高三英语(创新通用)一轮复习(课件)第1部分 选修6 Unit 1 Art
- 格式:ppt
- 大小:1.82 MB
- 文档页数:48


Unit 1Art
[单词拼写应用]
核心单词
1.typical adj.典型的;有代表性的
2.evident adj.明显的;明白的3.adopt vt.采用;采纳;收养
4.attempt n.努力;尝试;企图vt.尝试;企图
5.figure n.画像;身材;数字6.predict vt.预言;预告;预测
7.appeal vi.有感染力;呼吁;求助vt.将……上诉n.呼吁;恳求8.reputation n. 名声;名誉
9.exhibition n. 展览;陈列;展览会10.effectively adv.有效地
[语境运用]用所给词的适当形式填空。
1.Attempting(attempt) to change someone else's attitude towards life is a waste of time and energy. 2.Celebrities and public figures(figure) support the event by making appearances on comic TV shows. 3.It is now still impossible to predict(predict) when and where an earthquake will break out.
4.As a child without parents,Jerry was adopted(adopt) by a rich couple when he was five. 5.The Students' Union appeals (appeal) to us students to do housework in our spare time. 拓展单词
1.faith n.信任;信心;信念→faithful adj.忠实的;守信的→faithfully adv.忠实地
2.possess vt.拥有;具有;支配→possession n.(尤作复数)所有;财产3.coincidence n.巧合(的事);(事情、口味、故事等)相合→coincident adj.同时发生的
Unit 1
Art
[单词 拼写应用]
核心单词
1.typical adj.典型的;有代表性的
2.evident adj.明显的;明白的
3.adopt vt.采用;采纳;收养
4.attempt n.努力;尝试;企图 vt.尝试;企图
5.figure n. 画像;身材;数字
6.predict vt.预言;预告;预测
7.appeal vi.有感染力;呼吁;求助 vt.将……上诉 n.呼吁;恳求
8.reputation n. 名声;名誉
9.exhibition n. 展览;陈列;展览会
10.effectively adv.有效地
[语境运用] 用所给词的适当形式填空。
1.Attempting(attempt) to change someone else's attitude towards life is a waste of time
and energy.
2.Celebrities and public figures(figure) support the event by making appearances on
comic TV shows.
3.It is now still impossible to_predict(predict) when and where an earthquake will break
out.
4.As a child without parents,Jerry was_adopted(adopt) by a rich couple when he was
five.
5.The Students' Union appeals (appeal) to us students to do housework in our spare
time.
拓展单词
1.faith n.信任;信心;信念→faithful adj.忠实的;守信的→faithfully adv.忠实地
一年级上册数学期末试卷(一)
一、填一填( 42分)
1 、
2、画画填填。
■■■■■■■■■___
9+( )=10
▣▣▣________ 3+( )=9
▦▦▦▦▦______ 5+( )=8
3、 6前面一个数是( ),后面一个数是( )。
4、 和8相邻的两个数是( )和( )。
5、 比5大比10小的数有( )。
6、 ▦▦▦▦▦▦▦▦▦▦ ▦有( )个,▣有( )个。
▣▣▣▣▣▣▣ ▦比▣多( )个,▣比▦少( )个。
7、 的上面画▣ 的下面画▦
的左面填8 的右面填6
8、在▦里填<、>或=
10▦8 6▦6 8▦6+1 4-4▦0
5+4▦10 10-3▦8 7-3▦2+3 6+3▦7+3
9、在□里填上合适的数
□>9 6+3<□ 9-2>□ 7<□<10
□>8>□ 6+□=10-2 8+□=8-□ 6 3 2 8
10、写出四道得数是5的算式:
□▦□=□ □▦□=□
□▦□=□ □▦□=□
二、直接写出得数(10分)
4+2= 9-3= 4+5= 6-3= 7+0=
4-4= 6+4= 7-6= 10-5= 2+8=
7+3= 4+4= 3+5= 0+9= 10-8=
【新课标人教版】(全国通用)2013届高考英语一轮复习精讲精练学案必修5 Unit 4 Making
the news
Ⅰ.重点单词聚焦
1.Tom misses his mother very much and he is________(渴望) to see her.
答案: eager
2.Jane is one of my________(同事) and we have been working in the same company for two
years.
答案: collegues
3.The teacher explained the chemical________(过程) to his students.
答案: process
4.Before answering the questions,please read the first________ (部分) of the passage.
答案: section
5.Jackson________(提交) his term paper the day before yesterday.
答案: submitted
6.The news of the sports meet is________(更新) every day.
答案: updated
7.Mother was cleaning the room;________(与此同时),Father was watching TV.
答案: meanwhile
8.It will be fine whenever you come,but you’d better ________ (通知,告知) me of that before
you come.
答案: inform
9.I hope you can submit your term papers before the________(最后期限).