智慧树知到《英语电影赏析》章节测试答案
- 格式:doc
- 大小:177.00 KB
- 文档页数:54
智慧树知到《英语电影赏析》章节测试答案.
智慧树知到《英语电影赏析》章节测试答案
第一章
1、Rose comes to the after-deck to commit suicide because ___.
A:she has a quarrel with her fiancé
B:she wants to frighten her fiancé
C:she is tired of the life she is living
D:she loves somebody else than Cal
正确答案:she is tired of the life she is living
2、Which of the following word could be used to describe Rose’s attitude towards Jack?
A:Complicated
B:Afraid
C:Considerate
D:Absorbed
正确答案:Complicated
3、How does Jack feel about the love towards Rose?
A:Worried
B:Self-contemptuous
C:Courageous
D:Confused
正确答案:Self-contemptuous
4、Why is Rose arranged to marry Cal?
A:Because her family has got bankrupted.
智慧树知到《英语电影赏析》章节测试答案.
B:Because her mother wants her to marry Cal to stay in the upper class.
C:Because Rose is spoilt and cannot live without the help of Cal.
D:Because Rose’s father has arranged the marriage beforehand.
正确答案:Because her mother wants her to marry Cal to stay in the upper class.
5、Titanic was said to be the most luxurious one ever floating in the ocean, which of the
following equipment is not on board the ship?
A:Gymnasium
B:Swimming pool
C:Libraries
D:Supermarket
正确答案:Supermarket
6、Which of the following is believed to be one of the clues for the film Titanic?
A:The maiden voyage of Titanic
B:The life story of Jack
C:The life story of Rose
D:The love voyage between Cal and Rose
正确答案:The maiden voyage of Titanic
7、There is something in common for Jack and Rose, what is that?
A:Being independent
B:Pursuit for happiness
C:Longing for freedom
D:Longing for rich lifestyle
正确答案:Longing for freedom 智慧树知到《英语电影赏析》章节测试答案.
8、How does Jack feel about his boarding on Titanic?
A:He feels regretful.
B:He feels satisfied.
C:He feels astonished.
D:He feels sad.
正确答案:He feels satisfied.
9、How many people are saved from the icy sea water?
A:Fifteen hundred
B:Six
C:Seven hundred
D:Two hundred
正确答案:Six
10、After Rose has been saved, she spots that Cal is looking for her, why doesn’t she come to
him?
A:She is afraid that Cal will kill her for her betrayal.
B:She wants to keep the diamond herself.
C:She decides to live her own life.
D:She hates him for trying to kill her on board.
正确答案:She decides to live her own life.
11、How many causes for the sinking of Titanic have been talked about in this short lecture?
A:7
B:8
智慧树知到《英语电影赏析》章节测试答案.
C:9
D:10
正确答案:10
12、Where does the name Titanic originate from?
A:The company’s name.
B:The designer’s name.
C:Greek mythology.
D:American mythology.
正确答案:Greek mythology.
13、The ship could stay afloat with as many as ___ watertight compartments flooded?
A:2
B:4
C:6
D:8
正确答案:4
14、What is the maximum speed Titanic could reach?
A:44km per hour.
B:39km per hour.
C:5km per hour.
D:100km per hour.
正确答案:44km per hour.
15、Bruce Ismay has been blamed for the reason that _.
智慧树知到《英语电影赏析》章节测试答案.
A:he betrays his wife.
B:he put pressure on Captain Smith to maintain the speed of the ship.
C:he manages the White Star Line.
D:he is aboard the Titanic.
正确答案:he put pressure on Captain Smith to maintain the speed of the ship.
16、Since Rose doesn’t love Cal, why is she marrying him?
A:Cal is a steel magnate who is very wealthy.
B:Cal loves her so much.
C:Rose is forced by her snobbish mother.
D:Rose is attracted by Cal’s talents.
正确答案:Rose is forced by her snobbish mother.
17、How do you describe Jack’s personality?
A:Enthusiastic and optimistic.
B:Lacking in self-confidence.
C:A person whose poverty stifles his ambition.
D:A pleasure-seeker.
正确答案:Enthusiastic and optimistic.
18、In what way does Jack save Rose?
A:He saves her life.
B:He saves her soul.
C:He liberates her.
D: In every way a person can be saved.