当前位置:文档之家 > 专升本英语模拟题题(含答案)共22页

专升本英语模拟题题(含答案)共22页

专升本英语复习题 300题辅导班内部资料

I. Vocabulary and Structure

1.Tom was disappointed that most of the guests ______ when he ______at the party.

A. had left, arrived

B. left, had arrived

C. had left, had arrived

D. left, arrived

2.Sir Denis, who is 78, has made it known that much of his collection ______ to the nation.

A. has left

B. is to leave

C. leaves

D. is to be left

3.The work ______ by the time you get here.

A. will have been done

B. is done

C. had been done

D. would have done

4.It ______ for a week and the streets were flooded.

A. has rained

B. was rained

C. had been raining

D. should have rained

5.Sorry, but we cannot go to San Diego. Our cousins ____ to see us next Sunday.

A. come

B. are coming

C. have come

D. came

6.The bus is late and Julie is cold. She ____ for the bus for 10 minutes.

A. waits

B. waited

C. has been waiting

D. has waited

7.All of us think it difficult to ______ the difference between the two things.

A. talk

B. speak

C. lecture

D. tell

8.George is so ______ in debt that he is afraid to show up in the pub in case he meets his six creditors.

A. involved

B. concentrated

C. devoted

D. concerned

9. A new situation is likely to ______ when the school leaving age is raised to 16.

A. rise

B. arise

C. happen

D. raise

10.Be quiet! It's rude to ______ people when they are speaking.

A. interfere

B. introduce

C. interrupt

D. prevent

11.The music adviser taught her how to ______ a song to find its mood and meaning.

A. compose

B. preserve

C. include

D. analyze

12.Rapid reading means reading something fast just to ______ the general idea.

A. master

B. seize

C. grasp

D. imagine

13.Finding it difficult to ______ to the climate in the city, he decided to move to the North.

A. adopt

B. adapt

C. fit

D. suit

14.They built strong walls round the town as a ______ against the enemy.

A. depend

B. defend

C. defeat

D. defense

15.The students were not____to leave the classroom without an adequate reason.

A. permitted

B. remitted

C. admitted

D. emitted

16.I don’t think it is easy to ______ your weight if keep on eating that way.

A. d
ecrease

A. decrease

B. reduce

C. decline

D. shorten

17.The guide is ____ a line of tourists through the narrow passage with the help of his torch.

A.concluding

B.containing

C.conducting

D.conquering

18.It _______ the village where we spent our holidays last summer.

A. reminds me of

B. reminds me to

C. remembers me of

D. remembers me to

19.It’s too expensive for me. I can’t _______it.

下载Word文档免费下载:

专升本英语模拟题题(含答案)共22页下载

(共23页)

2017成人高考专升本英语精选模拟试题及答案

江西成人高考网 www.jxjxedu.net 2017 成人高考专升本英语精选模拟试题及答案一、语音知识(共 5 小题;每题 1.5 分,共 7.5 分。) 在下列每组单词中,有一个...

2017年成人高考专升本《英语》模拟考试题及参考答案(共三套)

2017年成人高考专升本英语模拟考试题及参考答案(共三套)_成考_成人教育_教育专区。2017年成人高考专升本英语模拟考试题及参考答案(共三套) ...

2017年江苏省专转本英语模拟试题第四套(含答案)

2017年江苏省专转本英语模拟试题第四套(含答案)_专升本_成人教育_教育专区。...页右下角的座位号填写清楚; 2、第 II 卷共两大题,考生须用钢笔或圆珠笔将...

2017年江苏省专转本英语模拟试题第二套(含答案)

2017年江苏省专转本英语模拟试题第二套(含答案)_专升本_成人教育_教育专区。...2017 年江苏省专转本英语模拟试题 2 第 I 卷(共 100 分) 注意事项: 1、...

2018年成人高考专升本《英语》模拟考试题及参考答案(共三套)

2018年成人高考专升本英语模拟考试题及参考答案(共三套) - 2018 年成人高等学校专升本招生全国统一考试 英语 答案必须答在答题卡上指定的位置,答在试卷上无效 ...

2017成人高考(专升本)英语模拟试题及答案

2017成人高考(专升本)英语模拟试题及答案 - 2017 成人高考(专升本)英语模拟试题及答案 I.Phonetics ( )1. A.horrible B.horse C.sort D.n...

2015年成人专升本考试英语模拟题及答案(一)

2015年成人专升本考试英语模拟题及答案(一)_专升本_成人教育_教育专区。成人高考...22.B 23.A 24.C 25.A 26.A 27.A 28.C 29.B 30.A 31.C 32.C ...

2011年成人高考专升本英语模拟试题及答案(1)

2011年成人高考专升本英语模拟试题及答案(1)_其它考试_资格考试/认证_教育专区。...( A. weren't you 22、He's ( A. likely probably 22、He's ( A. ...

2017年江苏省专转本英语模拟试题第一套(含答案)

2017年江苏省专转本英语模拟试题第一套(含答案)_专升本_成人教育_教育专区。...页右下角的座位号填写清楚; 2、第 II 卷共两大题,考生须用钢笔或圆珠笔将...

2017年江苏省专转本英语模拟试题第三套(含答案)

2017年江苏省专转本英语模拟试题第三套(含答案)_专升本_成人教育_教育专区。...2017 年江苏省专转本英语模拟试题 3 第 I 卷(共 100 分) 注意事项: 1、...