15年12月英语统考考前必看新增题目

  • 格式:doc
  • 大小:112.00 KB
  • 文档页数:20

2015年12月英语统考新增题目—考前必看 重要提醒: 12月英语统考复习资料包括2部分:一个是《15年12月大学英语B网考复习资料-题型或套题版》,另一个就是我们这个《考前必看新增题目》。两个必须都看才能保证我们的统考顺利过关哦。 另外,作文不可能只考这几个题目,更多题目请翻看《15年12月大学英语B网考复习资料》里---《作文范文汇总》。关于作文复习,建议按照汇总里的类别来复习,而作文题目,请务必准备以下题目: 1. 喜欢的体育运动 2 英语学习 3 一篇与人有关的题目 4. 节日计划 5. 一封信

离考试越来越近,请务必重点复习我们这两个复习资料,这样通过考试易如反掌!

加油!让我们一次通过考试! 一、交际英语 1.- Thank you for the wonderful meal, Mrs. Hanson. - _________ A.Oh, I don't think you ate well. B.I'm not a good cook in fact. C.Be careful next time. D.I'm glad you enjoyed it. 答案:D

2.- Hello. Is Jim there? - _________ A.This is Jim. Who's speaking, please? B.I'm afraid I won't be free. C.This is the right number. D.There's no hurry. 答案:A

3.- What can I do for you, sir? - _________ A.Thank you. B.What's the matter? C.I'd like to have some money sent to the USA. D.Sorry, I have no idea. 答案:C

4.- How are you going on with your English? - _________ A.I am very well. B.I am going to the library. C.I am going to take College English Test Band Four. D.That's a good question. 答案:C

5.- What are you going to do? - _________ A.I'm planning to go to the cinema with my friend. B.No, I'm not going to do it. C.Thank you for asking me about it. D.Yes, I'll go. 答案:A

6.- Do you like to play basketball? - _________ A.Perhaps. B.No. Xiaowang does not like it. C.I am crazy about it. D.I am pleased about it. 答案:C 7.- Would you like to see a film? - _________ A.Yes, I'd love to. B.Do it, please. C.No, you like it? D.How do you do? 答案:A

8. - Can I help you, sir? - _________ A.No, I don't need your help. B.Yes. I'd like to withdraw some money. C.Well, leave me alone. D.Don't bother me! 答案:B

9.- Where is the Loan Department, please? - _________ A.Who are you? B.This way, please. C.I don't want to say anything. D.What can I do for you? 答案:B

二、阅读理解 1. One day, Mr. Black went into a restaurant. He put his coat on a chair near the door. There was nothing in the pockets of his coat. After he had his meal, he went to take his coat back. He found there was much money in one of his pockets. “Whose is this?” he thought. He saw a waiter near the door, so Mr. Black said to him, “Somebody put a lot of money in my coat. I have no time to wait for him. I have to go. Take it, please. When he comes back, give it to him.” The waiter took it and went away. At the moment, another man came with a coat just like Mr. Black's. “I'm sorry,” said the man. “I took your coat and you got mine. Please give me my coat and the money.” Mr. Black answered, “I gave the money to the waiter. He'll give it to you.” Mr. Black called the manager, but the manager said, “We have no waiters here. We only have waitresses. He must be a thief!” 1. Mr. Black went out to put his coat on a chair. A.T B.F 答案:B 2. After his meal, Mr. Black didn't take back his coat. A.T B.F 答案:B 3. Mr. Black gave the money to the waitress. A.T B.F 答案:B 4. The two coats looked the same. A.T B.F 答案:A 5. The "waiter" is a thief. A.T B.F 答案:A

2. Now, you'll be coming back here to brush up your English, so you'll want to make as much conversation as possible. Whatever you do, don't stay in a place full of overseas students, especially if they come from our country. This is fatal. Don't believe all the stories you hear about how unfriendly the English are. It's just that many of them are a little shy, and they have this idea about minding their own business. In a train, or restaurant, for example, or anywhere else they will talk to you; but you must break the ice first. Then see them talk! Any subject will do--the weather, their dogs,food. Pardon me, not any subject. Don't be nosy (爱打听的) about their private life, their incomes and expenditures, or their ages. These English worship (尊重) their privacy. Avoid religion too. The best place to talk is in pubs, but as you are a girl, go with someone else, and don't go to the pubs in Piccadilly, Leicester Square and so on. Find one near where you are living and go there regularly. Someone's bound to talk to you. Oh! Make sure to let them see you are a foreigner. Pretend to have difficulty in ordering, or something. That should be easy enough. 1. The writer suggests that they had better not stay in a place where there are a lot of young people. A.T B.F 答案:B