当前位置:文档之家› 英语作业答案

英语作业答案

词汇与结构全真题

语法

一、名词数量的表达方法

1.Eggs, though rich in nourishments, have ______ of fat.

A. a large number B .the large number

C. a large amount

D. the large amount

答案.C

2.The baby is hungry,but there's ____ milk in the bottle.

A. little

B. a little

C. few

D. a few

答案.A

3.They have learned about _______ in recent years.

A. several hundreds English words

B. hundreds of English words

C. hundred of English words

D. several hundred English word

答案.B

4.It is said that______ boys in your school like playing football in their spare time,

though others prefer basketball.

A. very little

B. quite a few

C. quite a bit

D. quite a little

答案.B

5.The people in this city have planted ________ trees along both sides of the streets.

A.a great deal of

B.much

C.a large amount of

D.a lot of

答案:D

6.I'll have a cup of coffee and _____.

A.two breads

B.two piece of breads

C.two pieces of breads

D.two pieces of bread

答案:D

二、冠词

7..____ girl dressed _____ black is her sister Rose.

A. A; in

B. A; on

C. The; on

D. The; in

答案.D

8.He is fond of playing _____ piano while his brother is interested in listening to _____

music.

A. /; the

B. /; /

C. the; /

D. the; the

答案.C

9.The policeman gave the thief a blow in ___________ stomach.

A. his

B. /

C. the

D. that

答案.C

10.--Have you got _____E-mail address?

--Yes, mine is Li Ping @ http://www.doczj.com/doc/1b7551007.html,.

A. the

B. an

C. a

D./

答案.B

11.The car accident happened at _______crossroads a few metres away

from_______bank.

A. the; /

B./; a

C./; the

D. the; the

答案.D

12.Wouldn't it be _______wonderful world if all nations lived in _______peace with one

another?

A. a; /

B. the; /

C. a; the

D. the; the

答案.A

13.He was hit at least twice in the legs and also in ______chest.

A. a

B. one

C. the

D. his

答案.C

14.Robert, there's a man at the front door, saying he has _____news of great importance.

A. /

B. the

C. a

D. an

答案.A

15..If you ride your bike too fast, there may be _____accident.

A.a

B.the

C.an

D.不填

答案:C

三、名词的修饰语的顺序

16.Nancy is _______ girl.

A. a eighteen-year-old

B. an eighteen-years-old

C. a eighteen-years-old

D. an eighteen-year-old

答案.D

17.- What will you buy for your boyfriend's birthday?

- I want to buy a _________ wallet for him.

A. black leather small

B. small black leather

C. small leather black

D. black small leather

答案.B

18.Uncle Sam sent him a _______ bicycle as a birthday present.

A. red sports new

B. sports new red

C. new sports red

D. new red sports

答案.D

19..The little girl put on a _______ dress for the happy occasion.

A.red bright silk

B.silk bright red

C.silk red bright

D.bright red silk

答案:D

20.Every morning Mr. Smith takes a ______to his office.

A.20 minutes' walk

B.20 minute's walk

C.20-minutes walk

D.20-minute walk

答案:D

21.A _______ boy was the only survivor in the plane crash.

A.two years old

B.two-year-old

C.two-years old

D.two-years-old

答案:B

22.We will have a ________holiday after the exam.

A.two month

B.two-month

C.two month's

D.two-months

答案:B

四、动词时态

23.When the railway is completed, we ____ get to town much easily.

A. can

B. could

C. are able to

D. will be able to

答案.D

24.You ____ buy some reference books when you go to college.

A. must

B. will have to

C. must to

D. have to

答案.B

25.The young _______ eaten up almost everything on the table.

A. is

B. are

C. has

D. have

答案.D

26.John's father ______ mathematics in this school ever since he graduated from

Harvard University.

A. taught

B. teaches

C. has taught

D. is teaching

答案.C

27.When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother _______ dinner in the kitchen.

A. cooked

B. was cooking

C. cooks

D. has cooked

答案.B

28.I was giving a talk to a large group of people, the same talk I __________to half a

dozen other groups.

