大学英语B统考题库网考大学英语B真题
- 格式:docx
- 大小:24.81 KB
- 文档页数:7
一、社交英语
1、 ---- Happy birthday to you!-- _____________
A : Happy birthday to you!
B: I am very glad .
C : That's all right .
D : Thank you .
答案: D
2、 - Mr. Jones, this is Sean, an English teacher from the United States.- ___________
A : What can I do for you?
B: Nice to meet you.
C : Please keep in touch.
D : Haven't seen you for ages.
答案: B
3、 - Thank you for inviting me.- _______
A : I really had a happy time.
B: Oh, it's too late.
C : Thank you for coming.
D : Oh, so slowly?
答案: C
4、 - How are you, Bob?- ______________
A : How are you?
B: I'm fine. Thank you.
C : How do you do?
D : Nice to meet you.
答案: B
5、 - This box is too heavy for me to carry it upstairs.- ______________
A : You may ask for help.
B: I'll give you a hand.
C : Please do me a favor.
D : I'd come to help.
答案: B
二、阅读理解
1、 One way that scientists learn about man is by studying animals, such as mice and monkeys. 科学家
认识人类的一种方法是研究如老鼠、猴子这样的动物。 The scientists in this laboratory are
1 / 7
电大、各种远程网络教育统考大学英语 B、计算机应用基础统考指导
全套题库,精心整理并归类完成,全中文翻译,视频教程解说,一次性经过,独一 QQ : 153499368
experimenting on mice. They are studying the relationship between diet and health. At this time,
over one hundred experiments are being done in this laboratory.
In one of these experiments, the scientists are studying the relationship between the amount of food
the mice eat and their health. The mice are in three groups. All three groups are receiving the same
healthy diet. But the amount of food that each group is receiving is different. The first group is eating one
cup of food each day, the second group is eating two cups, and the third group of mice is eating three
cups.
After three years, the healthiest group is the one that is only eating one cup of food each day. The
mice in this group are thinner than normal mice. But they are more active. Most of the day, they are
running, playing with one another, and using the equipment in their cages. Also, they are living longer.
Mice usually live for two years. Most of the mice in this group are still alive after three years.
The second group of mice is normal weight. They are healthy, too. They are active, but not as
active as the thinner mice. But they are only living about two years, not the three years or more of the
thinner mice.
The last group of mice is receiving more food than the other two groups. Most of the day, these
mice are eating or sleeping. They are not very active. These mice are living longer than the scientists
thought - about a year and a half. But they aren't as healthy. They're sick more often than the other two
groups.
(1) 、 The scientists in the laboratory are studying the relationship between the amount of food and diet.
A : T
B: F
答案: B
(2) 、 The first two groups are receiving the most food.
A : T
B: F
答案: B
(3) 、 The first group is the thinnest because they do not have a healthy diet.
A : T
B: F
答案: B
(4) 、 Normal mice usually live for two years.
A : T
2 / 7
B: F
答案: A
(5) 、 The text tells us that people who eat less and exercise more will live longer.
A : T
B: F
答案: A
2、 年法国大革命迸发 At the time France was in
a crisis. The government was badly run and people's lives were miserable. King Louis XIV tried to
control the national parliament and raise more taxes. But his effort failed. He ordered his troops to
Versailles. The people thought that Louis intended to put down the Revolution by force. On July 14,
1789, they stormed and took the Bastille, where political prisoners were kept. Ever since that day, July
14 has been the French National Day. Louis tried to flee the country in 1792, to get support from Austria
and Prussia. However, he was caught and put in prison. In September 1792, the monarchy was
abolished. In the same year, Louis was executed. A few months later his wife, Marie, also had her head
cut off. The Revolution of France had frightened the other kings of Europe. Armies from Austria and
Prussia began to march against France. The French raised republican armies to defend the nation. The
Revolution went through a period of terror. Thousands of people lost their lives. In the end, power
passed to Napoleon Bonaparte.
(1) 、 What's this passage about?
A : France.
B: King Louis.
C : The French Revolution.
D : Europe.
答案: C
(2) 、 Which did not happen in 1789?
A : The French Revolution broke out.
B: The national economy was developing rapidly.
C : The government wasn't well run.
D : King Louis XIV was in power.
答案: B
(3) 、 Where were the political prisoners kept?
A : In Versailles.
B: In Austria.
C : In Prussia.
D : In Bastille.
3 / 7