当前位置:文档之家 > 高中英语Unit24SocietySectionⅣCommunicationWorkshop课时作业北师大版选修820170308284.doc

高中英语Unit24SocietySectionⅣCommunicationWorkshop课时作业北师大版选修820170308284.doc

Unit 24 Society Section Ⅳ Communication Workshop

Ⅰ.单词拼写

1. He ________his arms as he walks.

答案:swings

2.Her son was________to death for killing a man.

答案:sentenced

3. I got a £100 ________ for speeding,which made mevery unhappy.

答案:fine

4. The rent is reasonable and,______________,the location is perfect.

答案:moreover

5.The superstitious practices should be________as soon as possible.

答案:abolished

6.The ________of Arab are doing their things all over the world.

答案:merchants

Ⅱ.单句语法填空

1.When she heard from the hospital that her father had died,she broke________tears.

答案:into

2.—Michael was late for the oral class this morning.

—________come?As far as I know,he never came late to class.

答案:How

3.They’d like to see her daughter settle________,get married,and have kids.

答案:down

4.The heavy rain lasted five days in a row and____________(consequent) the far
mland was flooded.

4.The heavy rain lasted five days in a row and____________(consequent) the farmland was flooded.

答案:consequently

5.It’s said that the rule ________________________(abolish).

答案:has been abolished

6.He has lost faith________his ability since he failed in the exam.

答案:in

7.He deserves __________________(prison) for ever for what he did.

答案:to be prisoned/prisoning

8.The cost of renting a house in the center of Beijing is higher than________in