A. was giving

B. am giving

C. had given

D. have given

答案.C

29.- Don't you feel surprised to see George at the meeting?

- Yes. I really didn't think he ____ here.

A. has been

B. had been

C. would be

D. would have been

答案.C

30.- Nancy was badly injured in the accident yesterday and she was sent to hospital.

- Oh, really? I_________. I ________ visit her.

A. didn't know; will go to

B. don't know; will go to

C. didn't know; am going to

D. haven't known; am going to

答案.A

31.I fell and hurt myself while I ________ basketball yesterday.

A. was playing

B. am playing

C. play

D. played

答案. A

32.We'll hold a sports meeting if it _____rain tomorrow.

A. won't

B. isn't

C. doesn't

D. has

答案.C

33.Tom was watching TV when someone______.

A. comes

B. come

C. came

D. has come

答案.C

34.He ______ to me last week.

A. is writing

B. writes

C. wrote

D. is written

答案.C

35.At that time, she ______ on a journey with her friend.

A. is

B. was

C. has been

D. is being

答案.B

36.James Watt ______ the steam engine.

A. was inventing

B. invented

C. had invented

D. has invented

答案.B

37.A long time ago, I _______ in London for three years.

A. had lived

B. have lived

C. lived

D. have been living

答案.C

38.She _______ 100 pages of the book today.

A. has already read

B. already reads

C. already read

D. was already read

答案.A

39.It ________that they had no idea at the moment.

A.seemed

B.was seemed

C.is seeing

D.is seamed

答案:A

40.Selecting a mobile phone for personal use is no easy task because technology

_______so rapidly.

A.is changing

B.has been changed

C.will have changed

D.will change

答案:A

41.We were all surprised when he made it clear that he _____________office soon.

A.leaves

B.would leave

C.left

D.had left

答案:B

42.There's no food in the fridge. They _______shopping.

A.go

B.are go

C.are going

D.are going to go

答案:C

43.There _______a basketball match this afternoon.

A.is going to be

B.is going to have

C.is going to is

D.is going to has

答案:A

44.If Mary _______shopping this afternoon, please ask her to write a shopping list first.

A.will go

B.goes

C.went

D.has gone

答案:B

五、被动语态

45.Every year thousands of lives ______ in road accidents because of careless driving.

A. lose

B. lost

C. have lost

D. are lost

答案.D

46.- Take this medicine twice a day, Peter?

- Do I have to take it? It ________ so terrible.

A. is tasting

B. is tasted

C. tastes

D. has tasted

答案.C

47.Nobody _________to smoke in the cinema.

A.allow

B.allows

C.is allowed

D.are allowed 答案:C

六、情态动词

48.The young lady coming over to us _____ our English teacher; the way she walks tells

us that!

A. must be

B. can be

C. would be

D. could be

答案.A

49.He didn't pass the final examination. He _______ it.

A. must have prepared for

B. ought to prepare for

C. ought to have prepared for

D. should prepare for

答案.C

50.My wallet is nowhere to be found. I ____ in the store.

A. must drop it

B. must have dropped it

C. should have dropped it

D. ought to have dropped it

答案.B

51.--____I put my coat here? --Sorry, you ______.

A. May; mustn't

B. Do; don't

C. can; needn't

D. May; can't

答案. D

52.How ______ you say that you really understand the whole story if you have covered

only part of the article?

A. can

B. must

C. need

D. may

答案.A

53.- Write to me when you get home.

- OK, I _______.

A. must

B. should C will D. can

答案. C

54.You _____do that, if you don't want to.

A:won't B:mustn't C:needn't D:shouldn't 答案: C

七、虚拟语气

55.Had you come five minutes earlier, you _____ the train to Birmingham. But now you

missed it.

A. would catch

B. would have caught

C. could catch

D. should catch

答案.B

56.The dean of the Philosophy Department requested that the visiting scholar ____a

lecture on Sartre.

A. gave

B. give

C. would give

D. had given 答案.B

57.It's time we ____ the lecture because everybody has arrived.

A. will start

B. shall start

C. start

D. started

答案.D

58.It’s high time that he settled down in the country and _________ a new life.

