(完整word版)四年级英语阅读理解天天练
- 格式:doc
- 大小:17.37 KB
- 文档页数:3
北师大最新四年级上册英语阅读与理解天天练习题班级:_____________ 姓名:_____________1. 阅读短文,判断下列句子正误。
Ann is a good girl in school. She has seven subjects: Chinese, Maths, English, Science, Art, Music and PE. She studies very hard. She is good at many subjects, such as Chinese, English and Maths. She also likes Music and PE. She likes playing football and table tennis. She likes playing the pipe (琵琶) too. She has a nice pipe at home. She practices (练习) it every day.( )(1)Ann is a good girl in school.( )(2)She has six subjects.( )(3)Ann is good at Maths.( )(4)Ann likes playing volleyball.( )(5)Ann plays the pipe every day.2. 短文阅读。
Hello! My name is Amy. I am eleven years old. I like yellow. That''s my favourite colour. I like to draw pictures, and that''s my favourite school work. My favourite food is hamburgers. I like hamburgers for lunch. I like my Chinese teacher, so my favourite subject is Chinese. I like my yellow dress very much.(1)Amy is ________ years old.A.elevenB.sevenC.twelve(2)Amy''s favourite colour is ________.A.redB.blueC.yellow(3)Her favourite food is ________.A.hot dogsB.hamburgersC.donuts(4)________ is her favourite subject.A.MusicB.EnglishC.Chinese(5)She likes her ________ very much.A.dressB.skirtC.shirt3. 短文阅读,判断正(T)误(F)。
外研版最新四年级英语上册专项阅读与理解天天练习题班级:_____________ 姓名:_____________1. 看图表完成会话。
Time Lessons8.00~8.40 Chinese8.50~9.30 maths10.00~10.40 PE10.50~11.30 art(1)How many lessons do you have in the morning?We have(2)What are they?They are2. 阅读短文,判断正误。
My name is Tim. I am tall and fat. My student number is fifteen. I like playing cards with my friend, Jane. Jane is a thirteen-year-old girl. Her student number is four. Every morning we walk to school. We like reading and writing in the classroom. After school, we go home together. We help each other(互相). Woof…Woof…What do you hear? It''s a dog. It''s my dog. It''s super. It''s yellow and white. It likes eating meat and apples. It can sing and dance. It''s a present from my father. I like my dog very much.( )(1)Tim is a tall and fat boy.( )(2)Jane is his sister.( )(3)Jane''s student number is five.( )(4)Tim and Jane are friends.( )(5)Jane''s dog is super.3. 根据短文内容判断下面句子的正误。
人教PEP版最新四年级英语上册专项阅读与理解天天练习题班级:_____________ 姓名:_____________1. 读短文,判断对错。
Liangliang is flying a big kite in the street. A man tells Liangling not to fly kites in the street. There are wires. It is dangerous to fly kites there. He can do it at the square in front of the museum.( )(1)Liangliang is flying a small kite in the street.( )(2)The man tells Liangliang to fly kites in the street.( )(3)Liangliang can fly kites at the square in front of the museum.2. 阅读短文,判断正误。
Hello! I''m Amy. I''m a student. I get up at 6:30.I have breakfast at 7:00.Then I go to school at 7:20. I have four classes in the morning and two classes in the afternoon. I have lunch at 12:00. I go home at 4:50. I have dinner at 7:10. I go to bed at 9:00. ( )(1)Amy is a student.( )(2)Amy goes to school at 7:00.( )(3)Amy has four classes in the morning.( )(4)Amy goes home at 4:30.( )(5)Amy goes to bed at 9:00.3. 阅读对话,判断对话后所给出的句子是(T)否(F)符合对话内容。
牛津最新四年级英语上册专项阅读与理解天天练习题班级:_____________ 姓名:_____________1. 判断句子是否正确。
( )(1)Tom''s favourite colour is blue.( )(2)Lynn likes red.( )(3)Jack''s favourite colour is yellow.( )(4)Jack likes to wear a green Tshirt.( )(5)Green is Mary''s favourite colour.2. 阅读理解。
