当前位置:文档之家› 2017年浙江杭州英语中考试题及解析

2017年浙江杭州英语中考试题及解析

2017浙江杭州中考英语试题

第Ⅰ卷

第一部分听力(共两节,满分30分)

第一节(共5小题,每小题2分,满分10分)

听下面5段对话,,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B 、C 三个选项中选出最佳选项,并标出在试卷的相应位置。听完每段话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1.What is woman looking for?

A.Her phone.

B. Her desk.

C.Her dictionary.

2.What is the man doing?

A.Shopping online.

B.Watching videos.

C.Fixing the computer.

3.How did the woman go around San Francisco?

A.By car.

B.By train.

C.By taxi.

4.Where is the museum?

A.On New Street.

B.At the first crossing.

C.Opposite the library.

5.Why c ouldn’t Sandy get the books?

A.Because he was too busy to go to the bookstore.

B.Because the bookstore closed before he arrived.

C.Because the books were sold out before he arrived.

第二节(共10小题,每小题2分,满分20分)

听下面3段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A 、B 、C三个选项中选出最佳选项,并标出在试卷的相应位置。听完每段话和独白前,你有时间阅读各个小题,每小题5秒钟,听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听下面一段对话,回答第6至第8三个小题。

6.Who is going to Peru this weekend?

A.Lucy.

B.Mike.

C.Jack.

7.What will Mike do this weekend?

A.Stay with Jack.

B.Have an exam.

C.Study for the test.

8.When will Lucy see the movie?

A.On Friday.

B.On Saturday.

C. On Sunday.

听下面一段对话,回答第9至第11三个小题。

9.Where does the conversation take place?

A.At the doctor’s.

B.In the classroom.

C. On the playground.

10.Which of the following is true about the man?

A.He sometimes plays football.

B.He stays up late to study on weekdays.

C.He hardly eats fruit or vegetables.

11.What advice does the woman give?

A.The man should play table tennis sometimes.

B.The man should get enough sleep.

C.The man should work hard for the exams.

听下面一段独白,回答第12至15四个小题

12.How will the weather be tomorrow in southern England?

A.Cloudy and dry.

B.Warm and wet.

C.Sunny and dry.

13.What will the weather be like across Wales early in the morning?

A.Foggy.

B.Rainy.

C.Cloudy.

14.When will it rain in the north of England?

A.In the morning.

B.In the afternoon.

C.In the evening.

15.What will the temperatures be tomorrow in Scotland and Northern Ireland?

A.Around 52 degrees.

B.Around 55 degrees.

C.Around 64 degrees.

1-5ABCCB 6-10ACCAB 11-15BCABA

第二部分阅读理解(共两节,满分40分)

第一节(共15小题,每小题2分,满分30分)

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A 、B 、C和D)中选出最佳选项。

A

2017年浙江杭州英语中考试题及解析

If you want to sat out of debt(债务),you

need to set a budget. First,know what you are

spending your money on. Write down what

you buy and how much you spend.you can use

an app or a computer program.Then look at

your information .First,write down how much

your food,housing, transportation,and other

monthly bills like electricity cost.These are

you needs.Then write your goals.These are any

debt you have to pay and money you want to

save.Then write the other things you

enjoy,These are extras,such as going to

restaurant,movies,or the gym.These are the

things you like but don’t need.How much do

you spend on these extras each month?

Now look at your income.Your income is

the amount of money you make each

month.How much of it do you spend on

needs,goals,and extras?One good rule is 50 percent of your paycheck is for you needs,Pay for things in this order:need first,goals second,and extras third.The first step in setting a budget is to know where your money goes.Then you can make payments,plan for your goals,and make good choices.

16.The underlined word “budget”in Paragraph 1 means________.

A.a method for how to borrow money

B.a plan for how to spend money

C.a suggestion on how to lend money

D.a test on how to use money

17.Which of the following does housing belong in according to the text?

A.Monthly income.

B.Needs.

C.Goals.

D.Extras.

18.How much in spent on restaurants according to the table?

A.$1,050.

B.$750.

C. $550.

D.$300.

19.How much of your income is spent on goals according to the Chart?

A.20%.

B.30%.

C.50%.

D.100%.