A. start

B. started

C. starting

D. to start

答案.B

59.I wish everybody ______the meeting tomorrow.

A. will attend

B. would attend

C. had attended

D. is going to attend

答案.B

60.The old lady is quarrelling as if she ______ mad.

A. was

B. is

C. are

D. were

答案.D

61.I would rather _______ two weeks earlier.

A. you should come here

B. you come here

C. you must come here

D. you came here

答案.D

八、主谓一致

62.Both the kids and their parents ______ English, I think. I know it from their accent.

A. is

B. been

C. are

D. was

答案.C

63.Two thousand dollars ______ enough for the car.

A. being

B. were

C. are

D. is

答案.D

64.There ________ a book and some magazines on the desk.

A is B. are C. have D. has

答案.A

65.A pair of spectacles ________ what I need at the moment.

A. is

B. are

C. has

D. have

答案. A

66.Mathematics ________ study or science of numbers.

A. is

B. are

C. was

D. were

答案. A

67.- Do you want to wait? - Five days ________ too long for me to wait.

A. was

B. were

C. is

D. are

答案. C

68.Either the shirts or the sweater ______ a good buy.

A.is

B.has

C.are

D.was

答案:A

69.A number of people _____at the street corner.

A.am

B.is

C.are

D.be

答案:C

70.The number of students of this school ______large.

A.are

B.are not

C.isn't

D.aren't

答案:C

71.Three-fourths of the homework ______today.

A.has finished

B.has been finished

C.have finished

D.have been finished

答案:B

九、成分替代

72.I was satisfied with her explanation, _________.

A. so my classmates were

B. so were my classmates

C. so my classmates did

D. so did my classmates

答案.B

73.His salary as a driver is much higher than ________.

A. a porter

B. is a porter

C. that of a porter

D. as a porter

答案.C

74.Equipped with modern facilities, today's libraries differ greatly from _______.

A. those of the past

B. the past

C. which of the past

D. these past

答案.A

十、疑问代词

75.-- _____? -- She's our history teacher.

A. Where is she from

B. Where does the woman work

C. Who is she

D. How is the woman

答案.C

76.-- What's his mother like? -- ______.

A. She's very happy

B. She's at home

C. She likes watching TV

D. She's tall and thin

答案.D

77.-- _______ is your girl friend like? -- She is very kind and good-looking.

A. How

B. What

C. Which

D. Who

答案. B

十一、修饰形容词或副词的副词的位置

78.Although he did not know London well, he made his way________ to the airport.

A. easy enough

B. enough

C. easily enough

D. enough easily

答案.C

79.The top of the Great Wall is ________ for five horses to go side by side.

A. wide

B. so wide

C. wide enough

D. enough wide

答案.C

80.You'd better wear more clothes. It's _____cold today.

A.much too

B.too much

C.very much

D.much very 答案:A

十二、形容词和副词比较结构

81.It was getting_________, he had to stop to have a rest.

A. very darker

B. dark and dark

C. darker and darker

D. darkest and darkest

答案.C

82.— Did the medicine make you feel better?

— No. The more_________, _________ I feel.

A. medicine I take; and the worse

B. medicine I take; the worse

C. I take medicine; the worse

D. I take medicine; worse

答案.B

83.Nancy is considered to be ________ the other students in her class.

A. less intelligent

B. the most intelligent

C. intelligent as well

D. as intelligent as

答案.D

84.Today's weather is ____ worse than yesterday's.

A. very

B. much

C. very much

D. much too

答案.B

85.The new assembly line having been adopted, the factory produced ____ cars in 1999

as the year before.

A.as twice many

B.twice many as

C.twice as many

D.as many as twice

答案:C

86.Do you think you have talked too much? What you need now is more action and ____

talk.

A.less

B.little

C.fewer

D.few

答案:A

87.This is the ______ photo I have ever taken.

A.worse

B.better

C.best

D.most worst

答案:C

88.This is ____________film I have ever seen.

A.a wonderful

B.the most wonderful

C.wonderful

D.most wonderful

答案:B

89.Who’s ________, Jim, Jack or John?