Hello, I am Kitty. I am a lovely girl. My friends and I are playing in Mr. White''s farm. We are happy. Linda is standing under the tree. She is playing the recorder. Peter is sitting beside the lake (湖). He is drawing. Eddie is sleeping on the grass. His drum is under his head. Mr. White is working in his farm. The farm is big and beautiful. We like this farm.( )(1) are playing in Mr. White''s Farm.A. Mr. White and IB. Kitty and his friendsC. Kitty and her friends( )(2)Linda is .A. under the treeB. beside the lakeC. on the grass( )(3)Eddie has got a .A. recorderB. brushC. drum( )(4)Peter is .A. standingB. drawingC. sleeping( )(5)The farm isn''t .A. bigB. niceC. small3. 阅读理解,判断正误。
2021小学四年级英语上册专项阅读与理解知识点天天练人教新起点班级:_____________ 姓名:_____________1. 阅读并判断下列句子正误。
Sarah: I am hungry, Dad. What''s for lunch?Dad: Sorry, I don''t know. Your mum is cooking in the kitchen.Sarah: Mum, what''s for lunch? I''m very hungry.Mum: What about Chinese food?Sarah: Great! I like Chinese food. But I can''t use chopsticks.Mum: You can try.Sarah: So what is it?Mum: Just wait and see. Pass me a plate, please.Sarah: Here you are。
Mum: Thank you. Lunch''s ready. Look, we have dumplings(饺子)today. Sarah: Mmm, yummy!( )(1)Dad is in the kitchen.( )(2)Sarah can use the chopsticks.( )(3)Sarah doesn''t like Chinese food.( )(4)They have dumplings for lunch.( )(5)Sarah passes a plate to her mum.2. 阅读理解。
Hi! I''m Emma. I have long hair. I have a blue hat and white shoes. I can speak English well. I have two new friends: Alice and Ken. Look at that girl! She''s Alice. She is from the UK. She likes the red hat. So her nickname(昵称) is 'Little Red'. She likes maths very much. She wants to be a maths teacher. Ken is really a bookworm. He likes reading very much. Look! He has a big bag. Many storybooks are in it.My friends are friendy and nice. I love them.(1)Picture ______________ is Emma.A. B. C.(2)Alice''s nickname(昵称) is ______________.A. Little BlueB. Red HatC. Little Red(3)Alice wants to be ______________.A. an English teacherB. a maths teacherC. a Chinese teacher(4)Ken is really a bookworm. Here “bookworm” means(意思) ______________.A.书架B.书虫C.书签3. 阅读表格,根据表格判断正误。
1.阅读短文,选择正确的答案:I have a pet dog. Its name is Max. Max is very friendly. He likes to play with balls.问题:What is the name of the pet dog?A. TomB. Max(正确答案)C. LucyD. Kitty2.阅读短文,选择正确的答案:My favorite color is blue. I like to wear blue clothes and eat blueberries.问题:What is the person's favorite color?A. RedB. GreenC. Blue(正确答案)D. Yellow3.阅读短文,选择正确的答案:We go to school from Monday to Friday. We have weekends off.问题:How many days do they go to school in a week?A. Two daysB. Five days(正确答案)C. Six daysD. Seven days4.阅读短文,选择正确的答案:I like to eat pizza. It's my favorite food. I eat it every Friday.问题:When does the person eat pizza?A. Every dayB. Every MondayC. Every Friday(正确答案)D. Never5.阅读短文,选择正确的答案:My best friend's name is Sarah. She lives next door to me.问题:Who lives next door to the person?A. Their teacherB. Their parentC. Their best friend Sarah(正确答案)D. Their pet6.阅读短文,选择正确的答案:I have a brother and a sister. My brother is older than me, but my sister is younger.问题:Who is younger than the person?A. Their brotherB. Their sister(正确答案)C. Their momD. Their dad7.阅读短文,选择正确的答案:Our school has a big library. We can read books there after class.问题:Where can they read books after class?A. In the classroomB. In the playgroundC. In the library(正确答案)D. At home8.阅读短文,选择正确的答案:Summer is my favorite season. I like to swim in the pool and eat ice cream.问题:What does the person like to do in summer?A. SkiB. Swim in the pool and eat ice cream(正确答案)C. Play in the snowD. Wear warm clothes。
