北语2016年秋《大学英语》(一)作业3答案100分16秋
- 格式:pdf
- 大小:41.85 KB
- 文档页数:9
1278bdcb-a2d3-4f92-bf3f-9dd37c489b02
fa4fe09c-b1e9-4c22-bcbe-d3d6e3726268
16秋《大学英语》(一)作业3
1:We’ll be only too glad to attend your party _______ we can get a baby-sitter.
A:so far as
B:provided that
C:unless
D:except that
正确答案:B
2:This crop has similar qualities to the previous one,_____both wind-resistant and adapted to the same type of soil.
A:being
B:been
C:to be
D:having been
正确答案:A
3:She can stay in her workroom for 10 hours without eating or sleeping, all her attention ___ her painting.
A:focusing on
B:focused on
C:focusing in
D:focused in
正确答案:A
4:They decided to chase the cow away ____ it did more damage. A:unless
B:until
C:before
D:although
正确答案:C
5:We moved to the front row ___ we could hear and see better. A:so as
B:so that
C:because
D:such that
正确答案:B
6:Dr. Smith went into the lab, his students _____ him closely.A:followed
B:following
C:to follow
D:being following
正确答案:B
7:This is the hotel _______last month.
A:which they stayed
B:at that they stayed
C:where they stayed at
D:where they stayed
正确答案:D
8:Her smile has a mysterious ___.
A:understanding
B:explanation
C:indication
D:implication
正确答案:D
9:The book was so bored(A) that I returned it (B)to the library(C) without finishing it(D).(选择有错误的一项)
A:so bored
B:returned it
C:to the library
D:without finishing it(
正确答案:A
10:I will never forget the ten years _________ we both spent in the little village.
A:when
B:during which
C:which
D:in which
正确答案:C
11:A lot of ants are always invading my kitchen. They are a thorough ___.
A:nuisance
B:trouble
C:worry
D:anxiety
正确答案:A
12:I can hardly imagine Peter ______ across the Atlantic Ocean in five days.
A:to have sailed
B:to sail
C:Sailing
D:sail
正确答案:C
13:How long is it_____ I _____?
A:since…arrived
B:since…has arrived
C:when…arrived
D:as…arrived
正确答案:A
14:He talks as if he ____ everything in the world. A:knows
B:knew
C:had known
D:would have known
正确答案:B
15:It is widely ______that smoking can cause cancer. A:believed
B:think
C:say
D:hoped
正确答案:A
16:____caused the accident is still a complete mystery. A:What
B:That
C:How
D:Where
正确答案:A
17:The children insisted ______ there on foot.
A:they going
B:they would go
C:on their going
D:going
正确答案:C
18:Water_____on the mountains, we built many wells. A:was scarce
B:scarce
C:being scarce
D:bejing short
正确答案:C
19:I must tell you how _______a letter from you.
A:pleased I was to receive
B:pleased I was to receiving
C:was I pleased to receive
D:pleased I was receiving
正确答案:A
20:Energy is ____makes thing work..
A:what
B:something
C:anything
D:that
正确答案:A
21:____you don’t like him is none of my business.
A:What
B:That
C:Who
D:How
正确答案:B
22:Do you know the year ______the Chinese Communist Party was founded?
A:which
B:that
C:when
D:on which
正确答案:C
23:I will go to see you_____I have finished. A:as soon as
B:while
C:before
D:as far as
正确答案:A
24:Let me write it down ___ I forget.
A:because
B:in case
C:for
D:as
正确答案:B
25:Is he _____ his girlfriend was once a thief? A:aware of
B:aware that
C:knowing that D:aware of that 正确答案:B。