高中英语选修八(外研版)课件:Module 2 The Renaissance2.2
- 格式:ppt
- 大小:495.00 KB
- 文档页数:37


03 课后演练提能
[夯实·基础知识]
Ⅰ.用所给动词的适当形式填空
1. ________(spend) nearly all our money, we couldn't afford to
stay at a hotel.
答案:Having spent
2. Today there are more airplanes ________ (carry) more people
than ever before in the skies.
答案:carrying
3. He is thought ________(act) foolishly. Now he has no one but
himself to blame for losing the job.
答案:to have acted
4. Clearly and thoughtfully ________(write), the book inspires
confidence in students who wish to seek their own answers.
答案:written
5. Every day ________(read) a proverb aloud several times until
you have it memorized.
答案:read
6. The witnesses ________(question) by the police just now gave
very different descriptions of the fight.
答案:questioned
7. Shortly after suffering from a massive earthquake and
________(reduce) to ruins, the city took on a new look.
外研版高中英语选修八 Module 2 基础练习题
一、选词填空
depend on in history leave for leave sth. behind on behalf of get tired of at liberty
1.As for this kind of matter,you can________him.
2.He was a door-to-door salesman for a bit,but he soon________having the door slammed in his
face.
3.That was the worst airline disaster________.
4.I am afraid that I am not________to discuss this matter.
5.The legal guardian must act________the child.
6.If you ask the fast runner to set the pace,then most of other runners will be________.
7.I'm________London tomorrow. Please take care of my dog.
二、用所给动词的适当形式填空
1.________(give)more attention,the trees could have grown better.
2.If you wave your book in front of your face,you can feel the air________(move)against your
face.
3.How about the two of us________(take)a walk down the garden?
03 课后演练提能
[夯实·基础知识]
Ⅰ. 单词拼写
1. Radio and television have proved to be no s________ for
newspapers.
答案:substitute
2. The police have taken the s________ to the police station.
答案:suspect
3. News began c________ that the Prime Minister was
seriously ill.
答案:circulating
4. On b________ of my company, I would like to welcome you
here.
答案:behalf
5. The police have a________ to anyone with information to
come forward and talk to them.
答案:appealed
6. I must stress that what I say is ________(机密的,保密的).
答案:confidential
7. I bought a toy soldier with ________(活动的) arms and legs
for my son.
答案:movable
8. The actress won ________(一夜之间的) fame with her first
film.
答案:overnight
9. All Kingston's original ________(手稿) were lost in the fire.
答案:manuscripts
10. There is a ________(根本的,基本的) difference between
外研版高中英语必修3
第一单元基础知识练习
1. Rizhao lies _____the southeast of Shandong Province which
lies ______the east of Shanxi Province that is______the
west of hebei province.
A. in, on, to, B. in ,to, on, C to ,in ,on . D. to, In on.
2. Our school, which has 8,000 students, ______on the beach
of the Yellow Sea.
A. is situated B. situate C. situating D. situation
3. Liqun Department Store is ______right in the center of the
city.
A. located B. locating C. locate D. be locating
4. When and where to build a new factory ______ yet.
A. are not decided B. has not decided
C. is not decided D. have not decided
5. Every boy and every girl as well as some teachers
who______to visit the museum _______asked to be at the
school gate before 6:30in the morning.
A. Are ,are B. is, is C. are, is D. is, are
6. The number of people invited ______fifty ,but a number of