部编人教版一年级英语下册第四单元测试题(含答案)

  • 格式:docx
  • 大小:36.48 KB
  • 文档页数:4

部编人教版一年级英语下册第四单元测试题(含答案)

一、选择正确的答案。

1. How are you?

A. Fine, thank you.

B. How old are you?

C. I'm a student.

答案:A

2. What is your name?

A. My name is Amy.

B. I'm fine.

C. I'm 7 years old.

答案:A

3. How old are you? A. Thank you.

B. I'm fine.

C. I'm 7 years old.

答案:C

4. What grade are you in?

A. I'm a student.

B. I'm in Grade 1.

C. I'm 7 years old.

答案:B

5. Are you a student?

A. Goodbye.

B. Yes, I am.

C. Thank you.

答案:B

二、填入正确的单词。

1. Tom __________ a student.

答案:is

2. Lily ________ a girl.

答案:is

3. Mike and Jane ________ brother and sister.

答案:are

4. I ________ a student.

答案:am

5. We ________ in Grade 1.

答案:are

三、将下列句子翻译成中文。

1. I'm fine, thank you. 答案:我很好,谢谢。

2. How old are you?

答案:你多大年纪了?

3. My name is John.

答案:我的名字是约翰。

4. We are students.

答案:我们是学生。

5. I'm in Grade 1.

答案:我在一年级。