2021小学四年级上学期英语专项阅读与理解知识点天天练北师大班级:_____________ 姓名:_____________1.阅读对话,判断下列句子是否与短文内容相符,相符的用“T”表示,不相符的用“F”。
Nancy: Hi, Helen. It’s time for the party.Helen: Yes, I’m coming.Nancy: Wow. Your trousers are so nice.Helen: Thank you.Nancy: Are they new?Helen: Yes. Your coat is nice, too.Nancy: Thank you. Tomorrow is Saturday. What do you usually do on Saturdays? Helen: I usually do my homework and watch TV.Nancy: What a pity! It’s spring now. It’s warm.Helen: You are right. We can go and fly kites.Nancy: Yea. Let’s go to the park and fly kites tomorrow.Helen: Great![1]It’s spring now. (____)[2]Nancy’s coat and trousers are new and nice. (____)[3]It’s Friday today. (____)[4]Helen usually does her homework on Sundays. (____)[5]They want to fly kites tomorrow. (____)2. 阅读短文,选择正确答案。
There is a funny (滑稽的) salesman (售货员) at the clothes shop. He is wearing a tall black hat, big white shoes and red socks. He is wearing a skirt, too! It''s red and white. Look at his green sweater! It''s too big. All the clothes are on sale (打折). The hat is 5 yuan. The skirt is 20 yuan. The sweater is 30 yuan. The shoes are 10 yuan and the socks are 2 yuan. Welcome to the clothes shop.[1]The salesman is wearing a tall ________ hat. ( )A. whiteB. redC. black[2]The hat is ________ yuan. ( )A. 20B. 5C. 2[3]A pair of shoes and a pair of socks are ________ yuan. ( )A. 12B. 18C. 25[4]A sweater and a skirt are ________ yuan. ( )A. 50B. 60C. 15[5]The salesman is ________.( )A. on saleB. funnyC. ugly (丑陋的)3. 阅读短文,判断对错。
北师大最新四年级英语上册专项阅读与理解天天练习题班级:_____________ 姓名:_____________1. 阅读理解。
Hello, my name is Lucy. I am thirteen years old. My friend Jenny and I are in Mr. MacDonald''s Farm. We are happy. Jenny is sitting under a big tree. She''s playing the recorder. I am listening to her. Some birds are in the tree. They''re just listening, too. Beside the big tree there are eleven ducks, twenty-one chicks and two pigs. Mr. MacDonald is feeding them. The farm is big and beautiful. We like this farm.( )(1)The girl''s names are Lucy and Jenny.( )(2)Jenny is listening to Lucy.( )(3)Lucy can play the recorder.( )(4)There are eleven ducks and twenty-one chicks under the big tree.( )(5)Mr. MacDonald''s farm is big and beautiful.2. 读短文回答下列问题。
Table manners are not the same in the worlD.In many countries, people sit on chairs at a table to eat. They do not usually touch their food with their hands. They use a fork, a knife, and a spoon.In some countries, people sit on the floor to eat. Food is on a low(低矮的) table in the middle. People eat food with their right hands. Everyone washes their hands both before and after eating.Making noise when you eat noodles or drink soup is not polite(礼貌的).(1)Do people usually touch their food with their hands?(2)Are table manners the same in the world?(3)Which hands do people use to eat food?(4)What is not polite when you eat noodles or drink soup?(5)When do people wash their hands?3. 根据表格中的内容,判断下列句子的正误。
四年级英语阅读理解天天练(1)阅读下面对话,判断句子,准确的写“T”,错误的写“F”。
My name is Tom. I’m a student. My school is not very big , but very beautiful. Look, this is my classroom. It’s very bright. There is a computer on the teacher’s desk. There are 46 students in my class. 22 girls and 24 boys . My school has two libraries. The big one is for the students. The small one is for the teachers. There’s a big playground in the school . I like to play football there . I like my school very much.1. Tom’s school is very big and beautiful. ( )2. Tom’s classroom is very bright. ( )3. There’s a computer in the classroom. ( )4.There are twenty-four girls in Tom’s class. ( )5. The big library is for the teachers. ( )6. Tom can play football. ( )7. Tom likes his school. ( )(2)阅读下面对话,判断句子,准确的写“T”,错误的写“F”。