A.tall

B.taller

C.much taller

D.the tallest

答案:D

90.Who jumps ________in your class?

A.far

B.farther

C.farthest

D.longer

答案:C

91.Of all the students in our class, Betty writes ___________.

A.very carefully

B.most carefully

C.more carefully

D.the most carefully 答案:B

92.Suzan speaks English _______John.

A.so fluently as

B.as fluent as

C.more fluent than

D.much more fluently than

答案:D

93.India had the second ______population in the world.

http://www.doczj.com/doc/1b7551007.html,rgest

http://www.doczj.com/doc/1b7551007.html,rger

C.most

D.smallest

答案:A

十三、介词

94.______ the War of Independence, the United States was an English colony.

A. Before

B. At

C. In

D. Between

答案.A

95.There’s lots of fruit_________ the tree. Our little cat is also in the tree.

A. in

B. at

C. under

D. on

答案.D

96.Our house is about a mile from the railway station and there are not many houses

_______.

A. in between

B. far apart

C. among them

D. from each other

答案.A

97.Don't laugh ________ people when they are _____trouble.

A. in….at…

B. at….at…

C. at… in…

D. on… in…

答案.C

98.He never laughs ______ people when they are ______ trouble.

A.to… in

B.at… in

C.at… at

D.to… at

答案:B

99.He helped me ______ my homework.

A. with

B. to

C. about

D. of

答案.A

100.He asked the waiter ________ the bill.

A. on

B. of

C. for

D. after

答案.C

101.Tom is so talkative. I'm sure you'll soon get tired _______ him.

A. of

B. with

C. at

D. on

答案. A

102.We came finally _________ the conclusion that she has been telling lies all the time.

A. of

B. into

C. to

D. at

答案. C

103.I am not used to speaking ____ public.

A. in

B. at

C. on

D. to

答案. A

104._______ these honours he received a sum of money.

A. Except

B. But

C. Besides

D. Outside

答案.C

105.They all go outing on such a warm spring day ______ Mark. He is busy with his lessons now.

A.beside

B.besides

C.except for

D.except

答案:D

106.They were the only men who received votes ______me.

A.next

B.besides

C.unless

D.accept

答案:B

107.I didn't buy the apples; she gave them to me ______ nothing.

A.with

B.as

C.for

D.by 答案:C

108.Little Tom is used to getting up _______eight every morning.

A.at

B.on

C.in

D.of

答案:A

109.Do you often wait for a long time ______the bus stop?

A.in

B.on

C.at

D.under

答案:C

110.Who should be responsible ______ the loss of the documents?

A.in

B.on

C.of

D.for

答案:D

111.My father is leaving ______Shanghai tomorrow.

A.for

B.in

C.into

D.to 答案:A

十四、动词不定式

112.will count three hundred and not one of you _____move a muscle.

A. is to

B. are to C .is D. are

答案.A

113.Would you let _____ to the park with my classmate, Mum?

A. me go

B. me going

C.I go

D.I going

答案.A

114. A sudden noise of a fire-engine made him ___to the door.

A. hurrying

B. hurried

C. hurry

D. to hurry

答案.C

115.The manager will not _________ us to use his car.

A. have

B. let

C. agree

D. allow

答案.D

116.Would you like something_________ ?

A. drink

B. to drink

C. drinking

D. for drinking

答案.B

117.What a bad memory I've got! I even forgot ____the book with me.

A. to take

B. taking

C. take

D. taken

118.After the Minister of Education had finished speaking at the press conference, he was made ____all sorts of awkward questions.

A. answer

B. answering

C. answered

D. to answer

答案.D

119.He likes to swim _______.

A. and to play football

B. and playing football

C. but play football

D. and he also likes playing football

答案.A

120.Do you know ________ in English?

A. how say it

B. how to say it

C. how saying it

D. how to saying it

答案.B

121.It was a great pleasure ________ me to be invited to the party.

A. for

B. on

C. to

D. of

答案.A

122.The children _______ play with them.

A. want that I

B. want me for

C. want me to

D. are wanting that

答案.C

123.I don't know _______ to deal with such matter.

A. what

B. how

C. which

D./

答案. B

124.You had better ______ a doctor as soon as possible.

A. seeing

B. saw

C. see

D. seen

答案. C

125.Don't forget ________ the window before leaving the room.

A. to have closed B .to close

C. having closed

D. closing

答案. B

126.As the busiest woman there, she made ______ her duty to look after all the other people’s affairs in that town.

A. this

B. that

C. one

D. it

答案.D

127._______ him go out if he wants to.

A.Allow

B.Leave

C.Let

D.Permit

答案:C

128.We saw him _______ the white building and go upstairs.

A.enter

B.entering

C.to enter

D.entered

答案:A

129.Stars have better players, so I _______them to win.

A.hope

B.prefer

C.expect

D.want

答案:C

130.You'd better ______in bed. It's bad for your eyes.

A.not to read

B.not read

C.don't read

D.read

131.This maths problem is easy ______________.

A.work out

B.to be working out

C.worked

D.to work out

答案:D

132.When father was young, he ______from morning till night.

A.was made work

B.was made working

C.made to work

D.was made to work 答案:D

十五、动词ing形式

133.Therefore, other things ____ equal, the number of workers that employers want decreases.

A. is

B. are

C. being

D. having

答案.C

134.The wild flowers looked like a soft orange blanket _____ the desert.

A. covering

B. covered

C. cover

D. to cover

答案.A

135.- Why does he look sad? - There are so many problems ____________.

A. remaining to settle

B. remained settling

C. remaining to be settled

D. remained to be settled

答案.C

136.- The physics exam is not difficult, is it?

- ________. Even Harry ______ to the top students failed in it.

A. Yes; belongs

B. No; belonged

C. Yes; belonging

D. No; belonging

答案.C

137.The new order means______ overtime.

A. works

B. worked

C. to work

D. working

答案.D

138.You don't mind ___you Xiao Li, do you?

A. call

B. to call

C. to calling

答案.D

139.Charles regretted _____the TV set last year. The price has now gone down.

A. buying

B. to buy

C. of

D. from

答案.A

140.I have been looking forward to ____ from my parents.

A. hear

B. being heard

C. be heard

D. hearing

答案.D

141.______ his examination of the patient, the doctor wrote out a prescription.

A. Having finished

B. Finishing

C. Finished

D. Having been finished

答案.A

142.- Hi, Jane. Would you like to go to the ball this evening?

- Sorry, Frank. ____ tomorrow's lessons, I have no time to go out with you.

A. Not preparing

B. Not having prepared

C. Not to prepare

D. Being not prepared

答案.B

143._______tomorrow’s lessons, Frank has no time to go out with his friends.

A. Not preparing

B. Not having prepared

C. Not to prepare

D. Being not prepared

答案.B

144.Many people watched the boys ______the mountain at that time.

A. climb

B. climbing

C. to climb

D. climbed

答案. B

145.Father is busy _____the meal while I am busy with the homework.

A. cooking

B. to cook

C. cook

D. with

答案.A

146.Several screws(螺丝) need ______.

A.widening

B.enlarging

C.tightening

D.shortening

答案:C

147.It is believed that if a book is ________, it will surely ________ the reader.

A.interested… interest

B.interesting… be interested

C.interested… be interesting

D.interesting… interest

答案:D

148.When will you finish _______the outing for next Friday?

A.plan

B.to plan

C.planning

D.planned

答案:C

149.The boys enjoyed _______football very much.

A.played

B.playing

C.play

D.to play

150._______playing basketball here?

--- Sorry, we'll leave right away.

A.Would you mind not

B.Would you don't mind

C.Would you mind no

D.Would you mind

答案:A

十六、过去分词

151.I had my meals ____when I was ill in bed with a bad cold.

A. to bring

B. bring

C. brought

D. bringing

答案.C

152.There was so much noise in the classroom that the teacher couldn't make himself ______.

A. heard

B. hearing

C. to hear

D. hear

答案.A

153.The music was so loud that she had to raise her voice to make herself ____.

A.hear

B.heard

C.to hear

D.hearing

答案:B

154.Are you going to fix the car yourself, or are you going to have it _______?

