八年级英语下册任务型阅读易错题(word)
- 格式:doc
- 大小:144.50 KB
- 文档页数:23
八年级英语下册任务型阅读易错大盘点(word)1一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.任务型阅读CIt is a Saturday morning.You have your breakfast,walk the dog,and then go to football practice on time.A few hours later,you return home,only to find that the dog has made your bedroom untidy.Your clothes are on the floor.________Before you get angry,you should stop and think.Your dog wasn't misbehaving(捣蛋)just for the fun of it.And he wasn't punishing(惩罚)you for leaving.________It's called separation anxiety(分离焦虑).Think of it this way:Dogs can't ask where you're going or when you'll back________ All they know is that they want to be with you.Since you're not there,they need to find you.Dogs may Suddenly develop separation anxiety.But with practice and patience(耐心),you can teach your dog to be Comfortable being left alone.Put on your jacket,and then sit down.________After a while,walk out the door for 1 minute,then 2 and so on.Little by little your dog will learn that when you leave,you will return.________◎Teach your dog a word or that you use every time you leave,which tells your dog you'll be back◎Before you leave,give your dog a toy.It will keep him busy while you're away.根据材料内容从方框中选择恰当的句子填入文中空缺处,使材料内容完整、正确,其中有一个句子是多余的。
八年级英语下册任务型阅读易错题集锦-名师教育(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.任务型阅读Dear Cousin,As you know,I will graduate(毕业)in a few months and I can't decide what I should do after graduation.I had planned a two-month trip to Argentina.I'm sure it will be fantastic.But I just found out that I have been accepted for the internship(实习期)at American Airlines.If I work hard,perhaps they will offer me a job at the end of the summer.This happened to another student last summer.Both are great,but I really need your help in making the right decision. If I travel to Argentina,I can relax and have fhn with my friends.I have never taken a holiday with them and this might be the last time we can all travel together.Once I start working,it will be difficult to find so much time for a holiday.As for the internship,if I take it,I probably won't get any time to relax.I will have to start the day after graduation and I'll be busy working all the time.It will be very stressful(有压力).Despite(尽管)the tress,it will be a good start for me to work for American Airlines.Although I won't get paid,I will get experience.However,travelling to American will let me practise my Spanish and I know that many companies want people with good Spanish skills.I also promised my ends that I would go with them.I really don't want to them down (让……失望).What should I do?I'm looking forward to your advice.Yours.Susan根据材料内容完成下列任务。
【英语】八年级英语下册任务型阅读易错点汇总及练习测试题(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.根据短文内容,选出能填入文中空白处的最佳选项。
(有一项多余)My hometown is different from what it looked like before. To be honest, it is more beautiful than before. ________ Ten years ago, it used to be a poor village. There was only one mountain path (小路) to go there. ________ People lived in low straw-thatched cottages (破草房). Now my hometown has changed a lot since our government helped us. ________ So it's convenient to go in and out of our hometown. Also, we have built some schools so that the children can receive a good education. As people have made more money by working in the cities, or planting more economic crops (经济作物). ________ All the villagers are living in new houses, some even in large buildings. There is a beautiful park in our town. ________Every day, after dinner people would like to go to the park to enjoy themselves. We are living a happy life now.【解析】【分析】本文介绍了作者家乡的变化。
最新八年级英语下册任务型阅读易错大盘点(word)1一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.阅读下面有关内容。
请从A-F选项中选出符合各段意思的小标题。
选项中有一项是多余选项。
