly about how adults and teenagers live together in a special group.A:T B:F答案:A(2)、The special program offered every winter in New York city.A:T B:F答案:B(3)、People will make more rules when someone breaks a rule. A:T B:F答案:B(4)、To find a way to solve the generation gap is NOT stated directly in the passage as a purpose of the program. A :T B :F 答案:A (5)、Some teenagers learn photography when they are free. A :T B :F 答案:A 52、There was once a large, fat woman who had a small, thin husband. He had a job in a big company and was given his weekly wages every Friday evening. As soon as he got home on Fridays, his wife used to make him give her all his money, and then she used to give him back enough to buy his lunch in the office every day. One day the small man came home very excited. He hurried into the living-room. His wife was listening to the radio and eating chocolates there. "You'll never guess what happened to me today, dear," he said. He waited for a few seconds and then added, "I won ten thousand pounds on the lottery!" "That's wonderful!" said his wife delightedly. But then she thought for a few seconds and added angrily, "But wait a moment! How could you afford to buy the lottery tickets?" (1)、The small man was allowed to keep just enough to buy his lunch in the office every day. A :T B :F 答案:A (2)、The man won a lottery one day. A :T B :F 答案:A (3)、The woman is good-natured. A :T B :F 答案:B (4)、The woman was pleased yet suspicious when her husband won a lottery. A :T B :F 答案:A (5)、The man had to give almost all his money to his wife every week. A :T B :F 答案:B 53、Ramon was very proud of his dog Blackie. Whenever he got a chance, he would ask his dog to amuse his friends with some tricks. One day Ramon went to visit his friend Frank who was sick at home with a bad cold. "How are you feeling?" asked Ramon. "Worse than yesterday," replied Frank. "I have a terrible cough, and there's not a drop of medicine in the house." "Cheer up, Frank. I'll send Blackie to the local drugstore for some cough syrup (糖浆). He'll be back in a minute, before you know it." Ramon put a five-dollar bill in Blackie's mouth and the dog ran down the street. "And keep the change," Ramon shouted after him. "Oh, Ramon, don't be silly. You know that dog won't be back with any medicine." "Oh yes, he will," replied Ramon. Half an hour later, however, Blackie had not returned. Ramon was feeling embarrassed, and felt angry at his friend's little smile. "Something has happened to him, I'm sure," said Ramon. "He obeys me as a rule." Just then Frank saw Blackie at a distance. He hurried to open the door and let him in. Frank was shocked to see a bottle of medicine in the dog's mouth. "Good boy," said Ramon, "but what took you so long?" Blackie ran over to the window, barking and wagging (摆动) his tail. Ramon glanced out and saw a bone outside. (1)、Frank's cold had worsened and he had no medicine at home. A :T B :F 答案:A (2)、Ramon called for a doctor. A :T B :F 答案:B (3)、Ramon felt embarrassed when Blackie was late. A :T B :F 答案:A (4)、Blackie barked at the bone outside the window because he wanted to have it. A :T B :F 答案:B (5)、The story mainly implies dogs are after all dogs, however clever they are. A :T B :F 答案:A54、Herman had worked for the bank of Ruritania for ten years and was still only a clerk. He was not satisfied with the position and wanted to find something better. Yet he did not want to lose his position in bank before he had got another one, so he prepared a letter about himself, with the words "HELP! I AM A PRISONER OF THE BANK OF RURITANIA!" in big letters across the top. Then he sent it to several other banks, asking them for a job. A few days later, one of these letters came into the hands of Herman's boss at the bank; someone had given it to him at a party. The next morning, Herman's boss asked him to come into his room and said, "Herman, I have some very good news for you. The bank of Ruritania is setting you free!" (1)、Herman was not happy because he was in prison in the bank. A :T B :F 答案:B (2)、Herman did not want to leave the Bank of Ruritania immediately because he had not found a better job yet. A :T B :F 答案:A (3)、He wished some other bank to give him a better job. A :T B :F 答案:A(4)、A few days later, Herman's boss found one of these letters in his office. A :T B :F 答案:B (5)、The boss asked Herman to come into his room as he decided to fire him. A :T B :F 答案:A55、Computers can injure you. Most other injuries happen suddenly. For example ,if you fall off a bike and break your arms ,it happens very quickly. But computer injuries happen slowly.You probably know how to ride a bike safely. Now learn to use a computer safely. Your eyes Too much light can injure your eyes ,so never sit too close to a computer screen. Your eyes should be at least 50cm from the screen. Remember to look away from it sometimes. This gives your eyes a rest.When you use a computer, the window should be on your left or your right. If it is behind you, the light will reflect on (反射) the screen. If the window is in front of you, the sun and the screen will both shine into your eyes. Your hands and wrists Hand and wrist injuries can happen because the hands andwrists are moved in the same way hundreds of times. If you use a keyboard for a long time,follow these three rules:1) Rest your wrists on some thing. 2) Keep your elbows (肘) at the same height as the keyboard. 3) Stop sometimes and exercise your hands,wrists and fingers in a different way.Your backSome people sit for many hours in front of a computer. If you sit in the wrong way,you can injure your back or your neck. So you should sit with your back straight. The top part of the screen should be in front of your eyes. Your forearms,wrists,hands and the upper part of your legs should all be parallel (平行) to the floor. If you are sitting for a long time,get up every 30 minutes and exercise your arms,legs and neck.Enjoy your computer,but use it safely.(1)、A computer screen may injure your eyes if your eyes are too close to it.A:T B:F答案:A(2)、Hand and wrist injuries are caused when you get plenty of exercise.A:T B:F答案:B(3)、Your eyes and hands will be safe if you often take rests from working.A:T B:F答案:A(4)、It is good for your back and neck if you sit in the right way.A:T B:F答案:A(5)、The best title for the text is "How to Protect Your Eyes." A:T B:F答案:B56、Do you want to know something about the history of weather? Don't look at the sky. Don't look for old weather reports. Looking at the tree rings is more important. Some weather reports go back only one century,but some trees can show us an exact record of the weather even further back.It's clear that a tree would grow best in a climate with lots of sunlight and rainfall. It is also expected that little sunlight or rainfall would limit the growth of a tree. The change from a favorable (有利的) to an unfavorable climate can be reading the tree rings in tree trunk. To find out the weather of ten years ago,count the rings of a tree trunk from the outside to the inside. If the tenth ring is far from the other rings,then we are sure that lots of sunny and rainy weather happened. If the rings are close together,then the climate was bad for the tree.Studying tree rings is important not only for the history of the weather,but also for the history of man. In a place of New Mexico you can find only sand-no trees and no people. However,many centuries ago a lot of people lived there. They left suddenly. Why?A scientist studied the dead tree rings which had grown there. He decided that the people had to leave because they had cut down all the trees. Trees were used to make fires and buildings. So, after the people cut down the trees,they had to move.(1)、It is understood that in a favorable climate tree rings grow far from each other.A:T B:F 答案:A(2)、Trees brought lots of sunlight and rainfall.A:T B:F答案:B (3)、The scientists are interested in studying tree rings because they can tell whether the climate was favorable or not.A:T B:F答案:A(4)、Studying dead tree rings shows how the people left. A:T B:F答案:B(5)、The people had to leave the place of New Mexico because they had cut down all the trees.A:T B:F答案:A57、For several years,Americans have enjoyed teleshopping -watching TV and buying things by phone. Now teleshopping is starting in Europe. In a number of European countries,people can turn on their TVs and shop for clothes,jewelry,food,toys,and many other things.Teleshopping is becoming popular in Sweden,for example. The biggest Swedish company sells different kinds of things on TV in 15 European countries,and in one year it made $100 million. In France there are two teleshopping channels,and the French spend about $20 million a year to buy things through those channels.In Germany,until last year teleshopping was only possible on one channel for 1 hour every day. Then the government allowed more teleshopping. Other channels can open for telebusiness,including the largest American teleshopping company and a 24-hour teleshopping company. German businesses are hoping this new teleshopping will help them sell more things.Some people like teleshopping because it allows them to do their shopping without leaving their homes. With all the problems of traffic in the cities,this is an important reason. But at the same time,other Europeans do not like this new way of shopping. They can do teleshopping "junk on the air". Many Europeans usually worry about the quality of the things for sale on TV. Good quality is important to them,and they believe they cannot be sure about the quality of the things on TV.The need for high quality means that European teleshopping companies will have to be different from the American companies. They will have to be more careful about the quality of the things they sell. They will also have to work harder to sell things that the buyers cannot touch or see in person.(1)、Teleshopping is cheap in Europe.A:T B:F答案:B(2)、People like teleshopping because it is easier.A:T B:F答案:A(3)、Some Europeans don't like teleshopping because they don't watch TV.A:T B:F答案:B(4)、In Germany,teleshopping may have fewer buyers.A:T B:F答案:B(5)、The best title of this passage is " Teleshopping in Europe" .A:T B:F答案:A58、Chess must be one of the oldest games in the world. An Arab traveller in India in the year 900 wrote that it was played 'long, long ago.' Chess was probably invented in India,and it has been played everywhere from Japan to Europe since 1400. The name 'chess' is interesting. When one player is attacking the other's king, he says in English, 'check'. When the king has been caught and cannot move anywhere, he says 'check mate'. These words come from Persian 'Shah mat' means 'the king is dead'. That is when the game is over, and one player has won.Such an old game changes very slowly. The rules have not always been the same as they are now. For example, at one time the queen could only move one square at a time. Now she is the strongest piece on the board. It would be interesting to know why this has happened. Chess takes time and thought, but it is a game for all kinds of people. You don't have to be a champion in order to enjoy it. It is not always played by two people sitting at the same table. The first time the Americans beat the Russians was in a match played by radio. Some of the chess masters are able to play many people at the same time. The record was when one man played 400 games! It is said that some people played chess by post. This must make chess the slowest game in the world.(1)、Chess was played in India long before 900.A:T B:F答案:A(2)、One player has won the game when he attacks the other player's king.A:T B:F答案:B(3)、Chess is a game for all sorts of people.A:T B:F答案:A(4)、Only two people can play chess sitting at the same table. A:T B:F答案:B(5)、According to the old rules of the game, the king could not move anywhere.A:T B:F答案:B59、A foreigner's first impression of the U.S. is likely to be that everyone is in a rush - often under pressure. City people appear always to be hurrying to get where they are going restlessly, seeking attention in a store, and elbowing others as they try to complete their errands (任务). Racing through daytime meals is part of the pace of life in this country.Working time is considered precious. Others in public eating places are waiting for you to finish so that they too can be served and get back to work within the time allowed. Each person hurries to make room for the next person. If you don't, waiters will hurry you.You also find drivers will be abrupt and that people will push past you. You will miss smiles, brief conversations, and small courtesies with strangers. Don't take it personally. This is because people value time highly, and they resent someone else "wasting"it beyond a certain courtesy point.The view of time affects the importance we attach to patience. In the American system of values, patience is not a high priority. Many of us have what might be called "a short fuse." We begin to move restlessly about if we feel time is slipping away without some return - be this in terms of pleasure, work value, or rest. Those coming from lands where time is looked upon differently may find this matter of pace to be one of their most difficult adjustments in both business and daily life.Many newcomers to the States will miss the opening courtesy of a business call, for example, they will miss the ritual socializing that goes with a welcoming cup of tea or coffee that may be traditional in their own country. They may miss leisurely business chats in a ca fé or coffeehouse. Normally, Americans do not assess their visitors in such relaxed surroundings over prolonged small talks. We seek out evidence of past performance rather than evaluate a business colleague through social courtesies. Since we generally assess and probe professionally rather than socially, we start talking business very quickly.(1)、Which of the following statements is wrong? ___________ A:Americans seem to be always under pressure. B:Americans attach less importance to patience.C:Americans don't care much about ritual socializing. D: Americans are impolite to their business colleagues. 答案:D(2)、In the fourth paragraph, "a high priority"means___________.A:a less important thing B:a first concern C:a good business D:an attractive gift答案:B(3)、Americans evaluate a business colleague ________. A:through social courtesy B:through prolonged business talksC:by establishing business relations D:by learning about their past performance答案:D(4)、This passage mainly talks about __________.A:how Americans treasure their time B: how busy Americans are every dayC:how Americans do business with foreigners D: what American way of life is like答案:A(5)、We can infer from the passage that the author's tone in writing is ________.A:critical B:ironical C:praiseful D:objective答案:C60、Sixteen-year-old Maria was waiting in line at the airport in Santo Domingo. She was leaving her native country to join her sister in the United States. She spoke English very well. Though she was very happy she could go abroad, she was feeling sad at leaving her family and friends. As she was thinking all about this, she suddenly heard the airline employee asking her to pick up her luggage and put it on the scales (称). Maria pulled and pulled. The bag was too heavy and she just couldn't lift it up. The man behind her got very impatient. He, too, was waiting to check in his luggage."What's wrong with this girl?" He said, "Why doesn't she hurry up?" He moved forward and placed his bag on the counter, hoping to check in first. He was in a hurry to get a good seat.Maria was very angry, but she was very polite. And in her best English she said, "Why are you so upset? There are enough seats for everyone on the plane. If you are in such a hurry, why can't you give me a hand with my luggage?" The man was surprised to hear Maria speak English. He quickly picked up her luggage and stepped back. Everyone was looking at him with disapproval.(1)、Maria's story happened _______A:when she was leaving America B:on her way back to Santo DomingoC: before she left the USA D:when she arrived at the airport答案:D。