A.fixing

B.to fix

C.fix

D.fixed

答案:D

十七、主语从句

155.._______fashion differs from country to country may reflect the cultural

differences from one aspect.

A.What

B.That

C.This

D.Which

答案:B

156._____she was invited to the hall made her very happy.

A.That

B.If

C.When

D.Because

答案:A

157.______is important that you choose clothes that suit your shape.

A. There

B. It

C. This

D.That

答案: B

十七、宾语从句–形式宾语

158.We all thought ____ a pity that you were unable to attend our meeting.

A. that

B. which

C. this

D. it

答案.D

159..Miss Wang wanted to know _______for the film.

A.why was he late

B.why is he late

C.why he is late

D.why he was late

答案:D

十八、同位语从句-引导词

160.I have the complacent feeling ____I'm highly intelligent.

A. what

B. which

C. that

D. this

答案.C

十九、表语从句

161.The reason I didn't go to Canada was _______ a new job.

A.because I got

B.how I got

C.that I got

D.why I got

答案:C

十九、形容词+从句

162.With his work completed, the manager stepped back to his seat, feeling pleased _____he was a man of action.

A. which

B. that

C. what

D. whether

答案.B

二十、定语从句- 关系词

163.Did you notice the guy ______ head looked like a big potato?

A. who

B. which

C. whose

D. whom

答案.C

164.The film brought the hours back to me ______ I was taken good care of in that remote village.

A. when

B. where

C. that

D. until

答案.A

165.While I was in the university, I learned taking a photo, ____ is very useful now for me.

A. it

B. which

C. that

D. what

答案.B

166.It is the best ______ I have seen.

A. that

B. who

C. whom

D. which

答案.A

167.He put forward a theory, _______ of great importance to the progress of science and technology.

A.I think which is

B.which I think is

C.which is I think

D.I think it is

答案:B

168.This is the student _______ I know will pass the TOEFL test.

A.who

B.whom

C.whose

D.what

答案:A

169.I hate the news, _____made us very sad.

A.that

B.which

C.what

D.it

答案:B

二十一、状语从句–连接词和语序

170.No matter _____, the little sisters managed to round the sheep up and drive them back home safely.

A. it was snowing hard

B. hard it was snowing

C. how it was snowing hard

D. how hard it was snowing

答案.D

171.Important ___ his discovery was, it was regarded as a matter of no account in his time.

A. when

B. until

C. as

D. although

答案.C

172.Peter worked so fast with the maths problems ______ a lot of mistakes.

A. as to make

B. that made

C. to make

D. that he made

答案.D

173.Each person at the reunion was required to talk to other relatives to find out if they would buy one of the histories____ it were printed.

A. whether

B. if

C. when

D. after

答案.B

174.We moved to the front row _____we could hear and see better.

A.so as

B.so that

C.because

D.such that

答案:B

175.I don't like uniforms ______they will look so ugly on us.

A.so

B.and

C.because

D.until

答案:C

二十二、强调结构–连接词

176.It was on the beach ____Miss White found the kid lying dead.

A. that

B. this

C. it

D. which

答案.A

177.It is not until you have lost your health _________you know its value.

A. until

B. when

C. what

D. that

答案.D

二十三、倒装–语序

178.Never before _______ see such a terrible car accident on the road!

A.I have

B. have I

C. I did

D. did I

答案.D

179.Hardly ______on stage ____the audience started cheering.

A. he had come/than

B. he had come/when

C. had he come/when

D. had he come/than

答案.C

180._______ he saw his mother in person did he apologized.

A.Only

B.Until

C.Only when

D.Only until

答案:C

二十四、特殊句型

181.People at the party worried about him, because no one was aware ____ he had gone.

A. of where

B. of the place where

C. where

D. the place

答案.A

182._________ no need_________ the radio as I’m used to studying with it on.

A. It’s; to turn down

B. It’s; turning up

C. There’s; to turn off

D. Ther e’s; turning off

答案.C

二十五、反意疑问句

183.The electric fan has blown away the terrible smell in the hall, ______?