August each year. Hong Kong puts on special events and the stores put on sales for the festival.________Hong Kong is a city with many shopping malls, department stores and street markets, but shopping areas are mainly in Hong Kong Island and Kowloon.________Hong Kong is one of the best shopping places in the world. The best three buys are clothes, cosmetics and electrical appliances. As the goods are tax free, the prices are always louver than those found in other countries.________When you shop in Hong Kong, you will find the currency (货币) symbol $. It looks like the symbol of US dollars but it always refers to Hong Kong dollars rather than US dollars. You can exchange your currency for Hong Kong dollars at any authorized (授权) money exchanger.________There are many street markets in Hong Kong. Exploring street markets is a way to experience the local people's lifestyle and buy souvenirs. The famous street markets are Stanley Market, Ladies' Market and Temple Street Market.________Retail shops generally open from 10 a.m. to 7 p.m. every day. But most department stores and shopping malls in major tourist areas will stay open until 9:30 p.m. or even later. Please check the opening hours before you pay them a visit.【答案】 D;C;A;F;E【解析】【分析】文章大意:本文主要介绍香港是一个购物天堂。
八年级英语下册任务型阅读易错大盘点(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.任务型阅读You may not realize it, but you are doing much more than just studying when you are at school. School is also the place where you learn to get on well with people. But this is not always easy. What can you do if you just don't like one of your classmates?If you discover that you have problems ①(get) on with your classmates or friends, the most important thing ②(learn) is tolerance(宽容) . Tolerance is the ability to realize and respect the differences in others. We cannot change the way that other people do, so it is important to learn to live happily with them.Tolerance will make everyone get on better with each other. Getting to know someone may help you understand why he does things differently. Something different does not exactly mean that it is bad. Tolerance teaches us to keep a temperate and open mind.You need to remember an old saying, (A)“Treat others how you want to be treated. ” If you tolerate something, it does not mean that you have to like it.(B)现在,没有人要求你改变自己。
【英语】八年级英语下册任务型阅读易错题集锦-名师教育(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.根据短文内容,回答下列问题。
There was a little boy called Peter. He lived in a village close to the sea. The villagers built seawalls to keep sea water from the doors of the houses. But once the sea walls almost put the village in great danger.One day, Peter was walking on his way back home along the sea wall when it began to rain. All of a sudden, he saw a hole in the wall, from which the sea water was running.Peter shouted for help because he knew the hole meant that the sea was making its way through the sea wall, but no answer came. He realized he should do something else as quickly as possible, of the sea water could be pouring over the whole village. He started to rush towards his village.At the same time, the rain became heavier and heavier.It was getting dark, but Peter rushed on and on. He felt cold and hungry in the rainstorm, he fell down over and over again. Many times he thought about giving up, but he fought on.He remembered his father's words, "Lots of strong men have made every effort to build the walls which can keep the village safe from danger.The sea walls are really important. "Finally, when the boy's father saw him. Peter had been black and blue all over. The boy told the villagers what had happened to the sea wall. They repaired it in time. "Thank God! He saved the village." They praised Peter. All the villagers called him "Peter the Guard" from then on. Peter's parents were really proud of him!(1)Where did Peter live?(2)What did Peter do first after he saw a hole in the wall?(3)How did Peter feel when he rushed on and on?(4)Who told Peter about the importance of the sea walls?(5)Why did the villagers call Peter "Peter the Guard"?【答案】(1)He lived in a village close to the sea.(2)He shouted for help.(3)He felt cold and hungry. /Cold and hungry.(4)His father. / Peter's father.(5)Because he saved the village/villagers.【解析】【分析】主要讲了一天Peter沿着海堤回家时看到海水从海堤上的一个窟窿里流出来,便迅速回到村庄告诉村民们及时修理,最终他拯救了整个村庄。
初中英语八年级英语下册任务型阅读易错题精选(word)1一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.阅读下列表格,请在右栏中为左栏的5项描述选择合适的选项与左栏相搭配。
【解析】【分析】(1)根据I started having problems breathing and I had a pain in my chest (胸膛).可知呼吸有困难,胸膛疼,而F.I think you should go to the hospital and take a chest X-ray first建议首先做胸部X光,故选F。
(2)根据I catch a cold easily.可知很容易感冒,而C.Take some medicine and drink much hot water to help stop the fever and headache when you get a cold.建议感冒时吃药、喝热水,故选C。
(3)根据I often have a sore throat and sometimes I can't eat anything.经常嗓子疼,有时不能吃东西,而G.If your throat still hurts, then I think it's necessary for you to see a doctor.建议嗓子疼切看医生,故选G。
(4)根据I played computer games all day yesterday.可知昨天玩了一天电脑游戏,而B.Firstly, you should stay away from your computer.建议远离电脑游戏,故选B。
(5)根据I fell down and hurt my left knee when playing basketball with my friends just now.可知跌到伤了左膝盖,而E.You should run the cut under water first. And then put some medicine and a bandage on it.建议怎样处理伤口,故选E。
最新初中英语八年级英语下册任务型阅读易错题精选(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.以下五首超短诗歌,每一首都从淡淡的忧伤中透出坚定的力量,请你把A、B、C、D、E 填入下面方框中相应的横线处、使上下句诗歌完美配对。
Some of the biggest trees started off as the smallest seeds,________.Life may fly by in the blink of an eye,________.________, sadness too, I have felt it all, ever since I met you.There are two sides to every story,________.【答案】 B;E;A;C;D【解析】【分析】主要讲了一首诗。
A. but the memories I have made will last forever但是我有的记忆将永远持续。
B. No matter how difficult life may be无论生活多么困难。
C. There's happiness in this world在世界上有幸福。
D. but we normally only hear about one但是我们正常情况下仅仅听到一个。
E. give up on your dream坚持你的梦想。
(1)根据there is always a reason to smile and be happy.总是有原因微笑和高兴,可知前句讲的是无论生活多么困难,总有理由高兴,故选B。
(2)根据Some of the biggest trees started off as the smallest seeds最大的树都是由最小的种子开始的,可知是坚持理想的原因,故选E。
(3)根据Life may fly by in the blink of an eye生活可能在一眨眼间飞行,可知后句讲的是记忆永存,故选A。
最新八年级英语下册任务型阅读易错题(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.任务型阅读BMichelle Giaquinto is from Australia.She is working as a cook in a restaurant in Italy.She has travelled to over 30 countries.She is having a talk with a presenter about her travels.(Q=Question;A=Answer)Q:What's the most beautiful place you've ever been to?A:It's difficult to choose"the most beautiful"place I've visited,because every place is beautiful in its own way.But I have very good memories(回忆)of the Himalayan mountains in Nepal.Q:________A:I stayed in a beautiful hotel in Marrakech.Morocco.It wasn't very big,but it had a green yard with a fountain(喷泉)in the middle.The colourful tiles(瓷砖)everywhere were fantastic.Q:________A:Fried erickets(油炸蟋蟀l on the street inBangkok.Thailand.And they weren 7 t bad.Q:________A:I have always been very lucky in my travels.but someone stole(偷)my bag on a train when I was in India.Getting very ill in a lonely part of Pakistan wasn't very nice either.Q:________A:Indonesia.a country with a very interesting culture.I plan to go there next year.Q:________A:Australia has so many interesting places to visit,as it's so large.But my favourites are the sights along the Great Barrier Reef,North Queensland.I also love the big,open spaces of our national parks,especially Uluru National Park.根据材料内容从方框中选择合适的句子填入材料空缺处,使材料内容完整、正确,其中有一个句子是多余的。
最新八年级英语下册任务型阅读易错点汇总及练习测试题(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.阅读理解CIn April 2004,Sharon Tirabassi got more than$10 million by winning a lottery (彩票抽奖).She became very rich.But just in nine years,she spent almost all the money.Now she even has to work hard to make enough money for everyday use.Before she won the lottery,Sharon lived in a small house with her three children and didn't have enough money for a car.After she won it,she was unprepared for the change to her life.She spent most of her time shopping with her friends and paid for everything.She bought a big house in the richest part of town and four cars.Today Sharon lives in a rented(租来的)house on a quiet street—not far from where she started.She doesn't have the big house or the expensive cars.She goes to work by bus or by bike.But Sharon says she's happier now than before,and she lives life more fully than she did before."When l was rich.I spent all my time shopping.But now other things are more important to me,"says Sharon.Now Sharon works hard and often talks with her children."I'm trying to get them to learn that they have to work for money"she says.根据材料内容完成下列任务。
