大学英语(二)智慧树知到答案章节测试2023年

  • 格式:docx
  • 大小:15.78 KB
  • 文档页数:13

第一章测试

1. One of the most important ______a lecturer needs is the ability to make the

lectures interesting( ).

A:factors

B:benefits

C:characteristics

D:components

答案:C

2. The student______consisted of marching through the campus and delivering a

complaint to the college principal ( ).

A:alliance

B:resignation

C:claim

D:rebellion

答案:D

3. In difficult situations it’s important to be______rather than aggressive( ).

A:attractive B:assertive

C:submissive

D:conservative

答案:B

4. My views are very different from my parents’ and our opinions often_____( ).

A:combat

B:slash

C:clash

D:crash

答案:C

5. When discussing philosophy, it’s important that you_____your terms( ).

A:refine

B:mine

C:confine

D:define

答案:D

6. When you are involved in a fight of any kind, it’s very helpful to have _____( ).

A:members

B:allies

C:enemies

D:groups

答案:B

7. The governor of California _____the the stairs in order to talk to the students

( ).

A:declined

B:defended C:descended

D:dissented

答案:C

8. These days most students aim to study subjects that will make them_____( ).

A:satisfying

B:affable

C:employable

D:agreeable

答案:C

9. The professor asked if I had the_____ grades for the course( ).

A:demanded

B:required

C:supposed

D:request

答案:B

10. During the 1960s, European and American college campuses were notorious

for their_____students ( ).

A:obedient

B:rebellious

C:critical

D:cynical

答案:B

第二章测试

1. It’s very _____ for a baby to be left alone for a long time ( ). A:distressed

B:stressful

C:distressful

D:distrustful

答案:C

2. _____ is the time in our lives when we are at our most dependent ( ).

A:Infancy

B:Fancy

C:Youth

D:Adolescence

答案:B

3. The toddler’s _____ of his elder brother made everyone laugh ( ).

A:invitation

B:invention

C:imitation

D:limitation

答案:C

4. Mothers tend to be very _____ where their children are concerned ( ).

A:flagrant B:aware

C:observant

D:dominant

答案:C

5. Would you agree that in many cultures boys are taught not to show their _____

( ).

A:sense

B:sensibility

C:sensitivity

D:sensation

答案:C

6. The hotel guest became _____ annoyed when staff told him smoking was not

permitted in the lobby ( ).

A:ambiguously

B:distinctly

C:definitely

D:distinctively

答案:B

7. When the _____ occurred, many people were so frightened that for several

hours afterwards they could not say a word ( ).

A:exclusion

B:exploration

C:expedition

D:explosion

答案:D

8. Although he began life as a wealthy young man, his _____ spending on yachts

and racehorses soon reduced his fortune to nothing ( ).

A:expressive

B:excessive

C:exclusive

D:inadequate

答案:B

9. The psychologist thought the child’s _____ was caused by the fact that he was

jealous of his younger brother ( ).

A:action

B:behaviourism

C:misfortune

D:behaviour

答案:D

10. I felt huge _____ when I realized I had food on my chin for the entire meal and

no one told me ( ).

A:disappointment

B:annoyance

C:harassment D:embarrassment

答案:D

第三章测试

1. I’m always amused by how sad and ____ football fans seem after the team they

support has lost a match ( ).

A:helpful

B:mournful

C:stressful

D:distrustful

答案:B

2. The doctor told Harry that she wasn’t surprised he was complaining of _____

when he was running 15 kilometres a day ( ).

A:extension

B:exhaustion

C:expedition

D:expansion

答案:B

3. She was terrified that she would not be able to take part in the game due to

the injury to her ankle, but_____, it got better in time ( ).

A:thankfully

B:directly

C:deliberately

D:distinctly

答案:A

4. I tripped over a bat that had _____ been left on the cricket pitch and sprained

my ankle ( ).

A:apparently

B:accidentally

C:purposefully

D:incidentally

答案:B

5. Our 15-year-old son is so good at football that his hope of becoming a _____

football player is likely to be realized ( ).

A:professional

B:educational

C:amateur

D:rotational

答案:A

6. The TV had broken down so we listened to the football _____ on the radio

instead ( ).

A:exposition

B:commentary

C:comment