题材:日常生活

【主旨大意】这是一篇指导人们进行合理理财,做好收入和支出预算的说明文。

16.B【解析】词义猜测题。文章后面提到看一下花多少钱,钱花在什么地方,收入是多少等,这是对自己花钱的一个预算。故选B。

17.B【解析】细节理解题。由第一段第五句“First,write down how much your food , housing, transportation , and other monthly bills like electricity cost. These are your needs.”可知,housing 属于需要。故选B。

18.D【解析】细节理解题。由表格第四栏Extras中可知,restaurants的花费是$300.故选D。

19.A【解析】细节理解题。由椭圆形图可以看出,goals占的比例是20%。故选A。

B

2017年浙江杭州英语中考试题及解析

20.What can you do when you go on Essential Europe Tour?

A.Experience long walks along the seaside.

B.Visit museums with an experienced guide.

C.Travel by train everywhere in Europe.

D.Book trips to visit local markets.

21.Which of the following will provides you with a chance to go mountain biking?

A.Beach Vacations.

B.Backpacking Trips.

C.Tours.

D.Active Vacations.

22.Who will probably choose Backpacking Trip?

A.A newly married couple who want to go shopping.

B.A family with children who’d like to enjoy food.

C.A man who wants to spend less money on a journey.

D.A businessman who plans to stay at a luxury hotel.

题材:宣传信息

【主旨大意】这是一篇应用文。本文为维克多度假公司向旅行者推荐的几项度假计划。20.B【解析】细节理解题。由“Tours”最后一句可知,在Essential Europe Tour中可以在有经验的导游带领下参观博物馆。故选B。

21.D【解析】细节理解题。由最后一个表格“Active Vacations”第二句可知,在Active Vacations 可以去远足。故选D。

22.C【解析】细节理解题。由“Backpacking Trip”最后一句“We can help you find the best way to save money.”可知,这个度假计划可以帮度假者省钱。故选C。

C

Class Afloat is a Canadian school on a tall ship! The ship is 210 feet long and 30 feet wide, and it can take up to sixty students. The classrooms are well-equipped and comfortable, and there’s even a library! It isn’t necessary to know anything about sailing——students can learn on the ship.

Not all the students are Canadian, there’s usually a mix of nationalities. This year, there are also students from Mexico, the US, Germany, and Turkey. There’s a mix of ages too. There are high school students sixteen to eighteen years old, and first-year college students.

The teachers design special study programs for each student. Because the school is a ship, you can do some exciting classes, for example, Marine Biology (studying the animals and plants in the sea) and History of geography courses about the places you visit, Students also learn all about sailing.

Students don’t just study. They must also clean, cook, and sail the ship. In their free time, students can rest, read, or watch a movie. In the evening, they relax with friends and have club meetings.

Every sixteen to twenty days, the ship stops in a port of three to six days. In port there’s lots for the students to do——homestays, camping trips, museum tours, culture events, hiking ,etc. They also go boating and do other water sports. Parents can meet up with the students in one port every term.

Students also take part in two volunteer programs in Senegal and the Dominican Republic. They help local families in different ways, for example, with basic health matters or starting a business, students learn how, with just a little money and time, the can make change that improve other people’s lives.

23.In paragraph 2 we can get the information about ____________

A.the trip

B. the students

C. the classes

D.the activities

24.Which of the following statements is true?

A.Students must know how to sail before they join the ship.

B.All the students take the same classes together.

C.Students go home to see their parents in holiday.

D.Besides studying, students also have to do jobs on the ship.

25.Why are students require to take part in the volunteer projects.

A.They can learn how to help others.

B.They can how to make money.

C.They can learn how to start a business.

D.They can learn how to do medical practices.

26.The passage is mainly about ________

A.learning to sail a tall trip

B.sailing around the world

C.a school on a sailing ship

D.after-school activities

题材:教育

【主旨大意】这是一篇说明文。本文向读者介绍了一所建在航行的船上的学校。

23.B【解析】细节理解题。第二段介绍了学生来自不同国家、年龄不同、年级不同,这都是有关学生的情况。故选B。

24.D【解析】细节理解题。由第一段最后一句可知,学生不必知道有关航海的内容,故可排除A;由第二段可知,学生年龄不同、年级也不同,故可排除B;由第五段可知,学生每隔16到20天可以回家,故可排除C;由第四段可知,学生不止要学习,还要做一些诸如打扫、烹饪等工作,所以D正确。

25.A【解析】细节理解题。由最后一段可知,学生做各种工作来帮助当地人。故选A。

26.C【解析】主旨大意题。本文向读者介绍了一所建在航行的船上的学校。故选C。

D

Do you know when restaurants were invented? The first restaurants were invented thousands years ago . However, they were very different from restaurants today.