八年级英语下册任务型阅读易错题经典一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.信息归纳,请阅读下面的短文,根据所提供的信息,完成信息卡。
Parents are the most important people in your life. They have looked after you since you were born, so you should always love them. You should get on well with them. But some children don't know how to do this. Here are some ways to help you.Spend more time with your parents. Don't spend too much time playing computer games or watching TV. Instead you can ask your parents to play with you. You can talk or go outside with them if they have time.Be kind to your parents. You can make them happy with a smile when you come home. You can send your mother a card on Mothers' Day or tell your father a joke on his birthday. You can also clean your room by yourself.Work hard. If you do your best in your studies, your parents will be proud (自豪的) of you.Information Card;A card;Proud【解析】【分析】文章大意:父母是你生活中最重要的人。
【英语】八年级英语下册任务型阅读易错题(word)1一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.阅读短文,回答问题。
When this story happened, they were working around a very large house. Their job was to do the cleaning. It was not a difficult job, but sometimes it was a little dangerous, because they had to walk below where workmen were working. These workmen often dropped something from the top of the house many meters high to the ground.One morning Joe was working near the house with a cigarette(烟) behind one of his ears. Suddenly somebody on the top shouted, "Look out!" But Joe did not "look out". He looked up. And as he did so, a long knife missed Joe's head, but it cut off one of his cars. At once he put his hand to one side of his head and cried out, "I've lost an ear. Help! Help!" Jeff ran up to help his friend. "Look for my ear," Joe told him." It must be on the ground somewhere." Jeff looked everywhere for the missing ear. At last he found an ear on the ground. He picked it up and carried it to Joe. "Here you are", he said, "I've found it." Joe looked at it." No, that's not my ear." He said," Mine had a cigarette behind it"(1)What were Joe and Jeff?(2)How did Joe lose his ear?(3)At the end of the story, what did Jeff find?(4)What do you think of Joe?(5)What is the title for this passage?【答案】(1)They were cleaners.(2)A falling long knife cut it off.(3)He found Joe's ear.(4)He is silly.(5)A Lost Ear.【解析】【分析】文章大意:这篇短文中作者主要描述了城市清洁工在工地上打扫卫生时的潜在危险:其中一名清洁工的耳朵被空中掉下来的一把刀砍掉。
初中英语八年级英语下册任务型阅读易错题精选(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.请根据对五位人物的描述,在下面所给的信息中找出与其相匹配的选项。
________Sara likes to make friends with popular people, because she finds it easier to communicate with them.________When Jane is happy, she likes to talk to everyone in her class. But when she feels sad, she doesn't even say "hi" to anyone.________Paul is poor in his study, and he always feels shy to talk with others, so he has very few friends.________When Peter feels uncomfortable talking with someone, he often looks here and there. ________Susan is a good student, but she is never sure what to talk about when she stays with others.【解析】【分析】根据对五位人物的描述,在下面所给的信息中找出与其相匹配的选项。
(1)细节理解题。
萨拉喜欢和受欢迎的人交朋友,因为她觉得和他们交流更容易。
和C 描述的是和各种各样的人交朋友相匹配,故选C。
(2)细节理解题。
当简开心的时候,她喜欢和班上的每个人说话,但当她感到悲伤的时候,她甚至不向任何人打招呼。
和F描述的是一个人有时爱说话,有时不爱说话,人们感觉很奇怪。
【英语】八年级英语下册任务型阅读易错题(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.阅读短文,把A- E五个句子填入文中空缺处,使短文内容完整。
I have always wanted to write ________ When Harry Potter came out, I lost myself in it. In those books, every wonderful thing was created (创造) on a page. The problem is that I am not a very good writer.Then I prepared a little black book and it looked very common. ________ it started as somewhere to write down all of the interesting experiences. When an idea came into my head, I would write them down.Sometimes the first idea was not such a good one, but it might lead to better ideas, wrote down 10 ideas, no matter how bad they are. ________ .After that I would develop it into a few pages.Now I bring the book everywhere with me.________ It is full of colorful thoughts or what the world is like.The world is full of strange things. Every day, there is something special and unusual just waiting to be discovered (发现)My book is amazing .It lets me catch all of those small things and catch them before they can go away.So far I have written a great novel and some poems.________.For me, this book is more than just words on paper.It is my special wealth (财富).【解析】【分析】主要讲了作者喜欢写作,带着书到处去,作者已经写了一本小说和几首诗,成为作者特殊的财富。
