基础填空题试题及答案

  • 格式:docx
  • 大小:36.94 KB
  • 文档页数:4

基础填空题试题及答案

1. 请将下列句子中的空白处填上合适的单词。

- The sun rises in the _______ and sets in the _______.

- The _______ is the capital of France.

- The _______ is the largest planet in our solar system.

答案:

- east, west

- Paris

- Jupiter

2. 根据所给单词的首字母填空。

- The _______ of the United States is Washington, D.C.

- The _______ is the largest ocean in the world.

- _______ is the chemical symbol for oxygen.

答案:

- capital

- Pacific

- O

3. 用适当的动词填空。

- She often _______ to school by bus.

- The children _______ playing in the park.

- He _______ to the meeting yesterday.

答案:

- goes - enjoy

- attended

4. 填入正确的形容词或副词。

- The _______ weather made the trip more enjoyable.

- She speaks English _______.

- The _______ room was full of people.

答案:

- pleasant

- fluently

- crowded

5. 用正确的介词填空。

- The book is on _______ the table.

- We will meet _______ the library at 3 pm.

- She is looking _______ a new job.

答案:

- the

- at

- for

6. 填入适当的连词或从属连词。

- I will go to the party _______ I am invited.

- _______ it is raining, we will still go out.

- She is not only smart but also _______.

答案:

- if

- Although - kind

7. 用正确的代词填空。

- This is not my book; it is _______.

- _______ is your favorite color?

- _______ can help you with your homework.

答案:

- hers

- What

- I

8. 填入适当的数词。

- There are _______ days in a week.

- The meeting will be held on the _______ of March.

- He is in his _______ year of college.

答案:

- seven

- third

- third

9. 用正确的情态动词填空。

- You _______ wait here until the bus arrives.

- She _______ be at home now.

- We _______ have finished the project by next week.

答案:

- must

- might

- will

10. 用正确的时态填空。

- I _______ (read) the book last week.

- She _______ (go) to the store yesterday.

- They _______ (be) to Paris twice.

答案:

- read

- went

- have been