The first restaurants were in ancient Greece and ancient Rome. These restaurants served food in large stone bowls. People didn’t order food from a menu. Everyone used to share the food from big bowls. People believe that these places were very popular because most homes in Greece and ancient Rome didn’t have kitchens. Also, people didn’t have to store food at home if they ate their meals at these restaurants.

Later, restaurants began to open in China. In the early in 1100s, more than 1 million people live in the city of Hangzhou, China. It was a very busy city, and people had money. All of these people had to eat. Smart cooks started cooking and selling food along the Imperial Way, a very big street in the city. Unlike in ancient Greece and ancient Rome, people in China could choose food from a menu. T hey didn’t have to eat the same food as everyone else.

For the next several centuries, there were restaurants all over the world. People could buy food on the street or at inns——small hotels. Then in the middle of the 1700s, restaurants started opening in Paris. These restaurants were more similar to restaurants we know today. There was a bigger variety of food, and eating in these restaurants was a more enjoyable experience. In the 19th century, trains made travel much faster and simpler. In the end, this kind of restaurant began to appear all over Europe and in other parts of the world.

Now, restaurants are everywhere. You can buy a variety of different kinds of food. You can have food sent to your door. But remember it wasn’t always like that.

27.It is believed that these first restaurants were popular because_____.

A. people could eat different food

B. the food there was very cheap

C. people were very busy to cook

D. most homes didn’t have kitchen

28.How were the restaurants in Hangzhou different from the first restaurants?

A. They offered menus to customers.

B. They usually served the same food.

C. They sold the food in large stone bowls.

D.They prepared food for all people in the city.

29. The underlined part “these restaurants” In Paragraph 4 means_____.

A. restaurants in ancient Greece and ancient Rome

B. restaurants in Hangzhou In the early in 1100s

C. restaurants in Paris in the middle of the 1700s

D. restaurants all over Europe In the 19th century

30.The author wrote this article to_____.

A. help us to choose restaurants

B. tell us the history of restaurants

C. encourage us to eat at restaurants

D. show us the changes of eating habits

题材:社会文化

【主旨大意】本文向读者介绍了餐馆的由来、特点以及发展历史等。

27.D【解析】细节理解题。由第二段第五句“People believe that these places were very popular because most homes in ancient Greece and Rome did not have kitchens.”可知,那时候饭馆很受欢迎因为当时大部分家庭没有厨房。故选D。

28.A【解析】细节理解题。由第三段倒数第二句“Unlike in ancient Greece and Rome, people in China could choose food from a menu. ”可知,杭州的餐馆和希腊和罗马的参观不同在于,杭州的餐馆里顾客可以根据菜单选餐。故选A。

29.C【解析】细节理解题。由第四段第三句可知,these restaurants指的是1700年中期的巴黎餐馆。故选C。

30.B【解析】作者意图题。本文向读者介绍了餐馆的发展历史。故选B。

第二节(共5小题,第小题2分,满分10分)

文章中有五处(第31-35题)需要添加首句。请从以下选项(A、B、C、D、E和F)中选出符合各段意思的首句。选项中有一项是多余选项。

Family Traditions

What are your family traditions?The following information comes from several readers: JARED:31 We take turns picking a movie to watch together.It’s fun because I watch something my parents like,and they watch something I like.My mother likes old black and white movies,so I see a lot of them!We also make pizza and eat it in front of the TV.

WINNIE:32 My favorite meal is spaghetti and meatballs.My mom usually cooks,but my dad and sister help.On my sister’s birthday,we eat pizza.On my mom’s birthday,we have chicken,and on my dad’s birthday we h ave steak.Of course,we always have a birthday cake,too. DANNI:33 My family is really busy.We have a large family,and it’s not easy for everyone to get together at the same time.On that day,we go to a nice restaurant and we talk and talk and talk. SUZIE:34 After dinner,we go to the living room and play a board game,such as Scrabble or Monopoly.We have about seven different ones we play,but we only play one game a night.I plan to keep this tradition after I start my own family.