2020-2021年八年级英语下册任务型阅读易错点汇总及练习测试题(word)1一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.信息归纳,请阅读下面—篇文章,根据所提供的信息,完成信息卡。
An American in Beijing Lives His Chinese DreamWearing his bright red armband (袖章) and speaking fluent Mandarin (普通话), 62-year-old Terry could be taken for any regular Chinese man from a distance.His Chinese name is Gao Tianrui. He became interested in Chinese culture as a teenager when he read the Tao Te Ching by Laozi. At 18, he took a ship to Taiwan to learn Chinese. On the ship the captain advised him to have a Chinese name." He named me Gao Tianrui, based on the pronunciation (发音)of my English name," he said. Then he first visited Beijng in 1987 on business.Gao Tianrui lives in a Siheyuan with other three families. His neighbors are very helpful and friendly. Gao Tianrui once didn't know much about Chinese living habits and his neighbors helped him to overcome difficulties. Gradually, he could speak Chinese fluently.Having lived in Beijing for more than 20 years, Gao Tianrui has also finally achieved his Chinese dream: becoming a public security (安全) volunteer. Life as a"Xicheng Dama" has even made him an' online celebrity. Xicheng Dama is a club for volunteers, usually women in late middle-age, who roam (漫步) the streets of downtown at Beijing's Xicheng district. And now Gao Tianrui has joined their club."I like helping others", he said. "I live in the Siheyuan and my neighbors and I usually help each other…This is where I live, where my friends are and where I call home."Information Carda public security volunteer.【解析】【分析】主要讲了住在中国北京的美国人——高天瑞。
【英语】八年级英语下册任务型阅读易错点汇总及练习测试题(word)1一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.左栏是对五个人的描述,右栏是-份报纸七个版面的介绍,请为左栏的每个人选择一个他感兴趣的版面。
【解析】【分析】A. Travel旅游,玻璃桥在游客中激起了兴奋…B. Lifestyle生活方式,写信人又把笔放在纸上了。
在当今世界,写信似乎是一种老式的交流方式,但在中国,人们正在采取行动…C. Studying abroad出国学习,周六,24名在美国南部学习的中国学生获得了一项奖励…D. Sports体育运动,杜兰特回到NBA总决赛第5场…E. Science科学,华为的操作系统正在开发中…F. News新闻,美国贸易欺凌(恃强弱的行为)危害世界。
美国对中国发动了贸易战…G. Education教育,你对语言感兴趣吗?中文、英文、法文、西班牙文、德文…(1)根据 Deng Lin is a college student.' He is going to study in America, so he needs to know what happened there.可知邓林打算出国学习,本段文字与C相匹配,故答案是C。
(2)根据Chen Qi is a crazy basketball fan. And he doesn't want to miss any basketball match.可知陈琦是一个篮球迷,不想错过任何篮球比赛,本段文字的叙述跟体育运动有关,故答案是D。
(3)根据 Zhen Min is an outgoing girl. She likes to make friends and enjoy the beautiful scenes in different places.可知甄敏是一个外向的女孩,喜欢交朋友,喜欢享受美丽的风景,本文文字内容与旅游相关,故答案是A。
2020-2021年初中英语八年级英语下册任务型阅读易错题精选(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.阅读短文,根据短文内容,从方框中选出正确的选项,填入空格中,使短文意思完整、连贯。
Nowadays, traveling is becoming simpler than ever. Many new travel ways will be available. Here are somerends (趋势)that we can expect in the next 10 years.With the help of technology, making plans for your trip is right at hand. Our phones are becoming smarter and can work as a reminder. You can add simple things like flight times and numbers to your phone calendar. If you want to find local food or a museum, you can just use an app.Chaotic (混乱的) airports are disappearing. Future airport designs will focus on a local feel. Travelers will be able to enjoy local culture as they wait for their luggage(行李). They will also provide local food in waiting areas. For example, a library in the Amsterdam Airport Schiphol gives travelers a special experience.In the future, travelers may not always stay in traditional hotel rooms. They might find more interesting places to make their travel more colorful. Can you imagine swinging(悬摆) into a treehouse on a zipline(滑索)? You can find one in Laos(老挝) Travelers will have more fun experiences for their accommodation(住宿)in coming years.【解析】【分析】主要讲了现在旅游正变得比以前更简单。
