大学英语b统考题库英译汉

  • 格式:docx
  • 大小:13.62 KB
  • 文档页数:6

年月大学英语b统考题库 英译汉

2015年4月大学英语b统考题库 英译汉

0号 大学英语B 浏览:221 暂无评论

1、He was happy with his new car, and drove to work in it the next day.

答案:他对自己的新车感到很满意,第二天就开着去上班了;

2、But Little Smart 小灵通 is not really that smart.

答案:但小灵通并不是真的那么聪明;

3、She was the only daughter and the youngest child of the five.

答案:她是家里唯一的女儿,是五个孩子中年龄最小的;

4、In most countries, animals are in a worse position than human beings.

答案:在大多数国家,动物的境况比人类要差;

5、Fires may do more damage than the earthquakes地震.

答案:火灾所造成的损失可能比地震还严重;

6、We cannot tell when an earthquake地震is coming.

答案:我们无法判断地震什么时候发生;

7、I saved the baby and became a hero.

答案:我因救了这个婴儿而成了英雄;

8、Many schools will open for lessons at the beginning of September.

答案:很多学校九月初开学;

9、Some parents even do not let their children meet their good friends.

答案:有些父母甚至不让自己的孩子去见他们的好朋友;

10、Each year some of his money is given to the best scientists and writers of the world.

答案:每年他的一部分钱都会奖/发给世界上最优秀的科学家和作家;

11、Their parents don&39;t know them as well as their friends do. 答案:他们的父母不像朋友那样了解他们;

12、I used the bag to protect my face from the smoke and heat.

答案:我用包捂在脸上挡住烟和热;

13、From the East Coast to the West Coast it is about 3, 000 miles wide.

答案:美国领土的东西宽度约为3000英里;

14、By 1900, most states had laws against selling cigarettes to young people.

答案:到1900年时,大部分州都已经颁布了禁止向青少年出售香烟的法律;

15、He often went from town to town giving lectures.

答案:他经常辗转在城镇间作演讲;

16、The school plans games and matches for its students.

答案:学校为学生们安排游戏和比赛;

17、In the world, soccer or football is the most popular sport.

答案:足球是一项风靡全世界的体育运动;

18、Fewer high school students are smoking now than a few years ago.

答案:现在中学生吸烟的人数比几年前要少了;

19、They questioned both men but neither of them could speak English.

答案:他们审问这两名男子,但这两个人都不会说英语;

20、Some football teams will have games there.

答案:有几支足球队要在那里进行比赛;

21、Since the earth looks like a ball, the sun can shine on only half of it at a time.

答案:由于地球看上去像一个球,太阳一次只能照到它的一半;

22、If you travel by ship across the Pacific, you cross the inter

national date line国际日期变更线.

答案:如果你乘船航行穿越太平洋,你会穿过国际日期变更线;

23、He called the doctor and made sure they would meet at five. 答案:他给医生打了电话,定下来五点见面;

24、But I&39;ve got room for only two of you in the house.

答案:但是我家里只能住下你们其中的两个人;

25、It is no good hoping to read all these books.

答案:希望能够读完所有这些书是毫无意义的;

26、Some of her pictures were shown in an art exhibition 展览会 in Shanghai when she was 4 years

old.

答案:四岁的时候她的一些画就在上海的一个艺术展览会上展出;

27、Only on weekends, cars can not go into the Central Park.

答案:只有在周末,中央公园不许汽车入内;

28、I am writing this letter to complain about the service in your hotel.

答案:我写这封信的目的是要投诉你们旅馆的服务;

29、She could not understand me when I spoke to her.

答案:当我跟她讲话的时候,她根本听不懂我的话;

30、Jim was clever, but he does not work hard.

答案:吉姆很聪明,但他讨厌吃苦;

31、Playing the sport you like is an important part of a person&39;s life.

答案:进行一项自己喜欢的运动是一个人生活中重要的一部分;

32、"Why does the parrot 鹦鹉 cost so much" the man asked.

答案:这个人问道:“这只鹦鹉为什么这么贵”;

33、On their way they came to a bread shop.

答案:在途中,他们来到一家面包店;

34、We enjoyed ourselves very much at the party.

答案:在那次晚会上我们玩得很愉快;

35、I&39;m thinking about a visit to Paris.

答案:我在考虑去巴黎旅游; 36、My classmate is much cleverer than I.

答案:我的同学比我聪明多了;

37、They thought that there must be something wrong with their TV set.

答案:他们认为电视机一定出了毛病了;

38、This new country hopes to establish friendly relations with all its neighbours.

答案:这个新成立的国家希望和所有邻国建立友好关系;

39、Both Ann and Mary are suitable for the job.

答案:安妮和玛丽都适合干这项工作;

40、I knocked on his door but nobody came to answer it.

答案:我敲了他的门,但没人来开门;

41、What kind of life do most people enjoy

答案:多数人喜欢什么样的生活

42、Look out the window it&39;s still raining today

答案:看窗外,今天还在下雨;

43、As is known to all, China is the largest developing country in the world.

答案:众所周知,中国是世界上最大的发展中国家;

44、He didn&39;t need to attend the meeting.

答案:他没必要参加那个会议;

45、Life is meaningless without a purpose.

答案:没有目标的生活是毫无意义的;

46、People all over the world are trying to help the p

eople in the quake-stricken areas.

答案:全世界人民都在尽力帮助遭受地震地区的人民;

47、Could you tell me where the post office is

答案:请问邮局在哪里 48、He prefers coffee to tea.

答案:与茶相比,他更喜欢咖啡;

49、Most students feel satisfied with the progress they’ve made.

答案:大多数学生对自己所取得的进步感到满意;

50、Have you seen Tom recently

答案:最近你看见汤姆了吗

51、I hope we can have some snow this winter.

答案:我希望今年冬天会下点雪;

52、I slept soundly all night.

答案:我整夜睡得很熟;

53、You and your team can discover the answers to problems together.

答案:你和你的团队能够一起找到问题的答案;

54、I rang your house last night but your mother answered the phone.

答案:我昨夜给你家打电话,但接电话的是你母亲;

55、What time do you go swimming every day

答案:你每天何时去游泳

56、I&39;ve lost interest in my work.

答案:我对这份工作已经失去了兴趣;

57、The doctor had no choice but reach out to their colleagues across the nation.