ROB: 35 I get up early and make something special,such as a mushroom omelet with fruit salad.Then I put it on a tray with a newspaper and a flower,and bring it to my mother for breakfast

2017年浙江杭州英语中考试题及解析

2017年浙江杭州英语中考试题及解析

题材:家庭传统

【主旨大意】本文是一些读者提供的有关自己家庭的一些传统活动。

31.C【解析】本段主要讲述的是在周末的时候吃着披萨看电影,故选C。

32.B【解析】本段讲到了姐姐、爸爸和妈妈的生日的时候的食物,故选B。

33.F【解析】由本段最后一句可知,Danni一家通常去饭店吃饭和交谈。故选F。

34.A【解析】本段提到了吃过晚饭后Suzie和家人会在一起玩游戏。故选A。

35.D【解析】本段讲述的是Rob给妈妈做吃的,并且每年都会这么做,应该是在母亲节这一天,故选D。

第三部分英语知识运用(共两节,满分25分)

第一节:完形填空(共15小题,每小题1分,满分15分)

通读下面短文,掌握其大意,然后在各题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出一个最佳选项。

This story tells of two sporting heroes who made an impossible dream come true.Bob Champion was a young jockey(骑师) with a bright 36 .Then,one day,he fell of his horse.He went to the doctor 37 his injuries(伤)and was surprised when he 38 that he had cancer.The medical treatment lasted many months and made him very 39 .At times,he nearly died.

At the same time,there was a successful 40 called Aldaniti.Unluckily,during one race,the horse got a serious injury.The horse’s owners 41 to put the horse down though the doctor advised the horse’s trainer to do so.They 42 Aldaniti for a whole year and the horse’s injuries got better.

By this time,Bob Champion was out of 43 .Slowly,he got back his strength.Eight months later,he 44 to his job as a jockey.A month after that,he rode the winning horse in a race.Soon afterwards, Aldaniti 45 returned to training.

Early the next year, 46 Bob Champion and Aldantiti were almost back to full fitness.Now,there was a new plan.Bob decided to 47 Aldaniti in the Grand National,one of the UK’s most famous horse races.People watching the race knew all ab out the 48 fights against ill health and injury.Every one of them wanted the fairy tale to have a 49 ending.And it was perfect.Aldaniti and Bob Champion were real sporting 50 .

36.A.future B.idea C.smile D.voice

37.A.instead of B.except for C.because of D.away from

38.A.suggested B.discovered C.expected D.remembered

39.A.sad B.scared C.poor D.weak

40.A.doctor B.horse C.owner D.trainer

41.A.refused B.prepared C.regretted D.forgot

42.A.waited for B.looked after C.called in D.paid for

43.A.work B.school C.sight D.hospital

44.A.stuck B.belonged C.returned D.moved

45.A.also B.still C.even D.again

46.A.either B.both C.all D.each

47.A.stop B.walk C.ride D.feed

48.A.one’s B.pair’s C.group’s D.family’s

49.A.sad B.funny C.happy D.similar

50.A.heroes B.players C.results D.events

题材:生活故事

【主旨大意】这是一篇夹叙夹议文。本文讲述了Bob Champion和Aldaniti这对组合与伤病斗争并参加比赛的感人故事。

36.A【解析】考查名词辨析。通过阅读上下文可知,Bob Champion应该是有一个光明的未来。故选A。

37.C【解析】考查短语辨析。Bob Champion从马上摔下来因为受伤去看医生。故选C。

38.B【解析】考查动词辨析。Bob Champion去看医生结果发现自己得了癌症。A项意为“建议”;B项意为“发现”;C项意为“期望”;D项意为“记得”。故选B。

39.D【解析】考查形容词辨析。几个月的治疗导致Bob Champion的身体很虚弱。故选D。

40.B【解析】考查名词辨析。通过对下文的阅读可知,Aldaniti是一匹马。故选B。

41.A【解析】考查动词辨析。由although可知,马的主人没有按照医生要求的那么做,所以此处应该是拒绝。故选A。

42.B【解析】考查短语辨析。他们照顾一整年,Aldaniti恢复了。故选B。

43.D【解析】考查名词辨析。通过上文可知,Bob Champion刚出院。故选D。

44.C【解析】考查动词辨析。Bob Champion出院之后又回到了原来做骑师的工作。故选C。

45.A【解析】考查副词辨析。Bob Champion重回赛场,Aldaniti也回到了赛场。故选A。

46.B【解析】考查副词辨析。此处是both……and……的用法。故选B。

47.C【解析】考查动词辨析。Bob是个骑师,他想骑着Aldaniti参加比赛。故选C。

48.B【解析】考查物主代词辨析。观看比赛的人都知道了Bob Champion和Aldaniti这对组合与伤病斗争的故事。故选B。

49.C【解析】考查形容词辨析。观看比赛的人知道了Bob Champion和Aldaniti这对组合与伤病斗争的故事后他们都希望这对组合能有一个比较圆满的结局。故选C。

