当前位置:文档之家› 最新小升初英语模拟试题(十)外研版一起 附答案

最新小升初英语模拟试题(十)外研版一起 附答案

2020年小升初模拟测试英语试卷

学校________ 班级________ 姓名________ 成绩________

一、音标题

1.选出画线部分发音不同的单词()

A. know

B. knife

C. kind

2.选择划线部分发音不同的一项

A. thinner

B. longer

C. older

D. her

3.找出与所给音标相同的单词:/ e/

A. touch

B. dance

C. leg

4.teacher

A. /ti:t?/

B. /'ti:t ??(r)/

C. /'ti:t???/

5.选出划线部分发音不同的单词()

A. water

B. her

C. over

二、选择填空

6.— ___________ classrooms are there in your school?

—There are thirty-eight.

A. How

B. How old

C. How many

7.— Did you______ beach volleyball?

— Yes, I ______.

A. play; did

B. play; do

C. played; did

8.—Is it sunny in Beijing?

— Yes, ________.

A. it is

B. is it

C. it isn't

9.Oranges are ___________.

最新小升初英语模拟试题(十)外研版一起 附答案

A. red

B. blue

C. orange

10.I __________ shopping __________ my mother last Sunday.

A. go; with

B. went; and

C. went; with

11.How many days _____ there in a week?

A. are

B. is

12.Dad gives us duck supper.

A.to

B.and

C.for

13.—Where are the boys in your class?

—They're the playground.

A. down

B. up

C. in

14.Turkey is usually eaten at .

A. Halloween

B. Easter

C. Thanksgiving

15.Let's ______!

A. goes

B. go

C. going

三、请根据提供的单词把下面的句子补充完整

16.I want to see the beautiful lakes and ________(watering / waterfalls).

最新小升初英语模拟试题(十)外研版一起 附答案

四、连词成句

17.has/it/big /two/ears (.)(连词成句)

18.clean, I, room, often, my(.)(连词成句)

19.of mine is That better piece meat than(.)(连词成句)

20.want be to a police officer I.(连词成句)

21.are from Canada stamps These (.)

五、从下面方框里选出正确的句子完成对话

22.补全对话

A. Do you going to take a trip.

B. Are you going to take a trip?

C. What day is it today?

最新小升初英语模拟试题(十)外研版一起 附答案

A: ________

B: It's Friday.

A: Tomorrow is Saturday. ________

B: I'm going to take a trip.

A: ________

B: I'm going to Beijing.

A: ________

B: I'm going to take a plane. ________

A: Yes, I'm going to take a trip too.

六、排序题

23.将下列句子连成一段完整的对话

________It was fun.

________I visited my friends and we had a lot of fun.

________How was your last weekend?

________What did you do.

24.排序题

________Sure. Here you are.

________Hi, Peter. I have a toy boat.

________You're welcome.

________Thank you very much.

________Can I see it?

七、完形填空

25.根据上下文,选择适当的单词填空。

One year, two weeks before Christmas, I went to London with my mother. I 1 forget the day. The streets were 2 people. The shop windows were very bright. My mother held my hand and we both went into a toy shop. The shop was full of 3 . There were nice toys 4 .

Then I saw Father Christmas. I 5 my mother by the hand. "Please 6 me to Father Christmas," I said. There were 7 children near Father Christmas. They were standing 8 line. Father Christmas spoke to every one of them. At last it was my 9 . "Hello, little Tom." he said to me. As soon as I heard his 10 , I found out that he was my uncle, John Smith.

1. A. shall never B. don't C. always

2. A. crowds of B. full of C. fill of

3. A. man B. women C. children

4. A. anywhere B. somewhere C. everywhere

5. A. pulled B. pushed C. got

6. A. bring B. take C. ask

7. A. much B. lots of C. few

8. A. in B. at C. with

9. A. time B. turn C. toy

10. A. sound B. noise C. voice

八、阅读理解

26.阅读短文,判断下列句子正误。

Hello, I'm Shanshan. Today is December 25th. My birthday is on Christmas! My dad and mum are having a birthday party for me. My friends, Liuliu, Doudou and Meimei come to my home. They buy a big cake, some flowers and some books for me. At the party, everyone wears a birthday hat. We sing "birthday songs", blow out candles, eat the birthday cake and play games. My dad is taking photos for US. I'm very happy. We all have a happy time.

(1)Shanshan was born on December 25th.

(2)There are seven people at the party.

(3)Shanshan's friends give her a big cake,some flowers and some toys.

(4)At the party, everyone has a birthday hat.

(5)Shanshan's mum is taking photos for US.

(6)We are all happy.

27.阅读短文,判断对错。

Look, Class One, Grade Four, it is our classroom. Let's go and see our classroom. It's a nice classroom. We like

our chairs, we like our desks, too. Mr. Yang is our teacher. Miss Gao is our teacher, too. We like our classroom. (1)We're in Class One, Grade Four.

(2)Our classroom isn't a nice classroom.

(3)Miss Gao is our teacher.

(4)We like our chairs and desks.

(5)Mr. Yang isn't our teacher.

参考答案

一、音标题

1. C

2. C

3. C

4. B

5. B

二、选择填空

6. C

7. A

8. A

9. C 10. C 11. A 12.C 13. C 14. C 15. B

三、请根据提供的单词把下面的句子补充完整

16. waterfalls

四、连词成句

17. It has two big ears.

18. I often clean my room.

19. That piece of meat is better than mine.

20. I want to be a police officer.

21. These stamps are from Canada.

五、从下面方框里选出正确的句子完成对话(7.5分)

22. C;G;D;E;B

六、排序题

23. 2;4;1;3

24. 3;1;5;4;2

七、完形填空

25. (1)A;(2)B;(3)C;(4)C;(5)A;(6)B;(7)B;(8)A;(9)B;(10)C;

八、阅读理解

26. (1)正确(2)错误(3)错误(4)正确(5)错误(6)正确

27. (1)正确(2)错误(3)正确(4)正确(5)错误

下载文档原格式(Word原格式,共6页)
相关文档
  • 小升初外研版英语试题

  • 新外研版小升初英语

  • 小升初英语模拟试题十

  • 外研版小升初英语

  • 人教版小升初英语试卷

  • 小升初英语试卷含答案

相关文档推荐: