福建师范大学2015年春学期《大学英语(2)》在线作业一满分答案
- 格式:doc
- 大小:39.50 KB
- 文档页数:8
福师《大学英语(2)》在线作业一
试卷总分:100 测试时间:-- 试卷得分:100
一、单选题(共50道试题,共100分。)得分:100
1.Students in his class cannot understand ____________.
A. what does the sentence mean
B. what means this sentence
C. what this sentence means
D. what is the meaning of the sentence
答案:C
满分:2分得分:2
2.There used to be some trees by the lake, ____________
A. was there
B. were there
C. weren't there
D. wasn't there
答案:C
满分:2分得分:2
3.____________he works hard, I don't mind when he finishes the experiment.
A. As soon as
B. As well as
C. So far as
D. So long as
答案:D
满分:2分得分:2
4.All things____________, the planned trip will have to be called off.
A. considering
B. be considered
C. considered
D. having considered
答案:C
满分:2分得分:2
5.I wonder how many years ago____________.
A. did your father retire
B. your father retired
C. has your father retired
D. your father has retired
答案:B
满分:2分得分:2
6.It makes no difference to me ____________he will come or not.
A. how
B. why
C. when
D. whether
答案:D 满分:2分得分:2
7.____________the English examination I would have gone to the concert last Saturday.
A. In spite of
B. But for
C. Because of
D. As for
答案:B
满分:2分得分:2
8.The higher the standard of living,____________.
A. the greater is the amount of paper is used
B. the greater amount of paper is used
C. the amount of paper is used is greater
D. the greater the amount of paper is used
答案:D
满分:2分得分:2
9.I recognized her____________I saw her.
A. the instant (that)
B. after
C. if not
D. unless
答案:A
满分:2分得分:2
10.We must do well____________the boss assigns us to do.
A. that
B. whatever
C. whichever
D. those
答案:B
满分:2分得分:2
11.Do ____________you are told; otherwise you will be punished.
A. that
B. what
C. which
D. whom
答案:B
满分:2分得分:2
12.Can you find out ____________her pen
A. where Alice had put
B. where had Alice put
C. where Alice has put
D. where has Alice put
答案:C
满分:2分得分:2
13.—The trousers____________you well, madam. —But the color____________me.
A. fit ... don't suit B. fits ... doesn't suit
C. fits ... don't suit
D. fit ... doesn't suit
答案:D
满分:2分得分:2
14.The soldiers jumped into the river____________past their ears.
A. with bullets whistling
B. with bullets whistled
C. with bullets to whistle
D. with bullets being whistling
答案:A
满分:2分得分:2
15.E-mail, as well as telephones,____________an important part in daily communication.
A. is playing
B. have played
C. are playing
D. play
答案:A
满分:2分得分:2
16.Either John or his friends ____________to blame for the bad results.
A. are
B. is
C. was
D. has been
答案:A
满分:2分得分:2
17.I think English is____________than Japanese.
A. much important
B. important
C. much more important
D. more much important
答案:C
满分:2分得分:2
18.The water gives up energy and becomes cooler____________the ice receives energy and melts.
A. when
B. while
C. for
D. because
答案:B
满分:2分得分:2
19.The juvenile offender was released from custody on condition that he____________a job
immediately and____________out of trouble for six months.
A. found ... stayed
B. finds ... stay
C. find ... stays
D. find ... stay
答案:D
满分:2分得分:2
20.The reason we're so late is ____________.
A. for the car breaks down
B. due to the car breaking down
C. that the car broke down
D. because the car broke down
答案:C
满分:2分得分:2
21.Never hesitate to ask about ____________.
A. that you don't understand
B. what you don't understand
C. which you don't understand
D. what don't you understand
答案:B
满分:2分得分:2
22.Either of these young ladies____________perfectly qualified to teach Greek, Latin and French.
A. were
B. are
C. is
D. have been
答案:C
满分:2分得分:2
23.Word has come____________some guests from Canada will visit our school.
A. what
B. that
C. whether
D. when
答案:B
满分:2分得分:2
24.The patient isn't out of danger. He is ____________than how he was yesterday.
A. no better
B. worst
C. not worse
D. not more
答案:A
满分:2分得分:2
25.Of the two cups, he bought____________one.
A. the smaller
B. the smallest
C. small
D. smaller
答案:A
满分:2分得分:2