50.A【解析】考查名词辨析。通过阅读文章第一段第一句可知,这对组合是一对运动英雄。故选A。

第Ⅱ卷

第三部分英语知识运用(共两节,满分25分)

第二节:(共10小题,每小题1分,满分10分)

阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或者括号内单词的正确形式。将答案填写在答题纸的相应位置。

Hitchbot

Have you ever seen a hitchhiker(搭便车的旅行者)standing by the side of a road? Now drivers in Canada might see___51___unusual hitchhiker: a hitchhiking robot.

One of its inventors, David Harris Smith,has hitched across Canada three times.Smith and a friend,Frauke Zeller, have built Hitchbot because they wanted ___52___(see) if people would stop and give the robot a lift and talk to it.the robot can chat about things it has learned,and about ___53___(it)trip. You might think it’s a joke ,___54___Smith and Zeller’s experiment has a serious point: can robots and people get along?

Hitchbot ___55___(begin) its journey in Nova Scotia in July.It has already completed a third of its 6,000-mile trip to Victoria.More than 57,000 people are following its journey ___56___(close) on Facebook and Twitter,and travelers have posted lots of ___57___(photo) on the websites.Hitchbot has also done some shopping, eaten motor oil, and had fun with travelers.Nobody knows___58___it will finish its journey.It might be ___59___(long) than expected ,but Zeller and Smith want Hitch bot to get ___60___ many rides as it can.It hasn’t been

in a self-driving car yet ,but anything is possible!

题材:科技发明

【主旨大意】本文向读者介绍了一个旅行机器人,此旅行机器人的旅行情况倍受人们的关注。

51.an【解析】考查冠词。hitchhiker是单数可数名词,unusual以元音音节开头,所以前面要用不定冠词an。

52.to see【解析】考查固定搭配。want to do 是固定用法。

53.its【解析】考查物主代词。trip和it是所属关系,所以此处要用物主代词its。

54.but【解析】考查连词。you might think it’s a joke和Smith and Zeller’s experiment has a serious point 在意思上是转折的,所以要用but。

55.began【解析】考查时态。旅行是从七月份开始的,到目前为止已经完成了总旅程的三分之一,所以旅行时发生在过去,要用一般过去时began。

56.closely【解析】考查副词。此处要用副词closely修饰动词following。

57.photos【解析】考查名词复数。lots of后面要用photo的复数形式photos。

58.when【解析】考查副词。句意为:没有人知道什么时候会完成旅行。

59.longer【解析】考查形容词比较级。由than可知,此处要用比较级longer。

60.as【解析】考查连词。此处是as……as……的固定用法。

第四部分写作(共两节,满分25分)

第一节:单词拼写(共10小题,每小题1分,满分10分)

根据下列句子及所给的首字母,在答题纸上按题号写出个单词的正确、完全形式(每空限填一词)。

61.Boys usually wear s_______ on their feet inside their shoes.

61.socks

62.Now,l_______very carefully to what the teacher says.

62.listen

63.—Coffee or tea?

—Coffee,please.I p_______coffee to tea.

63.prefer

64.She always wanted to sail across the Pacific O________.

64. Ocean

65.She has h______her diary where nobody can find it.

65.hidden

66.I said congratulations,walked over to him and s______his hand.

66.shook

67.Your classroom is on the second floor and o______is on the third floor.

67. ours

68.Most of the children in my time liked to play together under that big tree, e________during the summer holidays when they had more free time.

68.especially

69.Yang Liwei was the first Chinese astronaut in s________.

69.space

70.A m________is a person who plays an instrument or writes songs.

70.musician

第二节书面表达(共1小题,满分15分)

2017年浙江杭州英语中考试题及解析

2017年浙江杭州英语中考试题及解析

2017年浙江杭州英语中考试题及解析

Hi Armino,

Glad to hear from you again. As you mentioned in your email, there are indeed some table manners in China. For example, we are not surprised to start eating first if there are older people at the table. And it’s impossible to point at anyone with chopsticks. As for places of interest, I suggest you go to the Hangzhou National Museum, where you could watch tea art performances and drink tea.

