三年级英语作业试题及答案

  • 格式:docx
  • 大小:36.99 KB
  • 文档页数:4

三年级英语作业试题及答案

一、单词拼写(每题2分,共10分)

1. 这个动物会飞,它的名字是 b_______(鸟)。

2. 我们每天需要喝很多 w_______(水)。

3. 我有一个好朋友,他的名字叫 T_______(汤姆)。

4. 我最喜欢的颜色是 r_______(红色)。

5. 我们在学校学习 E_______(英语)。

答案:

1. bird

2. water

3. Tom

4. red

5. English

二、选择题(每题2分,共20分)

1. What's your name?

A. My name is Lily.

B. I'm fine, thank you.

C. I'm ten years old.

答案:A

2. What color is the apple?

A. It's a red.

B. It's red.

C. The red.

答案:B

3. How many books do you have?

A. I have three books.

B. I have book.

C. I have three.

答案:A

4. What do you like to eat?

A. I like to eat apple.

B. I like eating apples.

C. I like eat apples.

答案:B

5. Where is the cat?

A. It's on the desk.

B. It's under the desk.

C. It's in the desk.

答案:B

三、填空题(每题2分,共20分)

1. My name is ________ (我). I am a student.

答案:I

2. ________ (你) name is what?

答案:Your

3. I have a ________ (狗). It's very cute.

答案:dog

4. ________ (他们) are my parents.

答案:They

5. I ________ (喜欢) apples and bananas.

答案:like

四、连词成句(每题3分,共15分)

1. is, what, it

答案:What is it?

2. your, what, name

答案:What is your name?

3. have, I, a, cat

答案:I have a cat.

4. like, I, apples

答案:I like apples.

5. is, where, the, cat

答案:Where is the cat?

五、阅读理解(每题5分,共10分)

阅读下面的短文,回答问题。

Tom is a little boy. He is ten years old. He has a cat. The

cat is black and white. Tom likes to play with his cat. His

cat's name is Mimi.

1. How old is Tom?

答案:Tom is ten years old.

2. What color is the cat?

答案:The cat is black and white.

结束语:

希望同学们通过本试题的练习,能够更好地掌握三年级英语的基础知识和应用能力。请认真复习,积极准备,相信你们都能取得优异的成绩。祝学习进步,天天向上!