(浙江专用版)2019版高考英语大一轮复习第一部分Unit3AtasteofEnglishhumour课件新人教版必修4
- 格式:ppt
- 大小:4.28 MB
- 文档页数:36


浙江省2015届高三英语新一轮专题复习训练
书面表达
(2014浙江) 学校图书馆需要购置一批新书, 现向学生征求意见。假如你是李越,你认为学校图书馆最需
要购置科普类图书(popular science books)和文学类图书(literary books)。请你用英语给图书馆王老师写一封100—120词的信,推荐这两类书,并分别说明推荐理由。
注意:信的抬头与落款已给出(不计入词数)。
Dear Mr. Wang,
____________________________________________________________________________________
Yours sincerely
Li Yue
One possible student version:
Dear Mr. Wang,
Knowing that our library is going to buy books, I’d like to give some suggestions.
What we need most are popular science books. Usually popular science books explain basic principles
of nature in a simple and interesting way. They help us understand science subjects better and arouse our
curiosity about scientific discoveries.
浙江省2015届高三英语新一轮专题复习训练
书面表达
(2014浙江) 学校图书馆需要购置一批新书, 现向学生征求意见。假如你是李越,你认为学校图书馆最需
要购置科普类图书(popular science books)和文学类图书(literary books)。请你用英语给图书馆王老师写一封100—120词的信,推荐这两类书,并分别说明推荐理由。
注意:信的抬头与落款已给出(不计入词数)。
Dear Mr. Wang,
____________________________________________________________________________________
Yours sincerely
Li Yue
One possible student version:
Dear Mr. Wang,
Knowing that our library is going to buy books, I’d like to give some suggestions.
What we need most are popular science books. Usually popular science books explain basic principles of nature in a simple and
interesting way. They help us understand science subjects better and arouse our curiosity about scientific discoveries.
1 教学课件
完形填空提升练(二)
A
(2018· 浙江绍兴一中高考冲刺)
When you buy something with money,you feel as if it’s owed by you.
1 ,when you
receive something from someone else,the gift is a 2
of something bigger than
yourself.
In our living room,we have three shelves of books.We 3
them as the “open
source” bookshelf because our guests can take any book and 4 any book to it.No
one 5 it;it’s all based on trust, 6 our home hosts many events with hundreds
of people passing through it.
These books cover various types and you can’t really be 7
what you’ll
find.So,my brother happened to 8 a red book the other day.It
9 because it had
no title.Since it looked so 10 ,he checked it out.
Page one 11 some hand-written words:
To:DJ Burrowes
From:Grandma
and Grandpa Burrowes
...
We were 12 .Every page had a quote written in the
【新课标人教版】(全国通用)2013届高考英语一轮复习精讲精练学案必修5 Unit 4 Making
the news
Ⅰ.重点单词聚焦
1.Tom misses his mother very much and he is________(渴望) to see her.
答案: eager
2.Jane is one of my________(同事) and we have been working in the same company for two
years.
答案: collegues
3.The teacher explained the chemical________(过程) to his students.
答案: process
4.Before answering the questions,please read the first________ (部分) of the passage.
答案: section
5.Jackson________(提交) his term paper the day before yesterday.
答案: submitted
6.The news of the sports meet is________(更新) every day.
答案: updated
7.Mother was cleaning the room;________(与此同时),Father was watching TV.
答案: meanwhile
8.It will be fine whenever you come,but you’d better ________ (通知,告知) me of that before
you come.
答案: inform
9.I hope you can submit your term papers before the________(最后期限).