I’m looking forward to seeing you !(78词)

Li Ping

听力材料

第一节,听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

(停顿00’5”;停顿时间打点)

(Text 1)

W: Have you seen my phone somewhere? I can’t find it.

M: Oh, It is on your desk beside the dictionary.

(停顿00’10”;停顿时间打点)

(Text 2)

W: Tom, do you want to come shopping with me?

M: No, I’m looking at videos on the Internet.

W: Well, you can’t stay at home all day in front of the computer.

(停顿00’10”;停顿时间打点)

(Text 3)

W: I went to San Francisco with my family last weekend.

M: Oh, I visited it a few months ago. Did your dad drive there?

W: No, we took the train. After we arrived, we went around the city by taxi.

(停顿00’10”;停顿时间打点)

(Text 4)

W: Excuse me. Is there a museum around here?

M: Yes. Go along New Street. Turn left at the second crossing and the museum is on your right, across from the library.

W: Thanks.

(停顿00’10”;停顿时间打点)

(Text 5)

W: How about the books, Sandy?

M: I’m sorry I wasn’t able to get them for you.

W: How come?

M: When I got to the bookstore, the workers there had gone off work.

(停顿00’5”;停顿时间打点)

第一节到此结束。第二节,听下面3段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或对白前,你有时间阅读各小题,每小题5秒钟。听完后,各小题给出5秒钟作答时间。每段对话或独白读两遍。

听下面一段对话,回答第6至第8三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(停15秒)

M: Hi, Lucy. Do you have any plans for this weekend?

W: Yes, Mike. I’m going to spend this weekend in Peru.

M: Peru? That sounds nice. Are you going to visit a friend there?

W: No, I’m going to stay with my cousin Jack. We’re going to walk in the mountains and if there is time, we’re going to visit some old buildings.

M: That sounds great. No like my weekend.

W: Why? What about you, what are you going to do?

M: Me? I’m going to study. I have a geography test on Monday.

W: Oh, poor you! But aren’t you going to have any fun at all?

M: Well, maybe. On Saturday evening I’m going to see the new James Bond movie with some friends.

W: Oh, yes. Jack and I are going to see it on Sunday, too.

(停2秒,然后重复,后再停15秒)

M: Good morning, Doctor.

W: Good morning, Tony. How are you feeling today?

M: I feel terrible, Doctor. I’m always tired. I have a headache every morning.

W: OK. Let me examine you. Well, everything seems fine. Are you getting enough sleep?

M: Well, I have exams in two weeks, so I’m working hard. I stay up late to study and get up early to go to school. On weekends, I sleep late, but sometimes I stay up all night. There are a lot of parties these days.

W: Well, it’s important to get eight hours of sleep every night. Tell me, what sports do you play? M: I play table tennis sometimes. And I watch a lot of football on TV!

W: That’s not playing sports, Tony! You must do some kind of sp ort regularly. And you also eat a lot of fresh fruit and vegetables.

M: I do, Doctor. I like fruit and vegetables.

W: OK, That’s good. And you need your sleep.

M: OK, Doctor. Thanks. Goodbye.

(停2秒,然后重复,后再停15秒)

听下面一段独白,回答第12至第15四个小题。现在,你有20秒的时间阅读这四个小

题。(停20秒)

Good evening! I’m Nick Newman with the late-night weather. Well, it seems spring’s almost here. Across the British Isles, tomorrow will be warmer, but not everywhere. I’ll start with the south. In southern England, tomorrow will be sunniest day of the week; it will be dry, with clear skies and sunshine all day. The temperatures will be around sixty-four degrees in the area.

Across Wales and the midlands, the early morning will be foggy, but the fog should soon clear. After that we can expect a sunny da y with some cloud. The morning won’t be very warm-only forty-seven degrees, I’m afraid. But during the afternoon the temperatures will rise to fifty- seven degrees.

In the north of England, it will be windy in the morning. But it will start raining in the afternoon. Temperatures will be around fifty-five degrees.

Now for Scotland and Northern Ireland. There will be a lot of cloud around and quite a lot of rain. The highlands will have the wettest weather. The rain will be heavy all day. Temperatures will be around fifty-two degrees.

相关文档
  • 2017年浙江省中考英语

  • 2017年英语中考试题

  • 新目标英语中考试题

  • 2017年高考浙江卷英语

  • 2017年浙江高考英语

  • 2018英语中考试题

相关文档推荐: