北师大版高中英语选修七Unit 21《Human Biology》lesson 4练习题
- 格式:doc
- 大小:33.00 KB
- 文档页数:4
北师大版高中英语选修七Unit 21《Human Biology》lesson 4练习题
Communication Workshop,Language Awareness,
Culture Corner & Bulletin Board
Ⅰ、根据句意及汉语或首字母提示填写单词的正确形式
1、My house is being painted so I have to stay in a (临时的)one、
答案:temporary
2、My fingers were (麻木) with cold、
答案:numb
3、Parents love their children (无条件地)、
答案:unconditionally
4、He (提交) his proposal to the city council、
答案:submitted
5、The parents are (担心) about their son、
答案:concerned
6、As one grows older,one’s memory d 、
答案:declines
7、Your education will e you to earn a good living、
答案:equip
8、In normal c I would have taken my teacher’s advice、
答案:circumstances
9、He is always s about the truth of the murder case、
答案:sceptical
10、He made a f by begging、
答案:fortune
Ⅱ、用方框内短语的适当形式填空
rob、、、of、、、 be equipped with at any
rate be concerned about、、、 be sceptical
about、、、 in no circumstance
1、He
his girlfriend’s safety at night、
答案:is concerned about
2、It is reported that the bank was
$6000 000、
答案:robbed of
3、Never
your ability、
答案:be sceptical about
4、All cars must parts to reduce emissions(排放物)、
答案:be equipped with
5、
,I’ll try my best to help you、
答案:At any rate
6、 will you go to the forest at night、
答案:In no circumstances
Ⅲ、单项填空
1、Very generally,grammar is with the relations between words in sentences、
A、regarded B、satisfied
C、concerned D、suited 北师大版高中英语选修七Unit 21《Human Biology》lesson 4练习题
提示:句意:一般说来,语法是关于句子中词与词的关系的.regarded“被认为”;satisfied“满意的”;concerned“有关的”;suited“合适的”.
答案:C
2、Although Jack has made good preparations for the match,he is still about
his chance of winning、
A、stubborn B、dynamic
C、sceptical D、straightforward
提示: 句意为:尽管杰克对比赛做了精心的准备,他还是怀疑自己的获胜机会。stubborn“固执的";dynamic“有动力的,有活力的";sceptical“怀疑的";straightforward“坦率的”.
答案:C
3、We have already ourselves for the travel、
A、equipped B、fixed
C、supplied D、provided
提示:equip侧重提供与技术有关的装备、设备或理论知识等;fix“安装,修理,固定";supply为普通用词,指提供任何所需求的物品;provide强调人的深谋远虑,侧重用储备等方法作充分准备。
答案:A
4、We have been told that under no circumstances the office telephone for
personal affairs、
A、may we use B、we can use
C、we could use D、did we use
提示:考查否定词组前置的倒装结构。under no circumstances 置于句首,句子使用部分倒装,故首先排除B、C两项;另外,不能使用一般过去时。
答案:A
5、The medicine is only to release the pain、
A、compulsory B、contradictory
C、temporary D、contemporary
提示:根据题意,此处用C项表示这种药只能暂时缓解疼痛。compulsory“必修的,义务的";contradictory“矛盾的”;temporary“暂时的";contemporary“当代的”。
答案:C
6、The story that follows two athletes who have been accused of taking
excitant、
A、concerns B、states
C、relates D、refers
提示:句意:接下来的这个故事涉及两位被指控使用兴奋剂的运动员。 concern “涉及”;state “陈述”;relate “使联系”;refer “谈及”。
答案:A
7、—How are you getting along with your business?
—Not very well、The market for these products fast due to the financial
crisis、
A、was declined B、was declining
C、is declined D、is declining
提示:句意:“最近生意如何?”“不太好.由于金融危机,这些产品的市场在迅速减少."根据上文“How are you getting along with your business?”可知,这里应该用现在时态,“市北师大版高中英语选修七Unit 21《Human Biology》lesson 4练习题
场”和“减少”为主谓关系,故选D项。
答案:D
8、Mother stressed again and again that I should not any important details while
retelling the story、
A、bring out B、let out
C、leave out D、make out
提示:句意:母亲反复强调,我在复述这个故事时不应该漏掉任何重要的细节。bring out“拿出,生产";let out“释放,泄漏”;leave out“遗漏,省略”;make out“辨认出,理解"。
答案:C
Ⅳ、阅读理解
(2011全国高考Ⅱ)
“I didn’t hear them call my name,” explained Shelley Hennig to Active
Teens(AT) as she talked about that exciting moment on national television when she
won the honor of Miss Teen USA 2004、“Are you ready?” is what she heard、Then she
said,“I shook my head no,and then they said ‘yes' and it was announced again、”
It was four days after that life changing moment for the seventeen—year-old
high school student from Destrehan,Louisiana—she was still on cloud nine、
“I was so shocked! I never believed that it could actually really happen、”
Present in the audience(观众) that day were:her mother and father,older brother,her friends,and her dance teacher、
Understanding why members of her family and her friends would be there,AT asked
why her dance teacher had traveled so far to see her compete(比赛)、“She’s always
been my role model、I’ve danced with her since I was six、She’s been through so
many difficulties and came through them all、I’ve learned to get over bad life's
experiences and learned how to move on because of her、”
One of those bad life's experiences for Shelley happened three years ago when
her brother Brad was killed in a drunk driving accident、He was 18、She found writing
helped her get through the rough days、She said,“I write a lot about my brother、I write a lot,a lot,a lot、、、"
As Miss Louisiana Teen,she traveled around the state speaking to teens(青少年) about the dangers of drinking and driving、In her role as Miss Teen USA,Shelley