智慧树知到《英语国家文化》章节测试答案

  • 格式:doc
  • 大小:10.19 KB
  • 文档页数:16

智慧树知到《英语国家文化》章节测试答案

第一章

1、The landscape of England is more rugged in the north and the west.

A.对

B.错

答案: 对

2、Wales is the smallest country in the UK.

A.对

B.错

答案: 错

3、The United Kingdom is the second-largest in the Commonwealth.

A.对

B.错

答案: 错

4、In Wales, there are cultural and political differences between Welsh-speaking

Wales in the north-west and center and English-influenced Wales in the east and

south-west.

A.对

B.错

答案: 对

第二章

1、The current population in America is less than 315 million, rendering it the world’s third largest population, following China and India.

A.对

B.错

答案: 错

2、Like many other countries, the United States has an identity that depends on ethnic

continuity.

A.对

B.错

答案: 错

3、The USA is a Federal republic made up of 50 states, with 48 states located on

the mainland

A.对

B.错

答案: 对

4、The majority of the population of the United States is of __ origin, with the

largest groups having primary ancestry traceable to the United Kingdom, Germany,

and Ireland?

A. European

n

C.African

D.Australian

答案:European

5、Among the 50 states, __ is the largest in terms of size, and Rhode Island is the

smallest.

A. California

B. Alaska

C. Hawaii

D.Florida

答案:Alaska

6、Geographically, the United States can be divided into six regions which share

similar culture and history: The Mid-Atlantic, The South, The Midwest, The Southwest,

the West and __ .

A.New England

B. The East

C.The North

D.The Northeast

答案: New England

7、The first permanent British settlement in North America was __.

A.Virginia

B.New York

C.Massachusetts

D.Maryland

答案: Virginia

8、It’s believed that the idea of “the Great Melting Pot” first originated in

__.

A.Virginia

B.Massachusetts

C.Maryland

D.Pennsylvania

答案: Pennsylvania

9、Which day is the Independence Day in the United States?

A. July 4th

B.July 14th

C. June 14th

D. June 4th

答案:July 4th

10、The Senate is composed of 100 Senators who are elected to serve for a term of

2 years.

A.对

B.错

答案: 错

11、If the President refuses to sign a bill, then the bill would neverbecome a law.

A.对

B.错

答案: 错

12、Which of the following is NOT one power of the President?

A.to nominate the heads of all executive departments

B.to make laws

C.to call the National Guard into federal service

D.to appoint the judges

答案: to make laws

13、The United States’ economysuffered severely from the two World Wars in the

20thcentury.

A.对

B.错

答案: 错

14、The “Americansystem” of mass production was first used in .

A.carindustry

B.textile industry

C.firearms industry

D.agriculture

答案: firearms industry

15、The United States produces as much as half of the world’s .

A.wheat

B.cotton

C.tobacco and vegetable oil

D.soybeans and corn

答案: soybeans and corn

16、Mark Twain was a great realist as well as a regionalist, or local color writer.

A.对

B.错

答案: 对

17、The American educational system is based on the idea that as many people as

possible should have access to as much as education as possible.

A.对

B.错

答案: 对

18、The United States has a national system of education.

A.对

B.错

答案: 错

19、Which of the following does NOT belong to formal education in the US?

A.Pre-elementary education

B.Elementary education

C.Secondary education

D.Higher education

答案: Pre-elementary education

20、In order to go to university, secondary school students must meet the following

requirementsEXCEPT that_____.

A.they have high School records and recommendations from their teachers

B.they make good impressions during the interviews

C.they get good scores in the Scholastic Assessment Tests

D.they pass the college entrance examinations

答案: they pass the college entrance examinations

第三章

1、From west to east, Canada encompasses five time zones.

A.对