八年级英语下册任务型阅读易错题(word)一、八年级英语下册任务型阅读专项练习(含答案解析)1.任务型阅读Traveling has always been a good way to relax. But this is not true for Xiao Lin(not her real name).In November, Xiao Lin took a trip to Lijiang, a tourist city in Yunnan province, and had dinner at a restaurant. She had a fight with a group of local people because they made a joke with her while she was eating. Later, they beat her heavily and her face was injured(受伤)badly, reported CCTV.This made the public very _________(anger). In fact, she is not the first person to be injured at famous scenic spots(景区) in China. Last month, the National Tourism Administration(国家旅游局)gave serious warnings to three national 5A scenic spots. It also asked them to change and improve in six months.The three spots are the Old Town of Lijiang, Jingpo Lake in Mudanjiang, Heilongjiang, and Laohutan ocean Park in Dalian, Liaoning. According to People's Daily, the three spots received the most complains(投诉) from visitors during this Spring Festival.“We're sorry for our bad work,” the Old Town of Lijiang government wrote on its Sina Weibo account. “We are open to tourists' suggestions, and will make things right.”If the three spots don't correct themselves in six months, the National Tourism Administration will remove(去除) them from the 5 A scenic spot list, reported Guangming Daily.“I'm glad to hear that the spots will improve themselves,” said a Sina Weibo user, who once went to Lijiang but had a bad experience there. “I hope they will change into better ones.”(1)文中横线处用所给词的适当形式填空。
(2)What's the main idea of the second paragraph?(3)文中划线单词if翻译成汉语。
(4)Why were the three scenic spots given warnings(被警告) ?(5)Which is the best title for this passage?【答案】(1)angry(2)A girl had a bad experience in Lijiang.(3)如果(4)Because they got the most complains from visitors.(5)Tourist Spots warned.【解析】【分析】文章大意:文章主要叙述中国的三个旅游景点首道国家旅游局警告的事。
(1)句意:这让公众很生气。
根据句式结构make sb+形容词“使某人怎么样”可知,空缺处应使用形容词做宾补,anger的形容词形式是angry。
故答案是angry。
(2)第二段主要讲述小林在丽江旅游,在就餐时,因为当地人对她开玩笑而打架,后来被打的经历。
故答案是A girl had a bad experience in Lijiang.(3)划线单词所在的句子:If the three spots don't correct themselves in six months, theNational Tourism Administration will remove(去除) them from the 5 A scenic spot list, 意思是:如果这三个景点在六个月内不改正,国家旅游局将把它们从5A景区名单中删除(去除),这是一个条件状语从句,在条件状语从句中if的意思是“如果”。
故答案是如果。
(4)根据According to People's Daily, the three spots received the most complains(投诉) from visitors during this Spring Festival.可知,这三个旅游景点之所以被警告,是因为受到的投诉最多。
故答案是Because they got the most complains from visitors.(5)文章主要讲述了旅游景点被警告的情况。
故答案是Tourist Spots warned.【点评】考查任务型阅读。
关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的语言填写答案。
在文章中找不到答案时,要完全理解句子,根据同义词,句型转换的方式找到可以替换文章中的单词,短语或者句子的词。
2.从方框中选择适当的选项完成短文(其中有一项多余)。
Once upon a time there was a poor woodcutter who worked very hard every day. He had a son and his name was Herman. The old man saved some money and sent his son to university.________But the money that the father gave his son ran out after two years and Herman had to come back home. The old man had no more money. Herman said he would stay and work with his father.The next day Herman went to the forest with his father. Though he had never done such work before, he worked well. ________Herman took his bread and said he would go a little farther into the forest.Herman was so happy with the bright sunshine that he walked and walked. Suddenly he heard a voice, "Let me out! Let me out!"________There was something in the bottle that looked like a small budworm(青虫). It jumped up and down shouting, "Let me out!"As soon as Herman opened the bottle, it jumped out of the bottle and began to grow. ________"Thank you, young man," he said. "Now it's my turn to help you. "The giant gave Herman a piece of cloth(布). "It is unusual," said the giant. "Put it on a stone, and it will turn the stone into gold. "Herman ran back to his father with the unusual cloth. ________Also, Herman went back to university to learn more. Years later, he became a famous doctor in town.【解析】【分析】本文讲述了Herman在伐木时救下个奇怪的东西,它给了Herman一块神奇的布,让Herman父子过上了舒适的生活。
A. Thanks to it, they became rich and began to live a comfortable life.由于它,他们变得富有,并开始过上舒适的生活。
B. Herman thanked the giant for the present and returned to his father.赫尔曼感谢巨人送给他礼物,然后回到他父亲身边。
C. Three hours later his father asked him to stop to have dinner.三个小时后,他父亲叫他停下来吃晚饭。
D. Herman looked down and saw a green bottle under a tree.赫尔曼往下看,看见树下有一个绿色的瓶子。