A: What’s the time, Lucy?B: It’s three thirty.A: Oh, it’s time to go to the cinema. Let’s go.B: Yes, let’s go. But I can’t find my key.A: Is this key yours, Lucy?B: Where?A: On the desk.B: No, it’s not mine. It’s Lily’s.A: Look! Lucy’s is under the chair.B: Oh, yes. Thank you.( ) 1. It’s three twenty now.( ) 2. It’s time to go to the cinema.( ) 3. Lily’s key is under the desk.( ) 4. Lucy’s key is on the desk.(3)阅读短文, 选择准确答案.Nancy : Who’s that man with a big mouth and two small eyes?Yang Ling: He’s my uncle and he’s a doctor.Nancy: My father is a doctor, too. What’s your aunt’s job?Yang Ling: She’s a bus driver. What about your mother?Nancy: She’s an English teacher.( )1. Who can write and read English?A. Nancy’s father.B. Nancy’s motherC. Yang Ling’s father.D. Yang Ling’s mother.( )2. Who has two small eyes?A. Yang Ling’s father.B. Yang Ling’s motherC. Yang Ling’s uncle .D. Yang Ling’s aunt.( )3.Who can drive a bus?A. Nancy’s father.B. Nancy’s motherC. Yang Ling’s uncle .D. Yang Ling’s aunt( )4.Nancy’s father is a _________ ,too.A. teacherB. doctorC. waiterD. cook(4)阅读短文, 选择准确答案.My name is Billy . I’m a boy . I am eleven . I’m in China now . My father is a doctor and my mother is a teacher . I like Chinese food , but my parents (父母亲) don’t . They like bread . I have a nice room . There’s a bed , a desk and a chair in it . There’re many books on the desk . I like books . I often (经常)read books in the evening .( )1. Billy is ________.A. a boyB. elevenC. in ChinaD. A,B and C( )2. Billy’s father is ________.A. a teacherB. a doctorC. ChineseD. a worker( )3. Billy likes ________.A. ChineseB. Chinese foodC. breadD. English( )4. Billy has a ________ room .A. niceB. bigC. smallD. good( )5. Billy often reads books ________.A. at homeB. after classC. in the eveningD. at school(5)阅读下面对话,判断句子,正确的写“T”,错误的写“F”。
译林版最新四年级英语上册专项阅读与理解天天练习题班级:_____________ 姓名:_____________1. 阅读判断。
This is my family.This is my father.He is strong.He has short hair.He is a doctor.This is my mother.She is not fat.She is a nurse.She has long hair.This is my grandfather.He is tall.He is a farmer.Where is my grandmother? She is in the kitchen.Look,that is my little brother.This is my big family.( )(1)My father has short hair.( )(2)My mother is fat.( )(3)My grandfather is a farmer.( )(4)My grandmother is in the kitchen( )(5)I have a little sister.2. 阅读理解。
It is a sunny day. The children are in the park. There are many trees and flowers in the park. Look! Danny is playing the guitar. Alice is dancing on the grass. Helen and Kitty are singing beside Alice. The boys are playing football near the river. Ben is sleeping under the big tree. He''s having a dream(梦) !(1)Where are the children?(2)What is Danny doing?(3)What are Helen and Kitty doing?(4)Where is Ben?3. 根据短文内容判断正误。
剑桥最新四年级英语上册专项阅读与理解天天练习题班级:_____________ 姓名:_____________1. 阅读短文,判断正误。
Today is my mother''s birthday. My father and I want to buy(买) some food for her. She likes fruit and corn. My father likes chicken and vegetables. I like hot dogs and hamburgers. We all like noodles and cakes. How happy(高兴) we are!( )(1)Today is mom''s birthday.( )(2)Mom likes chicken and corn.( )(3)Dad like fruit and vegetables.( )(4)I like hot dogs and hamburgers.( )(5)We buy some noodles and cakes for mom.2. 读短文,判断下列句子的正误。
I have a new teacher. Her name is Li Ying. She has glasses and short black hair. She has two big eyes and a small mouth. She is tall and thin. She is very friendly. She likes reading books very much. There are many books in her study. I like my new teacher very much.( )(1)I have a new friend.( )(2)She has two big eyes and a small nose.( )(3)I like my new teacher.( )(4)She likes musc.( )(5)She is very friendly.3. 看图表完成会话。
人教PEP版最新四年级上册英语阅读与理解天天练习题班级:_____________ 姓名:_____________1. 阅读理解。
My name is Wu Dong. I’m eleven. I’m a student. I’m tall and thin. I have a friend. His name is Wu Ping. He’s twelve. He’s a good boy. He’s tall and strong. He has short black hair and a big nose. He has a green bag.1. Wu Dong is _______. ( )A. 11B. 12C. 132. Wu Dong is a_______. ( )A. teacherB. studentC. doctor3. Wu Ping is________. ( )A. tall and strongB. tall and thinC. thin and short4. Wu Ping has ______black hair. ( )A. longB. shortC. small5. Wu Ping has ______. ( )A. a black bagB. a blue bagC. a green bag2. 阅读短文并根据其内容,选择正确的答案。
Hello, I''m Lucy. I''m nine years old. I like swimming and running. PE is my favourite subject. My family is going to play in the park tomorrow. We''re going to get up at eight o''clock. My sister is going to fly a kite. My brother is going to take some pictures. My father is going to fish, and my mother is going to fish, too. And I''m going to ride a bike.(1)There are ______ people in Lucy''s family.A. 4B. 5C. 6(2)Lucy''s favourite subject is _________.A. PEB. MusicC. English(3)Lucy''s father and mother are going to _______.A. fishB. take some picturesC. swim(4)They''re going to get up at ______.A. 9 o''clockB. 10 o''clockC. 8 o''clock(5)Lucy is going to _______.A. fly a kiteB. ride a bikeC. run in the park3. 根据短文内容,判断正误。
北师大版最新四年级英语上册专项阅读与理解天天练习题班级:_____________ 姓名:_____________1. 阅读短文,并回答下列问题。
My name is Jack. I’m a school boy. My school is small. There are ten classrooms in it. There is a small library and a small swimming pool in our school. There are twenty teachers. They are very good teachers. Our teachers are ladies. My class teacher is Ms Green. My classroom is opposite the teachers’ room. Near the classroom there is a toilet. In my classroom there are fifteen desks and thirty chairs for us. The walls of our classroom are white. There is a blackboard in it. On the teachers’ desk there is a computer. It’s a clean classroom. I like to study in it.问题:[1]How many classrooms are there in Jack’s school?[2]Is there a library in the school?[3]Where is Jack’s classroom?[4]What colour are the walls of the classroom?[5]Are there any computers in the classroom?2. 阅读理解。
人教新起点小学四年级英语上学期专项阅读与理解知识点天天练班级:_____________ 姓名:_____________1. 阅读理解,根据短文内容选择正确答案。
Plants are very important. This is because plants can make food from air, water and sunlight. Animals and people can not make food from air, water and sunlight. Animals can get their food by eating plants and animals. People get their food by eating plants and animals, too. So animals and people need plants in order to live. This is why there are so many plants around us. There are two kinds of plants: flowering plants and non-flowering plants. You can know some trees from their flowers and fruits. Non-flowering plants do not grow flowers. You can not see many non-flowering plants around you. If you look carefully at the plants around us, you will find that there are many kinds of plants. Some plants are large and some are small. Most of them are green. Thanks to the plants around us we can live on the earth. ( )(1)Which is the most important for the plants?A.manB.animalsC.air, water and sunlight( )(2)We need many plants around us becauseA.We can get what we need from the plantsB.plants are greenC.plants grow easily( )(3)Most of the plants areA.greenB.blackC.yellow( )(4)The best title isA.Plants around usB.Food from plantC.Plants make food2. 阅读短文,判断下列句子正误。
科教版最新四年级上册英语阅读与理解天天练习题班级:_____________ 姓名:_____________1. 阅读理解。
Next Sunday is Amy''s birthday. Amy''s parents will have a birthday party for her. Dad will make birthday invitation cards. Mum will make a birthday cake. Amy''s friends will come to the party. They will sing songs. They will dance. And they will play games. Amy is good at Musi C. She will sing songs and play the piano. What will Sam do? He will help Dad make birthday invitation. All the people will have fun! (1)It''s Amy''s birthday ________.A. next FridayB. next SaturdayC. next Sunday(2)Amy''s parents will ________.A. buy new clothesB. have a partyC. go travelling(3)________ will come to the party.A. Amy''s friendsB. Amy''s teachersC. Amy''s aunts(4)Amy will ________.A. play the pipaB. play the violinC. play the piano(5)Sam will ________.A. play footballB. help mumC.help dad2. 阅读理解。
最新四年级英语上学期专项阅读与理解天天练习题译林版班级:_____________ 姓名:_____________1. 根据表格,回答问题。
Bob Lucy Mary Jack NameFavouritecolour blue pink blue greenclothes shorts dresses sweaters shirts(1)What''s Bob''s favourite colour?(2)What''s Jack''s favourite colour?(3)What are Bob''s favourite clothes?(4)What are Lucy''s favourite clothes?(5)What are Mary''s favourite clothes?2. 阅读理解。
Look at the grapes. ①The grapes are round . They are purple. A fox is looking at the grapes. He likes grapes very much. He wants to get the grapes very much. But they are very high. He can''t get it. ②So he is very angry. Now he is looking at the bird. The bird is eating the grapes. ③'These grapes are very sour. You can''t eat it.' The fox says to the bird. ' No, they are very sweet. They are my grapes. I like these grapes.' the bird answers. The fox…(1)将句子①合并成一句话。
四年级英语阅读理解天天练阅读下面对话,判断句子,正确的写“T”,错误的写“F”。
My name is Tom. I’m a student. My school is not very big , but very beautiful. Look, t his is my classroom. It’s very bright. There is a computer on the teacher’s desk. There are 46 students in my class. 22 girls and 24 boys . My school has two libraries. The big one is for the students. The small one is for the teachers. There’s a big playground in the school . I like to play football there . I like my school very much.1. Tom’s school is very big and beautiful. ( )2. Tom’s classroom is very bright. ( )3. There’s a computer in the classroom. ( )4.There are twenty-four girls in Tom’s class. ( )5. The big library is for the teachers. ( )6. Tom can play football. ( )7. Tom likes his school. ( )阅读短文, 选择正确答案.Nancy : Who’s that man with a big mouth and two small eyes?Yang Ling: He’s my uncle and he’s a doctor.Nancy: My father is a doctor, too. What’s your aunt’s job?Yang Ling: She’s a bus driver. What about your mother?Nancy: She’s an English teacher.( )1. Who can write and read English?A. Nancy’s father.B. Nancy’s motherC. Yang Ling’s father.D. Yang Li ng’s mother. ( )2. Who has two small eyes?A. Yang Ling’s father.B. Yang Ling’s motherC. Yang Ling’s uncle .D. Yang Ling’s aunt.( )3.Who can drive a bus?A. Nancy’s father.B. Nancy’s motherC. Yang Ling’s uncle .D. Yan g Ling’s aunt ( )4.Nancy’s father is a _________ ,too.A. teacherB. doctorC. waiterD. cook阅读下面的短文,判断句子,正确的写“T”,错误的写“F”。
1. Look at that boy. His name is Liu Bing. He’s a Chinese boy. He is in the kitchen. He li kes apples. Su Yang is at home too. She is in the study. She likes drawing. Is Gao Shan at home? No, he is in the park. He is thirsty. He wants to drink some juice. Miss Li is i n the office. She is reading.()1.Liu Bing is in the kitchen .()2.Liu Bing likes eating pears.()3.Su Yang isn’t in the study .()4.Gao Shan is thirsty and he wants to drink.()5.Miss Li is drawing2.Tom is my classmate. He is from London in England. But he likes China very much. N ow he is in Beijing. He is a little fat. He has a round face and big blue eyes. His hair is not black but yellow. His nose ,mouth and ears are all big. He likes blue. He likes wear ing a blue T-shirt and blue jeans. Look at his hand. He has a football in it. We often pl ay football after class.( ) 1. Tom is an English boy.( ) 2. Tom’s hair and eyes are blue.( ) 3. The boy with big eyes, big ears ,a big nose and a big mouth is LiuTao.( ) 4. Tom likes basketball.( ) 5. Tom’s favourite colour is blue.My RoomThis is my room. Near the window there is a desk. I often do my homework at it. You can see some books, a ruler, a pen and some flowers in the vase On the wall ne ar the desk there is a picture of a cat. There is a clock on my bed . I can put my footba ll under my bed. There is a chair near the desk . I sit there and I can see the trees and the flowers outside(外面) .( )1. What can you see on my desk?A.Some booksB. Some flowers.C. A ruler and a pen.D. A, B and C( )2. Where is the picture? It’s _________ .A.on the deskB. on the wallC. above the end of the bedD. under the bed( )3. What’s under the bed?A. A ruler.B. A football.C. A cat.D. A clock.( )4. Are there any trees outside(外面)?A.Yes , they are.B. Yes, there are.C. No, they aren’t.D. No, there aren’t.( )5. The clock is ____ the bed .A near B. in C. on D. behindMy grandfather is fifty-five years old. He’s a taxi driver. He loves his job very much. It i s Sunday. Today is his birthday. My father, my mother and I are in his home. My uncle also comes here. He’s a tall man. He’s a worker. He comes to see my grandfather eve ry Sunday. My grandfather has a good friend. His name is Jim. He’sfrom England. He’s a nice cook. He comes to see him, too. My grandfather is very happy today. 选择填空:( ) 1.My grandfather is () years old now. A. seventy B. eighty C .fifty-five ( ) 2.My grandfather is a ( ). A.worker B. driver C cook( ) 3.My ( ) also comes to see my grandfather. A.uncle B.aunt C cousin ( ) 4.My uncle is very ( ). A short B fat C tall( ) 5.Jim is my grandfather’s ( ). A friend B son C daughterBetty and Kitty are twins. They’re 12 years old. They look the same. But they have diff erent hobbies. Betty likes collecting stamps. She has many beautiful stamps. They’re f rom different cities and countries. But Kitty likes growing flowers. The flowers are all very beautiful.Betty and Kitty both like reading books. Betty likes reading storybooks.But Kitty likes reading science books.On Sunday, they usually ride bikes to the park. T hey can play with their friends there. Sometimes their parents go there, too.根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”。