英语人教版选修7跟踪练习:unit5Travellingabroad第二学时 LearningaboutLanguage

  • 格式:doc
  • 大小:621.50 KB
  • 文档页数:4

英语·选修7(人教版)
Unit 5Travelling abroad
第二学时Learning about Language
一、用所给单词的适当形式填空
1.We must________our study plan to make it more effective,however,the________is not so easy to make,which must be suitable for ourselves.(adjust)
答案:1.adjust,adjustment
2.The students studying abroad have to ________ for the ________ courses,which is a preparatory study.(prepare)
答案:prepare,preparation
3.My tutor wrote a letter of ________ to ________ me for the
job.(recommend)
答案:recommendation,recommend
4.As we know,clean surrounding helps people live________,and fresh air helps keep your body________.Fortunately,it's a great________for me to live in such a wonderful place.(comfort)
答案:comfortable,comfortable,comfort
5.Before studying abroad,you'd better get used to the________of the foreign University.And the visa________to be applied for too.(require) 答案:requirement,requires
6.He ________ his mistake and wrote a letter to express his ________ to me.(acknowledge)
答案:acknowledged,acknowledgement
二、词语活用
用recommend sb. for sth.,recommend doing sth.,recommend sb. as 等短语自编一个小段落。

___________________________________________________________ _____________
___________________________________________________________ _____________
___________________________________________________________ _____________
___________________________________________________________ _____________
___________________________________________________________ _____________
答案:At the beginning of this term,our new headteacher,Miss Wang asked us to recommend a monitor to her,so I recommended Tom White for the position because Tom White was highly recommended as a boy with good behaviour,rich experience and strong determination,Besides,he is
responsible and has ability to charge the class.After Tom White came to power,he recommended correcting the rules of our class by discussing at the class meeting,which proves more effective.
三、动词专练
用所给动词的适当形式填空。

1.It was the first time that she ________ (board) a plane for London.
答案:had boarded
2.I felt excited when first arriving in China because I ________ (dream) of a visit to China for a long time.
答案:had dreamed
3.You have to complete the preparation course before ________ (apply) for a degree course.
答案:applying
4.________ (study) in China is quite different from studying in Germany.
答案:Studying
5.As time passes by,what seemed strange before ________ (appear) quite normal now.
答案:appears
6.As a general manager,he ________ (occupy) with meetings,dinners and trade negotiations.
答案:was occupied
7.I think the robber deserved ________ (lock) up forever for what he did.
答案:to be locked/being locked
8.Your shirt requires ____________ (wash).It's too dirty.
答案:washing/to be washed
四、完成下列句子
1.Y ou must ________________(使自己适应)new conditions.
答案:adjust yourself to
2.Ali told me that you are going ________________(上船)this afternoon.
答案:on board
3.He ________________(没有资格)teach college students.
答案:has no qualification(s) to
4.Mr.Liang ________________ (代替)the teacher who was in hospital.
答案:substituted for
5.Tom told me that their ________________ (学术水平)were high.
答案:academic standards。