A.can't it

B.isn't it

C.hasn't it

D.doesn't it

答案:C

184.You have finished the work, _____you?

A.haven't

B.have

C.don't

D.do

答案:A

185.You needn't make such a funny noise, _______?

A. don't you

B. doesn't it

C. need you

D.need it

答案: C

二十六、数词

186.The football game will be played on _____.

A.June six

B.six June

C.the sixth of June

D.the six of June

答案:C

二十七、并列连词

187.Excuse me for breaking in, _______I have some news for you.

A. so

B. and

C. but

D. yet

答案: C

词汇

一、名词

188.On average, a successful lawyer has to talk to several _______ a day.

A. customers

B. supporters

C. guests

D. clients

答案.D

189.What is the train ______ to Birmingham?

A. fee

B. tip

C. fare

D. cost

答案.C

190.You'll find this map of great ____in helping you to get around Beijing.

A. price

B. cost

C. value

D. useful

答案.C

191.If by any chance someone comes to see me, ask the person to leave a _______. A. message B. letter C. sentence D.notice

答案.A

192.You can take as many as you like because these handouts are free of _______. A. fare B. charge C. money D. pay

答案.B

193.If we could learn English in the same _______, it would not seem so difficult. A. road B. way C. theory D. means

答案.B

194.We've missed the last bus. I'm afraid we have no ____ but to take a taxi.

A. way

B. choice

C. possibility

D. selection

答案.B

195.Tom, what did you do with my documents? I have never seen such a _____ and disorder!

A. mass

B. mess

C. guess

D. bus

答案.B

196.We are next-door _______.

A. neighborhoods

B. neighbor

C. neighborhood

D. neighbors

答案.D

197.Our manager will look into the matter as soon as possible. Just have a little ____.

A. wait

B. time

C. patience

D. rest

答案.C

198.If she wants to stay thin, she must make a _____ in her diet.

A. change

B. turn

C. run

D. go

答案: A

199.It's bad ________ for you to smoke in the public places where smoking is not allowed.

A. behavior

B. action

C. manner

D. movement

答案.A

200.Before the final examination, some students have shown _________ of tension.

They even have trouble in sleeping.

A. anxiety

B. marks

C. signs

D. remarks

答案.C

201.That company doesn't take credit cards, so customers have to pay ______. A.dollars B.finance C.coins D.cash

答案:D

202.Helen was seriously injured in a car ______.

A.incident

B.accident

C.event

D.matter

答案:B

203.Many countries are increasing their use of natural gas, wind and other forms of _______.

A.energy

B.source

C.power

D.material

答案:A

204.Some famous singers live on the _______from their record sales.

A. salary

B. price

C. bill

D.income

答案: D

二、动词

205.I don't know the park, but it's______ to be quite beautiful.

A. said

B. told

C. spoken

D. talked

答案.A

206.He ________ me do the work.

A. gives

B. helps

C. minds

D. cares

答案.B

207.I didn't know what to do, but then an idea suddenly ________ to me.

A. appeared

B. happened

C. occurred

D. emerged

答案. C

208.Tom ________ more than twenty pounds on the novel.

A. spent

B. paid

C. cost

D. took

答案. A

209.Measles ________ a long time to get over.

A. spend

B. spends

C. take

D. takes

答案. D

210. A police officer claimed he had attempted to ____ paying his fare.

A. avoid

B. reject

C. refuse

D. neglect

答案.A

211._________her and then try to copy what she does.

A. Mind

B. See

C. Stare at

D. Watch

答案.D

212.How can he_________ if he is not_________?

A. listen; hearing

B. hear; listening

C. be listening

D. be listening; listened to

答案.B

213.Do you know the man ______under the apple tree?

A. lay

B. lain

C. lying

D. laying

答案.C

214.-- Is the library ____ now?-- No,it's____.

下载文档原格式(Word原格式,共25页)
相关文档
  • 开放英语作业答案

  • 开放英语1作业答案

  • 英语词汇学作业答案

  • 学术综合英语答案

  • 专业英语作业答案

  • 开放英语3作业答案

相关文档推荐: